Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
264 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 264 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 42]

926το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:32 am

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εξαφανίστηκε και ο Αντώνηηηηηηηηςςςςςςςςςςςςςς και δεν ξαναπάτησε και η Χαρούλα για καφέ κατά τα μέρη μας.

Έλα και από δω ρε Χαρούλα. Smile 

927το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:33 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Εξαφανίστηκε και ο Αντώνηηηηηηηηςςςςςςςςςςςςςς και δεν ξαναπάτησε και η Χαρούλα για καφέ κατά τα μέρη μας.

Καλα εδω δενπατάμε εμεις καλα καλα  Laughing Laughing Laughing Αλήθεια παιδιά τι έγινε ο Αντώνης? Ωραίες εποχές.......................................................

928το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:35 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:
margdimitra έγραψε:Εξαφανίστηκε και ο Αντώνηηηηηηηηςςςςςςςςςςςςςς και δεν ξαναπάτησε και η Χαρούλα για καφέ κατά τα μέρη μας.

Καλα εδω δενπατάμε εμεις καλα καλα  Laughing Laughing Laughing Αλήθεια παιδιά τι έγινε ο Αντώνης? Ωραίες εποχές.......................................................

Ναι μωρέ. Ανησυχώ.

Εσύ μη μου πεις ότι κοιμήθηκαν τα δικά σου..... γιατί θα σε κοπανήσω...

929το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:37 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε:

Ναι μωρέ. Ανησυχώ.

Εσύ μη μου πεις ότι κοιμήθηκαν τα δικά σου..... γιατί θα σε κοπανήσω...
ναι Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Ξερα αγαπητη. Ο πρωτος νομιζω κουνιέται ακόμα αλλα που θα παει σε 5 λεπτα το πλυ . Η μικρή εδω και ώρα ο μικρός επίσης. Φατην. Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing 

930το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:41 am

margdimitra

margdimitra
[quote="ede"
ναι Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Ξερα αγαπητη. Ο πρωτος νομιζω κουνιέται ακόμα αλλα που θα παει σε 5 λεπτα το πλυ . Η μικρή εδω και ώρα ο μικρός επίσης. Φατην. Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing [/quote]

Σιχαμένη. Σε μισώ  Twisted Evil 
Μόνο ρε ο δικός μου όσο πιο πολύ ξεθεώνεται τόσο πιο πολύ μετά δεν κοιμάται??? Έλεος.

931το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:47 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά στις μανούλες τους 2011?

Πολύ κατεβατό έχει για διάβασμα.

Να ζητησουμε τα sos.... Razz Razz Razz Razz Razz 

932το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:49 am

margdimitra

margdimitra
Lillybell έγραψε:

Laughing Laughing Laughing

Και κάτι άσχετο.
Με παίρνουν για πέμπτη και βάλε φορά αυτό το μήνα από τη forthnet και πάνω που θα της τα έχωνα μου το κλείνει το τηλέφωνο η σιχαμένη.
Εγώ τώρα ποιον θα βρίσω που πήρα φόρα???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την margdimitra στις Πεμ Ιαν 09, 2014 10:53 am, 1 φορά

933το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:50 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing εχει και δασκαλοκαθηγητριες μεσα το θεμα θα μπορέσουν να τα βγάλουν έυκολα.  Laughing Γιατι αν περιμένεις απο εμένα..........

934το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:51 am

darsel

darsel
Lillybell έγραψε:

Ολα, θέλω να τα ξέρω όλα
Όχι επειδή είμαι κουτσομπόλα
Δεν το κάνω από κακό
Θέλω να ’χω υλικό
Κι ας μου τρώει η περιέργεια τη σόλα

το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 4872 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 4872 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 4872 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 4872 

935το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:52 am

darsel

darsel
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing εχει και δασκαλοκαθηγητριες μεσα το θεμα θα μπορέσουν να τα βγάλουν έυκολα.  Laughing Γιατι αν περιμένεις απο εμένα..........

πολυ πτυχιο ρε φιλε, διδακτορικα, μεταπτυχιακα, ξενες γλωσσες που να μπλεξεις εκει με τοσους επιστημονες!!!!!!!!!

936το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:52 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπα?????????????Εμφανιστηκε και η κυρα νταρσελ Razz Razz 

Λοιπον σοβαρο θέμα .Εχετε ξεστολίσει ?affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid 

937το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 10:57 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:Μπα?????????????Εμφανιστηκε και η κυρα νταρσελ Razz Razz 

Λοιπον σοβαρο θέμα .Εχετε ξεστολίσει ?affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid 

Από την επόμενη μέρα χρυσό μου.
Για μένα με το νέος έτος έρχεται και η διαγραφή του παλαιού αυτόματα.

Βέβαια ακόμα να κατεβάσω τις κούτες στην αποθήκη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Κάπου είδα στο νετ μια φανταστική ιδέα ξεστολίσματος. Αμπαλάρισμα όπως είναι το δένδρο σε νάυλον. Μια χαρά. Ούτε κόπος ούτε τίποτα  Laughing 

938το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:01 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:

Κάπου είδα στο νετ μια φανταστική ιδέα ξεστολίσματος. Αμπαλάρισμα όπως είναι το δένδρο σε νάυλον. Μια χαρά. Ούτε κόπος ούτε τίποτα  Laughing 
Αυτο το κανει μια ξαδέρφη μου εδώ και χ΄ρονια αλλα εχει αποθήκα οσο ειναι το σπιτι της . Εγω δνε έχω μανα μου. Εχω ξεστολισει τα μισα. τα εχω και μεσα στην μεση . Δεν μπορώ να ανεβάσω μόνη μου. Οταν ερθει ο κυρης του σπιτιου (οποτε ερθει) θα τα παει. Προς το παρωον πηδάνε επάνω στην κουτα με το δεντρο. Αυτο που βαριεμαι ειναι οτι καθε τοσο βλεπω ενα χριστουγεννιατικο που το εχω ξεχασει. περυσι πυμάμαι ειχα ξεχάσει κάτι κλαδια απο ελατο ψευτικά επάνω σε ενα καλοριφέρ μέχρι τον Μαρτη,  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 

939το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:01 am

darsel

darsel

ω ναι ειπα να κανω λιγο upgrade στο πτωχο cafe σου με την παρουσια μου, στα λεω αγγλικα για να τα καταλαβεις καλυτερα μην μας παρεξηγησουν οι αγγλομαθεις του 2011 οτι δεν ειμαστε native speakers μην χεσω!!!!!!!

προχθες ξεστολισα κι με επιασε μια καταθλιψη αλλο πραγμα!!!! αφησα βεβαια ενα ελαφακι για να το βλεπω μεχρι τα επομενα Χριστουγεννα!!!!

940το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:02 am

darsel

darsel
margdimitra έγραψε:

Ω ναι την εχω αλλα δεν ανεβαινει εδω για καποιο λογο γαμωτο!!!!

941το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:05 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:

ω ναι ειπα να κανω λιγο upgrade στο πτωχο cafe σου με την παρουσια μου, στα λεω αγγλικα για να τα καταλαβεις καλυτερα μην μας παρεξηγησουν οι αγγλομαθεις του 2011 οτι δεν ειμαστε native speakers μην χεσω!!!!!!!

προχθες ξεστολισα κι με επιασε μια καταθλιψη αλλο πραγμα!!!! αφησα βεβαια ενα ελαφακι για να το βλεπω μεχρι τα επομενα Χριστουγεννα!!!!
εεεεετσι αφησε το για γούρι. τωρα που μιλαμε βλεπω τον ρουντολφ κρεμασμενο στον τοιχο. πρπει να τον βγαλω τον κερατα.  Mad 

942το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:05 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Το ειδα κι εγω το αμπαλαρισμενο δεντρο margdimitra και ενθουσιαστηκα, αλλα δεν το χωραει η αποθηκη μου....το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 522194 

Οπότε χρησιμοποιησα το "Δεντρους Ξεστολισιους" αλλα Χαρι Ποττερ, αλλα ουτε τοτε εγινε κατι.. το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 727892 

Τελικα εστρωσα τον κ@λο μου και το ξεστολισα με τα χερακια μου, αλλα - παραξενο πραμα - ακομα ανακαλυπτω χρυσοσκονες και χρυσα απο τις γιρλαντες ακομα και μεσα στα βρ@κια μας......... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 451948 

943το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:08 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Το ειδα κι εγω το αμπαλαρισμενο δεντρο margdimitra και ενθουσιαστηκα, αλλα δεν το χωραει η αποθηκη μου....το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 522194 

Οπότε χρησιμοποιησα το "Δεντρους Ξεστολισιους" αλλα Χαρι Ποττερ, αλλα ουτε τοτε εγινε κατι.. το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 727892 

Τελικα εστρωσα τον κ@λο μου και το ξεστολισα με τα χερακια μου, αλλα - παραξενο πραμα - ακομα ανακαλυπτω χρυσοσκονες και χρυσα απο τις γιρλαντες ακομα και μεσα στα βρ@κια μας......... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 451948 
Στα βρακιά σας? Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Ενδιαφέρον. Τι κάνατε μάνα μου Χριστουγεννιάτικα? Κάτω απο τα δέντρα κυλιόσαστε σαν τις γάτες? Razz Razz Razz Razz 

944το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:11 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:
Στα βρακιά σας? Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Ενδιαφέρον. Τι κάνατε μάνα μου Χριστουγεννιάτικα? Κάτω απο τα δέντρα κυλιόσαστε σαν τις γάτες? Razz Razz Razz Razz 

Laughing Laughing Laughing 

Αυτά είναι...
 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 328109 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 328109 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 328109 

945το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:12 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:

"Κατω απ'το δεντρο, κατω απ'το δεντρο, κατω απ'το δεντρο"... Razz Razz 

946το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:15 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:

"Κατω απ'το δεντρο, κατω απ'το δεντρο, κατω απ'το δεντρο"... Razz Razz 
ναι οκ.  Razz Wink Δεν ξέρω εγω πάντως είμαι μαμά ''τσιτα'' (μαμά στην τσίτα που κάπου το άκουσα )

947το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:16 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε νομιζα οτι ηταν το ''μαμα τσιτα''. Shocked Shocked Shocked Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

948το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:21 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:καλε νομιζα οτι ηταν το ''μαμα τσιτα''. Shocked Shocked Shocked Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Οχι ειναι το
"Κατω απ'το δεντρο, κατω απ'το δεντρο, κατω απ'το δεντρο" cyclops cyclops cyclops cyclops 

949το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:33 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να φαω ?Μονο φρουτα εχω εδω μέσα ρε γμτ σήεμρα. πειναω.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

950το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Ιαν 09, 2014 11:35 am

darsel

darsel
ede έγραψε:Τι να φαω ?Μονο φρουτα εχω εδω μέσα ρε γμτ σήεμρα.  πειναω.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

ξερεις τι μου εκανες τωρα???? θυμηθηκα οτι πρεπει να μαγειρεψω για αυριο!!!!!!!!!!!!!!! τι να σου πω σκετη ζημια εισαι!

το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 679259 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 679259 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 679259 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 679259 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 679259 το " cafe" μας #4# - Σελίδα 38 679259 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις