Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 29]

526το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:17 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:καλε τι τον εχεις τον επιτιμο αβαταρ!!!  Laughing  Laughing  Laughing
επειδη ειναι γουρλης Laughing Laughing 

527το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:17 am

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και αυτο γιατι ειναι θεμα σου; και δεν τον πας εννοω σε καποιο αθλημα;

528το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:18 am

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:καλε τι τον εχεις τον επιτιμο αβαταρ!!!  Laughing  Laughing  Laughing
δεν ξερω απο που εχει προκυψει αυτο;; Laughing  Laughing 

αλλα ο ιδιος στον εαυτο του και στους οικειους του μια χαρα γουρι εχει φερει  Cool

529το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:20 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:ελα σε πιανωωωωωω.Ξεκινανε παλι να γινονται οι μερες μας δδυσκολες.
θεμα μου:ολα τα πιτσιρικια πανε σε αθλημα εκτος απο τα δικα μου.Και εχει αρχισει ο μεγαλος να με ζαλιζει πολυ με διαφορα που ακουει. Mad 

Ωχχχ..."Δεν μας εφτανε τ'αντρου μας, εχμε και του πεθερου μας".. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Τι αθλημα θελει να παει;;

Κι εγω δεν στελνω πουθενα αλλου το προνηπιο μου, αλλα κατοπιν ωριμου σκεψεως...Προτιμω να ειναι χαλαρη..Εχει μπροστα της χρονια να κανει ο,τι θελει..

530το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:22 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zini έγραψε:
ede έγραψε:

αλλα ο ιδιος στον εαυτο του και στους οικειους του μια χαρα γουρι εχει φερει  Cool

χαχα σε μια συνέντευξη ο Χατζηνικολάου ρώτησε τη Μαρίκα αν μπαίνει μαζί με τον επίτιμο στο αεροπλάνο.........χαχα πέθανα στα γέλια........γούρλωσε τα μάτια της, και είπε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ σε ξεχωριστές πτήσεις μπαίνουμε......... το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 215994 

531το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:24 am

zini

zini
filenada έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:

χαχα σε μια συνέντευξη ο Χατζηνικολάου ρώτησε τη Μαρίκα αν μπαίνει μαζί με τον επίτιμο στο αεροπλάνο.........χαχα πέθανα στα γέλια........γούρλωσε τα μάτια της, και είπε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ σε ξεχωριστές πτήσεις μπαίνουμε......... το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 215994 
αυτο το κανουν αρκετες "μεγαλες" οικογενειες, να πετανε με χωριστες πτησεις, και αυτο για να εξασφαλισουν οτι οτι και να γινει θα υπαρχει συνεχεια της οικογενειας τους.. τι να πω  Rolling Eyes 

παντω εγω πριν χρονια τον ειχα πετυχει σε πτηση απο τα χανια και ηταν μαζι με την Ντορα και τον αντρα της.

532το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:24 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το χειροτερο....ποδοσφαιρο. Mad δεν υπαρχει περιπτωση.Και για τον λογο που λες αλλα και γιατι ξερω λιιιιιιιγα για τον αθητισμο.ΠΟΤΕ.Ασε που ο συγκεκριμενος δεν θα αντεξει ουτε δυο μηνες.Και θα μου φυγουν ενα σκασμο λεφτα και μετα θα κλαιει για να μην πηγαινει.

533το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:26 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιδια πτηση με τον επιτιμο? το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 534787 το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 534787 ταξιδευει χαικαντερ μαζι με τους κοινους θνητους?

534το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:26 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zini έγραψε:
filenada έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:

αυτο το κανουν αρκετες "μεγαλες" οικογενειες, να πετανε με χωριστες πτησεις, και αυτο για να εξασφαλισουν οτι οτι και να γινει θα υπαρχει συνεχεια της οικογενειας τους.. τι να πω  Rolling Eyes 

παντω εγω πριν χρονια τον ειχα πετυχει σε πτηση απο τα χανια και ηταν μαζι με την Ντορα και τον αντρα της.

οι βασιλιάδες το κάνουν συνήθως......πάντως είχε πολλή πλάκα η φάτσα που πήρε.....
όσο για τον αθλητισμό, κι εμείς δεν πάμε, κάναμε λίγο tae kwon do αλλά ο παλλικαράς μου δε θέλει άλλο λέει.......και 200αρια για ποδόσφαιρο δεν παίζει.........

535το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:26 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιδια πτηση με τον επιτιμο? το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 534787 το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 534787 ταξιδευει χαικαντερ μαζι με τους κοινους θνητους?

536το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:27 am

zini

zini
εγω διαφωνω, θεωρω οτι τα ομαδικα αθληματα ειδικα στα αγορια κανουν πολυ καλο απο μια ηλικια και επειτα.. τωρα ο καθενας κανει οτι πιστευει προφανως, εγω υποθετω δεν θα το στερουσα, αλλα θα κοιταζα να ειχα την επιλογη να πληρωνω με τη φορα η το μηνα, ωστε αμα σταματησει να μην χασω λεφτα και επησεις θα κοιταζα να μην πηγαιναν πισω οι βασικες δραστηριοτητες εξαιτιας αυτου.

537το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:28 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι έχει το ποδόσφαιρο ede για πες να ξέρουμε γιατί άντε φέτος αλλά του χρόνου δεν το γλυτώνω.......

538το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:28 am

zini

zini
ede έγραψε:ιδια πτηση με τον  επιτιμο? το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 534787 το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 534787 ταξιδευει χαικαντερ μαζι με τους κοινους θνητους?
αχαχχαχα ναι!! και ημουν με ενα φιλο μου ο οποιος ασπρησε οταν τον ειδε!!!! 

την ντορα σε πτησεις απο/προς κρητη την εχω δει πολλες φορες.

539το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:33 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εμενα δε μ'αρεσει καθολου, αλλα δεν εχω αγορι.. Very Happy 
Ειμαι της αποψης το παιδι να δοκιμαζει οποια δραστηριοτητα ζηταει, για λιγο καιρο εστω, μεχρι να βρει, αν βρει, κατι με το οποιο και καλα θα περναει και κατι θα παιρνει απο αυτο..
Αν μπορεις να το γραψεις δοκιμαστικα και φυσικα αν μπορεις να τον πηγαινεις, καλο ειναι.

540το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:33 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κορίτσια μας ζητήσανε 250 ευρω τη σεζόν......ΧΩΡΙΑ ΦΟΡΜΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΛΠ
και δε δέχονται με το μήνα κλπ και δοκιμαστικά δέχονται μόνο μια βδομάδα....
Εμένα με απασχολεί το εξής.......ωραίος ο αθλητισμός, το ευ αγωνίζεσθαι, η άμιλλα, το ότι χτίζεις προσωπικότητα, εμένα και ο σύζυγος ήταν αθλητής πολλά χρόνια  ΟΚ όλα καλά....
Τα αγοράκια όμως κολλάνε με τη μπάλα.....και θέλουν λέει 3 προπονήσεις και μια Κυριακή.....φέτος δεν έχουμε τίποτα άλλο εντάξει, άμα μπλέξει με τη μπάλα όμως και έτσι που τα πορώνουνε, θα συνεχίσει......μα μετά δε θα θέλει να κάνει καμία άλλη δραστηριότητα αν 4 φορές τη βδομάδα ασχολείται με τη μπάλα......
Και κάτι τελευταίο αν και ξέρω οτι θα με κοροιδέψετε......το έχω συζητήσει με πολλούς προπονητές, αθλητές όλων των αθλημάτων και δε μπορεί κανείς να με πείσει.......ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ........και εμένα αυτό το "περνάει τρένο" απ τα πόδια δε μ' αρέσει, ειδικά να γίνει έτσι το σωματάκι του παιδιού εις γνώσιν μου........κοροιδέψτε, είμαι χαζομαμά, το ξέρω.....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την filenada στις Τρι Ιαν 21, 2014 11:37 am, 2 φορές συνολικά

541το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:35 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:τι έχει το ποδόσφαιρο ede για πες να ξέρουμε γιατί άντε φέτος αλλά του χρόνου δεν το γλυτώνω.......
εχω και σε αυτο το θεμα περιεργες αποψεις : Wink τις οποιες βαριεμαι να αναλυσω.ετσι και αλλιως η καθε μια εχει την αποψη της και δεν την αλλαζει ευκολα.

542το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:37 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ ανέλυσα....κάποια θα βρεθεί να απαντήσει! το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 215994 

543το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:40 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Κι εμενα δε μ'αρεσει καθολου, αλλα δεν εχω αγορι.. Very Happy 
Ειμαι της αποψης το παιδι να δοκιμαζει οποια δραστηριοτητα ζηταει, για λιγο καιρο εστω, μεχρι να βρει, αν βρει, κατι με το οποιο και καλα θα περναει και κατι θα παιρνει απο  αυτο..
Αν μπορεις να το γραψεις δοκιμαστικα και φυσικα αν μπορεις να τον πηγαινεις, καλο ειναι.
αν τομεβλεπαν και οι ακαδημιεςμσαν παιχνιδι ναι θα τονπηγαινα. αλλα επειδη ψαχνουν για τον μεσι τα πιεζουν πολυ τα παιαδια.τους φουσκωνουν τα μυαλα και δεν ξερω αν μετα απο λιγο καιρο θα μπορεσει να ξεχωρισει καποια πραγματα.

544το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:43 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτά που φοβάμαι κι εγώ........

545το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:46 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Ειμαι της αποψης το παιδι να δοκιμαζει οποια δραστηριοτητα ζηταει, για λιγο καιρο εστω, μεχρι να βρει, αν βρει, κατι με το οποιο και καλα θα περναει και κατι θα παιρνει απο  αυτο..
αν τομεβλεπαν και οι ακαδημιεςμσαν παιχνιδι ναι θα τονπηγαινα. αλλα επειδη ψαχνουν για τον μεσι τα πιεζουν πολυ τα παιαδια.τους φουσκωνουν τα μυαλα και δεν ξερω αν μετα απο λιγο καιρο θα μπορεσει να ξεχωρισει καποια πραγματα.

Α ετσι!..
Ναι σαν παιχνιδι καθαρα θα ηθελα να πηγαινει..Να χαλαρωνει, οχι να φορτωνεται κι αλλα...
Τοτε...παρτου τοπι και κατεβαινε στην πιλωτη να βγαλει το μερακι του  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

546το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:50 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφου ξερις οτι ειμαι κομπλεξικη με τα παιδια..........του χρονου θα εχει και αγγλικα,διαβασμα ποτε θα παζει και θα ειναι ξενιαστος?δεν ξερω προτιμω να τον στειλω.....μπαλετο Laughing παρα σε αθλημα.

547το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:51 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:

Που να δεις σε ένα στο Περιστέρι πως το παίζουν. Και μόνο από το τηλέφωνο να τους ακούσεις σου φτάνει.
Φταίνε όμως και μερικές μανάδες που νομίζουν ότι τα παιδιά τους είναι αστέρια...

548το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:54 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:αφου ξερις οτι ειμαι κομπλεξικη με τα παιδια..........του χρονου θα εχει και αγγλικα,διαβασμα ποτε θα παζει και θα ειναι ξενιαστος?δεν ξερω προτιμω να τον στειλω.....μπαλετο Laughing παρα σε αθλημα.

Ασε μωρε και τα μπαλετα..Την εχουν δει ολες οι τυπισες γκαλενες βελικοβες και ζητανε κατι 30αρια το μηνα....για να μαθουν τα μικρα κοριτσακια το "κερακι" και το "καλαθακι"..Το σιχαινομαι! Mad  Mad 
Βεβαια, αν εκφρασει η μικρη ενδιαφερον...θα το φαω στη μαπα...
Καλυτερα γραψτον στο..Λυκειο Ελληνιδων!!! Razz 

549το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:54 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε:

Που να δεις σε ένα στο Περιστέρι πως το παίζουν.  Και μόνο από το τηλέφωνο να τους ακούσεις σου φτάνει.
Φταίνε όμως και μερικές μανάδες που νομίζουν ότι τα παιδιά τους είναι αστέρια...

Καλα κι αυτοι την εχουν δει οτοι ρεχαγκελοι..... Razz Razz Razz 

550το " cafe" μας #5# - Σελίδα 22 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Τρι Ιαν 21, 2014 11:55 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε σεις τιγραφω?  Laughing Laughing Δεν εχω υοολογιστη οποτε.....βοηθεια σας Laughing 
ρε και τν καρεμπε να εχω ....δεν θελω.Ετσι δημοκρατικα δεν θα παει οσο ζω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις