451 Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Νοε 27, 2013 10:32 pm
mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Συγχαρητήρια κούκλα μου, να σου ζήσει, να τον δεις όπως επιθυμείς και καλή λοχεία τώρα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Γράψε το φάρμακο:roodie έγραψε:Τις τελευταίες μέρες νιώθω περίεργα! Με πονάει το δεξί μέρος του εγκεφάλου μου. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι οτι δεν μπορώ να φάω πολύ, νιώθω πρηξίματα στα πόδια, έχω ατονία, θέλω συνέχεια να τρώω και πολλά άλλα!!! Λέτε να είναι κάτι???
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΜΕ...
Αν εξεραίσεις οτι θα μου πέσουν τα μαλλιά μ' αυτά που διαβάζω είμαι μια χαρά!!! Σιδερώνω όλη μέρα γιατί μου φέρανε ρούχα για το παιδί κοντά στις 5 βαλίτσες και έπρεπε να τα ετοιμάσω. Εσείς πως είστε? Θέλω και τη συνταγή με την αλμυρή τάρτα που έγραψες χθες. Α! και να σε παρακαλέσω να μην γράφεις για συνταγές γιατί μου τρέχουνε τα σάλια....margdimitra έγραψε:roodie έγραψε:Τις τελευταίες μέρες νιώθω περίεργα! Με πονάει το δεξί μέρος του εγκεφάλου μου. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι οτι δεν μπορώ να φάω πολύ, νιώθω πρηξίματα στα πόδια, έχω ατονία, θέλω συνέχεια να τρώω και πολλά άλλα!!! Λέτε να είναι κάτι???
Γράψε το φάρμακο:
Fudge σοκολάτας με φράουλα και φουντούκι.
Φάτα όλα και θα γιάνεις!
Πως είσαι βρε? Και θα σου έστελνα μην. να δω τι κάνεις.
Αλμυρό λιγουρεύεσαι σήμερα κοκόνα μου?roodie έγραψε:Αν εξεραίσεις οτι θα μου πέσουν τα μαλλιά μ' αυτά που διαβάζω είμαι μια χαρά!!! Σιδερώνω όλη μέρα γιατί μου φέρανε ρούχα για το παιδί κοντά στις 5 βαλίτσες και έπρεπε να τα ετοιμάσω. Εσείς πως είστε? Θέλω και τη συνταγή με την αλμυρή τάρτα που έγραψες χθες. Α! και να σε παρακαλέσω να μην γράφεις για συνταγές γιατί μου τρέχουνε τα σάλια....margdimitra έγραψε:Γράψε το φάρμακο:roodie έγραψε:Τις τελευταίες μέρες νιώθω περίεργα! Με πονάει το δεξί μέρος του εγκεφάλου μου. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι οτι δεν μπορώ να φάω πολύ, νιώθω πρηξίματα στα πόδια, έχω ατονία, θέλω συνέχεια να τρώω και πολλά άλλα!!! Λέτε να είναι κάτι???
Fudge σοκολάτας με φράουλα και φουντούκι.
Φάτα όλα και θα γιάνεις!
Πως είσαι βρε? Και θα σου έστελνα μην. να δω τι κάνεις.
Πάρε αγκαλιά τον άντρακλα και θα σου φύγει ο πόνος!!! Πολλά πολλά γλυκά φιλιά και στους δυό σας Ντεμάκι. Με το καλό να πάτε σπιτάκι σας να έχεις και τα τρία σου αγγελούδια και να γεμίσει η αγκαλιά σου!!!demaki88 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!σας ευχαριστώ πολυ!!
Κουραση κορίτσια κ πολυς πονος!!προσπαθω να συνελθω!!
Ντεμάκι να σου ζήσει ο κούκλος!!! Να είναι γερός και τυχερός!!! Καλή λοχεία, καλούς θηλασμούς!!! Ο, τι χρειαστείς..ξέρεις!!!demaki88 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!σας ευχαριστώ πολυ!!
Κουραση κορίτσια κ πολυς πονος!!προσπαθω να συνελθω!!
Κι εγώ θέλω μύλο των ξωτικών!!! Καλά είμαστε. Αύριο μπαίνω στο μήνα μου. Είναι όλα έτοιμα εκτός από κάποια πράγματα για το δωμάτιο του μικρού τα οποία όμως μπορούν να γίνουν και μετά τη γένα αφού στην αρχή θα τον έχω στο λίκνο στο δικό μου δωμάτιο. Δώσε φιλιά στον άντρακλα στα πατουσάκια!!!demaki88 έγραψε:εδω ειναι ο Διανελλακος!!το νεο υποκοριστκο του ειναι σπουργιτακι.ειναι τοοοοοσο μικρουλικο!!!!!και μυρουδι αφου μοσχομυριζει!!!μολις τον θηλασα και νανι παλι!!οι σαλοκατινες πηγαν στα τρικαλα στον "μυλο τον ξωτικων"εκδρομη με το σχολειο,τις συνοδευσε η γιαγια.εσυ τι κανεις??πως πας??
Εγώ πάλι έχω όρεξη αλλά δεν με βαστάνε η μέση και τα πόδια μου....Θες να ρθεις να με κρατάς? Έτσι θα βγείς κι εσύ!!! Να σου πω όμως και κάτι άλλο? Τόσο καιρό που δεν βρήκες δουλειά τι κέρδισες κλεισμένη μέσα? Πάρε ένα καφέ στο χέρι και βγές έξω να χορτάσεις γιορτινή ατμόσφαιραtoxotina έγραψε:Γεια σας κοριτσια! Ντεμακι να σου ζησει ο γιοκας σου.να ναι παντα γερος κ καλοτυχος.αχ εμεις στολισαμε ηδη κ μ εχει πιασει μια μελαγχολια κ στεναχωρια αν θα βρω ποτέ μια κανονικη δουλεια.τα εχω παίξει ολη μερα στο σπιτι μονη.δεν εχω ορεξη ουτε βολτα να βγω.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης