Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 29]

451το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:03 am

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XaroulaTs έγραψε:Δεν ξερω τι εννοεις, και γιατι επικαλεισαι τη Μεγαλοχαρη  Very Happy 

Μαλλον ειναι οι αναρθρες κραυγες που βγαζεις οταν δεν εχεις πλεον τι να πεις..
Dead end...  Wink 

Πουλανε χολή, σε συσκευασια γιγας, στα Μακρο.. αντε να παρεις...  Wink 

αφου ειπαμε ρε κοριτσι εχω αρκετη!

452το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:08 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα σου χρειαστει συντομα κι αλλη, πιστεψε με...  Wink 

Αντε, τσαο!  alien 

453το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:11 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαρουλα για να ειμαστε και δικαιοι οπωςε ειπες ...εγω και εσυ ας μην μιλάμε για χολη ετσι? Wink Wink Wink τωρα σου ειπε ειναι το φυσικο της. Θα ξεκινησει και της ορμονες θα αποκτησει και αλλη.  Μην παρει και κοτζαμ σακουλα θα της μουχλιασει. Wink

454το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:20 am

darsel

darsel
ede έγραψε:χαρουλα για να ειμαστε και δικαιοι οπωςε ειπες ...εγω και εσυ ας μην μιλάμε για χολη ετσι? Wink Wink Wink τωρα σου ειπε ειναι το φυσικο της. Θα ξεκινησει και της ορμονες θα αποκτησει και αλλη.  Μην παρει και κοτζαμ σακουλα θα της μουχλιασει. Wink

και δεν ειμαστε και για σπαταλες τωρα!!!!!!

455το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:36 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω Ede το πρωτο πραγμα που ειπα σημερα ηταν οτι δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω, και ειμαι εξισου κακια, φαρμακογλωσση, κλπ  Wink 

Απλως εγω δεν αντεχω την ηλιθιοτητα, την κουτοπονηρια, και την κατινια. Κι οπου τις βρισκω, θα τις χτυπαω (αν εχω κεφια  Wink  )..

Καποια πραγματα ομως εγω τα σεβομαι..

456το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:43 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="XaroulaTs"]Εγω Ede το πρωτο πραγμα που ειπα σημερα ηταν οτι δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω, και ειμαι εξισου κακια, φαρμακογλωσση, κλπ  Wink 

Απλως εγω δεν αντεχω την ηλιθιοτητα, την κουτοπονηρια, και την κατινια. Κι οπου τις βρισκω, θα τις χτυπαω (αν εχω κεφια  Wink  )..

Καποια πραγματα ομως εγω τα σεβομαι.. [/quote]Καποια και εγω τα σεβομαι. Οπως το να πρσοτατευω τους οικείους και να μην λεω κατι που μπορει να τους εκθεσει σε ατομα που δεν θα ηθελαν.
Για την κατινια.....Δεν υπαρχει γυναικα εδω μεσα ποιυ μπαινει σε αυτο φορουμ και δεν ειναι κατινα. Δεν γινεται. Αν δεν ηταν θα εμπαινε σε αλλο φορουμ και οχι σε αυτο . Εδω ολες εχουν μπει στο τρυπακι του ξακτινιασματος.Απλως μερικες μπαινουν με τα μουτρα τους τους και το ονοματεπωνυμο τους (αρα και ηλιθιες) και αλλες ξακατινιαζονται ανώνυμα.  Οπως εγω και εσυ.  Wink  Wink 

457το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:53 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Διαφωνω Ede..
Αλλα δεν εχει σημασια  Wink 
Σκοπος δεν ειναι να "πεισω" εγω εσενα, κι εσυ εμενα. Ολες εχουν ματια-μυαλο-αντιληψη, ας καταλαβει κι ας κρατησει η καθε μια τους ο,τι θελει  Wink 

Οσο για την περιβοητη "ανωνυμια", καμια δεν γραφει με το ονοματεπωνυμο της, καμια δεν ειπε δημοσια ποια ειναι, πώς την λενε, πού μενει, κλπ..
Εκτος απο ελαχιστες, και για πολυ συγκεκριμενους λογους.

Ομως, κι ετσι να ειναι οπως τα λες, εγω θα ελεγα το εξης: Μαγκια τους να τολμουν να βριζουν τη συνυφαδα επωνυμα, και να ειναι ετοιμες να υποστουν τις όποιες συνεπειες, παρά να κάνουν τις "καμπόσες" στα μουλωχτα, πισω απο μια οθονη  Very Happy 

Και ξαναλεω (χμμ.. "ξαναγλυφω"): το να γραφεις μιμουμενη την προφορα της κουνιαδας σου, ή να αναπαραγεις αστειες ατακες, ΔΕΝ ειναι κακία!
Κακια ειναι αυτο που κανουμε εγω κι εσυ. Ε?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την XaroulaTs στις Κυρ Ιαν 19, 2014 8:56 am, 1 φορά

458το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:54 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι ασ'το αυτο το ρημαδι το quote, αφου δεν το'χεις  Wink 

Αναγουλα μου'ρχεται...

459το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 9:11 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω οτι αν το ειχαν σκεφτει τι συνεπεις μπορει να ειχαν στο μελλον δεν θα το εκαναν .
Επισης δεν ειπα ποτε για καποιον που σχολιαζει τον τροπο που μιλαει η κουνιαδα ή η συμπεθερα. Εγω μπορει καλως ή κακως να βλεπω κατι περα απο αυτο. που ισως να ειναι και λαθος. Σε εμενα ομως πως φαινεται.
Ναι αυτο που κανουμε εμεις οι 2 μπορει να ειναι κακια αν και εγω το λεω ''διασκεδαση'' .Δεν βλεπω τον λογο γιατι πρεπει να πεισω καποιες αν ειμαι οντως ετσι στη ζωη μου, αν οχι ,αν ειμαι μουλωχτη κλπ. Το quote δεν ξερω τι γινεται βρε παιδι μου . Κατι εχει συμβει . <να δω τις ρυθμισεις μου .  Laughing 

460το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 12:11 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
XaroulaTs έγραψε:Εγω Ede το πρωτο πραγμα που ειπα σημερα ηταν οτι δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω, και ειμαι εξισου κακια, φαρμακογλωσση, κλπ  Wink 

Καποια πραγματα ομως εγω τα σεβομαι..
Καποια και εγω τα σεβομαι. Οπως το να πρσοτατευω τους οικείους και να μην λεω κατι που μπορει να τους εκθεσει σε ατομα που δεν θα ηθελαν.
Για την κατινια.....Δεν υπαρχει γυναικα εδω μεσα ποιυ μπαινει σε αυτο φορουμ και δεν ειναι κατινα. Δεν γινεται. Αν δεν ηταν θα εμπαινε σε αλλο φορουμ και οχι σε αυτο . Εδω ολες εχουν μπει στο τρυπακι του ξακτινιασματος.Απλως μερικες μπαινουν με τα μουτρα τους τους και το ονοματεπωνυμο τους (αρα και ηλιθιες) και αλλες ξακατινιαζονται ανώνυμα.  Οπως εγω και εσυ.  Wink  Wink 
εγω εδω θελω να πω κατι η μαλλον να προσθεσω κατι.οι ηλιθιες που λες με το ονοματεπωνιμο εχουν θαρρος κ οτι λεν το λεν γνωριζοντας οτι ανα πασα στιγμη οσα λενε μπορει να μαθευτουν.κ προσωπικα εγω εχω πει αρκετα κ δεν με νοιαζει γιατι απλα οτι λεω εδω τα λεω κ καταμουτρα σε οποιον θελω.ενω αυτες που κρυβοντε κ ξεκατινιαζονυε για μενα ειναι τοσο μα τοσο δειλες κ απορω αν στην πραγματικη
τους ζωη εχουν το θαρρος κ την τολμη να μιλησουν οπως εδω.αυτες εγω ονομαζω κοτες.

αλλα αυτη ειναι μονο η δικη μου αποψη κ οποιος την βρισκει λαθος δεν με ενδιαφερει.

461το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 12:15 pm

margdimitra

margdimitra
Στο φόρουμ αυτό μετράμε και το "πόσο" άντρες έχουμε ή όχι μερικές από εμάς?
Ε ρε γέλια Laughing Laughing Laughing 
Σαν τα παιδιά που τσακώνονται ποιος θα πιει την περισσότερη κοκα κόλα στα τραπέζια και μετράνε τα ποτήρια τους.

Πετυχημένη "προσβολή". Γελάσαμε πάλι  Laughing Laughing Laughing 

Καλά περάσατε για μεσημεράκι?

462το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 12:28 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Στο φόρουμ αυτό μετράμε και το "πόσο" άντρες έχουμε ή όχι μερικές από εμάς?
Ε ρε γέλια Laughing Laughing Laughing 
Σαν τα παιδιά που τσακώνονται ποιος θα πιει την περισσότερη κοκα κόλα στα τραπέζια και μετράνε τα ποτήρια τους.

Πετυχημένη "προσβολή". Γελάσαμε πάλι  Laughing Laughing Laughing 

Καλά περάσατε για μεσημεράκι?
εγω μια χαρα. το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 328109 

463το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 12:33 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωστο το ντεμακι.μονο που οταν εγραψες για τους δικους σου το ςσβησες και καλα εκανες.αφου ομως εχεις τα κοτσια γιατ δεν το αφησες?

464το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 12:46 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:Σωστο το ντεμακι.μονο που οταν εγραψες για τους δικους σου το ςσβησες και καλα εκανες.αφου ομως εχεις τα κοτσια γιατ δεν το αφησες?
το εσβησα οχι για να μην το δουν οι δικοι μου γιατι δεν εγραψα κατι που οι ιδιοι το κρυβουν δεν ξερω αν προλαβες να το διαβασεις για να καταλαβεις τι εννοω αλλα για να μην γινει αυτο που εγραψα αφορμη για να βγαλουν οσοι διαβαζουν λαθος συμπερασματα για αυτους γιατι αυτο θα γινοταν.

Για να καταλαβεις,εγραψα κατι που ισως να μην χρειαζοταν να το μαθουν ενα σωρο ασχετες το μετανοιωσα κ το εσβησα.

465το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 12:56 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
ede έγραψε:Σωστο το ντεμακι.μονο που οταν εγραψες για τους δικους σου το ςσβησες και καλα εκανες.αφου ομως εχεις τα κοτσια γιατ δεν το αφησες?
το εσβησα οχι για να μην το δουν οι δικοι μου γιατι δεν εγραψα κατι που οι ιδιοι το κρυβουν δεν ξερω αν προλαβες να το διαβασεις για να καταλαβεις τι εννοω αλλα για να μην γινει αυτο που εγραψα αφορμη για να βγαλουν οσοι διαβαζουν λαθος συμπερασματα για αυτους γιατι αυτο θα γινοταν.

Για να καταλαβεις,εγραψα κατι που ισως να μην χρειαζοταν να το μαθουν ενα σωρο ασχετες το μετανοιωσα κ το εσβησα.
αυτο ακριβως εννοω ντεμακι μου.εγραψες κατι τοσο προσωπικο για κποιους ανθρωπους που ισως το διαβασαν καποιες ασχετες και δενξερεις πωε μπορει να το χρησιμοποιησουν?γιατι εχεις πει οτι εδω ειναι και ατομα απο τηνπεριοχη σου.Αυτο ακριβως λοιον εννοω.

466το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 1:16 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα ειναι αλλο. το εχω τα κοτσια να πω οτιδηποτε χωρις να φοβαμαι οτι θα το δουν οι ιδιοι οι καποιος αλλος που θα τους το πει οσως κ αλλο το θελω να τους προστατεψω.για να καταλαβεις τι εννοω εγω κατηγορω συνεχεια τη γιαγια του αντρα μου εδω μεσα.ε δεν με ενδιαφερει να το μαθει στα αρχ@@@δια μου(στου διανελλακου τελος παντων)γιατι στα ισια μπροστα της της λεω πολυ περισσοτερα απο οτι εδω.ενω το αλλο το εσβησα για να μην μαθευτει κατι σε εσας εδω γιατι οσοι εδω (στον βολο)τον ξερουν το ξερουν κ αυτο.δεν ειναι μυστικο.ουτε εχουν λογο να το χρησιμοποιησουν.

467το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 1:54 pm

margdimitra

margdimitra
Η Μαίρη ποια είναι τελικά? Και εγώ απορία έχω.
Μια ακόμη απορία "κλάνουν οι κότες"?

Τελικά για να καταλήξουμε κάπου η ηλιθιότητα αυτών που αυτοπροβάλονται και λένε και φίδια σας ενοχλεί ή όχι? Γκάλοπ.
Εμένα ναι.
Και καθόλου δε με νοιάζει αν βγάζουν τα οικογενειακά τους στη φόρα αλλά το πως τα βγάζουν. Το ΕΓΩ σε όλο του το μεγαλείο. Αυτοκράτειρες και οι κυρίες των τιμών τους να τους κρατάνε την ουρά.
Ευχαριστώ.. δε θα πάρω.

468το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 2:02 pm

zini

zini
margdimitra έγραψε:Η Μαίρη ποια είναι τελικά? Και εγώ απορία έχω.

φανταζομαι οποιος χ@ζει θα κλ@νει κιολας  Rolling Eyes 

Τελικά για να καταλήξουμε κάπου η ηλιθιότητα αυτών που αυτοπροβάλονται και λένε και φίδια σας ενοχλεί ή όχι? Γκάλοπ.
Εμένα ναι.
Και καθόλου δε με νοιάζει αν βγάζουν τα οικογενειακά τους στη φόρα αλλά το πως τα βγάζουν. Το ΕΓΩ σε όλο του το μεγαλείο.  Αυτοκράτειρες και οι κυρίες των τιμών τους να τους κρατάνε την ουρά.
Ευχαριστώ.. δε θα πάρω.

σε αγαπω εσενα

469το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 9:39 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Εμένα ναι.
Και καθόλου δε με νοιάζει αν βγάζουν τα οικογενειακά τους στη φόρα αλλά το πως τα βγάζουν. Το ΕΓΩ σε όλο του το μεγαλείο. Αυτοκράτειρες και οι κυρίες των τιμών τους να τους κρατάνε την ουρά.
Ευχαριστώ.. δε θα πάρω.
μαργαριτα εγω ποτε δεν το επαιξα αυτοκρατειρα αν συμπεριλαμβανεις κ εμενα!!κ γενικα ποτε δεν το επαιξα καποια.

470το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 19, 2014 11:56 pm

margdimitra

margdimitra
demaki88 έγραψε:
μαργαριτα εγω ποτε δεν το επαιξα αυτοκρατειρα αν συμπεριλαμβανεις κ εμενα!!κ γενικα ποτε δεν το επαιξα καποια.

Bρε παιδάκι μου γράφεις εσύ κατεβατά αυτοπροβολής στο φόρουμ?
Δεν μπορώ να γίνω πιο κατανοητή. Εσύ δεν είσαι.
 Very Happy 

471το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 1:13 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ βρε ντεμακι μου γλυκο.γιατι θα πρεπει ναεισαι εσυ σε οτι αρνητικο πουμε?αντε και εισαι.και τι εγινε δηλαδη?

Εμενα δεν με ενοχλει καθολου αν η αλλη βγαζει τα απλυτα της.ισα ισα μην το σταματησει ποτε Laughing με εντυπωσιαζει ομως η αντδραση ορισμενων οταν θα ακουστει κατι διαφορετικο απο αυτο που περιμενουν.εδω καθε φορα υπαρχουν εξακοσια ατομα που διαβαζουν δεν γνωριζουν οτι δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους.Υπαρχουν και αυτοι που θα θεωρησουν βλακειες αυτα που γραφεις.Γιατι να τα παρεις?Αν δεν το γουσταρεις αυτο απλα δεν μιλας.και στο κατω κατω υπαρχουν τοσοι που σε θεωρουν σουπερ ντουπερ γιατι θα πρεπει να σκαλωσεις με δυο τρεις αρνητικες αποψεις.?

Αν και το εχω πει ποοοοοολλες φορες ας το πω αλλη μια Laughing δεν με ενδοιαφερει καθολου τι λεει ο ενας κι ο αλλος,ναι ειμαι δειλη και κοτα .σιγα τα αυγα δηλαδη που θα πρεπει ναπεθσω για το αντιθετο ατομα που ουτε ξερω ουτε θα μαθω ποτε μου.και κακη μανα να με πουν εδω μεσα......φαγουρα ειχα.ειδικα να τα ακουω απο ατομα που ειναι με τον ''καλο''λογο για τηναδερφη,τη μανα,την πεθερα τη γειτονισσα και για οσους γνωριζουν.Εγω τουλαχιστον δεν ξερω και καμια.για τα ατομα τα οποια εχω διπλα μου δεν εχω πει ποτε τιποτα.και ισα ισα οταν βλεπω εδω τετοιες συμπεριφορες δεν εχω ριξει ποτε λαδι στηφωτια.

472το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 1:46 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι βρε δεν ειπα οτι σωνει κ ντε εννοει εμενα αλλα απορισα!!!

οπως κ να εχει παντως εμενα πραγματικα δεν με ενοχλει να βλεπω να κατηγορουν μανες πεθερες κ οτι αλλο.γιατι να με ενοχλει εμενα;το σπιτι μπυ κατηγορουν;ο καθενας ας κανει οτι θελει.το μονο κουραστικο εδω ειναι τα κοριτσακια που κατα καιρους εχουν κατι αποριες τυπου ειμαι εγγυοοοοος;;;;με αυτα πιπ πολυ δηλ πεθαινεις!!!
κ φυσικα εντε για την θεση σου σαν μανα εγω προσωπικα με τον τροπο που μας λες οτι συμπεριφερεσε σου βγαζω το καπελο.κ γενικα δεν δεχομαι να ακουω για μανα οτι δεν ειναι σωστη μανα..αυτα λοιπον για το θεμα!!!

Ας επανελθουμε στα καθημερινα μας!!!τι νεα;;;
ο μικρος ρε γαμωτο σαν να ξεκιναει γκρινιες κ δεν με αφηνει τιποτα να κανω!!
Α κατι ακομα.εχω ρινγκ σλιγκ αλλα δεν ξερω ουτε πως να το βαζω ρε γαμωτο αλλα δεν καταλαβαινω σε πια θεση να βολευω το παιδι.το pauth(ετσι το λεν; )σαν να βολεψε την κατασταση αλλα σκεφτομαι οτι αργοτερα δεν θα τον χωραει!!!

473το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 4:40 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Εμένα ναι.
Και καθόλου δε με νοιάζει αν βγάζουν τα οικογενειακά τους στη φόρα αλλά το πως τα βγάζουν. Το ΕΓΩ σε όλο του το μεγαλείο.  Αυτοκράτειρες και οι κυρίες των τιμών τους να τους κρατάνε την ουρά.
Ευχαριστώ.. δε θα πάρω.
ενω εσυ..... μας ταπεινωσες μ'αυτη την προσβολη!   το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 534787  το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 534787 

474το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 4:48 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ντεμακι εγω καποια πραγματ και καποιους ανθρωπους τους εχω πολυ ψηλα στα ματια μου.Στηνπραγματικοτητα δεν θα ειχα ιδιαιτερες επαφες με ανθρωπους που κατηγορουν συνεχως δικους τους ανθρωπους,Ειδικα αδερφια και γονεις.Μαλιστα για λογους που εγω θεωρω ανοητους.πχ να θυμωνω με τον αδερφο μου γιατι τουκερασα και δεκα φορες τονκαφε.Ο λογος ειναι γιατι αν δεν εχουν σε εκτιμηση ανθρωπους που εχουν ζησει μαζι που ειναι δικοι τους ανθρωποι με λιγα λογια σκεψου τι θα λενε πισω απο την πλατη την δικη μου.Οποτε...........

475το " cafe" μας #5# - Σελίδα 19 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Δευ Ιαν 20, 2014 5:05 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα σιγουρα οταν καποιος κατηγορει πισω απο την πλατη του καθενος αυτον δεν τον εμπιστευεσε μα δεν ξερεις κ αν οσοι εδω κατηγορουν(η καττυ για παραδειγμα μιας κ για αυτηνξεκινησε το θεμα)δεν ξερειις αν τα λεει κ μπροστα στην πεθερα της!!

απο την αλλη τι σε κοφτει??ειστε φιλες κ φοβασαι μην σε κατηγορισει κ εσενα?αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω??γιατι να μας ενδιαφερει τι λεει ο καθενας για το σπιτι του??θα τον παντρευτουμε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις