251 Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Νοε 06, 2013 2:42 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
καλε τωρα που θυμηθηκα μου τον εχουν καπαρωσει!!!!ελευθερα ρουντι!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλέ τα έχω ξαναπεί...roodie έγραψε:Εσύ που είσαι, που κάνεις και παρατήρηση στην ede??? Τελείωσες με την ανακαίνιση? Πως έγινε? Τον προυπολογισμό του σπιτιού τον τίναξες στον αέρα?margdimitra έγραψε:ΠΟυ είσαι ρε ede και έχουμε σκυλοβαρεθεί εδώ μέσα?
Ιουλιάνα με το καλό η μπέμπα!
οχι εδω. γιατι σκυλοβαρεθηκα και εγω εδω μέσα αλλα με λείψατε μερικές μερικές και ειπα να σας πω τις καλημερες μου. Εχω και πολλα τρεξίματα ........τι να λεμε......................margdimitra έγραψε:ΠΟυ είσαι ρε ede και έχουμε σκυλοβαρεθεί εδώ μέσα?
Ιουλιάνα με το καλό η μπέμπα!
καλησπερα!!!!nanakaboubou έγραψε:δειτε αυτο τ βιντεο και πειτε μου τι θα κανατε αν καναν μια τετοια ''πλακα'' στα παιδια σαςςςςςς
http://www.maxnews.gr/?p=8688
πραματικα αν την ειχα μπροστα μου θα την εχωνα μπουνιδι
πλεον το εχω συνηδητοποιησει... υπαρχουν πολλοι βλαμμενοι εκει εξω....demaki88 έγραψε:καλησπερα!!!!nanakaboubou έγραψε:δειτε αυτο τ βιντεο και πειτε μου τι θα κανατε αν καναν μια τετοια ''πλακα'' στα παιδια σαςςςςςς
http://www.maxnews.gr/?p=8688
πραματικα αν την ειχα μπροστα μου θα την εχωνα μπουνιδι
νανακα εγω και πεταχτικα απο τη θεση μου καλε!!το ψυχακι!!!
και εμείς το ίδιο. Ποιο Σκ? Κάθε μέρα έχουμε διαλυθεί. Ασε που ψαχνω απο τωρα το δωρο των Χριστουγεννων.margdimitra έγραψε:Πόσα σουφλέ σοκολάτας μπορεί να φάει κανείς? Δεν αντέχω να τα σκέφτομαι στο τάπερ!!!
Καλά είστε κορίτσια?
Εμένα κάθε Σκ με τρώνε οι δρόμοι με τον σπόρο. Πάμε παντού και μιλάμε είμαι ένα πτώμα.
edw exoun bgalei ta xristougenniatikai apo telh septemvri!margdimitra έγραψε:Άσχετο αλλά μου τη δίνει που ήδη κάποια μαγαζιά εδώ και κανά δυο βδομάδες έχουν στολίσει χριστουγεννιάτικα!
Και πιο πολύ μου τη δίνει που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα σοκολατένια μελομακάρονα μπροστά μου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης