Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 29]

476το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 5:29 am

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
peristeraki έγραψε:
margdimitra έγραψε:Η Μαίρη ποια είναι τελικά? Και εγώ απορία έχω.
Μια ακόμη απορία "κλάνουν οι κότες"?

Τελικά για να καταλήξουμε κάπου η ηλιθιότητα αυτών που αυτοπροβάλονται και λένε και φίδια σας ενοχλεί ή όχι? Γκάλοπ.
Εμένα ναι.
Και καθόλου δε με νοιάζει αν βγάζουν τα οικογενειακά τους στη φόρα αλλά το πως τα βγάζουν. Το ΕΓΩ σε όλο του το μεγαλείο.  Αυτοκράτειρες και οι κυρίες των τιμών τους να τους κρατάνε την ουρά.
Ευχαριστώ.. δε θα πάρω.
ενω εσυ..... μας ταπεινωσες μ'αυτη την προσβολη!   το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 534787  το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 534787 

Εσύ είσαι η Μαίρη τελικά?

477το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 5:33 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι, δεν ειμαι η Μαιρη.
αν και καταλαβαινω που το πας. για να σε προλαβω, θα σου πω μονο οτι η νοημοσυνη σου, δεν υπερτερει των υπολοιπων. ετσι;
κ αν δεν καταλαβες τι εννοω, τοτε μαλλον εχεις θεμα!

478το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 5:48 am

margdimitra

margdimitra
Αφού δεν είσαι η Μαίρη εσύ...
Μου λύθηκε η απορία.

Άλλη Μαίρη???

479το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 5:49 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:μα σιγουρα οταν καποιος κατηγορει πισω απο την πλατη του καθενος αυτον δεν τον εμπιστευεσε μα δεν ξερεις κ αν οσοι εδω κατηγορουν(η καττυ για παραδειγμα μιας κ για αυτηνξεκινησε το θεμα)δεν ξερειις αν τα λεει κ μπροστα στην πεθερα της!!

απο την αλλη τι σε κοφτει??ειστε φιλες κ φοβασαι μην σε κατηγορισει κ εσενα?αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω??γιατι να μας ενδιαφερει τι λεει ο καθενας για το σπιτι του??θα τον παντρευτουμε?
για να πω οτι δεν μου αρεσει μια συμπεριφορα η' να σχολιασω κατι θα πρεπει να με αφορα αμεσα το θεμα? Την γνωμη μου ειπα οπως κανουν ολοι και μαλιστα χωρις να κατηγορισω.ειπα οτι εγω το θεωρω ασχημο που ηταν το κακο?και να σου πω γιατι δεν ρωτας γιατ τηνεπεσαν στηνΝατασα ?Αφου δεν θα το τηνπαντρευτει κανεις τι εγινε που ελεγε ψεμματα?Για να τελειωνει αυτο που μου κανει εντυπωση,με ενοχλει δεν μου απαγορευει κανεις να το σχολιαζω.Ειτε αρνητικα ειτε θετικα.Ετσι δεν ειναι?

480το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 5:51 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Cool Cool Cool οκ σας στραβωσα .μην το πειτε ομως Laughing Laughing Laughing 

481το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 5:52 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Αφού δεν είσαι η Μαίρη εσύ...
Μου λύθηκε η απορία.

Άλλη Μαίρη???
Η Μπακοδημου.Μας τα ζαλισες.

482το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 5:57 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
demaki88 έγραψε:μα σιγουρα οταν καποιος κατηγορει πισω απο την πλατη του καθενος αυτον δεν τον εμπιστευεσε μα δεν ξερεις κ αν οσοι εδω κατηγορουν(η καττυ για παραδειγμα μιας κ για αυτηνξεκινησε το θεμα)δεν ξερειις αν τα λεει κ μπροστα στην πεθερα της!!

απο την αλλη τι σε κοφτει??ειστε φιλες κ φοβασαι μην σε κατηγορισει κ εσενα?αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω??γιατι να μας ενδιαφερει τι λεει ο καθενας για το σπιτι του??θα τον παντρευτουμε?
για να πω οτι δεν μου αρεσει μια συμπεριφορα η' να σχολιασω κατι θα πρεπει να με αφορα αμεσα το θεμα? Την γνωμη μου ειπα οπως κανουν ολοι και μαλιστα χωρις να κατηγορισω.ειπα οτι εγω το θεωρω ασχημο που ηταν το κακο?και να σου πω γιατι δεν ρωτας γιατ τηνεπεσαν στηνΝατασα ?Αφου δεν θα το τηνπαντρευτει κανεις τι εγινε που ελεγε ψεμματα?Για να τελειωνει αυτο που μου κανει εντυπωση,με ενοχλει δεν μου απαγορευει κανεις να το σχολιαζω.Ειτε αρνητικα ειτε θετικα.Ετσι δεν ειναι?
για την νατασσα δεν με αφορουσε,εδω ομως επειδη ειπες ηλιθιες οσες βγαινουν φατσα φορα ενοιωσα να προσβαλλομαι για να σου λυθει η απορια.δεν υπερασπιζομαι την καττυ αν αυτο εννοεις,αλλα τον εαυτο μου.απλα σου την εφερα τωρα σαν παραδειγμα μιας κ για αυτην ξεκινησε το θεμα!
και δεν σου ειπα να μην την σχολιαζεις,την αποψη μου ειπα κ εγω για το θεμα!!!

483το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 6:16 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:
Μου λύθηκε η απορία.

Άλλη Μαίρη???

Εσύ είσαι μήπως η Μαίρη???

Ναι με ακούτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????????????

484το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 6:25 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε:
Μου λύθηκε η απορία.

Άλλη Μαίρη???

Εσύ είσαι μήπως η Μαίρη???

Ναι με ακούτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????????????
δεν ξερω αν με ακουτε ....Ο σπαζοκλαμπανιας ειμαι.

485το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 6:36 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε Ede ξυπνησα με μια απορια το πρωι..

Μια και γραφεις ανωνυμα και εχεις καλα "κρυμμενη" την οικογενεια σου και τα στοιχεια σου πισω απο την ασπιδα που σου παρεχει το διαδικτυο, και εφοσον εχεις απολυτα διαχωρισει την ιντερνετικη απο την "πραγματικη" σου ζωη.... τι σημασια εχει που δεν αναφερεσαι και δεν "κατηγορεις" την πεθερα, την κουνιαδα, την κουμπαρα, κλπ?
Θα μαθουμε μηπως για ποιες λες? Οχι! Ειναι το ιδιο "προστατευμενες", οσο κι εσυ..! Αφου δεν ξερουμε ποια εισαι, πώς θα ξερουμε ποιοι ειναι οι οικειοι σου? Αρα πώς θα τους προσβαλεις, μιλωντας για αυτους?

Επομενως γιατι κοπτεσαι τοσο, και στηριζεις οοοοολη την επιχειρηματολογια σου στο οτι εσυ εισαι ΟΚ, και με καθαρη συνειδηση (μια και δεν κακολογεις τη συμπεθερα)?
Σιγα τα ωα! Και να την κακολογουσες, φαντασμα θα ηταν κι αυτη... δεν θα την εβλαπτες..

Αντιθετα, εσυ κανεις το εξης, που ειναι πολυ χειροτερο, γιατι γινεται στοχευμενα και ανωνυμα: κακολογεις οποια τολμησει και γραψει κατι εδω μεσα, που δεν συμφωνει με τον εικονικο σου χαρακτηρα (μια και η ιδια συνεχεια μας λες οτι διαφερει απο τον πραγματικο)..

Καταλαβες τι θελω να πω?
Μηπως τα εχεις μπλεξει λιγο? Perhaps you run out of arguments...

486το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 6:39 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:Καποια και εγω τα σεβομαι. Οπως το να πρσοτατευω τους οικείους και να μην λεω κατι που μπορει να τους εκθεσει σε ατομα που δεν θα ηθελαν.
Για την κατινια.....Δεν υπαρχει γυναικα εδω μεσα ποιυ μπαινει σε αυτο φορουμ και δεν ειναι κατινα. Δεν γινεται. Αν δεν ηταν θα εμπαινε σε αλλο φορουμ και οχι σε αυτο . Εδω ολες εχουν μπει στο τρυπακι του ξακτινιασματος.Απλως μερικες μπαινουν με τα μουτρα τους τους και το ονοματεπωνυμο τους (αρα και ηλιθιες) και αλλες ξακατινιαζονται ανώνυμα.  Οπως εγω και εσυ.  Wink  Wink 

ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά δεν μπορείς να προσβάλλεις έτσι μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, απλά επειδή "απαλλάσσεσαι" λόγω καυστικότητας του χιούμορ σου...... Καθένας έχει το λόγο του που βρίσκεται εδώ, και ειλικρινά από ένα σημείο και έπειτα, αυτό που εσύ βρίσκεις "διασκεδαστικό" όπως λες σε κάποιο άλλο ποστ, μπορεί τους άλλους να τους προσβάλλει...(όπως βλέπω και πιο πάνω δις) Δεν ξέρω ποια είναι τα άτομα στα οποία αναφέρεσαι αλλά καλό θα ήταν να μην χαρακτηρίζεις.....εφόσον επιτρέπεται να λέμε τη γνώμη μας, αυτή είναι η δική μου.

*Και δεν έχω καμία διάθεση να μαλώσω, ούτε με νοιάζει αν το κάθε πρόβλημά της η κάθε κοπέλα το λέει επώνυμα η ανώνυμα, ή αν μοιράζεται πολλά ή λίγα....ενήλικοι είμαστε, ξέρουμε τι είναι το διαδίκτυο, και αποφασίζουμε τι θα λέμε.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την filenada στις Δευ Ιαν 20, 2014 6:47 am, 1 φορά

487το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 6:46 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η Εντε μπορει ανετα να προσβαλλει οποιον γουσταρει, γιατι αφενος ειναι "ανωνυμη", και αφετερου μπαινει μονο να για σπαει πλακα με ατομα τα οποια στην "πραγματικη" της ζωη ΟΥΤΕ να τα φτυσει ειπαμε  Cool 

488το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 6:49 am

margdimitra

margdimitra
Eγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αρπαχτήκατε τόσο πολύ με μια απλή διαπίστωση - προσωπική άποψη της ede... την οποία και έχετε χαρακτηρίσει ως την κακιά - πικρόχολη γλώσσα του φόρουμ.

Τι μυγιάζεστε? Ο καθένας έχει την γνώμη του.

Και σιγά πια το επίπεδο αυτού του φόρουμ. Τα μισά θέματα και βάλε (μεταξύ αυτών και το καφέ) είναι απλά για να περνάμε την ώρα μας και να κάνουμε χαβαλέ.
Ακόμα και οι απορίες στα "σοβαρά" θέματα τύπου " είμαι άραγε έγκυος?" για γέλια είναι.
Για αυτό λοιπόν γελάτε και λίγο.

Και μη σας απασχολεί και πολύ αν σε κάποιες από εμάς η "ζωή" που προβάλλουν κάποιες άλλες μας αφήνει παντελώς αδιάφορες. Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε να σκέφτεστε κοπελούδες και όχι να πασχίζετε να είστε " νούμερα 1".

489το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 6:49 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XaroulaTs έγραψε:Η Εντε μπορει ανετα να προσβαλλει οποιον γουσταρει, γιατι αφενος ειναι "ανωνυμη", και αφετερου μπαινει μονο να για σπαει πλακα με ατομα τα οποια στην "πραγματικη" της ζωη ΟΥΤΕ να τα φτυσει ειπαμε  Cool 

Εμένα προσωπικά μου αρέσει το καυστικό χιούμορ. Το χτεσινό όμως ήταν τραβηγμένο, και πιστεύω οτι θα αναθεωρήσει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την filenada στις Δευ Ιαν 20, 2014 7:35 am, 2 φορές συνολικά

490το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 6:52 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Διαφωνω.. για ολα τα σκελη  Very Happy 

491το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 7:18 am

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι οτι την ζητησατε αλλα θα την πω την γνωμη μου.. δεν καταλαβα ποτε γιατι επειδη υπαρχει ανωνυμια πρεπει να μιλησω απαρεδεκτα οταν διαφωνω...δηλαδη στην πραγματικη ζωη αν διαφωνεις εισαι κατευθειαν στο γαμω το σπιτι σου ή έλεος μωρη ηλιθια???γιατι εχω βαρεθει να διαβαζω σαν απαντηση " νομιζετε οτι σας κανουμε επιθεση αν δεν συμφωνουμε μαζι σας.." ... Μα κανεις επιθεση! Γιατι αντι να πεις απλα τη συμβουλη σου χαρακτηριζεις τον αλλον....πραγματικα δεν υπαρχει θεμα που να εχεις απαντησει με ειρωνια ede ..επελεξες αυτο το προφιλ αλλα εγω δεν το θεωρω ευθυτητα και ειλικρινια! οσο για την σοβαροτητα του φορουμ...ναι δεν φορουμ για πυρηνικους φυσικους αλλα ακομα και στα σοβαρα θεματα (τουλαχιστον γιάυτον που το ανοιγει το θεμα) θα βρεθουν πολλες ede να το κανιβαλισουν..ετσι ας μη τα βαζουμε μονο με το φορουμ γιατι ετσι και αλλιως τα μελη που το κρατανε ζωντανο δινουν και το χαρακτηρα του...για το θεμα της κατινιας δεν συμφωνω αλλα προφανως επειδη το χρησιμοποιεις εσυ γι 'αυτο το λογο θεωρεις οτι το κανουν και οι υπολοιπες..και τελος οσο αφορα την ανωνυμια καλα μην τρελαθουμε οτι και αυτη που ειπε οτι τη λενε μαρια καρασαβιδου δεν μπορει στην πραγματικοτητα να ειναι βαγγελης παπαδοπουλος... αυτα! ειχα να πω! γεια σας!

492το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 7:20 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα καλα βρε μαργαριτα συγνωμη κ ολας αλλα διαβαζες τι γραφεις?πως σου ειναι καποιος παντελως αδιαφορος που συνεχεια τον διαβαζεις κ τον σχολειαζεις?δηλαδη ενταξει αν ειναι ετσι η αδιαφορια τοτε το ενδιαφερον ποιο ειναι?? Shocked Shocked Shocked 

493το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 7:21 am

margdimitra

margdimitra
Δεν καταλαβαίνεις Ντεμάκι.
Η ζωή τους δε με ενδιαφέρει. Απλά τα διαβάζω για να περνά η ώρα και μάλιστα όχι και όλα....

Αν εξεταστώ δηλαδή θα αποτύχω...
Μόνο τα ΣΟΣ υπογραμμίζω.  Very Happy

Και αυτό το συνέχεια τα διαβάζεις δεν ισχύει. Το ξαναγράφω λοιπόν...

Τη Χαρούλα διάβαζα μέχρι ένα σημείο γιατί είχε την πλάκα της. Καυστική και η ίδια μου γούσταρε και περνούσα ευχάριστα. 'Ετσι πέτυχα διάφορα "πετυχημένα" άλλων κοριτσιών. Βαρέθηκα βέβαια τώρα γιατί πρέπει να έχεις και μεταφραστή. Κουράζομαι στην ανάγνωση.

Η λύση πάντως είναι μια. Ανοίγουμε ένα κοινό θέμα όλες οι τσαούσες - κλώσες και φαγωνόμαστε άφοβα χωρίς να ενοχλούμε το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 654316 

494το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 7:32 am

margdimitra

margdimitra
Ερώτηση για irish coffee Χαρούλα καμιά συνταγή έχεις αλλά χωρίς ουίσκι?
Απίθανη η φωτό σου.

495το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 7:32 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ειπα για σενα προσωπικα γενικα μιλουσα αναφερωμενη σε αυτο που ειπες.νομιζω πως σε καμια μας ουτως η αλλως δεν ενδιαφερει η πραγματικη ζωη καποιας στο φορουμ αφου απλα δεν την ξερουμε!!!!για το ενδιαφερον εδω μεσα μιλαμε παντα!!!σωστα? scratch scratch 

για να διαβαζεις καποιον(εσυ,εγω η παραδιπλα)δεν μας ειναι κ αδιαφορος!!!και να συζητας για αυτον!!!καθε αλλο θα ελεγα!!!

για να μην παρερμηνευθω παλι κ μου πει η ede οτι δεν της επιτρεπετε να μιλαει για οποιον γουσταρει δεν λεω αυτο!!!

496το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 7:34 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ρε γαμωτο δεν μπορω να διαβασω τι γραφει η εικονα της χαρουλας!!!!ρε χαρουλα ποιο μικρα γραμματα βαλε την επομενη!!!!στραβωθικα η γυναικα!

497το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 7:39 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:εγω ρε γαμωτο δεν μπορω να διαβασω τι γραφει η εικονα της χαρουλας!!!!ρε χαρουλα ποιο μικρα γραμματα βαλε την επομενη!!!!στραβωθικα η γυναικα!

demaki
control + μεγαλωνει η οθονη
μετα control - για να την επαναφερεις!
για να μη σου χαλασω το σασπενς...... το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 215994

498το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 7:49 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:
demaki88 έγραψε:εγω ρε γαμωτο δεν μπορω να διαβασω τι γραφει η εικονα της χαρουλας!!!!ρε χαρουλα ποιο μικρα γραμματα βαλε την επομενη!!!!στραβωθικα η γυναικα!

demaki
control + μεγαλωνει η οθονη
μετα control - για να την επαναφερεις!
για να μη σου χαλασω το σασπενς...... το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 215994
και παλι τη λεξη μετα το the δεν την καταλαβαινω.δεν ειναι καπως θαμπη η λεξη?ποια λεξη γραφει?

499το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 7:51 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να παρω τις θυγατερες κ επανερχομαι!!ελπιζω μη χασω τιποτα!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

500το " cafe" μας #5# - Σελίδα 20 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 7:51 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝ (νομιζεις οτι μπορεις να) κανεις "καυστικο χιουμορ" οπως λετε, πρεπει να εισαι ετοιμος ΚΑΙ να το δεχεσαι..

Βεβαια και τα δυο ειναι καπως δυσκολα, γιατι το χιουμορ (καυστικο ή μη) απαιτει και ενα σχετικο υποβαθρο..

Irish coffee χωρις Irish whiskey δεν νομιζω οτι γινεται.. Δοκιμαστε να βαλετε καποιο λικερ, αλλά και παλι δεν θα ειναι το ιδιο..

Οσο για το να ανοιξετε καποιο θεμα και εκει να ξεπουπουλιαστειτε, η δουλεια ειναι κατα το ημισυ τελειωμενη..  Wink 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις