Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 29]

551το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:56 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα ντε.Χαθηκε να μου ζητησει πλεξιμο,κεντημα,κοπανελι......κατι τετοιο ρε παιδι μου.

552το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:57 am

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ede έγραψε:αφου ξερις οτι ειμαι κομπλεξικη με τα παιδια..........του χρονου θα εχει και αγγλικα,διαβασμα ποτε θα παζει και θα ειναι ξενιαστος?δεν ξερω προτιμω να τον στειλω.....μπαλετο Laughing παρα σε αθλημα.
απο τα πιο "βαρια" και απαιτητικα αθληματα αν εισαι καλος.. και με τις μεγαλυτερες απογοητευσεις.. εχω ριξει εγω κλαμα οταν πηρα αποτομα υψος και μου ειπε η αγαπημενη μου - μεχρι τοτε- προπονητρια οτι δεν μπορω να παω για πιο σοβαρα, να γινω μπαλαρινα (ειχα βλεψεις η ψωναρα), και ημουν μονο 12.

παρ ολα αυτα θεωρω οτι ολα αυτα (και ειχα και αλλες απογοητευσεις στη ζωη μου με αθληματα) ψηνουν εναν ανθρωπο. προσωπικα θα την παω την κορη μου σε οτι αθλημα θελει, και για οσο θελει. απλα δεν θα την πιεσω ποτε για κατι, γιατι αυτο το κανουν πολλες μαμαδες.

553το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:58 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:ελα ντε.Χαθηκε να μου ζητησει πλεξιμο,κεντημα,κοπανελι......κατι τετοιο ρε παιδι μου.

το κοπανέλι πάλι τι είναι?

554το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:01 pm

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zini έγραψε:
ede έγραψε:αφου ξερις οτι ειμαι κομπλεξικη με τα παιδια..........του χρονου θα εχει και αγγλικα,διαβασμα ποτε θα παζει και θα ειναι ξενιαστος?δεν ξερω προτιμω να τον στειλω.....μπαλετο Laughing παρα σε αθλημα.
απο τα πιο "βαρια" και απαιτητικα αθληματα αν εισαι καλος.. και με τις μεγαλυτερες απογοητευσεις.. εχω ριξει εγω κλαμα οταν πηρα αποτομα υψος και μου ειπε η αγαπημενη μου - μεχρι τοτε- προπονητρια οτι δεν μπορω να παω για πιο σοβαρα, να γινω μπαλαρινα (ειχα βλεψεις η ψωναρα), και ημουν μονο 12.

παρ ολα αυτα θεωρω οτι ολα αυτα (και ειχα και αλλες απογοητευσεις στη ζωη μου με αθληματα) ψηνουν εναν ανθρωπο. προσωπικα θα την παω την κορη μου σε οτι αθλημα θελει, και για οσο θελει. απλα δεν θα την πιεσω ποτε για κατι, γιατι αυτο το κανουν πολλες μαμαδες.

Αυτό το έζησα κι εγώ.....ήθελα κολύμβηση τρομάρα μου δεν έβλεπα το μέγεθος του....σουτιέν μου! Δε μπόρεσα να συνεχίσω....αλλά και πολλά πειράματα δε μπορείς να κάνεις, σκέψου οτι σε κάθε άθλημα αφήνουν το παιδί να πάει 2-3 φορές δοκιμαστικά και μετά πληρώνεις και στολές, και τρίμηνα και τα παρελκόμενα.....

555το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:02 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω φοβαμαι το''μεσ''οχι τηνπιεση απο μενα.Οταν το παιδι ειναι δωδεκα ετων και του λεει ο αλλος για μεταλλια,λεφτα,δοξα δεν ξερεις που μπορει να φτασει.Τεσπα η καθε μανουλα αποφασιζει συμφωνα με τον τροπο σκεψης της και τα βιωματα της τι θα κανει.Τωρα αν δεν ζει χωρις αυτο και ειναι σε μια πιο ''ωριμη'' ηλικια και οχι πεντε ετων ας πουμε τοτε.....ας παει

556το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:02 pm

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:ελα ντε.Χαθηκε να μου ζητησει πλεξιμο,κεντημα,κοπανελι......κατι τετοιο ρε παιδι μου.

Μαρι.... Στο Λυκειο Ελληνιδων χορους μαθαινουν...Δε σε ειπα να τον στειλεις σε σχολη οικοκυρικης! Laughing Laughing Laughing Laughing 

557το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:03 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:

ε μααααα δεν εχεις γουγλη?

558το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:04 pm

zini

zini
filenada έγραψε:
zini έγραψε:

Αυτό το έζησα κι εγώ.....ήθελα κολύμβηση τρομάρα μου δεν έβλεπα το μέγεθος του....σουτιέν μου! Δε μπόρεσα να συνεχίσω....αλλά και πολλά πειράματα δε μπορείς να κάνεις, σκέψου οτι σε κάθε άθλημα αφήνουν το παιδί να πάει 2-3 φορές δοκιμαστικά και μετά πληρώνεις και στολές, και τρίμηνα και τα παρελκόμενα.....
ναι αλλα μπορεις να το "περασεις" απο πολλα αθληματα, και δραστηριοτητες γενικα. εγω π.χ. θελω να κανει και μουσικη οπωσδηποτε, αλλα αμα την δω οτι δεν τραβαει θα της το σταματισω. βεβαια, εμενα οι γονεις μου δεν με αφηναν να σταματησω το πιανο που εκανα απο τα 4 μεχρι τα 14, τοτε ειχα θυμωσει, τωρα ομως χαιρομαι που εχω μουσικη παιδεια. βεβαια, τι να πρωτοκανει και ενα παιδι..  Rolling Eyes

559το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:05 pm

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:
filenada έγραψε:

α.........το βρήκα! για αγοράκι.......χλωμό......

560το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:06 pm

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:
filenada έγραψε:

Πιο γρήγορα θα μας έγραφες τι είναι το κοπανέλι παρά η παρατήρηση  Razz Razz Razz 

Καλά στα λένε!!!  Laughing Laughing Laughing 

561το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:07 pm

zini

zini
ασχετο, εχετε καμια συνταγη να μου δωσετε για κεικ λεμονι;; αλλα να ειναι ευκολη παρακαλω γιατι ειμαι πρωταρα στα κεικς Laughing

562το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:08 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α γεια σου.....χαθηκε να μου ζητησει μελοντικα?
Μαρη ζινι και εγω πηγαινα μουσικη για οχτω χρονια.Αλλα μουσικη παιδεια δεν απεκτησα.Εσυ μου την πηρες? Laughing 

563το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:08 pm

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zini έγραψε:
ναι αλλα μπορεις να το "περασεις" απο πολλα αθληματα, και δραστηριοτητες γενικα. εγω π.χ. θελω να κανει και μουσικη οπωσδηποτε, αλλα αμα την δω οτι δεν τραβαει θα της το σταματισω. βεβαια, εμενα οι γονεις μου δεν με αφηναν να σταματησω το πιανο που εκανα απο τα 4 μεχρι τα 14, τοτε ειχα θυμωσει, τωρα ομως χαιρομαι που εχω μουσικη παιδεια. βεβαια, τι να πρωτοκανει και ενα παιδι..  Rolling Eyes

Κι εγώ έκανα και ξένες γλώσσες και μουσική δυό όργανα και χορό και πολλές δραστηριότητες για τις οποίες ευγνωμονώ τους γονείς μου έστω κι αν τότε ήμουν με μια τσάντα στους δρόμους όλη μέρα.......και βέβαια αν σε κάτι το παιδί δεν "τραβάει" δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει....

564το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:09 pm

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε:
filenada έγραψε:

Πιο γρήγορα θα μας έγραφες τι είναι  το κοπανέλι παρά η παρατήρηση  Razz Razz Razz 

Καλά στα λένε!!!  Laughing Laughing Laughing 

Δε δίνει έτοιμη τροφή λέμε.......

566το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:10 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι ειναι ιστορια το κοπανελι να το εξηγησεις.
Δηλαδη φιλεναδα για γορακι να το αφησω το κοπανελι.Κεντημα καλυτερα εεεεεε? Laughing Laughing 

567το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:11 pm

margdimitra

margdimitra
Εμείς πάλι κάναμε μόνο ξένες γλώσσες και καμιά άλλη δραστηριότητα.
Και θυμάμαι τα είχαμε βάλει με τη μάνα μας που δε μας πήγαινε τότε.
Βρε καλά έκανε.... τώρα καταλαβαίνω.

Εγώ μόνο θεατρικό παιχνίδι τον πάω που τρελαίνεται.

568το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:12 pm

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μου δώσατε ιδέα για ένα θέμα που ήθελα καιρό να ανοίξω.........πάω....φιλιά και καληνύχτα!

*με το ζόρι Φλωρινιώτη να το κάνεις το παιδί ??

569το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:12 pm

zini

zini
ede έγραψε:α γεια σου.....χαθηκε να μου ζητησει μελοντικα?
Μαρη ζινι και εγω πηγαινα μουσικη για οχτω χρονια.Αλλα μουσικη παιδεια δεν απεκτησα.Εσυ μου την πηρες? Laughing 
ειναι και να το εχεις!!! σπιτι μου υποχρεωτικα ειχαμε παντα μουσικη (διαφορα ηδη κλπ). τωρα τι να σου πω, ο αδερφος μου ο μικρος το εξελιξε και περισσοτερο αφου αυτο σπουδασε κιολας κλπ.. ειναι και στον ανθρωπο βεβαια. αλλα και στο σπιτι, και στο δασκαλο πιστευω.

571το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:15 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:μου δώσατε ιδέα για ένα θέμα που ήθελα καιρό να ανοίξω.........πάω....φιλιά και καληνύχτα!

*με το ζόρι Φλωρινιώτη να το κάνεις το παιδί ??
η καθε μανα εχει τα ονειρα της.

υγ Πλεκει και κενταει ο Φλωρινιωτης? Shocked 

572το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 12:24 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Εμείς πάλι κάναμε μόνο ξένες γλώσσες και καμιά άλλη δραστηριότητα.
Και θυμάμαι τα είχαμε βάλει με τη μάνα μας που δε μας πήγαινε τότε.
Βρε καλά έκανε.... τώρα καταλαβαίνω.

Εγώ μόνο θεατρικό παιχνίδι τον πάω που τρελαίνεται.
εγω αρκετα.Για αυτο δεν τα κανω στα παιδια μου.γλωσσες και σχολειο.Και αν υπαρχει κατι που ειναι πραγματικα διασκεδαη και οχι αυστηρο πορογραμμα,πολλες ωες,μετακινησεις,πιεση.Τα παιδια μου τα θελω παιδια ξεγνοιαστα.

573το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 3:01 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
filenada έγραψε:Κι εγώ έκανα και ξένες γλώσσες και μουσική δυό όργανα και χορό και πολλές δραστηριότητες για τις οποίες ευγνωμονώ τους γονείς μου έστω κι αν τότε ήμουν με μια τσάντα στους δρόμους όλη μέρα.......και βέβαια αν σε κάτι το παιδί δεν "τραβάει" δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει....
Κι εγώ έκανα πολλές δραστηριότητες. Μέχρι το τέλος του δημοτικού είχα κάνει 3 ξένες γλώσσες, 2 μουσικά όργανα, ενόργανη γυμναστική, βόλλεϋ, ζωγραφική και χαλκογραφία. Ίσως να είχα κάνει και τίποτα άλλο και να το έχω ξεχάσει.

Προφανώς δεν τα συνέχισα όλα, αλλά χαίρομαι που δοκίμασα διάφορα και απέκτησα εμπειρίες. Μακάρι να είχα κάνει κι άλλα (π.χ. χορό που μου έμεινε απωθημένο). Στο μόνο που με πίεσαν λίγο οι δικοί μου είναι στη μουσική και στα αγγλικά (τον πρώτο χρόνο που δεν ήθελα να πηγαίνω γιατί ήταν δύσκολες οι λέξεις*). Όλα τα άλλα ήταν δικές μου πρωτοβουλίες.

* Τώρα είμαι καθηγήτρια Αγγλικών...  Razz

574το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 10:44 pm

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ τα ίδια, μόνη μου ζητούσα να πάω......μέχρι και το γυμνάσιο ζούσα με μια τσάντα στους ώμους και ήμουν τρισευτυχισμένη......είναι και να θέλει το παιδί...

575το " cafe" μας #5# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τετ Ιαν 22, 2014 3:09 am

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι, σίγουρα είναι θέμα παιδιού αλλά και θέμα συνθηκών. Εγώ μεγάλωσα σε επαρχιακή πόλη και επειδή μέναμε στο κέντρο της πόλης μπορούσα άνετα να πάω σε δύο και τρία διαφορετικά μαθήματα την ίδια μέρα. Το φροντιστήριο των γαλλικών ήταν κυριολεκτικά 5 λεπτά περπάτημα από το φροντιστήριο των αγγλικών. Για τα παιδιά που ζουν σε μεγαλουπόλεις ίσως δεν είναι τόσο εύκολο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις