Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
212 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 212 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 42]

326το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Νοε 15, 2013 5:48 am

roodie

roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ede έγραψε:Επισης έκοψα το τσιγαρο cheers cheers cheers Μαχαιρι και ασκουμαι τα πρωινα μαζι με την μικρη. Laughing Laughing Laughing Laughing Περπαταμε 5 χιλιομετρα. Περπαταω 5 χιλιομετρα και αυτη τη σερνω με το καροτσι. Αυτα.
Καλά εσύ, το παιδάκι τι σου φταίει? Εγώ τις κάκές συνήθειες τις έκοψα με το που είδα το τεστ εγκυμοσύνης. Τώρα αν καταφέρω να συγκρατηθώ μετά, θα δείξει...

327το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Νοε 15, 2013 5:51 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα μωρε μην ξενερωνεις.ενταξει εγινε μια φαση περασε.εσυ εισαι αυτη που λες εδω μεσα να μην παιρμνουμε τιποτα προσωπικα και να μην παρεξηγουμαστε με οτι λεει η καθεμια.
τωρα που λειπει και ο δον ζουαν και απολαμυανουμε την ησυχια μας λειπεις εσυ!

εγω τωρα αυτες τις μερες περνανε και 3 μερες χωρις τσιγαρο αλλα αμα ερθει η αδερφη μου η βγω κανω 3-4.μετα πετρωνει η κοιλια σταματω.

τον ρωτησα τον γιατρο για φ.τ και πηρα ακυρο.3 χρονια περασαν αλλα αυτος ειναι υπερ της καισαρικης γενικα.απο την πρωτη προσπαθουσε να με πεισει για καισαρικη μεχρι τελευταια στιγμη.τι να κανω?θα παω σαν το αρνι στο σφαγειο δεν εχω αλλη επιλογη,εκτως αν κανει το θαυμα του και ερθει τσουπ αποτωμα και δεν προλαβαινω!το ευχομαι!!

5 χιλιομετρα καθε πρωι???μωρε μπραβο!!γυμναζεις και μπρατσα!!

328το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Νοε 15, 2013 5:54 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:Εγώ πάλι ξενέρωσα που δεν έρχονται τα τρολ. Razz Razz Razz Razz Razz 
Δεν περνάει η μέρα μου με τίποτα χωρίς αυτά!!!
αστον μαρι εκει που ειναι και μην τον μελετας!!εμενα μου αρεσει πολυ που δεν μπαινει να πεταγετε με την ξερολια του παντου!μου την εδωσε πολυ τοτε που ελεγα για το τρακαρισμα και πεταχτικε να πει την μαλα@@ια του λες και ηταν μπροστα!

329το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Νοε 15, 2013 8:44 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:Εγώ πάλι ξενέρωσα που δεν έρχονται τα τρολ. Razz Razz Razz Razz Razz 
Συμφωνω. Εμενα μου λειπει λιγο δραση.

330το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Νοε 15, 2013 8:48 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:ελα μωρε μην ξενερωνεις.ενταξει εγινε μια φαση περασε.εσυ εισαι αυτη που λες εδω μεσα να μην παιρμνουμε τιποτα προσωπικα  και να μην παρεξηγουμαστε με οτι λεει η καθεμια.
τωρα που λειπει και ο δον ζουαν και απολαμυανουμε την ησυχια μας λειπεις εσυ!

εγω τωρα αυτες τις μερες περνανε και 3 μερες χωρις τσιγαρο αλλα αμα ερθει η αδερφη μου η βγω κανω 3-4.μετα πετρωνει η κοιλια σταματω.

τον ρωτησα τον γιατρο για φ.τ και πηρα ακυρο.3 χρονια περασαν αλλα αυτος ειναι υπερ της καισαρικης γενικα.απο την πρωτη προσπαθουσε να με πεισει για καισαρικη μεχρι τελευταια στιγμη.τι να κανω?θα παω σαν το αρνι στο σφαγειο δεν εχω αλλη επιλογη,εκτως αν κανει το θαυμα του και ερθει τσουπ αποτωμα και δεν προλαβαινω!το ευχομαι!!

5 χιλιομετρα καθε πρωι???μωρε μπραβο!!γυμναζεις και μπρατσα!!
5 ειπα? Οχι 100. 3 κανω καλε. Τα μπερδεψαLaughing  Ενταξει δεν το περνω προσωπικα αλλα μωρη ρουφιανα ο τροπος σκεψης σου, μου τιναξε τα πεταλα. Laughing Laughing Laughing
Χωρις πλακα τωρα δεν προλαβαινω και πολυ. Τωρα που πανε σχολειο τα 2 μεγαλα το προγραμμα εχει αλλαξει. Δεν κοιμουνται ολοι μια ωρα, ο ενας εχει διαβασμα, το μικρο τρωει μολις τελειωσει ο μεγαλος να διαβαζει, μετα ξυοναει ο μικρος .......Και πραγματικα ο χρονος ειναι πολυ λιγος. Εχω και κατι μαθηματα που κανω και η καθε ελευθερη ωρα ειναι πολυ πολυ πολυ πολυτιμη. Τα Χριστουγεννα πιστευω να χαλαρωσουμε λιγο. Και θα σας κανω συχνοτερες επισκεψεις. ............ΑπειληηηηηηηηηηηηηηLaughing Laughing Laughing Ας πουμε τωρα σας φτυνω κανονικα να κανω μπανιο την μικρη και να φαει. Φιλουρες. 

331το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Νοε 15, 2013 8:50 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:
ede έγραψε:Επισης έκοψα το τσιγαρο cheers cheers cheers Μαχαιρι και ασκουμαι τα πρωινα μαζι με την μικρη. Laughing Laughing Laughing Laughing Περπαταμε 5 χιλιομετρα. Περπαταω 5 χιλιομετρα και αυτη τη σερνω με το καροτσι. Αυτα.
Καλά εσύ, το παιδάκι τι σου φταίει? ..
Ε καλα μαρη δεν της κακοπεφτει και η βολτα με το καροτσι. Παμε σε γηπεδο οχι στον δρομο σας του τρελους. Την χαιρετανε και οι γεροι που προσπαθουν να κατεβασουν την χοληστερινη ,οι χοντρες που προσπαθουν να ριξουν τον κωλο . Την κερνανε και μπισκοτακι. Ζαχαρη σου λεω περναει. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

332το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Νοε 15, 2013 11:30 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε τι να κανω οτι σκεφτομαι δεν μπορω να το κραταω!!:Ρ

Λοιπον να σας πω να μου πειτε αν ειμαι εγω η παραλογη κ τρελη.λοιπον παω στη κουζινα ερχετε κ το χτικιο.τη βλεπω αφηνει το χρησιμοποιημενο πιατο στον παγκο αφου πρωτα του τιναξε τα ψυχουλα κ την βλεπω να πλενε το κουταλι που ετρωγε το γιαουρτι μονο με νερο το σκουπθσε με την πετσετα κ τσουπ το χωσε στο σιρταρι!!!ε τα πηρα στην κρανα δηλαδη κ της λεω"το επλυνες κ το βολεψες"ναι λεει καθαρο ειναι.κ λεω"αφου το επλυνες μονο με νερο κ δεν εβαλες σαπουνι τα μικροβια πως καθαρισαν?"ε να αφου το σκουπισα κ ολας λεει!!στον θεο σας δηλαδη κ της λεω τα παιδια εχουν στρεπτοκοκο στο λαιμο οπου ειναι μικροβιο που ξερω εγω αν δεν το μετεφερες εσυ ετσι απλυτα που τα αφηνεις;το παιρναι το πλενει.παω μετα μεσα κ εεβαλε κ στο ντουλαπι κ το ΤΙΝΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΥΜΜΕΝΟ πιατο!!!οριεσαι μετα σα τη τρελη η οχι????

333το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Νοε 15, 2013 12:10 pm

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:
Συμφωνω. Εμενα μου λειπει λιγο δραση.
Σωστές!!!

334το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Νοε 15, 2013 12:20 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:Ε τι να κανω οτι σκεφτομαι δεν μπορω να το κραταω!!:Ρ

Λοιπον να σας πω να μου πειτε αν ειμαι εγω η παραλογη κ τρελη.λοιπον παω στη κουζινα ερχετε κ το χτικιο.τη βλεπω αφηνει το χρησιμοποιημενο πιατο στον παγκο αφου πρωτα του τιναξε τα ψυχουλα κ την βλεπω να πλενε το κουταλι που ετρωγε το γιαουρτι μονο με νερο το σκουπθσε με την πετσετα κ τσουπ το χωσε στο σιρταρι!!!ε τα πηρα στην κρανα δηλαδη κ της λεω"το επλυνες κ το βολεψες"ναι λεει καθαρο ειναι.κ λεω"αφου το επλυνες μονο με νερο κ δεν εβαλες σαπουνι τα μικροβια πως καθαρισαν?"ε να αφου το σκουπισα κ ολας λεει!!στον θεο σας δηλαδη κ της λεω τα παιδια εχουν στρεπτοκοκο στο λαιμο οπου ειναι μικροβιο που ξερω εγω αν δεν το μετεφερες εσυ ετσι απλυτα που τα αφηνεις;το παιρναι το πλενει.παω μετα μεσα κ εεβαλε κ στο ντουλαπι κ το ΤΙΝΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΥΜΜΕΝΟ πιατο!!!οριεσαι μετα σα τη τρελη η οχι????
κοιτα κουκλα....δικιο εχεις αλλα εχεις να κανεις με ''μωρο''. οσο εξυπνη την θεωρεις κλπ ειναι μια γυναικα σε πολυ προχωρημενη ηλικια. και οταν ο ανθρωπος μεγαλωνει γινεται σαν μωρο. Δεν καταλαβαινει και πολλα. Σιγουρα εχεις δικιο αλλα στου κουφου την πορτα. Μην χαλιεσαι για κατι που δεν φταιει και η ιδια. Αφου την ειδες βγαλτο αθορυβα πλυνε τα και τιποτα αλλο. Με μεγαλους ανθρωπους δεν βγαζεις ακρη.

335το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Νοε 15, 2013 12:28 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ξερω οτι εχω να κανω με μωρο μου το εχει πει κ ο πεθερος μου μπροστα της αλλα πραγματικα δεν ξερω πως να κρατησω την ψυχραιμια μου με τα καμωματα της καθε 3 κ λιγο.αντε να τελειωσουν το σπιτι να την παρουν θελει δε θελει.

Να σου πω.οταν γεννησες την μικρη,για να πας το παιδι στο σχολειο την επαιρνες κ τη μικρη;

336το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Νοε 15, 2013 12:38 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντως για να πω την αληθεια το ξερω πως ωρες ωρες τραβαω το σχοινι μαζι της κ ψαχνω το παραμικρο για να την μαλωσω γιατι ειλικρινα ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που με εχει γεμισει με μισος κ κακια ενω γενικα παρα ειμαι καλη με ολους.αλλα με αυτη την εχω δει πολυ αλλιως!λυπαμε ακομα κ φα μυρμιγκακια,αυτη ποτε δεν θα τη λυπηθω.

337το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Νοε 16, 2013 4:44 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:Το ξερω οτι εχω να κανω με μωρο μου το εχει πει κ ο πεθερος μου μπροστα της αλλα πραγματικα δεν ξερω πως να κρατησω την ψυχραιμια μου με τα καμωματα της καθε 3 κ λιγο.αντε να τελειωσουν το σπιτι να την παρουν θελει δε θελει.

Να σου πω.οταν γεννησες την μικρη,για να πας το παιδι στο σχολειο την επαιρνες κ τη μικρη;
Αυτο το εκανα οταν γεννησα τον δευτερο. Απο 15 ημερων . Την μικρη για το σχολειο του μεγαλου την εβγαλα μετα που 40ντησε μπορει και λιγο παραπανω. και να παω και να τον φέρω. μονο στην αρχη ειχε ερθει η μαμα μου για καποιες ημερες τα πρωινα και την κραταγε το πρωι. Το μεσημερι την επερνα μαζι μου καποιες φορες. Τωρα πλεον εννοειται πως τα περνω ολα για τα παντα . Γιατι σκεφτεσαι για τον μικρο τι θα κανεις?

338το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Νοε 16, 2013 5:03 am

vaeraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια, να μπω στην παρεα? εχω τοση αναγκη να μιλησω

339το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Νοε 16, 2013 5:08 am

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσούδια τι κάνετε?
Εγώ κρυωμένη, ευτυχώς δε κόλλησα τη μικρή. Έξω, μετά από μέρες τρελλής κακοκαιρίας, έβγαλε επιτέλους ήλιο.Θυμίζει άνοιξη..Μέχρι κι ο καιρός πλάκα μου κάνει!

Ντέμι, κουράγιο κοριτσάκι μου..έχεις ένα άλλο 'μωρο' (κομματάκι κακομαθημένο) να νταντεύεις. Χούγια ούτως η άλλως δε θα αλλάξει.Υπομονή μέχρι να την αναλάβουν τα πεθερικά.

340το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Νοε 16, 2013 7:14 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
demaki88 έγραψε:Το ξερω οτι εχω να κανω με μωρο μου το εχει πει κ ο πεθερος μου μπροστα της αλλα πραγματικα δεν ξερω πως να κρατησω την ψυχραιμια μου με τα καμωματα της καθε 3 κ λιγο.αντε να τελειωσουν το σπιτι να την παρουν θελει δε θελει.

Αυτο το εκανα οταν γεννησα τον δευτερο. Απο 15 ημερων . Την μικρη για το σχολειο του μεγαλου την εβγαλα μετα που 40ντησε μπορει και λιγο παραπανω. και να παω και να τον φέρω. μονο στην αρχη ειχε ερθει η μαμα μου για καποιες ημερες τα πρωινα και την κραταγε το πρωι. Το μεσημερι την επερνα μαζι μου καποιες φορες. Τωρα πλεον εννοειται πως τα περνω ολα για τα παντα . Γιατι σκεφτεσαι για τον μικρο τι θα κανεις?
σκεφτομαι να την κρατησω σπιτι την μεγαλη για καποιο καιρο μετα το ξανασκεφτομαι λεω να τον ντυνω κ να τον βαζω στο αμαξι.αποκλειω παντων να μενει με την γιαγια μονος ουτε για δευτερολεπτο!!

vaeraki έγραψε:γεια σας κοριτσια, να μπω στην παρεα? εχω τοση αναγκη να μιλησω
Και δεν μιλας??κουβεντα ψαχνουμε κ εμεις!!!
giorgiap έγραψε:Κοριτσούδια τι κάνετε?
Εγώ κρυωμένη, ευτυχώς δε κόλλησα τη μικρή. Έξω, μετά από μέρες τρελλής κακοκαιρίας, έβγαλε επιτέλους ήλιο.Θυμίζει άνοιξη..Μέχρι κι ο καιρός πλάκα μου κάνει!

Ντέμι, κουράγιο κοριτσάκι μου..έχεις ένα άλλο 'μωρο' (κομματάκι κακομαθημένο) να νταντεύεις. Χούγια ούτως η άλλως δε θα αλλάξει.Υπομονή μέχρι να την αναλάβουν τα πεθερικά.
Περαστικα σας georgiap μου!!!εδω εχουμε λιγο κρυαδακι αναψαμε κ τζακι!!
Αυτη τη στιγμα προσμενω να φυγει να χαρω την ησυχια μου!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την demaki88 στις Κυρ Νοε 17, 2013 12:24 pm, 1 φορά

341το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Σαβ Νοε 16, 2013 11:37 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ντεμακι οταν 40ησιες με το καλο θα μπορεις μια χαρα να βγαζεις εξω. και να σου πω την αληθεια αν ειναι κοντα το σχολειο ισως ειναι ευκολοτερο με το καροτσι παρα με το αμαξι . Βαλε -βγλαε 3 παιδια. Αν του βαλεις την στολη εξοδου-διαστημική, σε πορτ μπεμπε στο καροτσι, κουβερτακι και το ναυλον την βροχης εεεεεε του που.... αν παθει τιποτα απο εκει μέσα. Εγω για την συγκεκριμμενη δουλεια χρησιμοποιούσα μάρσιπο. στο λη εξοδου , μάρσιπος και μια χαρα. και ο δευτερος ειναι καταχειμωνο γεννημενος.

342το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Κυρ Νοε 17, 2013 11:27 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπα ειναι 3-3.5 χιλιομετρα μεχρι το σχολειο κ αλλα τοσα να γυρισω πισω..αλλα το πριν σαραντισει σκεφτομαι μετα δεν εχω θεμα κ για καφε θα τον παιρνω.το πολυ πολυ θα τον βαζω στο αμαξι κ θα πω μια γνωστη μ μαμα να περημενει στο αμαξι μεχρι να βαλω την μεγαλη στην ταξη.

343το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Κυρ Νοε 17, 2013 11:34 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:Μπα ειναι 3-3.5 χιλιομετρα μεχρι το σχολειο κ αλλα τοσα να γυρισω πισω..αλλα το πριν σαραντισει σκεφτομαι μετα δεν εχω θεμα κ για καφε θα τον παιρνω.το πολυ πολυ θα τον βαζω στο αμαξι κ θα πω μια γνωστη μ μαμα να περημενει στο αμαξι μεχρι να βαλω την μεγαλη στην ταξη.
καποια που να εμπιστευεσαι να σου πηγαινει την μεγαλη στο σχολειο?
Εγω θα φοβομουν.Και τους δικους μου ακομα σε μεγαλη αναγκη .  Μου :ζητησε και μια κοπελα να της πηγαινω τον δικο της γιο γιατι γενναει τον Δεκεμβριο και ...........αρνηθηκα. Embarassed Embarassed Embarassed 

344το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Κυρ Νοε 17, 2013 11:45 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ννα την πω να περημενειι στο αμαξι για να βαλω στη ταξη την Αριαδνη.κοιτα εδω η κοινωνια ειναι πιο κλειστη κ γνωριζεσε με ανθρωπους σε πιο φιλικο επιπεδο.μετα πηγαινει στο σχολειο την κορη της κ μια θεια του αντρα μου κ μπορω κ αυτη να πω οταν την βρησκω.μετα σκεφτομαι κ να μην την πηγαινω καθολου τις πρωτες μερες αλλα ειμαι στον συλογο κ θελω να μιλαω με γονεις κ δασκαλους γιατι εχουμε καποια προβληματα σαν σχολειο.

345το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Κυρ Νοε 17, 2013 11:56 am

vaeraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα κοριτσια,

μυριζει χριστουγεννα η μου φαινεται? ο καιρος παντως κρυωσε, αυριο στρωνω χαλια. βλεπεις τα μπεμπεκουλινια μου θελουν κυκλοφορουν χωρις παντοφλες και το κυριοτερο χωρις καλτσες οποτε καλυτερα λιγακι νωρις τα χαλια παρα να τρεχουμε με τα κρυολογηματα

346το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Κυρ Νοε 17, 2013 12:00 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:Ννα την πω να περημενειι στο αμαξι για να βαλω στη ταξη την Αριαδνη.κοιτα εδω η κοινωνια ειναι πιο κλειστη κ γνωριζεσε με ανθρωπους σε πιο φιλικο επιπεδο.μετα πηγαινει στο σχολειο την κορη της κ μια θεια του αντρα μου κ μπορω κ αυτη να πω οταν την βρησκω.μετα σκεφτομαι κ να μην την πηγαινω καθολου τις πρωτες μερες αλλα ειμαι στον συλογο κ θελω να μιλαω με γονεις κ δασκαλους γιατι εχουμε καποια προβληματα σαν σχολειο.
οχι και εγω γνωριζομαι αλλο ειναι το θεμα μου. αν συμβει κατι με ξενο παιδι μεσα στο αυτοκινητο? Χωρις ασφαλεια το παιδι χωρις τιποτα.?Δεν ξερω ρε παιδια εγω φοβαμαι. Μπορει να γινει οτιδηποτε τι θα κανω εγω μετα? Φυσικα το σχολειο του μεγαλου ειναι 3-4 στενα ετσι? αλλα ποτε δεν ξερεις. Ασε να το αναλβαι οποιος θελει εγω δεν τα μπορω αλλα στενοχωρηθηκα γιατι η κοπελα ειναι γλυκυτατη.
Εδω που τα λεμε και εσυ νηπειο δεν παει η δικια σου? Μην κανεις σαν και εμενα. Δεν θα χασει και το πανεπιστημιο. θα της αρεσει και με το μωρο στο σπιτι. Ετσι και αλλιως θα ειναι για λιγο. μετα θα κλεισουν για τα Χριστουγεννα.

347το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Κυρ Νοε 17, 2013 12:09 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε συ δεν καταλαβες.εγω θα την πηγαινω αλλα για να μην βγαλω απο τοαμμαξι τον μικρο να κατσει μια μαμα στο αμμαξι μου να τον εχει τον νου της να βαλω την αλλη στη ταξη.να εμπιιστευθω να μου μεταφερει αλλος με οχημα το παιδι δεν εμπιστευομαι γιατι προπερσι το εκανε μια γνωστη κ τρακαρε με ταα ξενα τα παιδακια μεσα.
Ξερεις τι σκεφτομαι;δεν ειναι πολυ ενας μηνας που θα κατσει σπιτι αν δεν την πηγαινω;εγω σκεφτομαι να την κρατησω κ για ιωσεις αλλα την λυπαμαι ενα μηνα να μην παιζει με τους φιλους να μην πει ποημα τα χριστουγεννα..

348το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Δευ Νοε 18, 2013 1:07 am

Λιτσα34

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Koριτσιά καλημέρα.
Δεν γράφω συχνά πια λόγω έλλειψηs χρόνου άλλά μιά γρήγορη ματιά[στο cafe κυρίωs] την ρίχνω για να μαθαίνω νέα σαs.
Exω χαρεί τόσο πολύ που βρήκα δουλειά μετά απο τόσουs μήνεs που έψαχνα ,που πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου το πρωινό ξύπνημα και το τρέξιμο το απόγευμα με τιs δουλειέs και το παιδί. Εχω πάρει τα πάνω μου και με έχει κυριεύσει μια απίστευτη ενέργεια.
ede μου άρεσε πολύ η ιδέα σου με τα παιδιά που κοιμάστε κοντά στο χριστουγενιάτικο δέντρο δήθεν για να τσακώσετε τον Αγιο Βασίλη όταν έρθει.Εντάξει τα υπόλοιπα με το γράμμα,το γάλα και τα κουλουράκια το κάνουμε κι εμείs χρόνια τώρα.Φέτοs όμωs λέω να ξαπλώσουμε κι εμείs για ύπνο κοντά στο δέντρο.Εξάλου η δικιά μου είναι ήδη 5 χρονών και σύντομα θα ανακαλύψει την αλήθεια για τον Αγιο Βασιλη,οπότε αs ζήσουμε τώρα την μαγεία οσο πιο έντονα γίνεται.
Τι ωραία που μύρισε χριστούγεννα.Αντε να βγεί ο Νοέμβρηs να αρχίσουμε να στολίζουμε.
Να είστε όλεs καλά.

349το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Δευ Νοε 18, 2013 4:04 am

nanakaboubou

nanakaboubou
κοριτσια μου τι κανετε επιτελους βρηκα ευκαιρια και μπηκα.... και αυτο ομως για λιγο.. μπαμ μπαμ τα νεα μου...
η μικρη μου επεσε απο τον καναπε... Shocked  δεν θελω καν να το σκεφτομαι.. ημουν στη δουλεια και ηταν σπιτι ο ανδρας μου προς μεγαλη μου τυχη και σπορια ητα ψυχραιμος.. ενω εγω μολις με πηρε και μου το ειπε αρχισα τα κλαματα ασπρισα γενικα ενα ματσο χαλια πηρα την γιατρο με ειπε ολα αυτα να την παρακολουθουθμε δοξα το θεο δεν εγινε τιποτα κα ειναι μια χαρα.. την τεταρτη σχολασα 23.00 εφτασα σπιτι 1 παρα στον δρομο πριν το σπιτι πως περπαταω μες τα σκοταδια ακουω κατι γυρναω και ενας τυπος με ειχε παρει απο πισω μονο στην ιδεα οτι κατι θα παθω μουδιασαν τα ποδια μου δεν μπορουσα να τρεξω ετσι οπως εβαλα μπρος και αρχισα γρηγορα γρηγορα γιατι ημουν 20 βηματα κατψ απο το σπιτι και μιλουσαμε τον ανδρα μου που ηταν στο μπαλκονι και μας εβλεπε γυρναω να τον κοιταξω αν ειναι πισω τι σκατα κανει και ηταν με την τετοια του εξω και περπατουσε... παταω μια τσιριδα τον ανδρα μου ενα βοηθεια δεν πιστευα οτι εχω τοση δυνατη φωνη... βγηκαν ολοι στα μπαλκονια και μια κυρια πεταξε μια πατατα δεν ξερω αν τον βρηκε μου το ειπε την επομενη μερα... αυτος μολις φωναξα λογικα τρομαξε και εφυγε... αφηστε κοριτσια δεν παλευετε αυτο το βραδυνο ειναι επικυνδινα πολυ.. πλεον φτανω μεχρι την σταση στον κεβτρικο και με περνει ο αρης το καημενο το μωρο το τυραναμε μες τον καλο του τον υπνο... ουφ...
κατα τα αλλα επιτελουν μετα απο ενα μηνα τελειωσα ολο το σπιτι ειναι επιτελους πεντακαθαρο.......

ελπιζω κουκλες ολες να ειστε καλα..

350το " cafe" μας #4# - Σελίδα 14 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Δευ Νοε 18, 2013 4:39 am

roodie

roodie
Νανάκα καλά είμαστε όλες. Μπήκα μία στα γρήγορα να σου γράψω γιατί είχα καιρό να σ' ακούσω. Αυτό με τον τύπο το χα πάθει κι εγώ. Με τη διαφορά όμως οτι σε μένα δεν φορούσε καν παντελόνι...Wink Wink Wink Wink  Τα είδα ΟΛΑ τα προσόντα. Γιατί κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να τα δεί. Εξάλλου αν μου ζητούσαν περιγραφές τι θα έλεγα??? Wink Wink Wink Wink 

Εγώ έχω μπλέξει με κάτι παλιοεργασίες-παλιοιστορίες κι από αύριο θα είμαι πιο ξένοιαστη. Μου λέιπει ο Αντώνης μας δεν σου κρύβω και είναι ο μεγάλος μου καημός πια.Razz Razz Razz Razz  Δεν έχει νόημα εδώ μέσα. Να φιλήσεις τα πατουσάκια της μικρής!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις