Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
217 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 217 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 42]

626το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Δεκ 27, 2013 10:18 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:Κρέμεται όλη μέρα απ' το βυζί μου και το 'χει κάνει λάστιχο Ντεμάκι. Πονάωωωωωωωω  Sad Sad Sad !
Είμαστε καλά όμως. Είχαμε και βοήθεια τη μαμά μου τις πρώτες μέρες. Από σήμερα όμως μόνοι μας!!! Εσείς πώς είστε???
υπομονη ρουντακι μπυ καθε αρχη κ δυσκολη.σε λιγες μερες δεν θα πονας ισα πλυ θα καταλαβαινεις οτι τρωει.ε λαστιχο θα ειναι απο δω κ περα τι νομιζες μαναμ οτι θα εχεις το σουπερ βυζι;;;
εμεις μια χαρα απο σκατο ξερατο κ κατρουλιο χορτασαμε!!μα δεν με λυπατε καθολου το γαιδουρακι μου!!ειναι τοοοσο γλυκος το ψυχουλακι μου!!!κουκουβα!!!!

627το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Δεκ 27, 2013 10:20 am

katerina1983

katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Roodie να σου ζησει ο μπεμπαρος!!!
Να ειναι γερος και καλοτυχος!!!!
Καλη λοχεια να εχεις!!!

την καλησπερα μου σε ολο το καφε!!!!

628το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Δεκ 27, 2013 12:01 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:Roodie να σου ζησει ο μπεμπαρος!!!
Να ειναι γερος και καλοτυχος!!!!
Καλη λοχεια να εχεις!!!

την καλησπερα μου σε ολο το καφε!!!!
καλησπερα γλυκο μου κατερινιω!!!

629το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 5:21 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και κάτι άσχετο μιας και έχω πολύ χρόνο  Laughing Laughing πολυ ωραία τα ρούχα της Μπακοδήμου που εχει διαφήμιση στο φόρουμ. Δεν της το χα.

630το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 5:38 am

margdimitra

margdimitra
Εγώ τα busted tees βλέπω που και αυτά είναι μια χαρά μακό μπλουζάκια.

Μια απορία... στις πόσες φορές που βλέπεις τα στρουμφάκια μπλεβίζεις? Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο μετράω ήδη 3 φορές.

631το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 5:40 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Εγώ τα busted tees βλέπω που και αυτά είναι μια χαρά μακό μπλουζάκια.

Μια απορία... στις πόσες φορές που βλέπεις τα στρουμφάκια μπλεβίζεις?  Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο μετράω ήδη 3 φορές.
εμενα δεν βλεπουν στρουμφακια ευτυχως. Αλλα το ρουντολφ το ελαφακι το ξεκατινιασαμε φέτος. Δεν μου λες αγαπητη επειδη εσυ τα ψαχνεις αυτα.εχεις βρει τιποτα καλο για τα παιδια τωρα στις γιορτες?

632το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 5:48 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:
margdimitra έγραψε:Εγώ τα busted tees βλέπω που και αυτά είναι μια χαρά μακό μπλουζάκια.

Μια απορία... στις πόσες φορές που βλέπεις τα στρουμφάκια μπλεβίζεις?  Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο μετράω ήδη 3 φορές.
εμενα δεν βλεπουν στρουμφακια ευτυχως. Αλλα το ρουντολφ το ελαφακι το ξεκατινιασαμε φέτος. Δεν μου λες αγαπητη επειδη εσυ τα ψαχνεις αυτα.εχεις βρει τιποτα καλο για τα παιδια τωρα στις γιορτες?

Για σπίτι θες dvd ή έξω βόλτα?

633το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 5:51 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε:

Για σπίτι θες dvd ή έξω βόλτα?

Επηρεάστηκες βλεπω απο άλλη αναρτηση μου Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  για βολτα λεω. dvd δεν χρειαζομαι κατεβαζω . Για βολτα της προκοπης εχεις τιποτα κατα νου?

634το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 6:00 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

635το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 6:06 am

margdimitra

margdimitra
Για βόλτα αυτές τις μέρες... όπου πας πληρώνεις. Παντού έχει κόσμο και δεν έχει παραστάσεις ούτε δρώμενα που να αξίζουν δωρεάν.
Μακρυά από χωριά τύπου χριστουγιεννιάτικα. Πληρώνουν είσοδο και ο ενήλικας και το παιδί και είσαι συνέχεια με το χέρι στην τσέπη.

Εμείς σινεμά πήγαμε αυτές τις μέρες. Κατά τα άλλα τίποτα αξιόλογο. Μόνο για κανένα πολυκατάστημα μας βλέπω. Δεν βοηθά και ο καιρός.

Ρίξε μια ματιά και εδώ https://www.facebook.com/funattikidspage
Έχει διάφορα πολιτιστικά αν θες.
Ωραίο και δωρεάν πάντως ήταν στο Aκαδήμεια μια παράσταση με χορηγό τη frezyderm. Θέσεις έχει όμως ελεύθερες μετά τις γιορτές.

Έχω πήξει... βαριέμαι... ειδικά αυτόν τον καιρό... και που παντού έχει τον άπειρο κόσμο και δεν μπορώ καθόλου την πολυκοσμία.

Αν καμιά άλλη ξέρει κανένα καλό μέρος ας μας πει.

636το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 6:16 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δες αυτο http://zoixorisxrimata.blogspot.gr/

Σκεφτομαι να παμε μια φορα σινεμα μπορει και θεατρο. Μετα θα την βγαλουμε στην βολτα. Θησειο σίγουρα. Μια βολτα στην Παραλιακη .Φλοισβο κλπ. Σκεφτομαι και για μουσειο Γουλανδρη που δεν τα εχω και πιστευω θα τους αρεσει. Το θεμα μας ειναι η μικρη. Ποιος θα μας την κρατησει ειδικα για σινεμα και θεατρο?

637το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 11:06 am

zini

zini
χρονια πολλα κοριτσια! ρουντυ να σου ζησει το μπεμπε! τυχερο και δυνατο να ειναι ευχομαι!

638το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 11:31 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζινι δεν σε πρόλαβα έτσι. Κρίμα. Χρόνια πολλά κοριτσάρα μου να χαίρεσαι την οικογένεια σου. Φιλιά πολλά.

639το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 11:46 am

zini

zini
Ede σε ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω! Ξαναμπηκα γιατι θυμιθηκα κατι πολυ ενδιαφερον που μπορειτε να κανετε με τα παιδακια σας αυτες τις μερες! Εμενα η μικρη ειναι μικρη ακομη για αυτο και ετσι μου ερχετε να παω μονη μου! Ειναι οι εκδηλωσεις που γινονται στα πλαισια της εκθεσης των παραμυθιων του Τριβιζα (εγω τον αγαπω!) η εισοδος ειναι ελευθερη και το μουσειο στα Α.Ιλισια. Απλα θελει να δηλωσεις συμμετοχη για την ημερα που ενδαφερεσε! 

http://www.gounaropoulos.gr/gr/exhibitionsCurrent.php

http://www.gounaropoulos.gr/gr/news.php

640το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 11:53 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mπραβο ζινακι πολυ ωραιο. Σε ευχαριστουμε πολυ. Σε εμενα μου αρεσουν πολυ κατι τετοια. Αν και με τον Ευγενιο εχω ενα θεμα αλλα στα πδιια θα αρεσει. κατι παρομοιο βρηκα και στο Μουσειο Μπενακη αν δεν κανω λαθος.

641το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 11:58 am

zini

zini
ede έγραψε:Mπραβο ζινακι πολυ ωραιο. Σε ευχαριστουμε πολυ. Σε εμενα  μου αρεσουν πολυ κατι τετοια. Αν και με τον Ευγενιο εχω ενα θεμα αλλα στα πδιια θα αρεσει. κατι παρομοιο βρηκα και στο Μουσειο Μπενακη αν δεν κανω λαθος.
Δεν ξερω δεν εχω κοιταξει τα "παιδικα" αυτων των ημερων γιατι εμεις ακομη δεν! Την συγκεκριμενη εκθεση την εμαθα απο την ομιλια του στην tedex, που μου εστειλαν το βιντο, το ειχα ανεβασει και πριν λιγες μερες. Εγω παλι επειδη τον εχω γνωρισει (ειναι καθηγιτης στο Λονδινο) μονο καλα λογια εχω να πω, και μου αρεσουν παρα πολυ τα παραμυθια του, απο μικρη μου αρεσαν. Τελοσπαντων, γουστα ειναι αυτα, για τα παιδια ομως πιστευω ειναι οτι πρεπει!

642το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 12:03 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
ede έγραψε:Mπραβο ζινακι πολυ ωραιο. Σε ευχαριστουμε πολυ. Σε εμενα  μου αρεσουν πολυ κατι τετοια. Αν και με τον Ευγενιο εχω ενα θεμα αλλα στα πδιια θα αρεσει. κατι παρομοιο βρηκα και στο Μουσειο Μπενακη αν δεν κανω λαθος.
Δεν ξερω δεν εχω κοιταξει τα "παιδικα" αυτων των ημερων γιατι εμεις ακομη δεν! Την συγκεκριμενη εκθεση την εμαθα απο την ομιλια του στην tedex, που μου εστειλαν το βιντο, το ειχα ανεβασει και πριν λιγες μερες. Εγω παλι επειδη τον εχω γνωρισει (ειναι καθηγιτης στο Λονδινο) μονο καλα λογια εχω να πω, και μου αρεσουν παρα πολυ τα παραμυθια του, απο μικρη μου αρεσαν. Τελοσπαντων, γουστα ειναι αυτα, για τα παιδια ομως πιστευω ειναι οτι πρεπει!
Εμενα παλι προσωπικα τα παραμυθια του δεν μου αρεσουν και ακθολου. Αλλα φαου αρεσει στα παιδια μου φτανει και μου περισσευει. Οπως και να εχει πραγματικα εισαι στο μυαλο μου. Τετοια χαζα ψαχνω οταν εχω χρονο.

643το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 12:04 pm

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:
Εμενα παλι προσωπικα τα παραμυθια του δεν μου αρεσουν και ακθολου. Αλλα φαου αρεσει στα παιδια μου φτανει και μου περισσευει. Οπως και να εχει πραγματικα εισαι στο μυαλο μου. Τετοια χαζα ψαχνω οταν εχω χρονο.
Ειδες λοιπον! μια χαρα θα περασετε! Αλλα μπες να δεις το προγραμμα να κλεισετε θεσεις αν θελτε να πατε και σε εκδηλωση εκτος απο το να δειτε την εκθεση.

644το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 12:06 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ειδα χρυση μου. Τι νομισες? Για Πεμπτη 2 ιανουαριου σκεφτομαι με την Χαρουλα Αλεξιου σε ρολο αφηγητριας σκεφτομαι. Ειναι και το μονο που προλαβαινουμε. Razz Razz Razz 

645το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 12:21 pm

margdimitra

margdimitra
Είχα κλείσει και εγώ θέσεις για το μουσείο Γουναρόπουλου με τον Χρήστο Θηβαίο αλλά πάθαμε ίωση.
Ωραία πρόταση.

Ede καλή ιδέα και το μουσείο Γουλανδρή. Ακόμα το θυμάμαι που είχα πάει μικρή. Βέβαια τώρα ο μικρός δεν ξέρω τι θα πει... μπορεί και να ξενερώσει. Έχουν τόσα ερεθίσματα πια τα παιδιά. Και αυτά που σε μας φαίνονταν θαυμαστά να τους μοιάζουν τόσο απλοϊκά.

Και στο πλανητάριο στη ζωή του κυρίου Δενδρούλη να πάτε όσοι μπορείτε. Πραγματικά μαγεύονται τα πιτσιρίκια από το θόλο.

646το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 12:24 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Είχα κλείσει και εγώ θέσεις για το μουσείο Γουναρόπουλου με τον Χρήστο Θηβαίο αλλά πάθαμε ίωση.
Ωραία πρόταση.

Ede καλή ιδέα και το μουσείο Γουλανδρή. Ακόμα το θυμάμαι που είχα πάει μικρή. Βέβαια τώρα ο μικρός δεν ξέρω τι θα πει... μπορεί και να ξενερώσει. Έχουν τόσα ερεθίσματα πια τα παιδιά. Και αυτά που σε μας φαίνονταν θαυμαστά να τους μοιάζουν τόσο απλοϊκά.

Και στο πλανητάριο στη ζωή του κυρίου Δενδρούλη να πάτε όσοι μπορείτε. Πραγματικά μαγεύονται τα πιτσιρίκια από το θόλο.
Θα σου πω τι θεμα εχουμε εμεις. Με αυτο που θα ενθουσιαστει ο μεγαλος θα ξενερωσει πολυ ασχημα ο μικρος και το αντιθετο. Ασε που θεατρα, πλανηταρια κλπ που θα μπορουσαν να κατσουνκαι οι 2 δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει η μικρη. Οποτε εχουμε θεμα μεγαλο.

647το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 12:33 pm

zini

zini
εμενα παντως το μουσειο γουλαντδρη ακομη μου αρεσει! οταν ημουνα μικρη μου αρεσε και το λαικης τεχνης. τωρα μου αρεσουν πολυ το ιστορικο, κυκλαδικης και το ακροπολης, αλλα δεν ξερω απο ποια ηλικια ειναι οκ. βεβαια εμενα με πηγαιναν απο πολυ μικρη 3 νομιζω γιατι πηγαιναν και τον αδερφο μου και μοθυ αρεσε, αλλα το καθε παιδι ειναι αλλιως.

648το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 12:36 pm

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε: Ασε που θεατρα, πλανηταρια κλπ που θα μπορουσαν να κατσουνκαι οι 2 δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει η μικρη. Οποτε εχουμε θεμα μεγαλο.

Να δεις τον ανηψιό μου τον μικρό, δεν έχει ακόμα χρονίσει, πως κάθεται σε κάτι θεατρικά και θεατρικά παιχνίδια που πάμε με τα μικρά. Ο μεγάλος της αδερφής μου δεν κάθεται με τίποτα και το μικρό σούζα παρακολουθεί.

Σήμερα πήγα τελικά σε πολυκατάστημα. Έφυγα όπως πήγα. Απίστευτος κόσμος να γυροφέρνει χωρίς να ψωνίζει τίποτα. Πολύ βαβούρα.
Δεν κάνει και καλές μέρες να ξαμοληθούμε εκτός. Βαρέθηκα...

649το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 12:40 pm

zini

zini
Ουτε που θελω να ακουω για πολυκαταστηματα! Πηγα εχθες στο Γκολντεν Χολ, γιατι ημουνα κοντα να παρω ενα δωρο. Γενικα δεν παταω το ποδι μου σε πολυκαταστηματα τετοια με πιανει καταθλιψη. Εκανα 30' να βρω θεση ενω ελεγε οτι υπηρχαν 260 θεσεις διαθεσημες στο παρκινγκ. Και μετα ειχε απιστευτες ουρες στο ΑΤΜ, στα μαγαζια σε ολα. Ηθελα να δοκιμασω και για μενα κατι, αλλα εφυγα οπως ηρθα. Απειρος κοσμος ομως.

650το " cafe" μας #4# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Δεκ 28, 2013 12:41 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε: Ασε που θεατρα, πλανηταρια κλπ που θα μπορουσαν να κατσουνκαι οι 2 δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει η μικρη. Οποτε εχουμε θεμα μεγαλο.

Να δεις τον ανηψιό μου τον μικρό, δεν έχει ακόμα χρονίσει, πως κάθεται σε κάτι θεατρικά και θεατρικά παιχνίδια που πάμε με τα μικρά. Ο μεγάλος της αδερφής μου δεν κάθεται με τίποτα και το μικρό σούζα παρακολουθεί.

Σήμερα πήγα τελικά σε πολυκατάστημα. Έφυγα όπως πήγα. Απίστευτος κόσμος να γυροφέρνει χωρίς να ψωνίζει τίποτα. Πολύ βαβούρα.
Δεν κάνει και καλές μέρες να ξαμοληθούμε εκτός. Βαρέθηκα...
λες ε? Θα το επιχειρήσω τοτε. Δεν εχω να χασω τιποτα. Θεατρικα παιχνιδια και μαγους κλπ και η δικη μου σουζα καθεται. αλλ σε ενα εργο 1 ωρα και θα κατσει? Θα το κανω ομως και συντομα μαλιστα.  Wink Wink Εγω σκεφτομαι για αυριο Θησειο-Διονυσιου Αρεοπαγίτου. Ειμαι πολυ φαν αυτης της βολτας .Αρκει να μην βρεχει. .

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις