776 Απ: το " cafe" μας #4# Κυρ Ιαν 05, 2014 1:11 pm
Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε: Το καλυτερο μπαινει με τα ο μεγαλος και μου λεει ΄΄Γιατι μυριζει τζατζίκι εδώ μέσα?
"Ειναι το νεο afroso αγορι μου"
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ede έγραψε: Το καλυτερο μπαινει με τα ο μεγαλος και μου λεει ΄΄Γιατι μυριζει τζατζίκι εδώ μέσα?
Ρε μεχρι εξω στην εισοδο τρωω και με τσακωνουν ''τι κανεις εδω'' Τι διαολο στο παταρι να ανεβω?Lillybell έγραψε:ede έγραψε: Το καλυτερο μπαινει με τα ο μεγαλος και μου λεει ΄΄Γιατι μυριζει τζατζίκι εδώ μέσα?
"Ειναι το νεο afroso αγορι μου"
Ρε μεχρι εξω στην εισοδο τρωω και με τσακωνουν ''τι κανεις εδω'' Τι διαολο στο παταρι να ανεβω? [/quote]ede έγραψε:
Σιγα το δυσκολο. Ειναι ο αντρας μου εδω και λεω'' παω ενα λεπτο διπλα''. Εχουμε σουβλατζιδικο ενα στενο πιο πανω. Το περνω τρωω το μισο στο δρομο αμασητο σαν γλαρος και το αλλο το κρυβω πισω μου ,πλαι......κατσε οταν μεγαλωσει η μικρη σου θα δεις πως θα τα κααφερνεις και εσυ να κρυβεις πραγματα.iouliana έγραψε:καλα μαρη τα σουβλακια πως τα βαζεις κρυφα στο σπιτι??
σοβαρα???????????? ε καλα δεν θα χασει και το πενπιστημιο. Απο μεθαυριο και ο μικρος.margdimitra έγραψε:Πάντως οι παιδικοί σταθμοί αύριο ανοίγουν στην Αθήνα.
οχι. Πηγαινε να ψωνισειςzini έγραψε:νααα σας πω, τα μαγαζια σημερα ειναι κλειστα ε;
ρε σοβαρα, πρεπει να παω να βρω αυτη τη χαζο σοφι την καμηλοπαρδαλη γιατι με εχει ζαλισει η μικρη. γι αυτο ρωταω.. εχουμε κυρηξει κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι.ede έγραψε:οχι. Πηγαινε να ψωνισειςzini έγραψε:νααα σας πω, τα μαγαζια σημερα ειναι κλειστα ε;
Σημερα ειναι κλειστά. Τοσο ερωτας με την Σοφι?zini έγραψε:ρε σοβαρα, πρεπει να παω να βρω αυτη τη χαζο σοφι την καμηλοπαρδαλη γιατι με εχει ζαλισει η μικρη. γι αυτο ρωταω.. εχουμε κυρηξει κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι.ede έγραψε:οχι. Πηγαινε να ψωνισειςzini έγραψε:νααα σας πω, τα μαγαζια σημερα ειναι κλειστα ε;
δεν φανταζεσε. ειδικα αμα βγαζει και κανα δοντακι οπως τωρα. εχουμε και τον αρκουδο αλα δεν μας κανει αυτος τον εχουμε του πεταματου. τι να πω.. βοηθεια μας.ede έγραψε:Σημερα ειναι κλειστά. Τοσο ερωτας με την Σοφι?zini έγραψε:ρε σοβαρα, πρεπει να παω να βρω αυτη τη χαζο σοφι την καμηλοπαρδαλη γιατι με εχει ζαλισει η μικρη. γι αυτο ρωταω.. εχουμε κυρηξει κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι.ede έγραψε:οχι. Πηγαινε να ψωνισειςzini έγραψε:νααα σας πω, τα μαγαζια σημερα ειναι κλειστα ε;
zini έγραψε:δεν φανταζεσε. ειδικα αμα βγαζει και κανα δοντακι οπως τωρα. εχουμε και τον αρκουδο αλα δεν μας κανει αυτος τον εχουμε του πεταματου. τι να πω.. βοηθεια μας.ede έγραψε:ε κοριτσι μου οταν υπαρχει τετοια πορωση αυτα τα εχουμε διπλα. Το ειχα με εναν βελουδινο πανακι-αρλεκινος στον πρωτο .Μολις ειδα οτι πορώνεται πηγα πήρα αλλο ένα και το ειχα στο συρταρι. μεχρι που εχασα και τα 2 κα τελείωσεzini έγραψε:ρε σοβαρα, πρεπει να παω να βρω αυτη τη χαζο σοφι την καμηλοπαρδαλη γιατι με εχει ζαλισει η μικρη. γι αυτο ρωταω.. εχουμε κυρηξει κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι.ede έγραψε:οχι. Πηγαινε να ψωνισειςzini έγραψε:νααα σας πω, τα μαγαζια σημερα ειναι κλειστα ε;
Σημερα ειναι κλειστά. Τοσο ερωτας με την Σοφι?
εχω μια ακομη αλλα στο αλλο σπιτι. ποσες να κουβαλαω μαζι μου δηλαδη; για να τα υπολογισω σωστα, πρεπει να παρω 2 τωρα μια για το ταξιδι και μια να αφησω εδω για παν ενδεχομενο οταν ξαναερθουμε... ελεος ομως!ede έγραψε:zini έγραψε:δεν φανταζεσε. ειδικα αμα βγαζει και κανα δοντακι οπως τωρα. εχουμε και τον αρκουδο αλα δεν μας κανει αυτος τον εχουμε του πεταματου. τι να πω.. βοηθεια μας.ede έγραψε:ε κοριτσι μου οταν υπαρχει τετοια πορωση αυτα τα εχουμε διπλα. Το ειχα με εναν βελουδινο πανακι-αρλεκινος στον πρωτο .Μολις ειδα οτι πορώνεται πηγα πήρα αλλο ένα και το ειχα στο συρταρι. μεχρι που εχασα και τα 2 κα τελείωσεzini έγραψε:ρε σοβαρα, πρεπει να παω να βρω αυτη τη χαζο σοφι την καμηλοπαρδαλη γιατι με εχει ζαλισει η μικρη. γι αυτο ρωταω.. εχουμε κυρηξει κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι.ede έγραψε:οχι. Πηγαινε να ψωνισειςzini έγραψε:νααα σας πω, τα μαγαζια σημερα ειναι κλειστα ε;
Σημερα ειναι κλειστά. Τοσο ερωτας με την Σοφι?
ede έγραψε:σοβαρα???????????? ε καλα δεν θα χασει και το πενπιστημιο. Απο μεθαυριο και ο μικρος.margdimitra έγραψε:Πάντως οι παιδικοί σταθμοί αύριο ανοίγουν στην Αθήνα.
Εσενα παιδικό πάει ή προνήπιο?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης