576 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Πεμ Σεπ 09, 2010 3:51 am
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
και ποιος θα μας χρηματοδοτει ρε αγγελικη μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Tziz έγραψε:Chrisi έγραψε:Αχ ρε κορίτσια και εγώ ζηλεύω τις συναντήσεις σας. Θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω καιαπό κοντά αλλά............
Δύο λύσεις υπάρχουν:
Ή θα πάρεις το αεροπλάνο να έρθεις
Ή θα διοργανώσουμε μία εκδρομούλα να έρθουμε εμείς! (αν ποτέ βρω και τα λεφτά...χα!)
Βρήκα! Θα φτιάξουμε ταμείο!
Τι λέτε? Και με τα χρήματα που θα μαζεύονται θα κάνουμε διάφορα events!
Ε?
Μαρία έγραψε:Tziz έγραψε:Chrisi έγραψε:Αχ ρε κορίτσια και εγώ ζηλεύω τις συναντήσεις σας. Θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω καιαπό κοντά αλλά............
Δύο λύσεις υπάρχουν:
Ή θα πάρεις το αεροπλάνο να έρθεις
Ή θα διοργανώσουμε μία εκδρομούλα να έρθουμε εμείς! (αν ποτέ βρω και τα λεφτά...χα!)
Βρήκα! Θα φτιάξουμε ταμείο!
Τι λέτε? Και με τα χρήματα που θα μαζεύονται θα κάνουμε διάφορα events!
Ε?
ναι ρε συ! το ταμείο των άπορων απελπισμένων μαμάδων!
Μιλουπακι έγραψε:και ποιος θα μας χρηματοδοτει ρε αγγελικη μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Tziz έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:και ποιος θα μας χρηματοδοτει ρε αγγελικη μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εμείς βρε! Όπως κάναμε στο σχολείο!
Θα εκλέξουμε Πρόεδρο, γραμματέα και ταμία, και όποια γουστάρει θα καταθέτει ότι γουστάρει. Ότι έχει ευχαρίστηση.
Τα χρήματα μπορούν να διατίθενται και σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Δε λέω να βάλουμε "ταρίφα" γιατί κάποιες μπορεί να μην έχουν ή να μην μπορούν, αλλά το ποσό που θα μαζεύεται θα είναι "κοινό".
Δύσκολο ε?
Πρέπει να υπάρχει καλός συντονισμός...
Άλλο: Μαζευόμαστε για καφέ. Κάνει ο φρέντο 4,5€ (λέμε τώρα). Εγώ δίνω 5. Η Μαρία δίνει άλλα 5 κ.ο.κ.
Το παραπανίσιο, τα ρέστα δηλαδή, μπορούν να πηγαίνουν κάπου (αφού έχει μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό).
Ουτοπικό έτσι?
Μια ιδέα έριξα...
καλα αγγελικη απο που τα κατεβαζεις αυτα?ουτε που θα το σκεφτομουνTziz έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:και ποιος θα μας χρηματοδοτει ρε αγγελικη μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εμείς βρε! Όπως κάναμε στο σχολείο!
Θα εκλέξουμε Πρόεδρο, γραμματέα και ταμία, και όποια γουστάρει θα καταθέτει ότι γουστάρει. Ότι έχει ευχαρίστηση.
Τα χρήματα μπορούν να διατίθενται και σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Δε λέω να βάλουμε "ταρίφα" γιατί κάποιες μπορεί να μην έχουν ή να μην μπορούν, αλλά το ποσό που θα μαζεύεται θα είναι "κοινό".
Δύσκολο ε?
Πρέπει να υπάρχει καλός συντονισμός...
Άλλο: Μαζευόμαστε για καφέ. Κάνει ο φρέντο 4,5€ (λέμε τώρα). Εγώ δίνω 5. Η Μαρία δίνει άλλα 5 κ.ο.κ.
Το παραπανίσιο, τα ρέστα δηλαδή, μπορούν να πηγαίνουν κάπου (αφού έχει μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό).
Ουτοπικό έτσι?
Μια ιδέα έριξα...
σωστηΜιλουπακι έγραψε:εγω παντως θελω να ειμαι ταμιας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μιλουπακι έγραψε:εγω παντως θελω να ειμαι ταμιας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
λενε οτι η σοκολαα τα "τρελαινει"Tziz έγραψε:Άσχετο: τσάκισα τη σοκολάτα και τώρα με άρχισε στα κλωτσίδια...
Η κοιλιά μου βρίσκει πάνω στο γραφείο σε κάθε χτύπημα...
Tziz έγραψε:Άσχετο: τσάκισα τη σοκολάτα και τώρα με άρχισε στα κλωτσίδια...
sktv έγραψε:λενε οτι η σοκολαα τα "τρελαινει"Tziz έγραψε:Άσχετο: τσάκισα τη σοκολάτα και τώρα με άρχισε στα κλωτσίδια...
Tziz έγραψε:sktv έγραψε:λενε οτι η σοκολαα τα "τρελαινει"Tziz έγραψε:Άσχετο: τσάκισα τη σοκολάτα και τώρα με άρχισε στα κλωτσίδια...
Το ξέρω!
Δεν ξέρω αν το θυμάσαι ή αν το είχες διαβάσει, στον β' επιπέδου αυτό έκανα (έφαγα ένα παγωτό πραλίνα) για να την κάνω να γυρίσει!
Tziz έγραψε:Μιλουπάκι, ξέρουμε ποιον λοιπόν ποιον θα κυνηγήσουμε άμα γίνει η στραβή..Χεχε!
Κοιτάξτε μην αρχίσετε με τις μίζες και τα ρουσφέτια...
φαίη για σένα το λέω... γιατί τότε, ξέχνα τα τσιγάρα στη φυλακή...
εσενα κουκλα μου παντα θα σε εχουμε στα ωπα ωπα χιχιχιTziz έγραψε:Μιλουπάκι, ξέρουμε ποιον λοιπόν ποιον θα κυνηγήσουμε άμα γίνει η στραβή..Χεχε!
Κοιτάξτε μην αρχίσετε με τις μίζες και τα ρουσφέτια...
φαίη για σένα το λέω... γιατί τότε, ξέχνα τα τσιγάρα στη φυλακή...
καλησπερα!!!!τι επαθες ευακι?????Ευάκι έγραψε:καλησπερα!!!πρεπει νομιζω να ανοιξουμε και θεματακι καλησπερα για οσες δουλευουν τα πρωινα και δεν εχουν υπολογιστη στη δουλεια!σημερα πολυ δυσκολη μερα,ευχομαι να μην τυχει σε καμια τοσο δυσκολη μερα στη δουλεια!
Ευάκι έγραψε:καλησπερα!!!πρεπει νομιζω να ανοιξουμε και θεματακι καλησπερα για οσες δουλευουν τα πρωινα και δεν εχουν υπολογιστη στη δουλεια!σημερα πολυ δυσκολη μερα,ευχομαι να μην τυχει σε καμια τοσο δυσκολη μερα στη δουλεια!
Ευάκι έγραψε:καλησπερα!!!πρεπει νομιζω να ανοιξουμε και θεματακι καλησπερα για οσες δουλευουν τα πρωινα και δεν εχουν υπολογιστη στη δουλεια!σημερα πολυ δυσκολη μερα,ευχομαι να μην τυχει σε καμια τοσο δυσκολη μερα στη δουλεια!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης