276 Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 13, 2014 3:42 am
darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κουκλες!
ειμαι γραφειο και μπαινω κλεφτα!!!!
τι κανετε?
τι κανετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εγω μετα απο καιρο σκεφτομαι μπας και καταφερω να παρω εναν μεσημεριανο υπνακο!!!darsel έγραψε:γεια σας κουκλες!
τι κανετε?
darsel έγραψε:γεια σας κουκλες!
τι κανετε?
τι κανει ο μικρος ρουντι? Πως παει? Για αλλο λογο την σκεφτομουν την φρεσκια. Αλλα αστο εκει που ειναι το κοριτσακι.roodie έγραψε:Είμαι εγώ μέχρι να ξαναχρειαστεί ο γιός μου τα βυζιά μου!!!
Η φρεσκομάνα έκανε δικό της φόρουμ και εγκατέλειψε τον ιερό τούτο τόπο!!!!
Πριν 2 μηνες ημουν στον παιδων. Εφεραν ενα μωρακαι κατακιτρινο και φοβηθηκαν για πολυ ικτερο. Του εκαναν εξεταση και βγηκε πολυ χαμηλο. Οι γιατροι ειπαν αυτη η ''κιτρινιλα΄΄ οφειλεται στον θηλασμο. Δεν το παθαινουν ολα τα μωρακια που θηλαζουν αλλα μπορει να συμβει. Βεβαια θα σου πει ο γιατρος σου γιατι ειχα τα δικα μου και μπορει να μην καταλαβα και πολυ καλα.roodie έγραψε:Ο Ρουντίνος όσο με ξεζουμήζει πιστεύω είναι καλά. Αν και τις τελευταίες μέρες μ' έχει προβληματίσει. Είχε ίκτερο από το μαιευτήριο αλλά σε τέτοια επίπεδα που δεν χρειάστηκε φωτοθεραπεία. Τον παρατηρώ όμωε και η κιτρινίλα δεν έχει φύγει ακόμα. Πήρα και την παιδίατρο σήμερα μήπως έρθει και τον δεί...
darsel έγραψε:γεια σας κουκλες!
τι κανετε?
roodie έγραψε:Ο Ρουντίνος όσο με ξεζουμήζει πιστεύω είναι καλά.
Lillybell έγραψε:darsel έγραψε:γεια σας κουκλες!
τι κανετε?
Ε ντεεε! Φαγωθηκες πρωι πρωι! Καποιες..δουλευουμε κιολας...Οκ;;
iouliana έγραψε:γεια σας κοριτσια!!
η κορη μου ολη τη ωρα με ταραζει με τα ακροβατικα της
ντεμη, ρουντι τι κανουν οι γαμπροι?
darsel καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!
ασχετο αλλα εχθες το βραδυ θυμηθηκα τη φρεσκομαμα
darsel έγραψε:τοσο προκομμενες εισαστε ολες κι εξαφανιστηκατε?? τι κανετε φασινα????
darsel έγραψε:τοσο προκομμενες εισαστε ολες κι εξαφανιστηκατε?? τι κανετε φασινα????
ede έγραψε:τι εγινε . Ειχαμε κανενα νέο?
μαζι σου και εγω!! μαργημητρα κανονισε την πορεια σου!ede έγραψε:Εσυ βουλωσε το για αν παθει εγκεφαλικο η Καττυ εξ αιτίας σου θα σε βρίσω πολυ ασχημα. Εγω θα το παραδεχτω. Την διαβαζω. Μανιωδως. Δεν την χανω .ακριβως για τον ιδιο λογο που διαβαζε η ιδια ανεληπως την Φρεσκια μαμα και την Βιβιαν . Για να ...περναμε καλα .margdimitra έγραψε:Πολύ ησυχία.
Αλήθεια ξέρει καμιά γιατί εξαφανίστηκε ο Αντώνης?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης