Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
602 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 602 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 29]

576το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 4:36 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τις γλωσσες τις θεωρω απαραιτητες και οχι''δραστηριοτητα''.ΟΤιδηοοτε θα τα βοηθησει για κατ καλυτερο στην αορα εργασιας δεν εχω προβλημα να γινω σφεντονα.Αλλα να τρεχουμε σε χιλια δηο και στο τελος να αφησει και να ειναι μετριος σε αυτα που ειναι πλεον απαραιτητα.
Καινμηννξεχναμε ομως οτι οι εποχες ηταν διαοφορετικες.Στα χρονια μα στην α δημοτικου τελειωναμε με δεκα λαπτα διαβασμα.Τωρ στην α μαθαιναν ενστωτα και παρακειμενο.Δηλαδη ειναι το προγραμμα τους πιο βαρυ απο οτι το δικο μας στην ιδια ηλικια.
φυσικα το καθε παιδι ομωε ειναιμκαι διοφορετικο αλλα εδω μπαινουν και οι αντοχες του γονιου και αν μπορει και προλαβαινει να τρεχει σε ολα αυτα τα παιδια του.

577το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 5:05 am

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
To θέμα όμως είναι αν με τόσες δραστηριότητες φορτωμένα τα παιδιά δίνουν βάση πια και συγκεντρώνονται στα μαθήματα? Πολύ αμφιβάλω.
Που να τα προλάβουν όλα αυτά. Και οι δραστηριότητες δεν είναι και ό,τι πιο ξεκούραστο για το παιδί. Πότε θα προλάβουν να ξεκουράζονται και να παίζουν αν έχουν και διάβασμα και δραστηριότητες φουλ?

Για αυτό και εγώ είμαι της άποψης... λίγες δραστηριόητες και πολύς χρόνος με τους 2 γονείς το ΣΚ και τα απογεύματα.
Και αν έχουν κάπου κλίση - ταλέντο μόνα τους θα το βρουν. Δεν χρειάζονται σπρώξιμο.

578το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 5:15 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
margdimitra έγραψε:To θέμα όμως είναι αν με τόσες δραστηριότητες φορτωμένα τα παιδιά δίνουν βάση πια και συγκεντρώνονται στα μαθήματα? Πολύ αμφιβάλω.
Που να τα προλάβουν όλα αυτά.  Και οι δραστηριότητες δεν είναι και ό,τι πιο ξεκούραστο για το παιδί. Πότε θα προλάβουν να ξεκουράζονται και να παίζουν αν έχουν και διάβασμα και δραστηριότητες φουλ?

Για αυτό και εγώ είμαι της άποψης... λίγες δραστηριόητες και πολύς χρόνος με τους 2 γονείς το ΣΚ και τα απογεύματα.
Και αν έχουν κάπου κλίση - ταλέντο μόνα τους θα το βρουν. Δεν χρειάζονται σπρώξιμο.

Αν δε δοκιμάσεις να δεις πού έχεις κλίση, πώς θα ξέρεις???? Εγώ όπως έλεγα χτες, ήθελα κολύμβηση......ΟΚ πήγα τρεις μήνες, με στείλανε για στίβο Sad Sad Sad ........ή όταν κατάλαβα οτι στις γλώσσες έχω έφεση, άφησα τη μουσική (μετά από 7 χρόνια) και έμαθα άλλες δύο γλώσσες......

Βέβαια απ την άλλη, σκέφτομαι και οτι τα παιδιά τα παραφορτώνουν και στο σχολείο πλέον, τα μαθήματα είναι πολύ πιο δύσκολα και πιο πολλά απο τα δικά μας και δε θέλω να έχω αντίθετα αποτελέσματα.......

579το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 5:17 am

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
margdimitra έγραψε:To θέμα όμως είναι αν με τόσες δραστηριότητες φορτωμένα τα παιδιά δίνουν βάση πια και συγκεντρώνονται στα μαθήματα? Πολύ αμφιβάλω.
Αυτό εξαρτάται από το παιδί. Υπάρχουν παιδιά με καθόλου δραστηριότητες που παρόλα αυτά στο σχολείο δυσκολεύονται και υπάρχουν παιδιά με πολλές δραστηριότητες που είναι άριστοι μαθητές.

Δεν υπάρχει μια σωστή απάντηση για όλους. Αναλόγως με το παιδί, με τα δεδομένα της οικογένειας, με τις δυνατότητες των γονιών, αποφασίζεις, δοκιμάζεις και επιλέγεις.

Κανονικά τα παιδιά δεν θα πρέπει να παραφορτώνονται από το σχολείο. Οι οδηγίες του ΥΠΕΞ είναι να έχουν 30-45 λεπτά διάβασμα. Άλλο τόσο θα πρέπει να έχουν για τα αγγλικά 2 φορές την εβδομάδα. Αυτό αφήνει πολύυυυυ χρόνο για δραστηριότητες.

580το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 5:39 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 215994 κανονικα ναι.Οταν οωες ερχεται με δυο φωτοτυπιες στη γλωσσα και δυο στην αριθμητικη και αντιγραφη και ορθογραφια θες μια ωρα μονο για να τα βγακεις απο την τσαντα.Σχολανε στις δυο μεχρι να γυρισουν και να φανε θα παει τρεις.
Επισης δυστυχως δεν γινεται οτι του κατεβει στηνκεφαλα να τρεχω να το κανω.Σημερα κολυμβηση ,αυριο καρατε και μεθαυριο τενις.φοβαμαι πως θα μαθει να του γινονται τα γουστα και οτι ακριβως θελει.Εεεε οχι δεν γινεται αυτο.

581το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 5:56 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Areti2 έγραψε: Οι οδηγίες του ΥΠΕΞ είναι να έχουν 30-45 λεπτά διάβασμα.

Το ειπε ο ιδιος ο Βενιζελος?? Shocked 
Ή ο Κουρκουλας? Ή ο Γεροντοπουλος?  Rolling Eyes 

582το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 6:09 am

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Προφανώς όχι του ΥΠΕΞ αλλά του Υπουργείου Παιδείας... δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι το έγραψα λάθος, ε?

Βέβαια πού να ξέρεις από λάθη εσύ η αλάνθαστη, εμάς των κοινών θνητών μας ξεφεύγει κανένα πού και πού.

Πάω να αυτομαστιγωθώ τώρα   Rolling Eyes 

583το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 6:13 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χουμορ χρυση μου, ΧΟΥΜΟΡ...  Twisted Evil 
Δεν εχεις ουτε εσυ.....???  Rolling Eyes 

(btw ΥΠΕΠΘ το λενε  Very Happy )

584το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 6:26 am

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άντε ρε ΥΠΕΠΘ το λένε?? Αλήθεια? Κοίτα τι μαθαίνει κανείς στα φόρουμ, ε?

Ευτυχώς που υπάρχουν καλόψυχοι άνθρωποι σαν εσένα και μοιράζονται τις γνώσεις τους, αλλιώς θα μας είχε σκεπάσει το μαύρο σκοτάδι της άγνοιας!

Οπότε σήμερα έμαθα δύο πράγματα:

Το Υπουργείο Παιδείας λέγεται ΥΠΕΠΘ.

Η κοροϊδία λέγεται χιούμορ.

Το σωστό να λέγεται... η χαρά της μόρφωσης δεν συγκρίνεται με καμία άλλη!!!

585το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 6:32 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ως θαμωνας του καφε θα επρεπε να ξερεις ΗΔΗ οτι η κοροϊδια, η ειρωνεια, η επιθεση, η ελλειψη παιδειας και κουλτουρας, εδω μεσα ονομαζονται ΧΙΟΥΜΟΡ, και μαλιστα ΚΑΥΣΤΙΚΟ  Laughing   Laughing   Laughing   Laughing   Laughing

586το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 6:34 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και μην εισαι αδικη!!!

Εμαθες ΚΑΙ οτι υπουργος εξωτερικων ειναι ο Βενιζελος, και υφυπουργοι οι Κουρκουλας και Γεροντοπουλος  Wink 

587το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 6:42 am

margdimitra

margdimitra
Άσε μας μωρέ Χαρούλα που τη λες και στην Αρετή!
Αυτή έβαλες στόχο τώρα?

588το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 6:44 am

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ χιούμορ λέω το άλλο, αυτό που σε κάνει να γελάς.

Αυτό που κάνεις εσύ το λέω spoiling for a fight.

Σόρρυ αλλά δεν θα παίξω, όπως δεν παίζω τόσο καιρό. Προτείνω να βρεις κάποιο άλλο παιδάκι να του δείξεις την παιδεία σου.

589το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 6:44 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν τη λεω στην Αρετη!!!!  Shocked 

Εγω εκανα χουμορ, κι αυτη μου την ειπε  Shocked 

590το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 6:44 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Areti2 έγραψε: Οι οδηγίες του ΥΠΕΞ είναι να έχουν 30-45 λεπτά διάβασμα. Άλλο τόσο θα πρέπει να έχουν για τα αγγλικά 2 φορές την εβδομάδα. Αυτό αφήνει πολύυυυυ χρόνο για δραστηριότητες.

Δεν παει ακομη δημοτικο η μικρη μου, εχω αποριες....Αλλα μονο 45 λεπτα..μου φαινεται πολυ λιγος χρονος!Γινεται τετοια δουλεια στο σχολειο ωστε να επαρκει αυτος ο χρονος; Η ορθογραφια ας πουμε μαθαινεται σε 30-45 λεπτα;;,
Για τα αγγλικα νομιζω θα τα ξεκινησει στην Τεταρτη δημοτικου.Νωριτερα το βρισκω χωρις νοημα..Δεν πιστευω οτι ειναι απαραιτητο στην Α γυμνασιου να εχει παρει το First Certificate...Ας το παρει στο Λυκειο...Και τι εγινε;

591το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 7:21 am

margdimitra

margdimitra
XaroulaTs έγραψε:Δεν τη λεω στην Αρετη!!!!  Shocked 

Εγω εκανα χουμορ, κι αυτη μου την ειπε  Shocked 

Κέρασε μας κάτι καλό τώρα και άσε αυτά που ξέρεις  Laughing 

Σε γλυκό με καφέ κάτι θέλω Very Happy 

592το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 1:42 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:Δεν παει ακομη δημοτικο η μικρη μου, εχω αποριες....Αλλα μονο 45 λεπτα..μου φαινεται πολυ λιγος χρονος!Γινεται τετοια δουλεια στο σχολειο ωστε να επαρκει αυτος ο χρονος; Η ορθογραφια ας πουμε μαθαινεται σε 30-45 λεπτα;;
Αν το παιδί είναι επιμελές και συγκεντρώνεται, τα 45 λεπτά επαρκούν όχι μόνο για την ορθογραφία αλλά και για την αντιγραφή και την ανάγνωση και τα μαθηματικά. Αν έχει τριζόνια που λέμε, μπορεί να χρειαστεί μία, ίσως μιάμιση ώρα. Αλλά μέχρι εκεί. Εκτός βέβαια αν πέσετε σε καμιά δασκάλα υπέρ του δέοντος καταπιεστική που φορτώνει τα παιδιά με φωτοτυπίες (βοήθειά σας). Πάντως η οδηγία του ΥΠΕΠΘRazz ) λέει 30 λεπτά για την Α & Β Δημοτικού, 40 για την Γ και Δ και 60 για την Ε και ΣΤ. Ο όγκος της δουλειάς πρέπει να γίνεται στο σχολείο, έτσι είναι το σωστό.

Lillybell έγραψε:Για τα αγγλικα νομιζω θα τα ξεκινησει στην Τεταρτη δημοτικου.Νωριτερα το βρισκω χωρις νοημα..Δεν πιστευω οτι ειναι απαραιτητο στην Α γυμνασιου να εχει παρει το First Certificate...Ας το παρει στο Λυκειο...Και τι εγινε;
Αγγλικά καλό είναι να ξεκινήσετε στην Τρίτη, εκτός αν βρείτε κάποιο πρόγραμμα για μεγαλύτερα παιδάκια. Αν βάλεις ένα τεταρτάκι σε τάξη Junior A, το πιθανότερο είναι να βαρεθεί και να χάσει το ενδιαφέρον του. Εγώ βλέπω ότι ακόμα και τα τριτάκια δυσκολεύονται να προσαρμοστούν γιατί η ύλη και ο ρυθμός της τάξης είναι για μικρότερα παιδάκια.

593το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Πεμ Ιαν 23, 2014 12:27 am

iouliana

iouliana
Καλημέρα!!

Ντεμη σε εβλεπα στον υπνο μου!ειδα πως ειμασταν στο διπλανο κρεβατι στο μαιευτηριο κια μου εφαγες την κομποστα μου Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

594το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Πεμ Ιαν 23, 2014 1:51 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:Καλημέρα!!

Ντεμη σε εβλεπα στον υπνο μου!ειδα πως ειμασταν στο διπλανο κρεβατι στο μαιευτηριο κια μου εφαγες την κομποστα μου Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
μα την κομποστα και εγω???ελειπε μεγαλοπρεπες κομματι τουρτα???τσ τσ τσ!!!!
πως πας ιουλιανα??

595το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Παρ Ιαν 24, 2014 2:53 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ώπα καλώς σας βρίσκω και πάλι! Καλή χρονιά σε όλες!
Μετά από περίπου 10 μήνες απουσίας είπα να ξαναμπω έτσι για το γούρι, μιας και τώρα με αντιπροσωπεύει κι ο τίτλος του φόρουμ.
Νέα πρόσωπα βλέπω κι αυτό μ´αρέσει.  Very Happy 
Τι κάνετε;

596το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Παρ Ιαν 24, 2014 3:10 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλώς το κορίτσι!  το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 215994
Καλησπέρα σε όλες!

597το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Παρ Ιαν 24, 2014 7:13 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:ώπα καλώς σας βρίσκω και πάλι! Καλή χρονιά σε όλες!
Μετά από περίπου 10 μήνες απουσίας είπα να ξαναμπω έτσι για το γούρι, μιας και τώρα με αντιπροσωπεύει κι ο τίτλος του φόρουμ.
Νέα πρόσωπα βλέπω κι αυτό μ´αρέσει.  Very Happy 
Τι κάνετε;

Γεια σου Λιλλυ! Ειμαι η αλλη Λιλλυ! Very Happy Very Happy 
Καλως ξαναηρθες!

598το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Παρ Ιαν 24, 2014 12:05 pm

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ, ευχαριστώ για την υποδοχή!!  Very Happy 

599το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Παρ Ιαν 24, 2014 11:44 pm

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια..τι κανετε??

600το " cafe" μας #5# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Σαβ Ιαν 25, 2014 2:58 am

margdimitra

margdimitra
Μια χαρά!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις