551 Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:56 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
ελα ντε.Χαθηκε να μου ζητησει πλεξιμο,κεντημα,κοπανελι......κατι τετοιο ρε παιδι μου.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
απο τα πιο "βαρια" και απαιτητικα αθληματα αν εισαι καλος.. και με τις μεγαλυτερες απογοητευσεις.. εχω ριξει εγω κλαμα οταν πηρα αποτομα υψος και μου ειπε η αγαπημενη μου - μεχρι τοτε- προπονητρια οτι δεν μπορω να παω για πιο σοβαρα, να γινω μπαλαρινα (ειχα βλεψεις η ψωναρα), και ημουν μονο 12.ede έγραψε:αφου ξερις οτι ειμαι κομπλεξικη με τα παιδια..........του χρονου θα εχει και αγγλικα,διαβασμα ποτε θα παζει και θα ειναι ξενιαστος?δεν ξερω προτιμω να τον στειλω.....μπαλετο παρα σε αθλημα.
ede έγραψε:ελα ντε.Χαθηκε να μου ζητησει πλεξιμο,κεντημα,κοπανελι......κατι τετοιο ρε παιδι μου.
zini έγραψε:απο τα πιο "βαρια" και απαιτητικα αθληματα αν εισαι καλος.. και με τις μεγαλυτερες απογοητευσεις.. εχω ριξει εγω κλαμα οταν πηρα αποτομα υψος και μου ειπε η αγαπημενη μου - μεχρι τοτε- προπονητρια οτι δεν μπορω να παω για πιο σοβαρα, να γινω μπαλαρινα (ειχα βλεψεις η ψωναρα), και ημουν μονο 12.ede έγραψε:αφου ξερις οτι ειμαι κομπλεξικη με τα παιδια..........του χρονου θα εχει και αγγλικα,διαβασμα ποτε θα παζει και θα ειναι ξενιαστος?δεν ξερω προτιμω να τον στειλω.....μπαλετο παρα σε αθλημα.
παρ ολα αυτα θεωρω οτι ολα αυτα (και ειχα και αλλες απογοητευσεις στη ζωη μου με αθληματα) ψηνουν εναν ανθρωπο. προσωπικα θα την παω την κορη μου σε οτι αθλημα θελει, και για οσο θελει. απλα δεν θα την πιεσω ποτε για κατι, γιατι αυτο το κανουν πολλες μαμαδες.
ede έγραψε:ελα ντε.Χαθηκε να μου ζητησει πλεξιμο,κεντημα,κοπανελι......κατι τετοιο ρε παιδι μου.
ε μααααα δεν εχεις γουγλη?filenada έγραψε:ede έγραψε:ελα ντε.Χαθηκε να μου ζητησει πλεξιμο,κεντημα,κοπανελι......κατι τετοιο ρε παιδι μου.
το κοπανέλι πάλι τι είναι?
ναι αλλα μπορεις να το "περασεις" απο πολλα αθληματα, και δραστηριοτητες γενικα. εγω π.χ. θελω να κανει και μουσικη οπωσδηποτε, αλλα αμα την δω οτι δεν τραβαει θα της το σταματισω. βεβαια, εμενα οι γονεις μου δεν με αφηναν να σταματησω το πιανο που εκανα απο τα 4 μεχρι τα 14, τοτε ειχα θυμωσει, τωρα ομως χαιρομαι που εχω μουσικη παιδεια. βεβαια, τι να πρωτοκανει και ενα παιδι..filenada έγραψε:zini έγραψε:απο τα πιο "βαρια" και απαιτητικα αθληματα αν εισαι καλος.. και με τις μεγαλυτερες απογοητευσεις.. εχω ριξει εγω κλαμα οταν πηρα αποτομα υψος και μου ειπε η αγαπημενη μου - μεχρι τοτε- προπονητρια οτι δεν μπορω να παω για πιο σοβαρα, να γινω μπαλαρινα (ειχα βλεψεις η ψωναρα), και ημουν μονο 12.ede έγραψε:αφου ξερις οτι ειμαι κομπλεξικη με τα παιδια..........του χρονου θα εχει και αγγλικα,διαβασμα ποτε θα παζει και θα ειναι ξενιαστος?δεν ξερω προτιμω να τον στειλω.....μπαλετο παρα σε αθλημα.
παρ ολα αυτα θεωρω οτι ολα αυτα (και ειχα και αλλες απογοητευσεις στη ζωη μου με αθληματα) ψηνουν εναν ανθρωπο. προσωπικα θα την παω την κορη μου σε οτι αθλημα θελει, και για οσο θελει. απλα δεν θα την πιεσω ποτε για κατι, γιατι αυτο το κανουν πολλες μαμαδες.
Αυτό το έζησα κι εγώ.....ήθελα κολύμβηση τρομάρα μου δεν έβλεπα το μέγεθος του....σουτιέν μου! Δε μπόρεσα να συνεχίσω....αλλά και πολλά πειράματα δε μπορείς να κάνεις, σκέψου οτι σε κάθε άθλημα αφήνουν το παιδί να πάει 2-3 φορές δοκιμαστικά και μετά πληρώνεις και στολές, και τρίμηνα και τα παρελκόμενα.....
ede έγραψε:ε μααααα δεν εχεις γουγλη?filenada έγραψε:ede έγραψε:ελα ντε.Χαθηκε να μου ζητησει πλεξιμο,κεντημα,κοπανελι......κατι τετοιο ρε παιδι μου.
ede έγραψε:ε μααααα δεν εχεις γουγλη?filenada έγραψε:ede έγραψε:ελα ντε.Χαθηκε να μου ζητησει πλεξιμο,κεντημα,κοπανελι......κατι τετοιο ρε παιδι μου.
zini έγραψε:
ναι αλλα μπορεις να το "περασεις" απο πολλα αθληματα, και δραστηριοτητες γενικα. εγω π.χ. θελω να κανει και μουσικη οπωσδηποτε, αλλα αμα την δω οτι δεν τραβαει θα της το σταματισω. βεβαια, εμενα οι γονεις μου δεν με αφηναν να σταματησω το πιανο που εκανα απο τα 4 μεχρι τα 14, τοτε ειχα θυμωσει, τωρα ομως χαιρομαι που εχω μουσικη παιδεια. βεβαια, τι να πρωτοκανει και ενα παιδι..
margdimitra έγραψε:ede έγραψε:ε μααααα δεν εχεις γουγλη?filenada έγραψε:ede έγραψε:ελα ντε.Χαθηκε να μου ζητησει πλεξιμο,κεντημα,κοπανελι......κατι τετοιο ρε παιδι μου.
Πιο γρήγορα θα μας έγραφες τι είναι το κοπανέλι παρά η παρατήρηση
Καλά στα λένε!!!
ειναι και να το εχεις!!! σπιτι μου υποχρεωτικα ειχαμε παντα μουσικη (διαφορα ηδη κλπ). τωρα τι να σου πω, ο αδερφος μου ο μικρος το εξελιξε και περισσοτερο αφου αυτο σπουδασε κιολας κλπ.. ειναι και στον ανθρωπο βεβαια. αλλα και στο σπιτι, και στο δασκαλο πιστευω.ede έγραψε:α γεια σου.....χαθηκε να μου ζητησει μελοντικα?
Μαρη ζινι και εγω πηγαινα μουσικη για οχτω χρονια.Αλλα μουσικη παιδεια δεν απεκτησα.Εσυ μου την πηρες?
θενκςmargdimitra έγραψε:http://tastefull.gr/content/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%AD%CF%8A%CE%BA-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9
Πάρε και σε τούρτα
http://www.sugarflowerscreations.com/2013/01/blog-post.html
η καθε μανα εχει τα ονειρα της.filenada έγραψε:μου δώσατε ιδέα για ένα θέμα που ήθελα καιρό να ανοίξω.........πάω....φιλιά και καληνύχτα!
*με το ζόρι Φλωρινιώτη να το κάνεις το παιδί ??
εγω αρκετα.Για αυτο δεν τα κανω στα παιδια μου.γλωσσες και σχολειο.Και αν υπαρχει κατι που ειναι πραγματικα διασκεδαη και οχι αυστηρο πορογραμμα,πολλες ωες,μετακινησεις,πιεση.Τα παιδια μου τα θελω παιδια ξεγνοιαστα.margdimitra έγραψε:Εμείς πάλι κάναμε μόνο ξένες γλώσσες και καμιά άλλη δραστηριότητα.
Και θυμάμαι τα είχαμε βάλει με τη μάνα μας που δε μας πήγαινε τότε.
Βρε καλά έκανε.... τώρα καταλαβαίνω.
Εγώ μόνο θεατρικό παιχνίδι τον πάω που τρελαίνεται.
Κι εγώ έκανα πολλές δραστηριότητες. Μέχρι το τέλος του δημοτικού είχα κάνει 3 ξένες γλώσσες, 2 μουσικά όργανα, ενόργανη γυμναστική, βόλλεϋ, ζωγραφική και χαλκογραφία. Ίσως να είχα κάνει και τίποτα άλλο και να το έχω ξεχάσει.filenada έγραψε:Κι εγώ έκανα και ξένες γλώσσες και μουσική δυό όργανα και χορό και πολλές δραστηριότητες για τις οποίες ευγνωμονώ τους γονείς μου έστω κι αν τότε ήμουν με μια τσάντα στους δρόμους όλη μέρα.......και βέβαια αν σε κάτι το παιδί δεν "τραβάει" δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης