476 Απ: το " cafe" μας #4# Κυρ Δεκ 01, 2013 7:51 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Αχ θελω κ εγω βολτα να δω χριστουγεννιατικα να ψωνισω κιολας για να διακοσμησω με καινουργια το σπιτι!!μωρε κατσε να παρω τα πανω μου!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Στο θέμα των πωλήσεων χωρις απόδειξη έχεις απόλυτο δίκαιο. Ειναι θέμα χρόνου να πεσει η πρωτη καρφωτη το πρόστιμο ειναι πανω απο 3.000 ευρω.ede έγραψε:Πέρα οτι στολίζω το σπίτι μου τιποτα αλλο δεν μου κανει γι αΧριστούγεννα εδω και χρόνια. Αντε λογο των παιδι΄ψν το αισθανόμαστε ΄λιγο παραπάνω κάνωντας καραγκιοζιλικια.
Δεν χιονίζει ποτέ, τα πιτσιρίκι αδεν λενε τ καλαντα γιατι φοβούνται οι γονεις τους ανώμαλους, Δεν εχω λεφτα να τινάξω τα μαγαζια στον αέρα. Οπότε........
Και κάτι αλλο.Δεν ειναι πολυ άσχημο να μπαινεις σε ενα φόρουμ και να βλεπεις στο πλαι χιλιες δεκα ηλιθιοτητες ως θεματα με την καθε ταλαιπωρη που θεωρει τις μαμάδες καλο αγοραστικό κοινο. Και ειναι. Αρκει να εχεις να δωσεις κατι καλο. Μανικιουρ, πλεκτα, χειροποιητα προσκλητηρια της πλακας, η αλλη πουλαει τα πρικια του παιδιου της ,μια μισοτελειωμενη κρεμα για ραγαδες................
Δεν ειναι ασχημο?
Η διαχειριστρια ζει ή πεθανε?
Θα συμφωνήσω μαζί σου για τις πωλήσεις. Και αν πεις και καμιά κουβέντα για την ποιότητα και την αισθητική όσων πωλούνται βρίσκεις και το μπελά σου.ede έγραψε:
Και κάτι αλλο.Δεν ειναι πολυ άσχημο να μπαινεις σε ενα φόρουμ και να βλεπεις στο πλαι χιλιες δεκα ηλιθιοτητες ως θεματα με την καθε ταλαιπωρη που θεωρει τις μαμάδες καλο αγοραστικό κοινο. Και ειναι. Αρκει να εχεις να δωσεις κατι καλο. Μανικιουρ, πλεκτα, χειροποιητα προσκλητηρια της πλακας, η αλλη πουλαει τα πρικια του παιδιου της ,μια μισοτελειωμενη κρεμα για ραγαδες................
Δεν ειναι ασχημο?
πριν λιγους μηνες ειχαν απαγορευτει ολες οι διαφημισεις και οι αγοραπωλησιες οσων δεν εκδιδουν αποδειξεις, ειχαν διαγραφει πολλα ποστ και η διαχειριστρια το ειχε τονισει πολλες φορες... βεβαια δεν ξερουμε και τι αναγκες εχει ο καθενας και αναγκαζεται να το κανει, αλλα το σιγουρο ειναι οτι πλεον αυτο διωκεται νομικα.margdimitra έγραψε:Θα συμφωνήσω μαζί σου για τις πωλήσεις. Και αν πεις και καμιά κουβέντα για την ποιότητα και την αισθητική όσων πωλούνται βρίσκεις και το μπελά σου.ede έγραψε:
Δεν ειναι ασχημο?
Υποτίθεται ότι είναι στους κανόνες του φόρουμ ότι απαγορεύονται οι αγοροπωλησίες ή κάνω λάθος?
Όσο για τα Χριστούγεννα...
Στολίζω ναι...
Ψωνίζω όχι όσο παλιά...
Τρώω ναι... (ειδικά γλυκά). Αυτά τα σοκολατένια μελομακάρονα πρέπει να τα καταργήσουν...
Μου αρέσουν τα Χριστούγεννα...
Απλά με μελαγχολεί ο νέος χρόνος που έρχεται κάθε φορά.
Ειδικα τα πλεκτα........μαμα μου. Εμεθε η καθε μια 3 ποντους και ενα σκουφακι απο το youtube και αμεσως θεωρει οτι ειναι επαγγελματιας να βγαλει λεφτα. Με τι ? Με το τιποτα. Χαρτονακια στραβοκομμενα και τα πουλανε για βιβλια ευχων και προσκλητηρια. Φυσικα τα παντα εχουν το κοινο τους αλλα και λιγο γνωθεις ευατον βρε κοριτσια. Επειδη βαφω καλα τις φιλες μου χτενιζω ομορφα την κορη μου δεν ειμαι κομμωτρια ετσι?margdimitra έγραψε:Θα συμφωνήσω μαζί σου για τις πωλήσεις. Και αν πεις και καμιά κουβέντα για την ποιότητα και την αισθητική όσων πωλούνται βρίσκεις και το μπελά σου.ede έγραψε:
Δεν ειναι ασχημο?
Υποτίθεται ότι είναι στους κανόνες του φόρουμ ότι απαγορεύονται οι αγοροπωλησίες ή κάνω λάθος?
Όσο για τα Χριστούγεννα...
Στολίζω ναι...
Ψωνίζω όχι όσο παλιά...
Τρώω ναι... (ειδικά γλυκά). Αυτά τα σοκολατένια μελομακάρονα πρέπει να τα καταργήσουν...
Μου αρέσουν τα Χριστούγεννα...
Απλά με μελαγχολεί ο νέος χρόνος που έρχεται κάθε φορά.
Φετος εχει τραπεζωμα. Δινω το σπιτι να μου το γκρεμισουν . Οι καλεσμενοι θα φερουν μαζι και την σπεισαλιτε τους (δεν προλαβαινω και δεν εχω τοσα χρηματα να τραπεζωσω τοσα ατομα) και θα τα περασουμε σουπερ. Δωρα εχουμε βαλει πλαφον. 15 ευρω ,ενα δωρο μονο ο καθενας και θα πεσει κληρωση. Μια χαρα θα περασουμε.demaki88 έγραψε:εμενα μου αρεσουν πααααρα πολυ τα χριστουγεννα με τα τραπεζοματα τους(ακομα και οαν γινοντε στο σπιτι μου)!!και καθε χρονο θελω να βρισκω και εγω το δωρο μου απο τον αγιο βασιλη κατω απο το δεντρο!!!!
Μου ελειψες λαβ.zini έγραψε:Κοριτσια γεια σας! Εχω πολυ καιρο να μπω ειναι η αληθεια. Ειχα κατι τρεχαματα οικογενειακα και καθυστερησα την επιστροφη μου στην Αγγλια, μετα μου επεσε δουλεια μαζεμενη και αλλα τρεχαματα εδω... ολα καλα... να περασει αυτη η χρονια γιατι μου εχει κατσει στο λαιμο! Εσεις τι κανετε;; Ντεμακι να σου ζησει το νεο μελος! Να ειναι γερο, δυνατο και τυχερο στη ζωη του! Ρουντυ αν διαβασα καλα εισαι η επομενη; Με το καλο σου ευχομαι!!
ησυχια βλεπω εδω μεσα. ταξη και ασφαλειαede έγραψε:Μου ελειψες λαβ.zini έγραψε:Κοριτσια γεια σας! Εχω πολυ καιρο να μπω ειναι η αληθεια. Ειχα κατι τρεχαματα οικογενειακα και καθυστερησα την επιστροφη μου στην Αγγλια, μετα μου επεσε δουλεια μαζεμενη και αλλα τρεχαματα εδω... ολα καλα... να περασει αυτη η χρονια γιατι μου εχει κατσει στο λαιμο! Εσεις τι κανετε;; Ντεμακι να σου ζησει το νεο μελος! Να ειναι γερο, δυνατο και τυχερο στη ζωη του! Ρουντυ αν διαβασα καλα εισαι η επομενη; Με το καλο σου ευχομαι!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης