Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
552 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 552 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 11]

lgyftog

lgyftog
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να σας ζήσει κοριτσάκι μου, γέρος τυχερός και με υγεια παντα!!

Δεν πειράζει για την καισαρικη, να σκέφτεσαι οτι έχεις το θαυματακι σου αγκαλια και δεν μετράει τιποτα αλλο!!!

Πολλές υπέροχες και ευτυχισμενες στιγμές σου εύχομαι με το αντρακι σου!!!!

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλωσηρθε κ το δικο σου αγγελακι ιφιγενεια!!! Να σας ζησει με υγεισ κ καλη τυχη!!!

Ολα καλα με τον τοκετο...η φυση φτοντιζει για ολα!!

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αααααχ λια μου... αχ... ειμαι ενα βήμα πριν δωσω ετοιμο γαλα μπας κ ηρεμησει.

lgyftog

lgyftog
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ Μαρακι μου σε καταλαβαίνω τοοοοοοσο πολυ!!! Ετσι ήμουν κι εγω στον Σπύρο και τελικα με εντολή γιατρού έτρωγε και ξένο!
Ειναι δύσκολος ο πρώτος καιρος του θηλασμου αλλα εάν πραγματικά έχεις ΓΑΛΑ σε σημείο να τρέχει όλη μέρα απο το στήθος, κανε υπομονη και θα στρώσει η κατάσταση!

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τρεχει λια μου αλλα δεν αντεχω αλλο να μην κοιμαται... ολη μερα να ειναι πανω μου ολη μερα τρωει. Της εδωσα απο το γαλα που δινει η αδερφη μου στον μικρο και κοιμηθηκε μκνη της εκτος αγκαλιας για 1 ωρα καο 45 λεπτα! Αφου την κοιτουσα να δω ανα αναπνεει! Δεν το πιστευα. Να ηρεμησει το μαιμουδακι μου...

lgyftog

lgyftog
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ετσι είναι το ξένο, τα χόρταινει περισσότερο γιατι δεν σταματάει η ροή του οπως στο στήθος!
Εμεις τωρα για συμπαράσταση εχουμε απο τις 3 παρα ξυπνιοι, ήπιαμε ΓΑΛΑ και απο εκείνη την ωρα καθόμαστε και κοιταζομαστε!!!
Παει ο ύπνος.......

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οταν δεν κλαιει και απλα με κοιταει γιατι...παει ο υπνος τρελαινομαι πραγματικα! Νιωθω τοσο διαφορετικα απο την ωρα που ηρεμησε... δεν μπορεις να φανταστεις λια μου.

Ο σπυρακος πως ειναι; του περασε; δεν εχει φοβο να το μεταφερει στον μικρο ε; να σου πω..τα μωρα γενικα αρρωσταινουν;

lgyftog

lgyftog
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλά είναι το μαναρακι μου και ευτυχώς δεν κόλλησε ο μικρός!!!! Γενικά αρρωσταινουν εύκολα γιατι δεν εχουν αντισώματα οπότε θελει προσοχή μεγάλη!!!!
Εγω για να καταλάβεις 5 μερες τα είχα σε διαφορετικά δωμάτια και ολα ανοιχτά για να μην κολλήσει ο μικρός!!!!

Εμεις τωρα εχουμε ηρεμία απο τον μικρο και γκρίνια απο τον μεγαλο... Ζηλεύει το αγοράκι μου και εχει κολλήσει πάνω μου με αποτέλεσμα να μην με αφήνει να κανω τιποτα για το μωρο! Κλαίει και φωνάζει μαμα μαμα και οπως καταλαβαίνεις τρέχω!!!!
Υπομονη...

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ζηλια... μεγαλο πραγμα η μανα, ο καλουλης μωρε φοβαται μη χασει την αγαπη της μανας! Που να ηξερε οτι αυτη δεν χανεται με τιποτα! Να τον κανεις πολλες αγκαλιες!!!

(Καπου διαβασα οτι ειναι καλο να βαζεις το μεγαλο παιδι να παρει ρολο, πχ να βοηθαει στο μπανιο, να φερνει πετσετα, να κραταει το χερι του μωρου οταν τρωει και αλλα διαφοεα τετοια γλυκουλικα...αυτα στη θεωρια γιατο στην πραξη δεν ξερω πως ειναι)

Ιφιγενεια κουραγιο... ειδικα αυτες οι πρωτες μερες ειναι... η παναγια μαζι σου μικρη μανουλα. Γραψε μας νεα σου μολις μπορεσεις.

Οι αλλες κοπελες που εγραφαν στο τοπικ αραγε...τα μωρουλινια τους ηρθαν;

lgyftog

lgyftog
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ αστα Μαρακι μου το ξερω αλλα τι να τον κανω που ειναι μικρός και δεν καταλαβαίνει!
Θα δουμε πως θα παει γιατι τωρα οτι και μα του λέω απλα κλαίει και πέφτει στο πάτωμα και χτυπιέται!
Αμοιρη μάνα τι τραβαω!!!!

Πως πάτε εσείς; Ξεκινήσατε βόλτες;

Έλα μου ντε οι υπόλοιπες που ειναι; Λογικα θα εχουν γεννήσει ολες πια!!!

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Υπομονη ερμη μανα!!!

Εμεις χτες 40ισαμε και σημερα πηραμε κ την ευχη!!! Καναμε και νυχτερινη βολτα γιατι μεχρι τωρα μονο μερα βγαιναμε!!!

Αυτο το ταυτοχρονο ανοιγμα χεριων κ ποδιων στον υπνο ποτε το σταματαει; το εχει αραιωσει βεβαια...αλλα ποτε θα τελειωσει;

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ο μικρος πως ειναι; ησυχος;

lgyftog

lgyftog
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμείς την επομένη Παρασκευή με το καλό θα πάρουμε την ευχή! Κοντεύουμε κι εμείς!
Λέω τώρα το σκ αν έχει καλό καιρό να τον βγάλω μια βόλτα να πάρουμε λίγο βρε παιδάκι μου!
Είναι ήσυχος το μαναρακι μου, τρώει και κοιμάται, μόνο όταν πονάει ψιλογκρινιαζει! Με πιάνουν τύψεις που αυτόν τον έχω στο ρηλαξ και δεν τον παίρνω αγκαλιά όπως έκανα με τον Σπύρο αλλά μου περνάει μετά μόλις φωνάζει ο Σπύρος χαχαχαχαχαχα

Αχ αυτό το τέντωμα έχεις καιρό ακόμα, μέχρι να συνηθίσουν τα άκρα τούς έτσι κάνουν, είναι φυσιολογικό θα δεις σε λίγο ούτε πού θα του δίνεις σημασία!!

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ξυπναει σπο το τιναγμα...γιαυτο περιμρνω να σταματησει!! Την πηρε αγκαλια στο σαλονι ο πατερας της και κοιμηθηκε εκει για 4 ωρες και οταν ξυπνησα και δεν τους ειδα διπλα μου με ελουσε κρυος ιδρωτας. Ετρεξα και την πηρα αγκαλια...ποσο πολυ μου ελειψε!!!! Εχω γινει χαζομαμα...

Σε κααλαβαινω πως νιωθεις για την αγκαλια...αλλα και ο σπυρακος να σπαραζει δεν σου παει... να τον κανεις αγκαλιτσα στη ζουλα χαχαχα!!!!

ifigenia84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας μανούλες! Τι κάνετε? Εμας μας ξεκίνησαν οι κολικοι κ μαζί τους τα ξενύχτια, κατά τα αλλά είναι πολύ ήσυχο το πουλάκι μου! Και γω μια χαρά είμαι να είναι καλά βέβαια η μαμά μου που έρχεται κ με βοηθάει κ κοιμάμαι λιγάκι χαχαχα! Φιλιαα!!!

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μεγαλο πραγμα η βοηθεια ρε κοριτσια. Εγω δυστυχως δεν εχω την μαμα μου γιατι γεννησε κ η αδερφη μου 16 μερες μετα απο μενα κ επειδη ηταν ψιλοπροωρο πηγε σε εκεινη για βοηθεια... κι ετσι οτι κανω εγω κ ο αντρας μου, ευτυχως βοηθαει παρα πολυ!

Ετσι να συνεχισει ηρεμο το αγγελουδι σου και να μην κανει κλαματα! Θηλαζεις;

ifigenia84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αχ αυτοί οι κολικοι τον ταλαιπωρούν τον μικρούλη μου,αρχίσαμε κάτι σταγόνες αλλά προς το παρόν καμία βελτίωση!! Νωρίς δεν μας ξεκίνησαν? Κ να λεγα ότι δεν προσέχω τι τρώω!!! αν κ η παιδίατρος μ είπε ότι πολλές φορές δεν παίζει ρόλο! Μεγάλο πράγμα η βοήθεια δεν το συζητάω αν δεν είχα την μανούλα μου δεν θα την πάλευα καθόλου ο άντρας μου δουλεύει από τις 7:30 μέχρι 15:00 κ κάποια απογεύματα φέρνει δουλειά κ στο σπίτι πόσο να με βοηθήσει κ αυτός! Shocked μέσα στη βδομάδα λέω σκέφτομαι να πάω να πάρω μισή ευχή ( χαζομάρες κατά τη γνώμη μ αλλά ποιος ακούει μάνα κ πεθερά) πάω μόνη μου ή με το παιδί? Άλλοι μου είπαν ότι έρχεται σπίτι! Εσείς τι κάνετε? Πωπω πάλι μυθιστόρημα έγραψα σορυ!

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κανονικα ερχεται σπιτι, εγω επειδη εχω ποκυ κοντα εκκλησια πηγα με τα ποδια και μαλιστα τουε πηρα τηλ για ραντεβου για να μην περιμενω και μου ειπαν να εχω κ το μωρο μαζι!

Να παρειε ευχουλα...κακο δεν ειναι!

Οσο για τις σταγονες εδωσα κι εγω που τοτε φαντασου ημουνα ακομα στον αποκλειστικπ θηλασμο (βλακια βεβαισ γιατι ακουγα τη μανα μου οτι μαλλον ποναει...) αλλα ηταν τα θεματα της κ τελικα καθε φορα που την ταιζα απλα εκανε αμεσως κακα (οταν μονο θηλαζεις τα κακα τους ειναι σχεδον νερο δεν δυσκολευεται καθολου)

lgyftog

lgyftog
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ κορίτσια μου εμένα έχει κολικους απο 8 ημερών το κακόμοιρο και παιδεύεται πολύ, κάνει μια φορά κακά την ημέρα και με πολύ ζόρι!

Εμείς δεν πήραμε μισή ευχή αλλά στον σπύρο που είχαμε πάρει είχε έρθει ο παπάς στο σπίτι!

Όσο για βοήθεια ούτε εγώ έχω αφού η μανούλα δουλεύει ακόμα! Δεν πειράζει όμως τα καταφέρνω μια χαρά φτού φτού, ειναι καλά τα αγόρια μου - αθάνατη ελληνίδα χαζομαμα- χαχαχαχαχαχα!

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λια του δινεις αυτες τις μαγικες σταγονες που λρνε ολοι;

lgyftog

lgyftog
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Του βάζω κιντερτε στα 4 απο τα 6 γεύματα και στα άλλα 2 του βάζω gripe water (έτσι λέγεται) το οποίο είναι φυτικό και βοηθάει αρκετά - το ίδιο έδινα και στον Σπύρο!
Δεν ξέρω εάν είναι αυτές οι σταγόνες αλλά προτίμησα φυτικό απο φαρμάκι να σου πω την αλήθεια!
Πως πάτε εσείς; είσαι οκ με τον θηλασμο;

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Με το θηλασμο πλεον ειμαι καλα. Και λεω πλεον διοτι του δινω και σκονη το βραδυ και καποιεε φορες που ειναι ανησυχη μεσα στη μερα. Της εδωσα το almiron γιατι αυτο εδωσα στηβ αδερφη μιυ κ δεν ηξερα τι αλλο να παρω κ τελικα απο χτες της αρχισα ενα βιολογικο κατσικισιο το ναννυ το οποιο μαλλον μας εφερε δυσκοιλιοτητα κ τωρα ψαχνω να δω τι να κανω να τη βοηθησω λιγο.

lgyftog

lgyftog
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κατάλαβα, εμείς πάλι έχουμε παλινδρομηση και δυσκοιλιοτητα μαζί και του δίνω το frisolac comfort. Πάντως ο παιδιατρος μου είχε πει ότι πολύ κοντά στο μητρικό είναι το quiqoz έχει και στα σούπερ μάρκετ! Το frisolac που του δίνω εγώ είναι το πιο βαρύ σαν γάλα και χορταίνουν αρκετά, αν θες δοκιμάσετε το! Πάντως και το αλμιρον κάνει δυσκοιλιοτητα να ξέρεις!

maria2013

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Με το αλμιρον ηταν καλα, μιλησα με τον παιδιατρο καο ειπε να της βαλω χαμομηλι αντι για νερο στο γαλα της! το εκανα και η αληθεια ειναι οτι βοηθησε. Ξεκινησα να της δινω μπιμπερο μονο το βραδυ...τη μερα μονο θηλαζω και μπιμπερο αν ειναι να παμε καπου ηια να ειναι ηρεμη λιγο παραπανω...

Το frisolac ειναι κατσικισιο; Γιατι ειπε να αποφυγω το αγελαδινο.

lgyftog

lgyftog
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οχι νομίζω ειναι αγελαδινο!
Αστα εμένα παιδευεται πολυ ο Κακομοίρης και με πιάνει η ψυχή μου αλλα τι να κανω, τουλάχιστον κάνει μια φορα την ημέρα κακά του οπότε ειμαστε καλα!

Σου κοιμάται αρκετά με το ξένο που της δίνεις το βραδυ; Ευτυχώς ο δικός μου ξυπνάει μονο μια φορα κατα τις 4-4:30 και μετα το πρωι κατα τις 8:30 παλι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις