526 Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:17 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
επειδη ειναι γουρληςzini έγραψε:καλε τι τον εχεις τον επιτιμο αβαταρ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
επειδη ειναι γουρληςzini έγραψε:καλε τι τον εχεις τον επιτιμο αβαταρ!!!
δεν ξερω απο που εχει προκυψει αυτο;;ede έγραψε:επειδη ειναι γουρληςzini έγραψε:καλε τι τον εχεις τον επιτιμο αβαταρ!!!
ede έγραψε:ελα σε πιανωωωωωω.Ξεκινανε παλι να γινονται οι μερες μας δδυσκολες.
θεμα μου:ολα τα πιτσιρικια πανε σε αθλημα εκτος απο τα δικα μου.Και εχει αρχισει ο μεγαλος να με ζαλιζει πολυ με διαφορα που ακουει.
zini έγραψε:δεν ξερω απο που εχει προκυψει αυτο;;ede έγραψε:επειδη ειναι γουρληςzini έγραψε:καλε τι τον εχεις τον επιτιμο αβαταρ!!!
αλλα ο ιδιος στον εαυτο του και στους οικειους του μια χαρα γουρι εχει φερει
αυτο το κανουν αρκετες "μεγαλες" οικογενειες, να πετανε με χωριστες πτησεις, και αυτο για να εξασφαλισουν οτι οτι και να γινει θα υπαρχει συνεχεια της οικογενειας τους.. τι να πωfilenada έγραψε:zini έγραψε:δεν ξερω απο που εχει προκυψει αυτο;;ede έγραψε:επειδη ειναι γουρληςzini έγραψε:καλε τι τον εχεις τον επιτιμο αβαταρ!!!
χαχα σε μια συνέντευξη ο Χατζηνικολάου ρώτησε τη Μαρίκα αν μπαίνει μαζί με τον επίτιμο στο αεροπλάνο.........χαχα πέθανα στα γέλια........γούρλωσε τα μάτια της, και είπε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ σε ξεχωριστές πτήσεις μπαίνουμε.........
zini έγραψε:αυτο το κανουν αρκετες "μεγαλες" οικογενειες, να πετανε με χωριστες πτησεις, και αυτο για να εξασφαλισουν οτι οτι και να γινει θα υπαρχει συνεχεια της οικογενειας τους.. τι να πωfilenada έγραψε:zini έγραψε:δεν ξερω απο που εχει προκυψει αυτο;;ede έγραψε:επειδη ειναι γουρληςzini έγραψε:καλε τι τον εχεις τον επιτιμο αβαταρ!!!
χαχα σε μια συνέντευξη ο Χατζηνικολάου ρώτησε τη Μαρίκα αν μπαίνει μαζί με τον επίτιμο στο αεροπλάνο.........χαχα πέθανα στα γέλια........γούρλωσε τα μάτια της, και είπε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ σε ξεχωριστές πτήσεις μπαίνουμε.........
παντω εγω πριν χρονια τον ειχα πετυχει σε πτηση απο τα χανια και ηταν μαζι με την Ντορα και τον αντρα της.
αχαχχαχα ναι!! και ημουν με ενα φιλο μου ο οποιος ασπρησε οταν τον ειδε!!!!ede έγραψε:ιδια πτηση με τον επιτιμο? ταξιδευει χαικαντερ μαζι με τους κοινους θνητους?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την filenada στις Τρι Ιαν 21, 2014 11:37 am, 2 φορές συνολικά
εχω και σε αυτο το θεμα περιεργες αποψεις : τις οποιες βαριεμαι να αναλυσω.ετσι και αλλιως η καθε μια εχει την αποψη της και δεν την αλλαζει ευκολα.filenada έγραψε:τι έχει το ποδόσφαιρο ede για πες να ξέρουμε γιατί άντε φέτος αλλά του χρόνου δεν το γλυτώνω.......
αν τομεβλεπαν και οι ακαδημιεςμσαν παιχνιδι ναι θα τονπηγαινα. αλλα επειδη ψαχνουν για τον μεσι τα πιεζουν πολυ τα παιαδια.τους φουσκωνουν τα μυαλα και δεν ξερω αν μετα απο λιγο καιρο θα μπορεσει να ξεχωρισει καποια πραγματα.Lillybell έγραψε:Κι εμενα δε μ'αρεσει καθολου, αλλα δεν εχω αγορι..
Ειμαι της αποψης το παιδι να δοκιμαζει οποια δραστηριοτητα ζηταει, για λιγο καιρο εστω, μεχρι να βρει, αν βρει, κατι με το οποιο και καλα θα περναει και κατι θα παιρνει απο αυτο..
Αν μπορεις να το γραψεις δοκιμαστικα και φυσικα αν μπορεις να τον πηγαινεις, καλο ειναι.
ede έγραψε:αν τομεβλεπαν και οι ακαδημιεςμσαν παιχνιδι ναι θα τονπηγαινα. αλλα επειδη ψαχνουν για τον μεσι τα πιεζουν πολυ τα παιαδια.τους φουσκωνουν τα μυαλα και δεν ξερω αν μετα απο λιγο καιρο θα μπορεσει να ξεχωρισει καποια πραγματα.Lillybell έγραψε:Κι εμενα δε μ'αρεσει καθολου, αλλα δεν εχω αγορι..
Ειμαι της αποψης το παιδι να δοκιμαζει οποια δραστηριοτητα ζηταει, για λιγο καιρο εστω, μεχρι να βρει, αν βρει, κατι με το οποιο και καλα θα περναει και κατι θα παιρνει απο αυτο..
Αν μπορεις να το γραψεις δοκιμαστικα και φυσικα αν μπορεις να τον πηγαινεις, καλο ειναι.
ede έγραψε:αν τομεβλεπαν και οι ακαδημιεςμσαν παιχνιδι ναι θα τονπηγαινα. αλλα επειδη ψαχνουν για τον μεσι τα πιεζουν πολυ τα παιαδια.τους φουσκωνουν τα μυαλα και δεν ξερω αν μετα απο λιγο καιρο θα μπορεσει να ξεχωρισει καποια πραγματα.Lillybell έγραψε:Κι εμενα δε μ'αρεσει καθολου, αλλα δεν εχω αγορι..
ede έγραψε:αφου ξερις οτι ειμαι κομπλεξικη με τα παιδια..........του χρονου θα εχει και αγγλικα,διαβασμα ποτε θα παζει και θα ειναι ξενιαστος?δεν ξερω προτιμω να τον στειλω.....μπαλετο παρα σε αθλημα.
margdimitra έγραψε:ede έγραψε:αν τομεβλεπαν και οι ακαδημιεςμσαν παιχνιδι ναι θα τονπηγαινα. αλλα επειδη ψαχνουν για τον μεσι τα πιεζουν πολυ τα παιαδια.τους φουσκωνουν τα μυαλα και δεν ξερω αν μετα απο λιγο καιρο θα μπορεσει να ξεχωρισει καποια πραγματα.Lillybell έγραψε:Κι εμενα δε μ'αρεσει καθολου, αλλα δεν εχω αγορι..
Που να δεις σε ένα στο Περιστέρι πως το παίζουν. Και μόνο από το τηλέφωνο να τους ακούσεις σου φτάνει.
Φταίνε όμως και μερικές μανάδες που νομίζουν ότι τα παιδιά τους είναι αστέρια...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης