901 Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Ιαν 08, 2014 6:38 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
την πρωτη μονο για πολυ λιγο(45 μερες).τοτε δεν ημουν αρκετα ενημερωμενη.οταν γεννησα ο παιδιατρος της κλινικης μου συνεστησε να δεινω ενα μπουκαλι φορμουλα τη μερα για να μην με βλεπει το μωρο λεει σαν φαι και οχι σαν μαμα.που να ξερω η χαζη τον ακουσα.εβγαζα και τακτικα γαλα να το δεινω σε μπουκαλι γιατι τοτε εβγαζα σε 5 λεπτα 150ml και μου ηταν η ευκολια αυτη που επεινε 45 λεπτα στο ενα στηθος και αλλα 45 στο αλλο.αρχισε ετσι να μου μειωνετε η παραγωγη.ετσι μια μερα ξυπνησα και το γαλα μου ηταν παρα πολυ λγο.δεν ηξερα για επαναγαλακτισμο τιποτα(ουτε που ειχα ακουσει τη λεξη) και ετσι πηρα το χαπι και το εκοψα.στην δευτερη θυμομουν το δραμα που ειχα περασει στην πρωτη τις πρωτες μερες που ειχε πριστει το στηθος ποναγα και πληγιαζαν οι θηλες και ειπα"ευχαριστω δεν θα παρω"πρωτη φορα και με καισαρικη δεν ηθελα ουτε καν να σκεφτω οτι θα ακουμπαω την μικρη εκει που εχα τα ραμματα φοβομουν πολυ.σκεφτομουν οτι η κορη μου η μεγαλη ειχε υμενιτιδα και επρεπε να την εχω αγκαλια για να μην παταει το ποδι της ουτε στο ελαχιστο κατω(θα μπορουσε να μεινει αναπηρη) και ολα αυτα φουντοναν στο μυαλο μου ετσι λοιπον οταν καταλαβα να κατεβαινει το γαλα και συνηδητιποιησα οτι ημουν μονη στον δικο μου και κανενας δεν θα με κρατουσε πηγα στις μαιες και ζητησα το χαπι οπου μου το δωσαν με μεγαλη χαρα χωριις να μου πουν εναν λογο για να μην το κοψω.τιποτα με ενθαρρυναν να το κοψω μπορω να πω.MIKROULA!! έγραψε:demaki,θηλασες και τα αλλα 2 κοριτσια σου?demaki88 έγραψε:καλημερα!!!!εγω σπιτι με τον μπεμπη.η μεγαλη στην αδερφη μου κ η μικρη στην πεθερα μου,ο μικρος βεντουζα στο στηθος και οι δουλειες περημενουν
περυσι γεννησε η αδερφη μου και αυτη ψαχτικε πολυ στο θεμα με τον θηλασμο και θηλαζει ακομα.ετσι βλεποντας αυτη και την μαγεια πλεον του θηλασμου απο κοντα το εβαλα πεισμα οτι αυτο το μωρο μου θα το θηλασω για οσο περισσοτερο μπορω!!μου ηρθαν και παρα πολυ ευκολα.το στηθος μου δεν πριστικε καθολου δεν πονεσα παρα ελαχιστα τις πρωτες μερες,το μωρο επιασε αμεσως το στηθος με παρα πολυ ευκολια.