Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
565 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 565 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 9]

sofy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλή σας μέρα κορίτσια.. τι μου κάνετε?
Ιουλιάνα μου σ' ευχαριστώ πολύ, έχεις δίκιο!
Ελπίδα μου με το καλό να έρθει και ο γιός σου!!!!!!!!!! Τα αγόρια είναι πολύ προσκολλημένα στη μαμά μέχρι την ηλικία των 2,5 με 3. Μετά αρχίζουν να ταυτίζονται με το ανδρικό πρότυπο και ξεκινούν να κάνουν πολλά πράγματα με τον μπαμπά! Να φτιάξουν το ποδήλατο, να πάνε μαζί στο συνεργείο το αυτοκίνητο, θέλουν ν'ανακατευονται με τα εργαλεία του μπαμπά, να παίξουν ποδόσφαιρο κλπ.
Βέβαια τη μαμά την έχουν πάνω απ όλα! Την συνδιάζουν και με το νοικοκυριό. έρχεται ο μικρός απ το σχολειο και με ρωτάει "μαμά τί μαγείρεψες σήμερα"? Έτσι τουλάχιστον έχει συμβεί με τον γιό μου ώς τώρα που είναι 3,5.

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια τι κανετε? εχω καιρο να μπω, ολα τελεια το μικρο μου αγορακι μεγαλωνει!!! 18 εβδομαδων σημερα και η κοιλια αρχισε να φενεται εχω παρει 2 κιλα ακριβως τα ιδια κ με την προηγουμενη εγκυμοσινη... απο εδω και περα θελει προσοχη. εγω για β επιπεδου παω στης 10 δεκεμβριου φιλακια πολλα

sofy

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? έπιασε το κρύο εδώ...
Άυριο έχω ραντεβού με τον γιατρό και έχω πολύ αγωνία!

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσαρες ενα γεια μπηκα να πω γιατι δεν ειμαι (σωματικα) καλα. Με κολλησε ο μικρος μαλλον γαστρεντεριτιδα αλλα ειμουν και αρρωστη με τις αμυγδαλες εδω και λιγες ημερες και ειμαι... μπλιαξ οπως καταλαβαινετε!

Εχω πολλα να σας πω, φωτος να σας δειξω αλλα οταν ειμαι καλυτερα.
Αυτες τις ημερες σκεφτομαι οτι δεν μου αρεσει να ειμαι εγκυος. Ισως επειδη ειναι δυσκολη εγκυμοσυνη σωματικα. Κοντευω στην μεση της εγκυμοσυνης και ακομα εχω σοβαρες ναυτιες και εμετους. Αισθανομαι απλα... αρρωστη, οχι εγκυος Sad
Το μονο που με κανει να νιωθω καλυτερα ειναι οτι νιωθω το μωρο να κουνιεται.
Αν μου ελεγες να κοιμηθω για τους επομενους 4 1/2 μηνες και να ξυπνησω να γεννησω, ναι θα ελεγα Smile
Σας φιλω πολυ πολυ!!!!! Και σας σκεφτομαι!

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κσλησπεραα κοριτσια..!τι κανετε?χαθηκαμε παλι..!!σημερα πηγα στο γιατρο..μετα απο ενα μηνα..επιτελους...ειδαμε το κοριτσακι μας ειναι 18 εκατοστα χωρις τα ποδια μας ειπε και 210 γραμμαρια..!!μεγαλωσε το σκατο μας..μας εδεξε το κεφαλακι κ το στομαχακι γτ καναμε μετρησεις κ ολα καλαα..μου εγραψε να κανω γενικη αιματος ουρων και τα φαρμακα μου παλι για να με φτασουν μεχρι την β επιπεδου τ αλλο μηνα..!!ολα καλα..η κοιλια μου μεγαλωνει κ παει..εσας???τον ρωτησα κ για τα 2 κιλα π εχασα μηπως ειναι ανησυχητικο αλλα μ ειπε καλο ειναι αυτο κ να μη με νοιαζει..
Τινα μου υπομονη κοριτσι μου..πιασε να το πεις στ γιατρο..δε γινετε καλα λες να κανεις εμετο σε ολη τη εγκυμοσυνη..σταματησες αυτα π επινες για τ αναγουλες??
Ιουλιανα πως εισαι??
σοφυ καλα εισαι?
ελπιδα1 κ ελπιδα 2?πως ειστε???

Αντε περναει ο καιρος για να κανουμε τη β επιπεδου..ερχονται και τα χρηστουγεννα σιγα σιγα..!!!!!!!πρεπει να αγορασω ολα τα συναφη κοριτσια..γτ τρ το καλοκαιρι που μπηκαμε στ καινουργιο σπιτι δε ειχαμε χρηστουγεννιατικα και τρ θα τα παρουμε ολα..!!!!!!
ΣΑΣ ΦΙΛΩ.

elpida87

elpida87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Κ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 190 ΓΡ ΣΤΗΣ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣVery Happy !!!
Ο ΜΕΛΛΩΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΕΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΣΤΗΑ ΠΡΩΤΕΣ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝ Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΣΤΗΣ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΜΕ ΥΠΟΣΠΑΔΙΑ ΣΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ...(ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΞΩ ΣΤΟΜΙΟ ΤΗΣ ΟΥΡΗΘΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΛΑΝΟΥ Η ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ)ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ Cool ΜΟΥ ΤΑ ΠΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑVery Happy ΠΑΙΡΝΩ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ....ΑΝ ΕΤΡΩΓΑ 100 ΓΡ ΤΥΡΙ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ Η 2 ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ...
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥVery Happy ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΕ ΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣVery Happy 

sofy

Καλημέρα Ελπίδα! Τα μωράκια μας έχουν ακριβώς το ίδιο βάρος!
Όσο αφορά την προγεστερόνη εγώ έφτασα να παίρνω μέχρι 12 χαπάκια την ημέρα και άλλα 9 οιστραδιόλη.
Κοίτα ύστερα από παλλίνδρομες και άπειρες εξετάσεις βρέθηκε πως αυτες οι δύο ορμόνες μου ήταν χάλια! Με συνέπεια το μωρό να μή μπορεί να τραφεί μέχρι την 9η περίπου  εβδομάδα που δημιουργείτε ο πλακούντας και το μωρό να πεθαίνει! έκανα εξετάσεις προγεστερόνης κάθε 5 μέρες και ανέβαινε σιγά σιγά με την θεραπεία. Τις συγκεκριμένες εξετάσεις μου είπε να τις κάνω με το που μάθω πως είμαι έγκυος ο γνωστός γυναικολόγος Πάντος και μου είπε πως πολλές γυναίκες απο κάτι τόσο απλό χάνουν τα μωρά τους.Μόλις έμαθα πως ήμουν έγκυος τις έκανα και ήταν πολύ κάτω απο το όριο και μου ξεκίνησε την αγωγή. Απέρριψε και τα αντιπατρικά αντισώματα όπου είχαν βρεθεί στις εξετάσεις μου και με είχαν τρελάνει κάποιοι άλλοι γιατροί για εμβόλια...
Προσωπικά πιστεύω πως χωρίς την προγεστερόνη και οιστραδιόλη δεν θα τα είχα καταφέρει ούτε τώρα.. και όχι επειδή το έμβρυο είχε κάποιο πρόβλημα αλλά επειδή το σώμα μου δεν μπορούσε να αυξήσει αυτές τις ορμόνες και να το θρέψει.
Η αποψή μου είναι πώς η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και συστήνω σε όλες τις γυναίκες να κάνουν αυτή την απλή εξέταση όταν μαθαίνουν πως κυοφορούν.

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε? Στολίσατε για τα χριστούγεννα?

83Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! Σαβ Νοε 23, 2013 10:19 am

elpida87

elpida87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΡΕ ΣΟΦΥ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕΣ Κ ΕΣΥ!!!
ΔΕΝ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΑΚΩΜΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ.Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! - Σελίδα 4 215994 

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπεραα κοριτσια...που ειστε καλε??????τι γινατε??εγω ειμαι μια χαρα..ξεκινησα τ μαθηματα διπλωματος κ παμε καλα..!!ανυπομονω για την β επιπεδου κοριτσια.αντε 22 μερες ακομα..!!!!!!η μικρη μας καθε μερα κλωτσαει..καθε λεπτο την ακουω..!!εσεις??????

Ακομα δε στολισαμε εμεις..το σαββατοκυριακο θα στολισω που θα μπει κ ο δεκεμβρης..!!πρωτη φορα θα στολισω στο σπιτι μας εδω..εεσεις στολισατε??????

Για ελατε να τα πουμε,μονο εξαφανιστηκατε ολες..γαιδουρες..!Laughing Laughing Laughing

85Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! Τετ Νοε 27, 2013 10:59 am

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημεεεεερα.... εεεεε, καληΣΠΕΡΑ εννοουσα!

Πως μου ειστε? Ρενια μου τι κοιλιτσα ΤΕΛΕΙΑ ειναι αυτη???

Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη επαιρνα προγεστερονη προληπτικα μεχρι τις 12 βδομαδες, μετα σταματησα. Σε αυτην πηρα λιιιγο στην αρχη και την εκοψα αφου ολα ηταν καλα.

Σημερα πηγαμε να υπερηχο οχι για καποιον λογο αλλα ειχα φρικαρει λιγο. Κοριτσια στα αγορια, καπου εδω αρχισε να δυσφορει ο Γιαννης και αρχισε ο Γολγοθας μου να γεννηθει ζωντανος. Οποτε οσο πλησιαζε ο καιρος, εγω ενδομυχα ψιλο-φρικαρα.

Πηγα λοιπον γιατρο σημερα και εκανα υπερηχο και το μωρο ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Ισα ισα που την βγαζει 19+5 στα 333γρμ.

Την νιωθω αλλα οχι οσο πριν γιατι εχω πολυ κοιλιακο λιπος και προσθιο πλακουντα που ειναι σαν μαξιλαρι ουσιαστικα. Πριν που ηταν πιο χαμηλα σε σημειο που δεν ειχα πολυ λιπος, την ενιωθα πιο πολυ.
Προσπαθω να ηρεμησω αλλα δυσκολευομαι.
Με εχει κουρασει πολυ η εγκυμοσυνη κοριτσια, δεν σας το κρυβω.

Ξερω οτι α) ειναι ενα θαυμα και β) μας παρουσιαζουν την εγκυμοσυνη σαν αυτην την υπεροχη περιοδο της ζωης μας αλλα ξερετε κατι?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ... και δεν ντρεπομαι να το παραδεχτω!!!
Ειμαι στα μισα και μου φαινεται ΑΙΩΝΑΣ και το μονο που σκεφτομαι ειναι "αντε να τελιωσει να την παρω αγκαλια να την μεγαλωσω!".
Στον δε καλο μου, του φανηκε τοσο λιγος ο καιρος... "κιολας στην μεση!!! ποτε περασε ο καιρος?" και εγω αυπνη, με πονους διαφορους, εχω βαρυνει (δεν εχω παρει κιλα ομως) να τον κοιταω με δολοφονικο βλεμμα...

Ξαναειδαμε οτι ειναι κοριτσι... ναι ναι το ξερω, αλλα εχω ακουσει πολλα που ηταν "κοριτσι" και μετα απο χ βδομαδες ηταν αγορι... χε χε. Θελω να ψωνισω καλε! Ολο ροζ μωβ θα ειναι!!

Για πειτε εσεις αγορασατε κατι ή ακομα?
Εμεις εχουμε παρει κατι ρουχαλακια (δευτερο χερι) και ενα καροτσακι/καθισματακι/πορτ μπεμπε επισης δευτερο χερι... θα μας δανεισουν μια κουνια απο το ΙΚΕΑ, αλλαξιερα δεν θα χρειαστω και δεν χωραει κιολας εχω ενα μικρο δωματιο. Μια χαρα τα αλλαζα στο κρεβατι τα μικρα.

Το μονο που μας λειπει και θεωρω απαραιτητο ειναι ενα ρηλαξ και ενα σλινγκ που ομως θα παραγγειλω απο την φιλη μου την Ευαγγελια.

Σας φιλω!!!!

86Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! Τετ Νοε 27, 2013 12:20 pm

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερααααα..!καλα ειμαι εγω τινα μου εσυ?ειδες κοιλια...την ατιμη..χαχα..!!κ οσο παει μεγαλωνει...φενομαι για 6 μηνων...καθε μερα την ακουω εγω..οταν καθομαι κ τρωω δεε....με ζουμιζει στ κλωτσιες τ μαιμουνι..καταλαβαινω οταν τις αρεσει κατι σχετικα μ τ φαγητο γτ τσινα...χαχα...οταν ειμαι ξαπλωμενη κ ειδικα στ αριστερο πλευρο...οταν ακουσει το ανδρα μου να μιλαει....ολο κλωτσιες...αφηστε..αν παρω απο αυτα φανταζομαι αδυναμια...χα..εμενα τωρα ειναι περιπου στ μεση της κοιλιας..την νιωθω εκει να κλωτσαει ..!εσας??

333 γρ μια χαρααα η κοριτσαρααα..!!στα μισα ε??κ εγω ρε κοριτσια δε θελω αλλο ν ειναι εκει μεσα..θελω να κοιμηθω κ να ξυπνησω οταν μ σπασουν τα νερα..χαχα..τρελη ε..!

Εμεις ναι εχουμε ψωνισει ρουχαλακια..τ εχω πλεξει και παππουτσακια γ νεογνα..κ σε λιγο καιρο που θα τελειωσω το αλλο ζευγαρι θα τις πλεξω ενα ζακετακι..σε 20 μερες που θα παω γ β επιπεδου θα παμε κ απο τ τζαμπο κ θα τ παρω σχεδον ολα κοριτσια..γτ ειναι 2,5 ωρες απ δω που μενω οποτε αφου παω θα τα παρω μια κ καλη..καροτσι κ καθισματακι θα μ δωσει η κουνιαδα μου..οποτε εμεις θ παρουμε κρεβατακια καλαθουλα κ ριλαξ..παλι καλα δλδ...

Ιουλιανα τι κανεις?που εισαι καλε????????

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλημέρα κορίτσια!

εχω κατι υποχρεωσεις τελευταια κια τρεχω ολη την ημερα αλλα απο εβδομαδα τελειωνω!

Ρενια η κοιλιτσα σου ειναι πολυ μεγαλη!!εμενα εχει φουσκωσει μονο στο κατω μερος, θα βαλω φωτο απο εβδομαδα

η μπεμπα με κλωτσαει ολη την ωρα και η αληθεια ειναι οτι με ψιλοποναει κιολας,

επισης με πονανε παρα πολυ οι κοιλιακοι μου και μου ειπε ο γιατρος οτι ανοιγουν για να χωρεσει η μικρη(ελπιζω να τους ξαναδω καποτεNo No)
αυτο που με ανησυχει κοριτσια εινια οτι ακομη τη νιωθω χαμηλα, δεν θα επρεπε να ειχε ανεβει?θα παω απο εβδομαδα στο γιατρο 

elpida87

elpida87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥVery Happy 
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΤ ΑΛΛΑ ΙΑ ΧΑΡΑVery Happy ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣSmile 
Κ ΕΓΩ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣVery Happy ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΓΤ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΤΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσαρες τι κανετε? εγω μια χαρα παλευω με τον μικρο ταρζαν (την κορη μου) ωχχχ τι εχει να γινει με τα δυο μαζι!!! την κυριακη θα στολισουμε κ το δεντρακι μας και ας ελπισουμε να επιβιωσει !!! αντε να περασει κ η αλλη εβδομαδα να παω για β να φυγει κ αυτο το ανχος... φιλακια σε ολα τα μπεμπακιαΜανουλες απριλιου 2014 β'!!!! - Σελίδα 4 215994 

90Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! Παρ Νοε 29, 2013 10:16 am

sofy

Κορίτσια καλησπέρα και απο εμένα! εμείς στολίσαμε πριν 3 μέρες και το σπίτι έγινε πιο ζεστό, πιο όμορφο..!
Ο μικρός δεν θέλει να σβήνουμε τα φωτάκια του δέντρου και κάθε φορά που ξυπνάει με ρωτάει άν του έφερε το δώρο του ο Άγιος Βασίλης... χε,χε!
Με την εγκυμοσύνη όλα πάνε καλύτερα και η μπουμπού μεγαλώνει. Εγώ μονο που απο χθές είμαι κάπως.. λίγο πονόλαιμος, λίγα δέκατα, λίγο πόνος στα κόκαλα.. λίγο απ όλα!

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια..!!ιουλιανα μου ναι ειδες..κοιλιτσα..χε χε..θα τους ξανα δεις καποτε αυτους τους κοιλιακους βρε..μη σκας..

Σοφυ μου λιγα απο ολα ε?περαστικουλια κοριτσι..κ να σου περασει γρηγορα..!κ εμεις στολισαμε πριν 3 μερες..μαζι..Very Happy Very Happy .εγινε οντως πιο ομορφο κ πιο ζεστο..!!

Ελπιδακι λες να μην επιβιωσει το δεντρο σου??χαχα...θα εχει πραγματικα πολυ γελιο..!!να μουν απο μια μερια να εβλεπα το μικρο σου ταρζαν.Very Happy Very Happy  ποτε πας γ β επιπεδου ειπαμε??εγω 17 του μηνος..

Ελοπιδα87 αντε ωραια.με το καλο να τ παρεις κ εσυ..γτ καλε δε πρεπει να φενεται η κοιλια?μ εμενα δ εχουν κανα προβλημα παντως κ ας φενετε αρκετα..

iouliana

iouliana
Γεια σας κοριτσια!!

την πεμπτη θα παω στο γιατρο και θα κανονισω και β επιπεδου!

νομιζω οτι ο υπολογιστης ξεκολλησε και μπαινω πιο ανετα!

η μπεμπα με ταραζει στις κλωτσιες, η κοιλια μου παιρνει διαφορα σχηματα και εχω αρχισει να κατουριεμαι συνεχεια!

93Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! Δευ Δεκ 02, 2013 10:49 am

sofy

Μπράβο Ιουλιάννα μου! θα βγεί ζωηρούλα η μπεμπούλα σου! και εμένα με κλοτσάει πολύ τι τελευταίες μέρες!
Και με το καλό και η β' επιπέδου... είναι η πιο ωραία εξέταση. Βλέπεις για πολύ ώρα το μωρό σου!

94Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! Δευ Δεκ 02, 2013 10:55 am

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειαααααα σαααας!

Τι μου κανετε? Μου λειψατε!!!

Διαβαζω ολα καλα, ολα ανθηρα ε?
Εμεις στολισαμε σημερα (εχω ενα σπιτι βεβαια χαλια, θελει ηλεκτρικη γιατι περισυ βαλαμε χιονι στο δεντρο και εχει γεμισει τωρα χε χε).
Τωρα παω να τους φτιαξω μπισκοτα και να τα στειλω για υπνο.

Εγω καλα ειμαι, λιγο πτωμα σημερα εως πολυ... το μικρο μου επισης καλα. Ζηλευω που οι κοιλιες σας παιρνουν σχηματα Smile
Εγω ειμαι χοντρουλα και εχω και προσθιο πλακουντα (ΠΑΛΙ!!!) και νιωθω λιγα πραγματα και πιο πολυ εσωτερικα, σαν μου κλωτσαει την σπονδυλικη ενα πραγμα...

Οσες πατε Β' θελουμε φωτος!! Smile
Εμεις αργουμε ακομα (16 ημερες γκρρρ).
Βρε κοριτσια ποτε μπαινουμε στο Γ' τριμηνο? (ναι οκ, βαρεθηκα το Β' θελω να ερθει ο Απριλης να τελιωνω!! Smile Smile)

Σας φιλω ολες!!!

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερααααααα κοριτσια..τι μου κανετε????ολα καλα διαβαζωω..χαιρομαι...
Ιουλιανα κ μενα μ εχει ταραξει..ειδικα αν τ αρεσει κατι που τρωω με τσακιζει τ μικροο..χαχα αλλα μ αρεσει..!!εμενα φενεται πολυ η κοιλια κοριτσια οπως βλεπεται..κ μεγαλωνει κ αλλο..δε μ κανουν πολλες μπλουζες ανεβαινουν ψιλαα..!!
Τινα μου υπομονη κοριτσι μου θα φανει κ σενα πολυ κ θα δεις μετα πως θα χαιρεσαι..!!κ του χρονου κοριτσια για οσες στολισαν..!!
Σοφυ κλωτσαει κ σενα??πωπω ρε παιδια που θα κανουμε...ολο ζωηραδαααα..χαχα

Εγω εχω ακομα 13 μερες για τη β επιπεδου..!!!ανυπομονω..μετραω τις μερες αντιστροφα σαν το φανταρο.
Το 3 τριμηνο εμενα ξεκιναει 31 ιανουαριου και τελειωνει 26/4/2014..δηλαδη στις 27 εβδομαδες και 6 μερες κοριτσια..υπολογιστε το ..εμεις το υπολογισαμε με το γιατρο..
Εν τω μεταξυ κοριτσια..εγω χθες τ βραδυ δε μπορεσα ν κοιμηθω..νιωθω τραβηγματα στη κοιλια..κ δε ξερω γτ..ολοι μ λενε οτι μεγαλωνει και γιαυτο..αλλα εγω ποναω..δε βολευομαι.κ νιωθω στ δεξια μερια στ ευθεια του οφαλου σαν μια πετρα να ειναι μεσα μου κ να με ποναει..!δε ξερω τ να κανω..αλλα αν συνεχιστει θα παρω τ γιατρο μου..υποφερω..!Sad 
ΑΥΤΑΑΑΑΑ..ελπιζω να τα ξανα πουμε πιο συντομα..να μπαινετε βρεεε πιο συχνα..φιλια σε ολες..

96Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! Τρι Δεκ 03, 2013 11:11 am

vasoulagal

vasoulagal
συγνωμη που πεταγομαι σφινα στο θεματακι σας αλλα ρενια μου αυτο να το αναφερεις στον γιατρο σου... δεν θελω να σε ανχωχω μπορει και να μην ειναι τπτ μπορει ομως να ειναι και συσπασεις και να χρειαζεσαι αγωγη !! καθε πονο που θα παρατηρεις θα το λες στον γιατρο σου! η και πετρωματα..

σοφυ ο πλακουντας πως παει ανεβηκε?

iouliana

iouliana
Καλησπέρα!

ρενια και εμενα στον υπνο με ενοχλει η μικρη, τενωνεται μαλλον και κανει κατι εξογκωματα η κοιλια σαν πετρα που με πονανε,

κανα δυο φορες ενιωσα ενα πετρωμα αποτον αφαλο και κατω αλλα το απεδωσα στην μικρη, θα ρωτησω τον γιατρο

βασω οι συσπασεις πως ειναι??

vasoulagal

vasoulagal
Ιουλιαννα μου στις συσπασεις λενε οτι πετρωνει ολη η κοιλια. Μερικοι γιατροι λενε οτι συσπασεις ειναι και οταν πετρωνει σε μερικα σημεια σαν να ειναι το μωρο. Θα πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο σου αλλα τετειασυμπτωματα να τα αναφερεται παντα Smile 

iouliana

iouliana
αυριο θα παω και θα τον ρωτησω, σ'ευχαριστω !

μεγαλωσε η κοιλια σου!!

100Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανουλες απριλιου 2014 β'!!!! Τετ Δεκ 04, 2013 9:04 am

sofy

Ιουλιάννα συνήθως οι συσπάσεις συνοδεύονται με πόνο. Πέτρωμα θυμάμαι όταν κόντευα να γεννήσω μου παρουσιαζόταν συχνά.
Μπορεί όμως να μπερδεύεις το πέτρωμα με την κοιλιά που κάποιες φορές είναι πιο σφιχτή σαν αίσθηση. Όπως και να έχει ο κατάλληλος για να σε βοηθήσει είναι ο γιατρός σου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις