Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
194 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 194 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 42]

176το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 2:39 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρουντι κι ομως και με ενα ακομα παιδακι θα τα καταφερνες!!οι γυναικες κρυβουμε μεγαλες αντοχες και δυναμη!!εγω οταν εκανα την δευτερη και σκεφτομουν για 3ο,ελεγα πως με αυτα που κανω καθε μερα δεν θα μπορουσε να κρατηθει τωρα ενα μωρακι στην κοιλια μου!!!και ελεγα απαπα δεν κανω τωρα να φτασε η μικρη τα 5-6,ελα ομως που πιαστικε και ακομα απορω πως κρατιεται,κι ομως εφτασα στον 8ο και τι εμεινε???
εμεις βαλαμε χτες τα χαλακια μας με τον αντρα μου,επιασε για πρωτη φορα ξεσκονοπανο στο χερι το καλο μου!!!

177το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 3:24 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια μου καλησπερες!! ετοιμαζετε το σπανακορυζο μας ενα ντουζακι στα γρηγορα και δουλεια.. σηκωθηκα εβαλα σκουπα απλη σφουγγαρισα τιναξα τα χαλια και ειμαι ουφφφφ.. τελος παντων... η εντε τι εγινε?? η ζινι? και αλλες εχω πολυ καιρο να τις ''δω'' Laughing Laughing 

178το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 3:43 am

roodie

roodie
demaki88 έγραψε:ρουντι κι ομως και με ενα ακομα παιδακι θα τα καταφερνες!!οι γυναικες κρυβουμε μεγαλες αντοχες και δυναμη!!εγω οταν εκανα την δευτερη και σκεφτομουν για 3ο,ελεγα πως με αυτα που κανω καθε μερα δεν θα μπορουσε να κρατηθει τωρα ενα μωρακι στην κοιλια μου!!!και ελεγα απαπα δεν κανω τωρα να φτασε η μικρη τα 5-6,ελα ομως που πιαστικε και ακομα απορω πως κρατιεται,κι ομως εφτασα στον 8ο και τι εμεινε???
εμεις βαλαμε χτες τα χαλακια μας με τον αντρα μου,επιασε για πρωτη φορα ξεσκονοπανο στο χερι το καλο μου!!!
Πραγματικά δεν έμεινε πολύ, αλλά να ξέρεις η ουρά του γαιδάρου μου φάινεται αχώνευτη ρε παιδάκι μου.
Εμένα πάλι ο άντρας μου τους τελευταίους μήνες το παίζει χαρωπή νοικοκυρά ο καημένος. Κάνει τα πάντα μέσα στο σπίτι (εκτός από μαγείρεμα) και με μεγάλη επιτυχία. Αλλά το σπουδαιότερο ξέρεις πιο είναι? Τα κάνει αδιαμαρτύρητα. Δεν μου χει πεί ποτέ κουβέντα και όλη μέρα είναι καταπάνω μην τυχόν και πάθω κάτι. Και μου λέει και την ατάκα όταν με πιάνει η γκρίνια που δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ :''σταμάτα και κυοφόρησε σωστά το γιό ΜΟΥ''. Είναι γλύκας Ντεμάκι κι εγώ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ τυχερή. Αλλά που θα πάει θα γεννήσω και μετά θα τους έχω και τους δύο στα πούπουλα.

Νανάκα κουράστηκα μ' όλα αυτά που έκανες, στο λέω αλήθεια! Εντέ και ζίνι όντως έχουν καιρό να εμφανιστούνε το έχω ξαναπεί. Ελπίζω μόνο να μην συνέβη τίποτα δυσάρεστο.

179το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 3:47 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα νανακα!!!δεν δουλευεις σημερα???
μα ετσι ειναι ρουντι οι τελευταιες εβδομαδες ειναι οι πιο κουραστικες!!σε εναν μηνα θα εχω το μωρακι μου επιτελους!!το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 328109 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 328109 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 328109 

180το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 3:51 am

roodie

roodie
Εμένα σήμερα έρχεται η μάνα μου να καθαρίσουμε το σπίτι και να ετοιμάσουμε το δωμάτιό του. Θα κάνω κι ένα ντου στα μαγαζιά να ψωνίσω τα βασικά για το παιδί (αν αντέξω και δεν σωριαστώ). Χθές σχεδίασα το δωμάτιό του. Όχι ταπετσαρίες τελικά. Έγινε πολύ ωραίο....το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 328109 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 328109 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 328109 
Τώρα μένει να το βάψει ο πασάς μου!!!!

181το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 3:57 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
διαλεξες χρωματακια???
τι θα ψωνισεις πουλακι μου??εγω τελικα το θηλαστρο το ακυρωσα απο την παραγγελια,αν χρειαστω θα παρω εκεινη την στιγμη,στην αναγκη εχει και η ξαδερφη μου που μενει 5-6 χιλιομετρα,πεταγομαι κ το παιρνω.σημερα μου στειλαν κατι δειγματα μπιμπερο πιπιλα(οπου τη σουφρωσε η μικρη-ηταν και ροζ)και κατι κρεμουλες.μετα απο λιγο μου ηρθε και χαρτι οτι εχω δικαστηριο!!οχι για το παρασκευιατικο αλλα για παλιο τροχαιο!!ουφ απελπιστικα η γυναικα!!Sad 

182το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 4:02 am

roodie

roodie
Μη φοβάσαι τίποτα Ντεμάκι. Με την κοιλιά τούρλα το δικαστήριο είναι με το μέρος σου!!!το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 215994 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 215994 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 215994 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 215994 

Από αγορές τα βασικά. Φανελάκια, φορμάκια σελτεδάκια, σεντονάκια κτλ.

183το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 4:06 am

mhtsaina

mhtsaina
demaki88 έγραψε:διαλεξες χρωματακια???
τι θα ψωνισεις πουλακι μου??εγω τελικα το θηλαστρο το ακυρωσα απο την παραγγελια,αν χρειαστω θα παρω εκεινη την στιγμη,στην αναγκη εχει και η ξαδερφη μου που μενει 5-6 χιλιομετρα,πεταγομαι κ το παιρνω.σημερα μου στειλαν κατι δειγματα μπιμπερο πιπιλα(οπου τη σουφρωσε η μικρη-ηταν και ροζ)και κατι κρεμουλες.μετα απο λιγο μου ηρθε και χαρτι οτι εχω δικαστηριο!!οχι για το παρασκευιατικο αλλα για παλιο τροχαιο!!ουφ απελπιστικα η γυναικα!!Sad 
demaki, με γεια κορίτσι μου! Πλάκα πλάκα, αν το δικαστήριο που έχεις είναι ποινικό (αν π.χ. λέει να παρουσιαστείς την τάδε ημέρα στο τάδε τριμελές πλημμελειοδικείο) και ο άλλος που σου κάνει το δικαστήριο δεν έχει ακόμη αποζημιωθεί για τις ζημιές του, ψάξτο λίγο περισσότερο, μήπως τυχόν σου βάλουν καμια ποινή μεγαλύτερη από ένα έτος σε αυτό κι έχεις πρόβλημα να πάρεις αναστολή αργότερα σε περίπτωση που αποφασίσει να σε τραβολογάει ο παρασκευιάτικος τύφλας, οκ;

184το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 4:08 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τον ιανουαριο το εχω!!σιγα τα ωα!!μα τι θελει κα αυτος επιτελους.ακου να δεις αυτος ηταν με μηχανακι οπου ρυμουλκουσε ενα αυτοσχεδιο τρολει δεμενο με σχοινια!που να δω ανθρωπε μου οτι πησω απο το μηχανακι(ο θεος να το κανει)ειχες και το τρολει που ειναι κ παρανομο???ε αφου περασε το μηχανακι εγω ειχα ηδη πρωτη για να φυγω μολιις περασει.ε ξεκιναω και περνω σβαρνα το τρολει του.ε να μην το εβαζε.αλλα κ παλι ασφαλεια εχω γιατι δεν το πληρωνει εκει περα να τελειωνει το θεμα??

185το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 4:12 am

mhtsaina

mhtsaina
demaki88 έγραψε:τον ιανουαριο το εχω!!σιγα τα ωα!!μα τι θελει κα αυτος επιτελους.ακου να δεις αυτος ηταν με μηχανακι οπου ρυμουλκουσε ενα αυτοσχεδιο τρολει δεμενο με σχοινια!που να δω ανθρωπε μου οτι πησω απο το μηχανακι(ο θεος να το κανει)ειχες και το τρολει που ειναι κ παρανομο???ε αφου περασε το μηχανακι εγω ειχα ηδη  πρωτη για να φυγω μολιις περασει.ε ξεκιναω και περνω σβαρνα το τρολει του.ε να μην το εβαζε.αλλα κ παλι ασφαλεια εχω γιατι δεν το πληρωνει εκει περα να τελειωνει το θεμα??
Κατάλαβα. Τελικά δε μου είπες, το χαρτί μιλάει για ποινικό; Μάλλον ναι. Αν είναι έτσι demaki μου, αυτό σημαίνει ότι ο τύπος έχει ισχυρισθεί κατά πάσα πιθανότητα ότι έπαθε και κάποιον τραυματισμό από το ατύχημα. Ξέρεις αν είχε πάει νοσοκομείο μετά το περιστατικό;
Αν δεν έχει προλάβει η ασφαλιστική σου να τον αποζημιώσει, είτε με συμφωνία είτε μετά από απόφαση δικαστηρίου αν σου έχει κάνει και αγωγή αποζημίωσης, τότε καλό είναι να ζητήσεις μια αναβολή μέχρι να δεις τι θα γίνει με την αποζημίωση.

186το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 4:13 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
demaki88 έγραψε:διαλεξες χρωματακια???
demaki, με γεια κορίτσι μου! Πλάκα πλάκα, αν το δικαστήριο που έχεις είναι ποινικό (αν π.χ. λέει να παρουσιαστείς την τάδε ημέρα στο τάδε τριμελές πλημμελειοδικείο) και ο άλλος που σου κάνει το δικαστήριο δεν έχει ακόμη αποζημιωθεί για τις ζημιές του, ψάξτο λίγο περισσότερο, μήπως τυχόν σου βάλουν καμια ποινή μεγαλύτερη από ένα έτος σε αυτό κι έχεις πρόβλημα να πάρεις αναστολή αργότερα σε περίπτωση που αποφασίσει να σε τραβολογάει ο παρασκευιάτικος τύφλας, οκ;  
αχ με μπερδεψες.μου λεει να παω σε μονομελους πλημμελειοδικειο.δεν ειναι αυτο για την παρασκευη αλλα για περσυνο,οπου δεν εχει ξαναγινει δικαστιριο.τωρα μου τα κανει τα νουμερα!!μετα απο εναν χρονο!!(δεν μου παει ο οκτωμβρης)για αυτον για την παρασκευη ρωτησα και τον αστυνομο που μου εφερε σημερα το χαρτι και μου ειπε οτι οντως αυτος φταιει.οποτε δεν με αγχωνει με τον παλιο ξερω οτι φταιω αλλα σπαστικα πολυ που μου κανει δικαστηριο.κανονικα αυτα δεν τα βρησκουν οι ασφαλεις?

187το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 4:16 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μητσαινα σε μπερδεψα μαλλον???κατσε για να καταλαβεις.το δικαστηριο ειναι για εναν που τρακαρα περυσι με μηχανακι οχι για αυτον την παρασκευη.

188το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 4:24 am

mhtsaina

mhtsaina
demaki μου, δε με μπέρδεψες, κατάλαβα τι λες. Λοιπόν, άκου να δεις: κάθε φορά που γίνεται ένα ατύχημα και πλακώνει η τροχαία, αφού κάνει μια έκθεση για τις συνθήκες του ατυχήματος, καλούν μεταξύ άλλων και αυτόν που τον τράκαραν ας πούμε και μεταξύ άλλων τον ρωτούν αν επιθυμεί την ποινική δίωξη του οδηγού. Επομένως, ο δικός σου ο παλιός, το κατάλαβα ότι μιλάς για τον παλιό, είχε κάνει τέτοια δήλωση στην τροχαία, για να σε πάει και ποινικό, όπως σε πάει τώρα.
Από τη βαθμίδα του δικαστηρίου φαίνεται ότι έχει ισχυρισθεί ότι έπαθε μικρές ζημιές και κάποιον μικροτραυματισμό.
Το κομμάτι της αποζημίωσης (το αστικό κομμάτι όπως λέμε, εκεί δηλαδή που σου κάνει αγωγή ο ζημιωθείς για να πάρει λεφτά από την ασφάλειά σου, αν δεν τα έχει βρει αλλιώς με την ασφάλεια) είναι άσχετο. Αν έχει προλάβει να αποζημιωθεί λοιπόν αυτός από την ασφάλειά σου μέχρι το δικαστήριο, το πιθανότερο είναι ότι θα έλθει στο ποινικό, θα τον ρωτήσει ο πρόεδρος αν εχει αποζημιωθεί κι αν είναι έτσι, θα σε κηρύξει αθώα κι ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Κατά τη γνώμη μου, χρειάζεσαι δύο πράγματα. Να επικοινωνήσεις άμεσα με την ασφαλιστική σου να δεις που βρίσκεται η κατάσταση, αν έχει αποζημιωθεί ο τύπος ο περσινός κι αν ναι, να ζητήσεις κι ένα αντίγραφο του χαρτιού για να το δείξεις στο δικαστήριο και δεύτερον, αν χρειαστεί κάποιος από το Δεκέμβριο κι ύστερα να πάει να δει το φάκελο της υπόθεσης στη γραμματεία του συγκεκριμένου τμήματος του μονομελούς πλημμελειοδικείου που δικάζεται η υπόθεση.
Αν κλείσει έτσι αυτή η δίκη, τότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα αν και ο καινούριος αποφασίσει να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία, να σε πάει δηλαδή ποινικό. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα εγώ τώρα. Ό,τι θες πες μου.

189το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 4:30 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με αγχωσες ειναι η αληθεια!!ο παλιος εσπασε χερι ποδι σακατευτικε δηλαδη.η ασφαλεια γιατι δεν τον αποζημιωνει??εγω θα τονα ποζημιωσω η η ασφαλιστικη??
στον καινουργιο πηρε καταθεση η τροχαια και δηλωσε οτι φταιει αυτος και οτι δεν ζηταει κατι.μπορει να αλλαξει γνωμη και να με τρεχει?

190το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 4:36 am

mhtsaina

mhtsaina
demaki88 έγραψε:με αγχωσες ειναι η αληθεια!!ο παλιος εσπασε χερι ποδι σακατευτικε δηλαδη.η ασφαλεια γιατι δεν τον αποζημιωνει??εγω θα τονα ποζημιωσω η η ασφαλιστικη??
στον  καινουργιο πηρε καταθεση η τροχαια και δηλωσε οτι φταιει αυτος και οτι δεν ζηταει κατι.μπορει να αλλαξει γνωμη και να με τρεχει?
Δεν ήθελα να σε αγχώσω κούκλα, να σου πω τι να προσέξεις μόνο ήθελα! Πιθανότατα ο πρώτος δεν ικανοποιήθηκε με τα λεφτά που του πρόσφερε η ασφάλειά σου, κι ίσως έχει κάνει αγωγή για να πάρει κι άλλα λεφτά. Εσύ μπορείς να μην το ξέρεις, διότι οι περισσότερες αγωγές στέλνονται στην ασφαλιστική σου εταιρεία κι όχι σε σένα προσωπικά. Παίζει λοιπόν να ισχύει κι αυτό. Να υπάρχει δηλαδή μια αγωγή για αποζημίωση που θα συζητηθεί αργότερα. Θα έλεγα λοιπόν, πάρε την ασφαλιστική σου και ρώτα τι έχει γίνει με αυτή την παλιά υπόθεση. Αν δηλαδή έχει πάρει λεφτά αυτός ή έχει κάνει δικαστήριο για άλλα λεφτά κι ανάλογα θα πράξεις. Μη βασίζεσαι στους αστυνομικούς ή στο ότι πας αέρα πατέρα, χρειάζεται λίγο προσοχή να το καταστρώσεις σωστά για να τελειώνεις. Πάρε όμως να μάθεις τί γίνεται με την ασφαλιστική σου, οκ;

Όσο για το άλλο θέμα με τον καινούριο, δύσκολο πολύ να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που έκανε δήλωση ότι φταίει. Μην πολυτρελαίνεσαι.

Υ.Γ. Θα πάρεις τηλ. στην εταιρεία που ήσουν ασφαλισμένη όταν έγινε το ατύχημα. Όλα θα πάνε πολύυυ καλά. Εγώ απλά παθιάζομαι και τα λέω όλα μαζί όταν πρόκειτιαι για τη δουλειά, οκ; Εσύ μη συγχίζεσαι και μου συγχίσεις και το Διανέλλο

ΩΩΩΩΩ ρε τι θυμήθηκα τώρα!!! Δε σας ευχήθηκα βρε Demaki μου, χρόνια πολλά, να χαίρεστε ο ένας τον άλλον!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mhtsaina στις Τρι Οκτ 29, 2013 4:53 am, 1 φορά

191το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 4:40 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
demaki88 έγραψε:με αγχωσες ειναι η αληθεια!!ο παλιος εσπασε χερι ποδι σακατευτικε δηλαδη.η ασφαλεια γιατι δεν τον αποζημιωνει??εγω θα τονα ποζημιωσω η η ασφαλιστικη??
στον  καινουργιο πηρε καταθεση η τροχαια και δηλωσε οτι φταιει αυτος και οτι δεν ζηταει κατι.μπορει να αλλαξει γνωμη και να με τρεχει?
Δεν ήθελα να σε αγχώσω κούκλα, να σου πω τι να προσέξεις μόνο ήθελα! Πιθανότατα ο πρώτος δεν ικανοποιήθηκε με τα λεφτά που του πρόσφερε η ασφάλειά σου, κι ίσως έχει κάνει αγωγή για να πάρει κι άλλα λεφτά. Εσύ μπορείς να μην το ξέρεις, διότι οι περισσότερες αγωγές στέλνονται στην ασφαλιστική σου εταιρεία κι όχι σε σένα προσωπικά. Παίζει λοιπόν να ισχύει κι αυτό. Να υπάρχει δηλαδή μια αγωγή για αποζημίωση που θα συζητηθεί αργότερα. Θα έλεγα λοιπόν, πάρε την ασφαλιστική σου και ρώτα τι έχει γίνει με αυτή την παλιά υπόθεση. Αν δηλαδή έχει πάρει λεφτά αυτός ή έχει κάνει δικαστήριο για άλλα λεφτά κι ανάλογα θα πράξεις. Μη βασίζεσαι στους αστυνομικούς ή στο ότι πας αέρα πατέρα, χρειάζεται λίγο προσοχή να το καταστρώσεις σωστά για να τελειώνεις. Πάρε όμως να μάθεις τί γίνεται με την ασφαλιστική σου, οκ;
καταλαβα!νομιζω πως φετος εχουμε αλλαξει εταιρια,στην παλια θα παρω?

192το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 4:54 am

mhtsaina

mhtsaina
Όσο για το άλλο θέμα με τον καινούριο, δύσκολο πολύ να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που έκανε δήλωση ότι φταίει. Μην πολυτρελαίνεσαι.

Υ.Γ. Θα πάρεις τηλ. στην εταιρεία που ήσουν ασφαλισμένη όταν έγινε το ατύχημα. Όλα θα πάνε πολύυυ καλά. Εγώ απλά παθιάζομαι και τα λέω όλα μαζί όταν πρόκειτιαι για τη δουλειά, οκ; Εσύ μη συγχίζεσαι και μου συγχίσεις και το Διανέλλο

ΩΩΩΩΩ ρε τι θυμήθηκα τώρα!!! Δε σας ευχήθηκα βρε Demaki μου, χρόνια πολλά, να χαίρεστε ο ένας τον άλλον!

193το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 4:59 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:Όσο για το άλλο θέμα με τον καινούριο, δύσκολο πολύ να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που έκανε δήλωση ότι φταίει. Μην πολυτρελαίνεσαι.

σε ευχαριστω βρε μητσαινα!!σου ευχιθικα εγω δεν ξερω αν το ειδες!!να χαιρεσε τον μητσο σου!!!

καλα κανεις κ μου τα λες βρε να ξερω τι να κανω!να σου πω υπαρχει περιπτωση η ασφαλεια να μην τον πληρωνει(και αν ναι για ποιον λογο?)και να πρεπει να τον πληρωσω εγω??
αντε να ερθει ο αντρας μου να παρει να συννενοηθει!!

194το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 5:02 am

mhtsaina

mhtsaina
demaki88 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:Όσο για το άλλο θέμα με τον καινούριο, δύσκολο πολύ να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που έκανε δήλωση ότι φταίει. Μην πολυτρελαίνεσαι.

σε ευχαριστω βρε μητσαινα!!σου ευχιθικα εγω δεν ξερω αν το ειδες!!να χαιρεσε τον μητσο σου!!!

καλα κανεις κ μου τα λες βρε να ξερω τι να κανω!να σου πω υπαρχει περιπτωση η ασφαλεια να μην τον πληρωνει(και αν ναι για ποιον λογο?)και να πρεπει να τον πληρωσω εγω??
Μάτια μου, σε ευχαριστώ πολυυυυ! Δεν το είχα δει, γιατί το τριήμερο δεν πολυμπήκα, ξεκουραζόμουν και τρέχαμε και σε γιορτές, γάμους κλπ κλπ.
Για αυτό που με ρωτάς, τσου. Η ασφάλειά σου, εφόσον είσαι νόμιμα ασφαλισμένη και δεν συνέτρεχε λόγος όπως ότι ήσουν μεθυσμένη όταν προκάλεσες το ατύχημα, είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει αυτή τον ζημιωθέντα. Υπάρχει όμως η περίπτωση να μην τα βρήκαν στα λεφτά, κι έτσι να έκανε αγωγή αυτός για να πάρει περισσότερα, απορρίπτοντας την πρόταση της ασφαλιστικής σου. Για αυτό σου είπα να τους πάρεις τηλ. να μάθεις τι έχει γίνει, γιατί εσένα δε θα σου τη στείλουν την αγωγή κατά πάσα πιθανότητα. Τους ενδιαφέρει να τα πάρουν από την ασφαλιστική σου, που έχει λεφτά, κατάλαβες; Δες το και μου λες

195το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 5:11 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
demaki88 έγραψε:

Μάτια μου, σε ευχαριστώ πολυυυυ! Δεν το είχα δει, γιατί το τριήμερο δεν πολυμπήκα, ξεκουραζόμουν και τρέχαμε και σε γιορτές, γάμους κλπ κλπ.
Για αυτό που με ρωτάς, τσου. Η ασφάλειά σου, εφόσον είσαι νόμιμα ασφαλισμένη και δεν συνέτρεχε λόγος όπως ότι ήσουν μεθυσμένη όταν προκάλεσες το ατύχημα, είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει αυτή τον ζημιωθέντα. Υπάρχει όμως η περίπτωση να μην τα βρήκαν στα λεφτά, κι έτσι να έκανε αγωγή αυτός για να πάρει περισσότερα, απορρίπτοντας την πρόταση της ασφαλιστικής σου. Για αυτό σου είπα να τους πάρεις τηλ. να μάθεις τι έχει γίνει, γιατί εσένα δε θα σου τη στείλουν την αγωγή κατά πάσα πιθανότητα. Τους ενδιαφέρει να τα πάρουν από την ασφαλιστική σου, που έχει λεφτά, κατάλαβες; Δες το και μου λες
ωχ ειναι πραγματικα πριξας ο ανθρωπος!!μα δεν μιλαει ακι ελληνικα ειναι γερμανος και περυσι με επαιρνε συνεχεια τηλ για 2-3 μερες και με ρωτουσε που ειναι το μηχανακι του λες και του το πηρα εγω!!και δεν εβγαζα και ακρη τι μου ελεγε μισα ελληνικα μισα αλαμπουρνεζικα μισα γερμανικα!πριν το πασχα παλι κατι ειχε κανει,μυνηση νομιζω ηταν και ξαναπηγα για καταθεση.μου ειχαν πει τοτε οτι ολα οκ δεν θα με τρεχει και οτι ειναι να γινει θα τα βρουν οι ασφαλειες.και να παλι!!ε μα δεν παει απο εκει που ηρθε?
οκ θα δω τι γινετε και θα σου πω!!σε ευχαριστω πολυ βρε κοπελα μου!!

196το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 5:17 am

mhtsaina

mhtsaina
demaki88 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
demaki88 έγραψε:

ωχ ειναι πραγματικα πριξας ο ανθρωπος!!μα δεν μιλαει ακι ελληνικα ειναι γερμανος και περυσι με επαιρνε συνεχεια τηλ για 2-3 μερες  και με ρωτουσε που ειναι το μηχανακι του λες και του το πηρα εγω!!και δεν εβγαζα και ακρη τι μου ελεγε μισα ελληνικα μισα αλαμπουρνεζικα μισα γερμανικα!πριν το πασχα παλι κατι ειχε κανει,μυνηση νομιζω ηταν και ξαναπηγα για καταθεση.μου ειχαν πει τοτε οτι ολα οκ δεν θα με τρεχει και οτι ειναι να γινει θα τα βρουν οι ασφαλειες.και να παλι!!ε μα δεν παει απο εκει που ηρθε?
demaki μου, τα ξέρω από πρώτο χέρι, τα έζησα με δικό μου άνθρωπο (όχι τέτοια απλά πράγματα βέβαια, πολύυυ πιο δύσκολα, με βαρύτατο τραυματισμό) κι έτσι θέλοντας και μη, έγινα εξπέρ χαχαχα! Είχε κάνει αυτό που σου λέω ο τύπος, είχε δηλώσει στην τροχαία ότι επιθυμεί την ποινική σου δίωξη κι αυτοί άνοιξαν φάκελο και σε κάλεσαν να καταθέσεις. Να ρε συ, τότε δεν σου έδωσαν αντίγραφα του φακέλου σου; αυτός που προκάλεσε το ατύχημα καλείται να καταθέσει τελευταίος, έπειτα είναι δικαίωμά σου να πάρεις αντίγραφα και κατόπιν η τροχαία στέλνει το φάκελο στην εισαγγελία της περιοχής σου, όπου και κανονίζεται πού και πότε θα γίνει το δικαστήριο.

197το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 5:21 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
demaki88 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
demaki88 έγραψε:

ωχ ειναι πραγματικα πριξας ο ανθρωπος!!μα δεν μιλαει ακι ελληνικα ειναι γερμανος και περυσι με επαιρνε συνεχεια τηλ για 2-3 μερες  και με ρωτουσε που ειναι το μηχανακι του λες και του το πηρα εγω!!και δεν εβγαζα και ακρη τι μου ελεγε μισα ελληνικα μισα αλαμπουρνεζικα μισα γερμανικα!πριν το πασχα παλι κατι ειχε κανει,μυνηση νομιζω ηταν και ξαναπηγα για καταθεση.μου ειχαν πει τοτε οτι ολα οκ δεν θα με τρεχει και οτι ειναι να γινει θα τα βρουν οι ασφαλειες.και να παλι!!ε μα δεν παει απο εκει που ηρθε?
demaki μου, τα ξέρω από πρώτο χέρι, τα έζησα με δικό μου άνθρωπο (όχι τέτοια απλά πράγματα βέβαια, πολύυυ πιο δύσκολα, με βαρύτατο τραυματισμό) κι έτσι θέλοντας και μη, έγινα εξπέρ χαχαχα! Είχε κάνει αυτό που σου λέω ο τύπος, είχε δηλώσει στην τροχαία ότι επιθυμεί την ποινική σου δίωξη κι αυτοί άνοιξαν φάκελο και σε κάλεσαν να καταθέσεις. Να ρε συ, τότε δεν σου έδωσαν αντίγραφα του φακέλου σου; αυτός που προκάλεσε το ατύχημα καλείται να καταθέσει τελευταίος, έπειτα είναι δικαίωμά σου να πάρεις αντίγραφα και κατόπιν η τροχαία στέλνει το φάκελο στην εισαγγελία της περιοχής σου, όπου και κανονίζεται πού και πότε θα γίνει το δικαστήριο.
πηρα αντιγραφα το πλανο πως εγινε το τροχαιο και αυτα που κατεθεσε αυτος.

198το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 5:23 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δηλαδη απο τοτε που μου εκανε την μηνυση τωρα εβγαλαν την αποφαση ποτε θα γινει το δηκαστιριο??

199το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 5:25 am

mhtsaina

mhtsaina
demaki88 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
demaki88 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
demaki88 έγραψε:

πηρα αντιγραφα το πλανο πως εγινε το τροχαιο και αυτα που κατεθεσε αυτος.
Αααα να γεια σου! Αυτά τα χρειάζεσαι, τα ίδια στέλνει κι η τροχαία στο φάκελο του δικαστηρίου. Ωραία, άρα δε χρειάζεται να πας μέχρι τη γραμματεία το Δεκέμβριο που σου έγραψα πριν, αφού τα έχεις. Και μάρτυρες από όσο κατάλαβα δεν κατέθεσαν. Βουρ τώρα πάρε τηλέφωνο στην τότε ασφαλιστική σου και ό,τι θέλεις μετά πες μου, οκ; Θα προσπαθήσω να έιμαι λιγότερο τρομακτική το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 215994 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 215994 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 215994 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 215994 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 215994 

200το " cafe" μας #4# - Σελίδα 8 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τρι Οκτ 29, 2013 5:25 am

mhtsaina

mhtsaina
demaki88 έγραψε:δηλαδη απο τοτε που μου εκανε την μηνυση τωρα εβγαλαν την αποφαση ποτε θα γινει το δηκαστιριο??
Και νωρίς είναι όμορφη, εδώ στην Αθήνα υπολογίζεις μεσοδιάστημα περίπου δύο χρόνια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις