Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
319 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 319 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 38  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 38]

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσακια μου!
Ειμαι παλιο μελος,το ονομα μου ειναι αναστασια κ ειμαι φιλολογος!!!
Ειχα το 2012 ενα πολυ θλιβερο κ συγκλονιστικο θεμα ωστοσο μαζεψα τα κομματια μου κ ειμαι παλι εδω εγκυουλα στην 21η εβδομαδα ακριβως!!! Σας διαβαζω παρα πολλους μηνες! Καποιες σας "γνωριζω"απ το θεματακι "ας μαζευτουμε..."! Δν δμπαινα γιατι εχω εντονο φοβο για την εγκυμοσυνη μου(λογω ασχημης προηγουμενης εμπειριας-καπου την εχω ποσταρει αλλα ισως κ να την εσβησα λογω ψυχολογιας-)!! Αποφασισα ομως να ξαναμπω γιατι το καλοκαιρι του 2012εκανα πολυ καλες φιλες απο δω μεσα κ διακρινω (σας "γνωριζω" καλα οπως ειπα) οτι ειστε μια καταπληκτικη παρεα!!!!
Για να μη σας αφηνω με την απορια,γεννησα στην 32η εβδομαδα κ εχασα το κοριτσακι μου απο ενδονοσομειακη λοιμωξη 10μερες μετα!!! Δν θελω να στενοχωρεθειτε! Ειμαι πολυ καλα ;-) χαμογελω!!! ;-) τα δυσκολα ειναι παρελθον ;-) κ το μελλον προμηνυεται γ@μ@το!!!(σορυ ε;; Χαχαχα) εχω μπολικο χιουμορ,δν παρεξηγω ουτε παρεξηγουμαι!!! Ειμαι 30χρονων(πφ!!!!!) κ σε 15μερες εχω β επιπεδου!!! Που κ που εχω συσπασεις,ψιλοενοχλησεις στην τομη(ειχα κανει καισαρικη)κ πονους στη μεση!!! Εβαλα 5κιλα!!! Σεξ γιοκ λογω ιστορικου(αλλα απο ονειρα...πορνο κανονικο)!!! Εχω ιδιαιτερα στο σπιτι μου!!! Πφ! Τι αλλο να σας πω; Ειμαι απο μακεδονια!!! Μμμ...αλλο;;;; Α!!! Νικολετα μιας κι ειχαμε μιλησει "τοτε" χαρηκα παρα πολυ για σενα! Αν με θυμασαι δν ξερω!!!! Το προφιλ μου κ τα τικερακια μου θα τα φτιαξω οταν επιστρεψει απ το "γιατρο" το λαπτοπ μας !!! Ειμαι απο κινητο! Σορυ για το σεντονι! Καλως σας βρηκα κ καλο μας υπολοιπο με τελειομηνα κ γερα μωρακια!!!!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ ρε ΚΟΡΙΤΣΙΑ όλες πάνω κάτω τα ίδια μυαλά κουβαλάμε!
Εμενα ο γιατρός δεν είπε τίποτα για ελεύθερο η Οχι,αυτό με το σπέρμα το χω διαβάσει κ ξέρω ότι ισχύει, διοτι η κουμπάρα μου μου είπε και σ'αυτή ετσι ήρθαν οι πόνοι δύο μέρες πριν την ΠΗΤ κ νομίζω κ επίτηδες το κάνανε κ έπιασε!
Πάντως εμείς προφυλάξεις δε περνουμε αλλα προσέχουμε, άσε που κ η μιαααα στο τόσο τι να φτουρισει! Μόνο ισως θα έπρεπε να προφυλαχθούμε γιατί απο τον 6ο κ μετά ξεκινάνε πολλές φορές οι συσπάσεις απο μονες τους κ πρέπει να αποφεύγουμε οτιδήποτε τις προκαλεί!

Δε μας βλέπω γενικά όμως να χουμε κ πολλές επαφές οσο φούσκωνω,τωρα έγινε γιατί ειχε καιρό!

Οσο για το μετά τη γεννα λιγότερο με απασχολεί γιατί εκει εχει να κανει με την ανατομια ειτε φυσιολογικά είτε με καισαρική το 2μηνο το χουμε μες στο νερό, κ εκει ακομα θελει περισσότερη προσοχή γιατί μπορεί να πάθεις ζημιά!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου!
Ειχα το 2012 ενα πολυ θλιβερο κ συγκλονιστικο θεμα ωστοσο μαζεψα τα κομματια μου κ ειμαι παλι εδω εγκυουλα στην 21η εβδομαδα ακριβως!!! Σας διαβαζω παρα πολλους μηνες! Καποιες σας "γνωριζω"απ το θεματακι "ας μαζευτουμε..."! Δν δμπαινα γιατι εχω εντονο φοβο για την εγκυμοσυνη μου(λογω ασχημης προηγουμενης εμπειριας-καπου την εχω ποσταρει αλλα ισως κ να την εσβησα λογω ψυχολογιας-)!! Αποφασισα ομως να ξαναμπω γιατι το καλοκαιρι του 2012εκανα πολυ καλες φιλες απο δω μεσα κ διακρινω (σας "γνωριζω" καλα οπως ειπα) οτι ειστε μια καταπληκτικη παρεα!!!!
Για να μη σας αφηνω με την απορια,γεννησα στην 32η εβδομαδα κ εχασα το κοριτσακι μου απο ενδονοσομειακη λοιμωξη 10μερες μετα!!! Δν θελω να στενοχωρεθειτε! Ειμαι πολυ καλα ;-) χαμογελω!!! ;-) τα δυσκολα ειναι παρελθον ;-) κ το μελλον προμηνυεται γ@μ@το!!!(σορυ ε;; Χαχαχα) εχω μπολικο χιουμορ,δν παρεξηγω ουτε παρεξηγουμαι!!! Ειμαι 30χρονων(πφ!!!!!) κ σε 15μερες εχω β επιπεδου!!! Που κ που εχω συσπασεις,ψιλοενοχλησεις στην τομη(ειχα κανει καισαρικη)κ πονους στη μεση!!! Εβαλα 5κιλα!!! Σεξ γιοκ λογω ιστορικου(αλλα απο ονειρα...πορνο κανονικο)!!! Εχω ιδιαιτερα στο σπιτι μου!!! Πφ! Τι αλλο να σας πω; Ειμαι απο μακεδονια!!! Μμμ...αλλο;;;; Α!!! Νικολετα μιας κι ειχαμε μιλησει "τοτε" χαρηκα παρα πολυ για σενα! Αν με θυμασαι δν ξερω!!!! Το προφιλ μου κ τα τικερακια μου θα τα φτιαξω οταν επιστρεψει απ το "γιατρο" το λαπτοπ μας !!! Ειμαι απο κινητο! Σορυ για το σεντονι! Καλως σας βρηκα κ καλο μας υπολοιπο με τελειομηνα κ γερα μωρακια!!!!

Ανάστασια μου βέβαια κ σε θυμάμαι!σε σκεφτόμουν πολλές φορές γιατί ειχε εξαφανιστεί κ λεω τι να γίνετε αυτό το κορίτσι! Δε θα μπορούσα να σε ξεχάσω άλλωστε την ίδια εποχή περάσαμε τα "κατω μας" κ οι δύο!
Κ εγώ χαίρομαι πολυ που τα ξανακαταφερατε!
Άντε κ θα σου πάνε όλα καλα αυτη τη φορά!

Μπου

Μπου
Νομιζω τα καταφερα με τξ τικερ κ το αβαταρ κ απ το κινητο!!!!
Α!!! Σημερα ειχα γιατρο!!! 370γρ. Το μωρο!!! Δν ξερουμε ουτε θελουμε να μαθουμε φυλο!!! ;-) εκπληξη!!!! Χαχαχαχα (ο αντρουλης μου εσκασε βεβαια αλλα ουτε ρωταει το γιατρο)!!! Απο δω κ περα θα χουμε ραντεβου καθε 15μερες(εκτος απροοπτου-πηγα ηδη δυο εξτρα φορες στο ενδιαμεσο απο φοβο-) λογω ανασφαλειας μου!!!!
Α!!! Ποπακι κ μπουρμπουληθρα σας διαβαζα κ πριν μεινετε εγκυουλες κ χαρηκα σα να ησαστα φιλδ;ς μου!!! <3

bourboulithra

bourboulithra
γεια σου μπου! καλως ηρθες ξ εσυ στην παρεα μας!!! καλε πατα delete στα παλια και κανε θετικες σκεψεις!!!

συμπατριωτισσα εισαι ???απο που?

Μπου

Μπου
AngelMommy έγραψε:
Μπου έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου!

Ανάστασια μου βέβαια κ σε θυμάμαι!σε σκεφτόμουν πολλές φορές γιατί ειχε εξαφανιστεί κ λεω τι να γίνετε αυτό το κορίτσι! Δε θα μπορούσα να σε ξεχάσω άλλωστε την ίδια εποχή περάσαμε τα "κατω μας" κ οι δύο!
Κ εγώ χαίρομαι πολυ που τα ξανακαταφερατε!
Άντε κ θα σου πάνε όλα καλα αυτη τη φορά!

Ηταν να το παρουμε αποφαση!!! Μεχρι να ξαναμεινω εγκυος δν προσπαθουσαμε καν!!! Περασα ενα πολυ δυσκολο καλοκαιρι,γεματο αρρωστοφικες εμμονες κ επισκεψεις σε ψυχολογο αλλα συνηλθα κ μολις βαλαμε μπρος τσουπ ηρθε!!!! Χιχιχι!!
Κ εσυ βλεπω ολα καλα ε;;; Ετσι ευχομαι να συνεχισεις γλυκια μου!!!!
Υ.γ.εχω πητ 22ιουλιου αλλα ισως παμε με προγραμματισμενη καισαρικη αρχες ιουλιου!!! Θα φανει!!! Ωστοσο ανυπομονω να μπω στο μηνα μου 22ιουνιου για να ηρεμησω!!! Στοχος η 36η εβδομαδα!!!

Μπου

Μπου
bourboulithra έγραψε:γεια σου μπου! καλως ηρθες ξ εσυ στην παρεα μας!!! καλε πατα delete στα παλια και κανε θετικες σκεψεις!!!

Αν κ δυσκολο το πατησα!!! Που κ που μου ρχεται η φατσουλα της στο νου αλλα δν πειραζει,ειναι το αγγελακι μου!!! Κ το αγαπω!!! Απο δραμα ειμαι εσυ; Το ονομα σου;;; Δν το θυμαμαι σορυ!!

bourboulithra

bourboulithra
Μπου έγραψε:
bourboulithra έγραψε:γεια σου μπου! καλως ηρθες ξ εσυ στην παρεα μας!!! καλε πατα delete στα παλια και κανε θετικες σκεψεις!!!

Αν κ δυσκολο το πατησα!!! Που κ που μου ρχεται η φατσουλα της στο νου αλλα δν πειραζει,ειναι το αγγελακι μου!!! Κ το αγαπω!!! Απο δραμα ειμαι εσυ; Το ονομα σου;;; Δν το θυμαμαι σορυ!!
για το μωρακι που εχεις τωρα μεσα σου το λεω,ειναι δυσκολο το κατανοω....
μαρια κατερινιωτισσα!

Μπου

Μπου
bourboulithra έγραψε:
Μπου έγραψε:

μαρια κατερινιωτισσα!
Ναι το καταλαβα!!! ;-) α!!! Κοντα ειμαστε!!! Ομορφη η κατερινη!!! Τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται;

bourboulithra

bourboulithra
Μπου έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
Μπου έγραψε:

μαρια κατερινιωτισσα!
Ναι το καταλαβα!!! ;-) α!!! Κοντα ειμαστε!!! Ομορφη η κατερινη!!! Τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται;

εληξε η πενταμηνη συμβαση μου κ καθομαι!

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου σόρι που σας άργησα!!!!
Όλα καλά με την μπουμπού  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 4 654316  είναι 235 γραμμάρια και μονίμως στριφογυρνά μόνο που εγω δεν την καταλαβαίνω ακόμα  No 
Την β'επιπέδου θα την κάνω 5/4 στην 22η εβδομάδα. Τον σίδηρο δεν μου τον αύξησε ίσως να το κάνουμε αν βγει στην προσεχή εξέταση πιο κάτω από 12 η αιμοσφαιρίνη μου είπε. Ο πλακούντας μου είναι πεντακάθαρος και από κει φαίνεται ότι έχω κόψει καιρό το τσιγάρο κ το ποτό είπε Wink Wink 
Καλώς όρισες Αναστασία Νο2!! Όλα καλά να πάνε εύχομαι!!

bourboulithra

bourboulithra
ΕλένηΚ έγραψε:Κορίτσια μου σόρι που σας άργησα!!!!
Όλα καλά με την μπουμπού  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 4 654316  είναι 235 γραμμάρια και μονίμως στριφογυρνά μόνο που εγω δεν την καταλαβαίνω ακόμα  No 
Την β'επιπέδου θα την κάνω 5/4 στην 22η εβδομάδα. Τον σίδηρο δεν μου τον αύξησε ίσως να το κάνουμε αν βγει στην προσεχή εξέταση πιο κάτω από 12 η αιμοσφαιρίνη μου είπε. Ο πλακούντας μου είναι πεντακάθαρος και  από κει φαίνεται ότι έχω κόψει καιρό το τσιγάρο κ το ποτό είπε Wink Wink 
Καλώς όρισες Αναστασία Νο2!! Όλα καλά να πάνε εύχομαι!!
ωραια τα νεα σου ελενη!! ζωηρη κ σενα η μικρουλα σου!!!
αντε να ηρεμησεις κ συ που δεν την ενιωθες!! σε κανα 2 βδομαδες λογικα θα τη νιωσεις!!!

Μπου

Μπου
Μαρακι μου απολαυσε λοιπον την εγκυμοσυνη ςου!!! ;-) ;-) ;-)
Ελενη μου καλως σας βρηκα!!! Ωραια τα νεα σου! Αντε σε λιγο θα το ακουσεις κ εσυ το μπεμπακι σου!!!

Μπου

Μπου
Καληνυχτα κοριτσακια μου!!! Τα λεμε το πρωι!!! Φιλακια!!! Κ συγνωμη για την πολυλογια!!!

bourboulithra

bourboulithra
αμα εισαι εσυ πολυλογου τι να πουμε εμεις!!!! Razz Razz Razz Razz Razz  Νικολετα παρε θεση!!! Razz Razz 

καληνυχτα κοριτσαρα !! τα λεμε!!!!

bourboulithra

bourboulithra
κοριτσια αλλαξα τη λιστα μου,εβαλα την αναστασια που μπηκε τωρα και αφαιρεσα καποια κοριτσια που μπηκαν μονο στην αρχη κ μετα οχι ξανα.η υπογραφη μου ηταν μεγαλη οποτε κατι επρεπε να αφαιρεσω... Rolling Eyes 

anastasia's

anastasia's
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια!!!!!Τί κάνετε;;;Εγώ έλιωσα στον ύπνο...........Κοιμήθηκα απο τις 10 και ξύπνησα πριν λίγο!!!!!Ξάπλωσα χτες,λέω θα απολαύσω το κάτω παρτάλι....Καλά......
Ήμουν εξαντλημένη φαίνεται απο τη διατροφή που ξεκίνησα!!!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz 
Το Ποπάκι το πρωινο απουσιαζει σήμερα βλεπω....απουσία θα το βάλω!!!!Μάλλον πήγε γιατρο....Εμείς 3.30 έχουμε ραντεβού...
Ελένη πολύ χάρηκα που όλα είναι καλά...Ετοιμάσου σε δυο με τρεις εβδομάδες να φας κλωτσίτσες μπόλικες!!!!
Αναστασία καλως ήρθες στην παρέα μας!!!!
Και ίδιο όνομα και ίδιο επάγγελμα...
Χαίρομαι πολύ για σενα...εύχομαι το καλοκαιράκι να κάνεις τρελές βόλτες με το νινάκι σου!!!!
Πότε ρε κορίτσια θα στρώσει ο καιρός;;;;;
Έχει ένα κρύο εδώ.......
Φιλάκια!!!!!!!!!!!

Μπου

Μπου
Καλημερα κοριτσακια!!! Τι κανετε; Εγω περιμενω να περασει το μισαωρο του σιδηρου να φαω το πρωινο μου!!! ;-)
Αναστασια κ εσυ φιλολογος;;; Εργαζεσαι;
Κ σδ σενα ευχομαι ολα να πανε καλα με την κοιλιτσα σου!!! Με το περιεχομενο βεβαιως βεβαιως!!!!
Περιμενω κ μια φιλη για καφε κ το απογευμα εχω μαθηματα οποτε θα τα ξαναπουμε προς το βραδακι!!! Φιλουρες!!!
Υ.γ.κ εδω ο καιρος 2βδομαδες τωρα σκ@τ@!!!! Ολο βρεχει!!! Μουχλιασαμε!!!! Αντε μαρτης ειναι!!! Πφ!!!!

anastasia's

anastasia's
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μπου έγραψε:Καλημερα κοριτσακια!!! Τι κανετε; Εγω περιμενω να περασει το μισαωρο του σιδηρου να φαω το πρωινο μου!!! ;-)
Αναστασια κ εσυ φιλολογος;;; Εργαζεσαι;
Κ σδ σενα ευχομαι ολα να πανε καλα με την κοιλιτσα σου!!! Με το περιεχομενο βεβαιως βεβαιως!!!!
Περιμενω κ μια φιλη για καφε κ το απογευμα εχω μαθηματα οποτε θα τα ξαναπουμε προς το βραδακι!!! Φιλουρες!!!
Υ.γ.κ εδω ο καιρος 2βδομαδες τωρα σκ@τ@!!!! Ολο βρεχει!!! Μουχλιασαμε!!!! Αντε μαρτης ειναι!!! Πφ!!!!
Αναστασια μου εχω δουλέψει παλιοτερα 3 χρόνια ωρομίσθια σε σχολέια,σε φροντιστήριο,τώρα όμως κάνω μόνο ιδιαίτερα...πονεμένη η ιστορία των σχολείων...όποιος πρόλαβε,πρόλαβε μου φαίνεται...προς το πάρον έχω 6 παιδιά..εσύ;

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!! Απουσίες σήμερα όντως!  Very Happy 

Εγώ χθες το βράδυ όταν σηκώθηκα από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι πονούσε πολύ η μέση μου κι ακόμα ψιλοπονάει μόλις παω να λυγίσω.. αμάν αφού πήγα στον γιατρο βρηκε να με πιάσει??? Mad Mad Mad 
Έχω ξυπνήσει από τις 5 σήμερα σαν τον βορδόλακα απ'την πείνα..

Βρε κορίτσια κανα νέο από την Σοφία κι από την Κρητικιά με τα διδυμάκια έχουμε???

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσια μου!
Πως είμαστε?

Μαρακι τωρα το ειδα που λες πάρε θέση...έχεις δίκιο εμεις οχι μόνο σεντόνι αλλα τη μπουγάδα ολόκληρη!!! Νομίζω δε φτάνει κανείς!

Έφυγε η πεθερά μου σημερα ΚΟΡΙΤΣΙΑ γιαε Ελλάδα κ θα γυρίσει στις 30 του μηνός...γιου χου θα ησυχάσω λίγο! Νομίζω τωρα που δε θα ειναι θα κανω οοοοολα τα ψώνια για το μωράκι!

Μπου θυμάμαι που έλεγες ποτέ θα περάσει ο καιρός κ να που τσακ έγινε το θαύμα χωρίς να το καταλαβεις!
Πάνω απ'όλα ηρεμία κ κοιτάμε μπροστά!κ μενα μου πήρε ένα χρονο να αποβαλω τις σκέψεις κ να οω οτι πραγματικά κοιτάω μπροστά!

bourboulithra

bourboulithra
αχ τι νυστα ειναι αυτη ρε κοριτσια!!!!!!εβγαλε λιιιιγο ηλιο μεσα απο τα συννεφα τωρα!! γιουχουυυυυυ!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 4 215994 

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα εγκυούλες!Βροχή κι σε μας σήμερα.Ξύπνησα κ πρωί πρωί,κάτι μου λέει ότι θα τεζάρω για λίγο το μεσημέρι..
Ελενάκι όλα καλά με τη μπουμπού σου!Πλησιάζει ο καιρός που θα σε κλωτσάει ασταμάτητα μην ανησυχεις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 4 215994 
Αναστασία καλώς ήρθες στο θεματάκι!Εύχομαι να κρατήσεις με το καλό το μωράκι σου το καλοκαίρι!!
Όλο λέω δε θα σκέφτομαι αρνητικά αλλά με τρώει ρε κορίτσια.έχω ένα βάρος..θα σκάσω μέχρι το σάββατο..μακάρι να ακούσω πολύ καλά νέα για τη μικρή μου σβούρα.

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλησπερα!!!
μας ειχαν κοψει το ρευμα απο τις 7.30 σημερα με τα κωλοεργα και μου εχουν παει ολα πισω!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil εχασα και το δευτερο σεμιναριο της nutricia και ειμαι μεσα στα νευρα!!!μολις τελειωσα το φαγακι μου...... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 4 517142 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 4 517142 
anyway.....
αναστασια μου καλως ορισες στην παρεουλα μας!!!ειμαι σιγουρη πως αυτη την φορα θα πανε ολα κατ' ευχην!!!!
ελενιτσα μου υπεροχα τα νεακια σου απο τον ντοκ.....μεγαλωσε η ζουζουνα σου και σε λιγο θα την νοιωθεις και εσυ καλα!!
εγω εχω το απογευμα μετα το φροντ ντοκ......οποτε τα νεα μου μαλλον αυριο θα σας τα πω......
αχ αντε ρε κοριτσια να τελειωνουν με τα κωλοεργα.......το μπαλκονι μου εχει γινει χωματερη!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 4 679259 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 4 679259 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 4 679259 
μολις τελειωσουν εντελως και περασουν και τις πλακες λεω να φερω μια κοπελα να μου κανει πατζουρια και μπαλκονια......μπας και ξεβρωμιστουμε λιγο.....

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 4 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 4 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 4 417472 σε ολες τις κοιλιτσες!!!

υ.γ: καλε τι υπνηλια ειναι αυτη!!!δεν μπορω να στησω τα ματια μου λεμε!!!και να πω οτι κοιμαμαι......μπα!!!απλα ξαπλωνω και τα κλεινω......δεν κοιμαμαι ευκολα το μεσημερι......

Μπου

Μπου
Αχ! Τι καλα μου ακυρωσαν ενα μαθημα κ μπηκατνα σας διαβασω πριν το επομενο!!!
Σαςευχαριστω για το καλωσορισμα κ τη θερμη αποδοχη!!!
Δουλευα σε φροντιςτηριο αλλα πηρα ποδι με συνοπτικες διαδικασιες την προηγουμενη φορα οποτε δν θελω να ξαναπαω σε φροντιστηριο μεχρι να κανω οικογενεια!!! Εχω 6ιδιαιτερα κ εγω!!! Καλα ειμαστε!!! Ψιλοζοριζομαστε με τον καλο μου! Κ αυτος βγαζει "εκατομμυρια" αλλα καλη καρδια!!! Χαχαχα!!!!
Οσερ εχετε γιατρο σημερα ευχομαι ολα να ναι τελεια!!!! Περιμενουμε νεα σας!!!
Τζενη μου ολα θα ναι καλα σιγουρα!!! Λογικο ν ανησυχεις αλλα προσπαθησε να μεταδωσεις θετικη ενεργεια στο μωρακι σου!!!! Δν θα χει κανενα προβλημα ειμαι σιγουρη!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 38]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 38  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις