Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
283 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 283 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

901το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Ιαν 08, 2014 6:38 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MIKROULA!! έγραψε:
demaki88 έγραψε:καλημερα!!!!εγω σπιτι με τον μπεμπη.η μεγαλη στην αδερφη μου κ η μικρη στην πεθερα μου,ο μικρος βεντουζα στο στηθος και οι δουλειες περημενουν Mad Mad Mad Mad 
demaki,θηλασες και τα αλλα 2 κοριτσια σου?
την πρωτη μονο για πολυ λιγο(45 μερες).τοτε δεν ημουν αρκετα ενημερωμενη.οταν γεννησα ο παιδιατρος της κλινικης μου συνεστησε να δεινω ενα μπουκαλι φορμουλα τη μερα για να μην με βλεπει το μωρο λεει σαν φαι και οχι σαν μαμα.που να ξερω η χαζη τον ακουσα.εβγαζα και τακτικα γαλα να το δεινω σε μπουκαλι γιατι τοτε εβγαζα σε 5 λεπτα 150ml και μου ηταν η ευκολια αυτη που επεινε 45 λεπτα στο ενα στηθος και αλλα 45 στο αλλο.αρχισε ετσι να μου μειωνετε η παραγωγη.ετσι μια μερα ξυπνησα και το γαλα μου ηταν παρα πολυ λγο.δεν ηξερα για επαναγαλακτισμο τιποτα(ουτε που ειχα ακουσει τη λεξη) και ετσι πηρα το χαπι και το εκοψα.στην δευτερη θυμομουν το δραμα που ειχα περασει στην πρωτη τις πρωτες μερες που ειχε πριστει το στηθος ποναγα και πληγιαζαν οι θηλες και ειπα"ευχαριστω δεν θα παρω"πρωτη φορα και με καισαρικη δεν ηθελα ουτε καν να σκεφτω οτι θα ακουμπαω την μικρη εκει που εχα τα ραμματα φοβομουν πολυ.σκεφτομουν οτι η κορη μου η μεγαλη ειχε υμενιτιδα και επρεπε να την εχω αγκαλια για να μην παταει το ποδι της ουτε στο ελαχιστο κατω(θα μπορουσε να μεινει αναπηρη) και ολα αυτα φουντοναν στο μυαλο μου ετσι λοιπον οταν καταλαβα να κατεβαινει το γαλα και συνηδητιποιησα οτι ημουν μονη στον δικο μου και κανενας δεν θα με κρατουσε πηγα στις μαιες και ζητησα το χαπι οπου μου το δωσαν με μεγαλη χαρα χωριις να μου πουν εναν λογο για να μην το κοψω.τιποτα με ενθαρρυναν να το κοψω μπορω να πω.
περυσι γεννησε η αδερφη μου και αυτη ψαχτικε πολυ στο θεμα με τον θηλασμο και θηλαζει ακομα.ετσι βλεποντας αυτη και την μαγεια πλεον του θηλασμου απο κοντα το εβαλα πεισμα οτι αυτο το μωρο μου θα το θηλασω για οσο περισσοτερο μπορω!!μου ηρθαν και παρα πολυ ευκολα.το στηθος μου δεν πριστικε καθολου δεν πονεσα παρα ελαχιστα τις πρωτες μερες,το μωρο επιασε αμεσως το στηθος με παρα πολυ ευκολια.

902το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Ιαν 08, 2014 6:46 am

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι εφταιξε και σου κοπηκε το γαλα?τωρα για παραδειγμα ποια η διαφορα κ εχεις γαλα?σε ρωταω γιατι κι εγω ηθελα παρα μα παρα πολυ να θηλασω,αλλα δεν τα καταφερα..το 1ο το θηλασα για 20 μερες,αλλα ειχα πολυ λιγο γαλα και επινε και συμπληρωμα,και μετα μου κοπηκε εντελως.στο 2ο δεν ειχα καθολου.βεβαια απο ενημερωση για το θηλασμο...δεν σου λεει κανεις τιποτα.καημο το εχω ακομη και τωρα,οτι δεν καταφερα να θηλασω.

903το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Ιαν 08, 2014 7:54 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MIKROULA!! έγραψε:Τι εφταιξε και σου κοπηκε το γαλα?τωρα για παραδειγμα ποια η διαφορα κ εχεις γαλα?σε ρωταω γιατι κι εγω ηθελα παρα μα παρα πολυ να θηλασω,αλλα δεν τα καταφερα..το 1ο το θηλασα για 20 μερες,αλλα ειχα πολυ λιγο γαλα και επινε και συμπληρωμα,και μετα μου κοπηκε εντελως.στο 2ο δεν ειχα καθολου.βεβαια απο ενημερωση για το θηλασμο...δεν σου λεει κανεις τιποτα.καημο το εχω ακομη και τωρα,οτι δεν καταφερα να θηλασω.
το συμπληρωμα φταιει που μας κοπηκε γιατ ετσι δεν αφησαμε τα μωρα να εδραιωσουν τον θηλασμο.δεν ζηταν_δεν παραγουμε.και σε εμενα εφταιξε και το θηλαστρο στην μειωση της παραγωγης.και εγω καημο το ειχα.

904το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Ιαν 08, 2014 8:02 am

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω δεν ειχα απο την αρχη γαλα,δηλαδη το αφηνα 45 λεπτα στο στηθος και ουρλιαζε το μωρο,και αναγκαστικα του εδινα και ξενο.μετα πηρα θηλαστρο για να δω τι πινει σε αυτα τα 45 λ. και εβγαζα μονο 30 γρ...στα τριωρα που κοιμοταν προσπαθουσα να βγαζω το γαλα που επρεπε.για λιγο τα ειχα καταφερει,αλλα μετα ολο και μειωνοταν το γαλα..ασε που πονουσε και το στηθος απο το πολυ τραβημα..και φτασαμε στις 20 ημερες,που τελικα μου κοπηκε το γαλα..κι εγω που νομιζα οτι το θηλαστρο βοηθαει..τελικα κανει ζημια ε?τελικα ειναι η δεν ειναι θεμα του οργανισμου μιας γυναικας,το αν θα εχει γαλα η οχι..γιατι ετσι λενε..μηπως τελικα παιζει ρολο η σωστη ενημερωση και οχι ο οργανισμος της καθε γυναικας η παιζουν ρολο και τα 2??

905το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Ιαν 08, 2014 8:14 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα δεν υπαρχει γυναικα που δεν εχει γαλα.το θηλαστρο δεν ειναι αποδειξη οτι δεν ειχες γαλα.και εγω που εχω γαλα και τρεφετε και με το παραπανω το μωρο μου αφου πηρε 1 κιλο σε 2 εβδομαδες με το θηλαστρο βγαζω 30μλ με τα βιας!!!!το νοσοκομειακο θηλαστρο μονο μπορει να βοηθεισει στην παραγωγη και μπορει να αντλησει οσο γαλα θες.τα υπολοιπα οχι.το οτι το μωρο σου δεν επεινε ηταν θεμα χρονου να μαθει.οταν ομως δεινεις και μπουκαλι και στηθος το μωρο βολευετε στο μπουκαλι και το στηθος το δειωχνει.το λαθος ηταν οτι φοβηθικες και εβαλες μπουκαλι.η καλυτερα οχι λαθος δικο σου λαθος των μαιων που δεν σε ενημερωσαν πως πρεπει να κινηθεις.
στο 3ο θα τα πας καλυτερα!!!! Razz Razz Razz Razz το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 328109 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 328109 

906το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Ιαν 08, 2014 8:17 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MIKROULA!! έγραψε: .μηπως τελικα παιζει ρολο η σωστη ενημερωση και οχι ο οργανισμος της καθε γυναικας
ετσι ακριβως!

907το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Ιαν 08, 2014 8:56 am

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:κοιτα δεν υπαρχει γυναικα που δεν εχει γαλα.το θηλαστρο δεν ειναι αποδειξη οτι δεν ειχες γαλα.και εγω που εχω γαλα και τρεφετε και με το παραπανω το μωρο μου αφου πηρε 1 κιλο σε 2 εβδομαδες με το θηλαστρο βγαζω 30μλ με τα βιας!!!!το νοσοκομειακο θηλαστρο μονο μπορει να βοηθεισει στην παραγωγη και μπορει να αντλησει οσο γαλα θες.τα υπολοιπα οχι.το οτι το μωρο σου δεν επεινε ηταν θεμα χρονου να μαθει.οταν ομως δεινεις και μπουκαλι και στηθος το μωρο βολευετε στο μπουκαλι και το στηθος το δειωχνει.το λαθος ηταν οτι φοβηθικες και εβαλες μπουκαλι.η καλυτερα οχι λαθος δικο σου λαθος των μαιων που δεν σε ενημερωσαν πως πρεπει να κινηθεις.
στο 3ο θα τα πας καλυτερα!!!! Razz Razz Razz Razz το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 328109 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 328109 
Δυστυχως δεν υπαρχει ενημερωση..και τοτε δεν ειχα ιντερνετ για να μπορω να ενημερωθω..απλα στενοχωριεμαι που εχασα αυτη τη μαγικη διαδικασια..οσον αφορα το 3ο που λες,ειπα να σταματησω στα 2 παιδακια..

908το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Ιαν 08, 2014 12:50 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααχχχ!!!να πω κ την ατυχη την μοιρα μου!!αρρωστη κ η δευτερη κορη μου κ ο αντρας μου!!!θελω μια γυαλα να κλειστω εγω κ το
αντρακι μου το μικρο να προστατευτουμε!!!!!!

909το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Ιαν 08, 2014 2:24 pm

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσια μου μολις γυρισα σπιτι, ειχα παει θεατρο. Ειδα τον "Πουπουλενιο" στο θετρο Αθηνών στη Βουκουρεστίου. Απο τις ωραιοτερες (για να μην πω ωραιοτερη) παρασταση που εχω δει ποτε μου. Οσες ειστε Αθηνα σας προτεινω να μην το χασετε.

910το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Ιαν 08, 2014 11:46 pm

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:Αααχχχ!!!να πω κ την ατυχη την μοιρα μου!!αρρωστη κ η δευτερη κορη μου κ ο αντρας μου!!!θελω μια γυαλα να κλειστω εγω κ το
αντρακι μου το μικρο να προστατευτουμε!!!!!!
Demaki μου να τους διωξεις ολους και μεινε με το μωρακι γιατι αν κολλησει,θα τρεχετε και δεν θα φτανετε..αυτη η γριπη που ειπες ειχε η μεγαλη με βηχα,πυρετο και τσιμπλιτσα στο ματακι,την περασαμε κι εμεις.το ενα κολλησε το αλλο,και πολυ ευκολα μαλιστα..κι αφου κι εσενα κολλησανε η μια απο την αλλη,και μετα κ ο αντρας σου,μην το ρισκαρεις.το μωρακι ειναι ακομη πιο ευαισθητο στο να κολλησει.

911το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 12:15 am

margdimitra

margdimitra
Περαστικά Ντεμάκι.

912το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 1:11 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:Κοριτσια μου μολις γυρισα σπιτι, ειχα παει θεατρο. Ειδα τον "Πουπουλενιο" στο θετρο Αθηνών στη Βουκουρεστίου. Απο τις ωραιοτερες (για να μην πω ωραιοτερη) παρασταση που εχω δει ποτε μου. Οσες ειστε Αθηνα σας προτεινω να μην το χασετε.
μαρη μας τα εχιες κανει τσουρεκια. Ποιος σε ρωταει που πας ολη την ώρα ?Μια ο Σχοινάς μια αυτό. να μας ελεγες με το παιδί να το καταλάβουμε . ωωωωωω μας ζάλισες ....πως να παμε μαρη? Τι νομιζεις ολοι εχουμε υπηρέτες  Laughing Laughing Razz Razz να μας κρα΄τανε τα παιδιά και να κάνουμε ζωάρα?  Razz Razz Mad Mad 

913το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 1:14 am

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:Κοριτσια μου μολις γυρισα σπιτι, ειχα παει θεατρο. Ειδα τον "Πουπουλενιο" στο θετρο Αθηνών στη Βουκουρεστίου. Απο τις ωραιοτερες (για να μην πω ωραιοτερη) παρασταση που εχω δει ποτε μου. Οσες ειστε Αθηνα σας προτεινω να μην το χασετε.
μαρη μας τα εχιες κανει τσουρεκια. Ποιος σε ρωταει που πας ολη την ώρα ?Μια ο Σχοινάς μια αυτό. να μας ελεγες με το παιδί να το καταλάβουμε . ωωωωωω μας ζάλισες ....πως να παμε μαρη? Τι νομιζεις ολοι εχουμε υπηρέτες  Laughing Laughing Razz Razz να μας κρα΄τανε τα παιδιά και να κάνουμε ζωάρα?  Razz Razz Mad Mad 
για το Σχοινα σας το ειπα για να ζηλεψετε  Razz  Razz  για την παρασταση το ειπα γιατι θεωρω οτι αξιζει να τη δει οποιος μπορει. Για το παιδι τι να σας πω τι κανουμε; πανω κατω βολτα με το καροτσι;  Razz  Razz

914το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 1:21 am

margdimitra

margdimitra
Ρε γαμώτο μου έχει λείψει το θέατρο πραγματικά.
Πόσα παιδικά να δω πια???

915το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 1:21 am

zini

zini
α και καλημερα ξινη μου φιλη  Laughing  σημερα θα παω να δω και τη "Μικρα Αγγλια".  Razz

916το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 1:24 am

zini

zini
margdimitra έγραψε:Ρε γαμώτο μου έχει λείψει το θέατρο πραγματικά.
Πόσα παιδικά να δω πια???
εγω παλι παιδικα επειδη ακομη δεν εχουμε δει περιμενω πως και πως να μεγαλωσει να την παω, ακουω για καλες παραστασεις και θα θελα να ηταν ποιο μεγαλη να την παω. Απο ποια ηλικαι θεωρειτε οτι ειναι ενταξει; εμενα η μαμα μου ξεκνησε να με πηγενει απο τα 3, αλλα δεν εχει να κανει και με το παιδι; και εχουν περασει και χρονια τωρα ισως υπαρχει κατι και για μικροτερα παιδια. απο 2-2,5 ισος;

917το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 1:27 am

margdimitra

margdimitra
Ξεκίνα την από τα 3-3,5. Μικρή είναι ακόμα.
Βέβαια εξαρτάται και από το παιδί.
Δεν τη δοκιμάζεις κανένα κουκλοθέατρο? Αλλά πρόσεχε να είναι καμιά χαλαρή παράσταση για αρχή όχι με γιγαντόκουκλες γιατί μπορεί να τρομάξει.
Πολύ καλές παραστάσεις για μικρές ηλικίες έχουν οι κουκλομουκλό και το κουκλοθέατρο χαρχούτ. Όπου τους βρεις πήγαινε.

918το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 1:30 am

zini

zini
margdimitra έγραψε:Ξεκίνα την από τα 3-3,5. Μικρή είναι ακόμα.
Βέβαια εξαρτάται και από το παιδί.
Δεν τη δοκιμάζεις κανένα κουκλοθέατρο? Αλλά πρόσεχε να είναι καμιά χαλαρή παράσταση για αρχή όχι με γιγαντόκουκλες γιατί μπορεί να τρομάξει.
Πολύ καλές παραστάσεις για μικρές ηλικίες έχουν οι κουκλομουκλό και το κουκλοθέατρο χαρχούτ. Όπου τους βρεις πήγαινε.
Τωρα φευγουμε την Κυριακη, δεν προλαβαινουμε, αλλα θα το δω οταν ξαναερθουμε. Θελω να αρχισουμε να κανουμε πραγματα εκτος απο βολτες οποτε θα το ψαξω.

919το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 1:55 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε ευχαριστω πολυ μαργαριτα.
μικρουλα δεν εχουν πολυ βηχα ισα σα 2-3 γκουχου τη μερα,ουτε τσιμπλα αλλα μεγαλη εκανε κ εμετους.τους εχω διωξει ολους διασκορπιστικαν!μονο που υμαμαι τι περασα με την μικρη μου κορη οταν νοσιλευτικε με βαρια βροχιολιτιδα οταν ηταν μωρο με πιανει ανατριχιλα!και τι περασε το ψυχακι μου!

ζινι εγω πιστευω οτι εξαρτατε απο το παιδι.η μεγαλη μου η κορη απο 1μιση παρακολουθει κ θυματε κ τα λογια ενω η μκρη φετος το καλοκαιρι και οχι με τον ιδιο ενθουσιασμο που εχει η μεγαλη.

920το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 5:37 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Go

921το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 5:42 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπητη μου φιλη το Μικρα Αγγλια το ειδε μια φιλη μου και ειπε οτι εξαιρετικο.Σημειωση η συγκεκριμενη οτι ταινια μας εχει συσττισει ειναι μαπα.

Επισης και ςγω εχω κουραστει με τις παιδοτσαρκες.Ποσο πια?και σε καφε που παμε παιζουμε τζεγκα και ουνο.

922το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 8:06 am

zini

zini
ede έγραψε:Αγαπητη μου φιλη το Μικρα Αγγλια το ειδε μια φιλη μου και ειπε οτι εξαιρετικο.Σημειωση η συγκεκριμενη οτι ταινια μας εχει συσττισει ειναι μαπα.

Επισης και ςγω εχω κουραστει με τις παιδοτσαρκες.Ποσο πια?και σε καφε που παμε παιζουμε τζεγκα και ουνο.
Αι μωρη γρουσουζα, πρεπει να κανω τουρ τη μικρη στις γιαγιαδες μου και μαλλον δεν θα προλαβω. Για την ταινια εχω ακουσει τα καλυτερα, εχω δει τρειλερ, και επιπλεον μου αρεσουν οι δουλειες του Βουλγαρη οποτε δεν το χανω (ελπιζω). Απο την αλλη, δεν ειναι ολα τα πραγματα για ολους..

923το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:16 am

margdimitra

margdimitra
Τι έγινε ρε παιδιά στις μανούλες τους 2011?

Πολύ κατεβατό έχει για διάβασμα.

924το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:23 am

margdimitra

margdimitra
To βιβλίο που το είχα διαβάσει στο παρελθόν δε μου άρεσε. Το είχα βαρεθεί (για τη Μικρά Αγγλία λέω).

925το " cafe" μας #4# - Σελίδα 37 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:27 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
. Σε πολλα συμφωνω με την Χαρουλα . Αλλα πανω απο ολα γουστάρω τους ανθρώπους που τα λενε χύμα χωρις τζιτζιφιογκιες. μερικές φορές και σε εμένα ?Ναι γιατί όχι? Μήπως με ξέρει ή την ξέρω?  Wink Wink Wink 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις