Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 31]

101ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Μάης 08, 2014 1:12 am

tinkerbellini

tinkerbellini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kαλημερα κοριτσια!! Αυριο παμε για τον 2ο υπερηχο λετε να ακουσουμε καρδουλα;;;; μακαρι... Σημερα με ποναει η μεση μου απιστευτα, περπαταω σκυφτη και δεν μπορω να κατσω ποναω!! γιατι;; λετε να εχει σχεση με την εγκυμοσυνη ή επειδη ειμαι ορθια ολη την ημερα στην δουλεια;

102ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Μάης 08, 2014 6:31 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πολλες καλησπερες!!!!
ο υπερηχος μας πηγε μια χαρα, το νινι μεγαλωνει με γοργους ρυθμους και τωρα μετραμε μερες για την αυχενικη η οποια μαλλον θα γινει 27 μαιου!!!
Tinkerbellini αν εχεις το περιθωριο για ξαπλα εκμεταλλευσου το!!! Απ'οτι καταλαβα η δουλεια σου εχει ορθοστασια οποτε με το που γυρνας στο σπιτι ξαααπλα!!! Αυριο περιμενουμε νεα απο τον υπερηχο!!
Φιλια σε ολες!!!

103ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Μάης 08, 2014 10:31 pm

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια ελπίζω όλες να είστε καλά!

Tinkerbellini αν νιώθεις έτσι καλύτερα να κοιτάξεις να ξεκουραστείς λίγο οι πρώτοι 3 μήνες θέλουν προσοχή.Σήμερα είναι ο υπέρηχος ε?αντε με το καλό να μπεις να μας πεις καλα νεα!!

Μαρακι χαιρομαι που ολα καλα!27 μαιου ε?εχεις ψαξει που θα την κανεις?
Εμεις την εχουμε αυριο το πρωι!θα μπω να σας πω νεα!

Very Happy 

104ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Μάης 09, 2014 9:05 am

tinkerbellini

tinkerbellini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια μολις γυρισα απο τον γιατρο και δεν ακουσαμε καρδουλα  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad  εχει μεγαλωσει ο σακος αλλα το εμβρυο δεν ειναι τοσο οσο περιμενε. Μου ειπε να ξανα παω την τριτη για να δουμε τι γινεται...  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 534787 θα τρελαθω απο την αγωνια μου... λετε να συμβει τιποτα δυσαρεστο;  pale pale 

105ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Μάης 09, 2014 12:34 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tinkerbellini έγραψε:Κοριτσια μολις γυρισα απο τον γιατρο και δεν ακουσαμε καρδουλα  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad  εχει μεγαλωσει ο σακος αλλα το εμβρυο δεν ειναι τοσο οσο περιμενε. Μου ειπε να ξανα παω την τριτη για να δουμε τι γινεται...  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 534787 θα τρελαθω απο την αγωνια μου... λετε να συμβει τιποτα δυσαρεστο;  pale pale 
ρε κοπελα μου το γιατρο πως τον ειδες;;; δεν τον ρωτησες;;; τι σου είπε;;; κοιτα δεν μπορεις να κανεις και πολλα προσπαθησε ομως να σκεφτεσαι θετικα μεχρι την Τριτη. Η θετικη σκεψη βοηθαει!!!! Μπορει να ειναι καθυστερημενη η συλληψη.. κανω μια υποθεση!!

106ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Μάης 09, 2014 12:38 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
valgreg έγραψε:Καλημέρα κορίτσια ελπίζω όλες να είστε καλά!

Tinkerbellini αν νιώθεις έτσι καλύτερα να κοιτάξεις να ξεκουραστείς λίγο οι πρώτοι 3 μήνες θέλουν προσοχή.Σήμερα είναι ο υπέρηχος ε?αντε με το καλό να μπεις να μας πεις καλα νεα!!

Μαρακι χαιρομαι που ολα καλα!27 μαιου ε?εχεις ψαξει που θα την κανεις?
Εμεις την εχουμε αυριο το πρωι!θα μπω να σας πω νεα!

Very Happy 
περιμενουμε καλα νεα απο την αυχενικη!!!! Very Happy  Very Happy 
Εγω την κανω σε ιδιωτη γιατρο ο οποιος δεν εχει σχεση με τη γυναικολογο μου, και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηγαμε στον ιδιο και εμεινα ευχαριστημενη. Απλα αμεσως μετα πηγαινω τις εξετασεις και στη δικια μου να τις δει!!!

107ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Μάης 10, 2014 8:22 am

tinkerbellini

tinkerbellini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kαλησπερα! Οταν ακουσα τον γιατρο να λεει οτι δεν ειναι αυτο που περιμενε να δει, παγωσα... ημουν εκει σωματικα αλλα το μυαλο μου ηταν αλλου! Μου ειπε και αυτο μαρακι μου οτι μπορει να ειναι καθυστερημενη συλληψη γιαυτο θα περιμενουμε μεχρι την αλλη εβδομαδα! Μακαρι να ειναι αυτο!!

108ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Μάης 10, 2014 11:42 pm

valgreg

valgreg
Καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε?

Tinkerbellini μου,μη στεναχωριέσαι και να έχεις πίστη!μπορεί όπως είπε και η Μαρία να είναι καθυστερημένη η σύλληψη,γίνεται πολλές φορές!θα δεις ότι θα πας την Τρίτη και ολα θα είναι τέλεια!!

Εγώ κορίτσια πήγαμε χτες για την αυχενική και δεν βγηκε και τοσο καλη.το πάχος της αυχενικης διαφανειας ηταν αυξημενο στο 3,1 και το ρινικο οστο ηταν απων.
Περιμενουμε μεχρι την Τεταρτη να βγουν οι αιματολογικες γιατι αν δεν δειξουν αντιθετο αποτελεσμα απο τον υπερηχο τοτε ισως το μωρο να πασχει πιθανοτατα απο συνδρομο.

Ο Θεος να βαλει το χερι του!

109ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Μάης 11, 2014 6:20 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα μανουλες!!!!
Valgreg θα σου πω κι εσενα να σκεφτεσαι οσο πιο θετικα μπορεις. Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο να μην αγχωθεις αλλα προσφατα το ιδιο ειχε παθει και καποια γνωστη μου. Μαζι με τα αποτελεσματα της αιματολογικης ο γιατρος της προτεινε αμνιοπαρακεντηση και τελικα ολα τελεια και περιμενει το νινι της τον Απρίλιο γουστο!!! Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οι αιματολογικες να δειξουν το καλητερο αποτελεσμα!!! Very Happy Very Happy 
Οι υπολοιπες τι κανετε;;; μπειτε να μας πειτε κανενα νεακι!!!

110ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Μάης 11, 2014 6:22 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria maroui έγραψε:Καλησπερα μανουλες!!!!
Valgreg θα σου πω κι εσενα να σκεφτεσαι οσο πιο θετικα μπορεις. Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο να μην αγχωθεις αλλα προσφατα το ιδιο ειχε παθει και καποια γνωστη μου. Μαζι με τα αποτελεσματα της αιματολογικης ο γιατρος της προτεινε αμνιοπαρακεντηση και τελικα ολα τελεια και περιμενει το νινι της τον Αυγουστο!!! Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οι αιματολογικες να δειξουν το καλητερο αποτελεσμα!!! Very Happy Very Happy 

111ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Μάης 11, 2014 7:08 am

maria1984

maria1984
Γεια σας κοριτσια με λενε Μαρια κ ειμαι εγκυος 7 εβδομαδων στο δευτερο μωρακι μου,αν ολα πανε καλα θα γεννησω μεσα στον Δεκεμβριο.Δεν ειδα να υπαρχει ομαδα με μανουλες Δεκεμβριου αλλα ειδα οτι καποιες γεννατε Δεκεμβριο κ ειπα να γραψω κ εγω εδω...Θελω να πω στην κοπελα που ανησυχει για το ρινικο οστο οτι καλο θα ηταν την αλλη εβδομαδα να κανει μια επαναληπτικη αυχενικη διαφανεια κ να δουν μονο το ρινικο οστο γιατι καμμια φορα στις 11 εβδομαδες ειναι νωρις να εμφανιστει,το ιδιο μου ειχε τυχει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη,στις 11 εβδομαδες δεν φαινοταν ρινικο κ στην 13η εβδομαδα φανηκε κ ηταν ολα μια χαρα...Επισης για την κοπελα που ειπε οτι μπορει να της εχει τυχει καθυστερημενη συλληψη να πω οτι τυχαινει συχνα κ στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα 2 εβδομαδες καθυστερημενη συλληψη κ τωρα παλι 3 εβδοαδες...

112ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Μάης 11, 2014 8:55 am

valgreg

valgreg
maria maroui έγραψε:Καλησπερα μανουλες!!!!Valgreg θα σου πω κι εσενα να σκεφτεσαι οσο πιο θετικα μπορεις. Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο να μην αγχωθεις αλλα προσφατα το ιδιο ειχε παθει και καποια γνωστη μου. Μαζι με τα αποτελεσματα της αιματολογικης ο γιατρος της προτεινε αμνιοπαρακεντηση και τελικα ολα τελεια και περιμενει το νινι της τον Απρίλιο γουστο!!! Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οι αιματολογικες να δειξουν το καλητερο αποτελεσμα!!! Very Happy Very Happy 

Καλησπέρα Μαράκι και σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!μεχρι την Τετάρτη θα έχω νέα απο τις αιματολογικες αλλα όπως και να εχει οταν ερθει με το καλο η ωρα θα κανω σιγουρα την αμνιοπαρακεντηση.
εσυ πως πας,το νινι?

113ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Μάης 11, 2014 9:02 am

valgreg

valgreg
maria1984 έγραψε:Γεια σας κοριτσια με λενε Μαρια κ ειμαι εγκυος 7 εβδομαδων στο δευτερο μωρακι μου,αν ολα πανε καλα θα γεννησω μεσα στον Δεκεμβριο.Δεν ειδα να υπαρχει ομαδα με μανουλες Δεκεμβριου αλλα ειδα οτι καποιες γεννατε Δεκεμβριο κ ειπα να γραψω κ εγω εδω...Θελω να πω στην κοπελα που ανησυχει για το ρινικο οστο οτι καλο θα ηταν την αλλη εβδομαδα να κανει μια επαναληπτικη αυχενικη διαφανεια κ να δουν μονο το ρινικο οστο γιατι καμμια φορα στις 11 εβδομαδες ειναι νωρις να εμφανιστει,το ιδιο μου ειχε τυχει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη,στις 11 εβδομαδες δεν φαινοταν ρινικο κ στην 13η εβδομαδα φανηκε κ ηταν ολα μια χαρα...Επισης για την κοπελα που ειπε οτι μπορει να της εχει τυχει καθυστερημενη συλληψη να πω οτι τυχαινει συχνα κ στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα 2 εβδομαδες καθυστερημενη συλληψη κ τωρα παλι 3 εβδοαδες...

Καλησπέρα Μαρία,καλωσόρισες και με το καλό να υποδεχτείς το νέο μέλος της οικογένειας σου.
και ο γιατρος ειπε οτι δεν τον ανησυχει τοσο το ρινικο οστο καθως μπορει να εμφανιστει την αλλη εβδομαδα οσο το παχος της αυχενικης διαφανειας,τι να πω!
αυτη την εβδομαδα θα εχω νεα,σε ευχαριστω πολυ!

114ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Μάης 11, 2014 12:22 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρια καλως ηρθες και με το καλο το νινι σου!!!! Αυτο με το ρινικο οστο δεν το ηξερα οτι αν πας νωρις μπορει να μην δειξει σωστα.. εμενα αυχενικη μου εχει πει να κανω 13 εβδομαδων οποτε οσο μεγαλυτερη η εβδομαδα τοσο το καλυτερο!!

Valgreg εγω μετραω μερες για την αυχανικη μου!! Η κοιλια εχει γινει κοιλαρα παρολο που προσπαθω να μην γουρουνιαζω γιατι δεν θελω να παρω πολλα κιλα αυτη τη φορα... βεβαια μου το ειπε και η γιατρος οτι επιδη ειναι δευτερη εγκυμοσυνη η κοιλια μεγαλωνει πιο γρηγορα αλλα αναρωτιεμαι που θα φτασει..;;;;; κατα τα αλλα το μεγαλο μου νινι μεγαλωνει κι εχω παθει πλακα γιατι πλεον οταν θελει ειναι πολυ συνεργασιμη. Τωρα το θεμα που εχω ερχισει και σκεφτομαι ειναι το κοψιμο της πανας!!! Θα δουμε!!! Λογοδιαρροια με επιασε βραδιατικο...
περιμενω τα καλα νεα και απο τις δυο σας και ειπαμε θετικη σκεψη οσο μπορουμε!!!

καληνυχτες!!!

115ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Μάης 12, 2014 11:30 pm

μπεμπουλα*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα μανουλες!!ιΕιχε καποιο προβλημα ο υπολογιστης κ δεν μπορουσα να μπω...τεσπα!ολο αυτον τον καιρο με τους υπερηχους ηρθαν τα πανω κατω...(για καλο)εκει που σε εναν υπερηχο 16/4 (που ειδαμε πρωτη φορα εμβρυο κ καρδια)μου ειπε η γιατρος 6εβδ.κ4μ..κ στον τριτο υπερη.9/5 μεγαλωσε τοσο πολυ...ειδαμε κ χερακια κ ποδαρακια..κ ειμαι τελικα τωρα 11 κ 3μερες..αχ...κ μου ειπε αυχενικη 21/5 Very Happy maroui μου τι κανεις??απο οτι διαβαζω μια χαρα...παντα ετσι...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου στα κοριτσια να πανε ολα καλα τελικα...μας τρομαζουν μερικα πραματα στην αρχη αλλα στο τελος με καλη θετικη σκεψη ολα καλα..αχ,μακαρι...maroui λες να μην δουμε οσα πρεπει στις 21?να ειναι λες νωρις?επειδη θα ειμαι 12 κ 4μερες?

116ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Μάης 13, 2014 5:25 am

tinkerbellini

tinkerbellini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα κοριτσια, μολις γυρισα απο τον γιατρο  Crying or Very sad Crying or Very sad  δυστυχως αυριο παω για αποξεση! Ειμαι πολυ στεναχορημενη  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 534787 

117ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Μάης 13, 2014 5:54 am

μπεμπουλα*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοπελα μου ειλικρινα λυπαμαι πολυ...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις δυναμη να περασει...μπορει να μην κεχασεις ποτε..αλλα να σκεφτεσαι οτι για καποιο λογο εγινε,μπορει για το καλο του..η φυση μας εκανε ετσι να μας προστατευει απο ανωμαλιες..οπως και να εχει θελει χρονο..αλλα θα περασει...και οταν θα εισαι ετοιμη παμε για αλλο Very Happy Very Happy ...δεν σε ξερω και ποτε δεν θα σε δω αλλα να ξερεις σε κανω αγκαλια τωρα...θα περασει στο υποσχομαι

118ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Μάης 13, 2014 5:58 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tinkerbellini έγραψε:Καλησπερα κοριτσια, μολις γυρισα απο τον γιατρο  Crying or Very sad Crying or Very sad  δυστυχως αυριο παω για αποξεση! Ειμαι πολυ στεναχορημενη  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 534787 
Ελα βρε κοριτσι μου και τωρα σε σκεφτομουνα... κριμα Crying or Very sad 
να σου πω καταλαβαινω πως ειναι απωλεια αλλα μην σε παρει απο κατω!! Οσο μπορεις να εισαι δυνατη και ο Θεουλης θα σου στειλει γρηγορα ενα αλλο νινι. Να προσπαθησεις να μη φρικαρεις!!!

119ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Μάης 13, 2014 6:01 am

μπεμπουλα*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Maroui τι κανεις??ειμαι 2 μερες πιο μεγαλη(σε κοιλια)εμενα η γιατρος μου ειπε να κανουμε αυχενικη 21/5..μηπως σε φαινεται νωρις κ να ειναι καλυτερα καποιες μερες μετα??λεω εγω τωρα...

120ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Μάης 13, 2014 6:09 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπεμπουλα* έγραψε:Maroui τι κανεις??ειμαι 2 μερες πιο μεγαλη(σε κοιλια)εμενα η γιατρος μου ειπε να κανουμε αυχενικη 21/5..μηπως σε φαινεται νωρις κ να ειναι καλυτερα καποιες μερες μετα??λεω εγω τωρα...
γεια σου κοριτσακι μου!!! Λοιπον εμενα η γιατρος μου λεει οτι η αυχενικη ειναι καλο να γινεται μεσα στη 12η εβδομαδα οποτε μια χαρα μου ακουγεται η ημερομηνια. Βεβαια καθε γιατρος λειτουργει διαφορετικα... τι να πεις!!! Εμενα μου εκλεισε για τις 23/5 οποτε ειμαστε κοντα!!

121ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Μάης 13, 2014 6:32 am

tinkerbellini

tinkerbellini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σας ευχαριστω πααααρα πολυ κοριτσακια μου! Προς το παρον δεν μπορω να συνελθω, πιστευω με τον καιρο θα μου περασει αλλα ποτε δεν θα ξεχασω  Crying or Very sad  Ευχομαι να εχετε παντα τα καλυτερα αποτελεσματα και να κρατησετε στα χερακια υγιεστατα μωρακια!! Μακαρι να τα ξαναπουμε συντομα σε αναλογο θεμα.. Ευχαριστω και παλι!

122ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Μάης 13, 2014 11:48 pm

valgreg

valgreg
Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?

Tinkerbellini μου λυπαμαι πολυ,ξερω πως ειναι δυσκολο και πως θα περασει αρκετος καιρος για να το ξεπερασεις,πρεπει ομως να σκεφτεσαι θετικα γιατι ολα γινονται για καποιο λογο!εγω πριν απο αυτη την εγκυμοσυνη σε διαστημα 8 μηνων ειχα 2 παλλινδρομες κυησεις.το πρωτο το εχασα στις 6 εβδομαδες και το δευτερο στις 8.ολα θα πανε καλα απο εδω και περα,συμβαινει δυστηχως συχνα!

μπεμπουλα γεια σου και με το καλο και το δικο σου το νινι,ευχομαι να πανε ολα τελεια με την αυχενικη!

μαρακι τι καλα που η ζουζουνιτσα σου μεγαλωνει!να της δωσεις ενα γλυκο φιλι!

πηρα τα αποτελεσματα των αιματολογικων κοριτσια αλλα δεν ειναι και τοσο καλα

συγκεκριμενα για τρισωμια 21 ειχα 1 / 57

για τρισωμια 18 1 / 7

και για τρισωμια 13 δεν ειχα κανενα προβλημα

ο γιατρος ειπε πως πρεπει να κανω αμνιο οπωσδηποτε.
φυσικα ολα ειναι στατιστικα αλλα παμε με τις πιθανοτητες.

για συνδρομο νταουν εχουμε 2% πιθανοτητα να πασχει το μωρο αλλα και 98% να μην εχει κατι.

για συνδρομο εντουαρντς εχουμε 14% πιθανοτητα να το εχει αλλα και 86% να μην εχει τιποτα.

να σας πω οτι δεν αγχωθηκα?θα σας πω ψεματα!ομως ο Θεος ειναι μεγαλος και πιστευω πως θα μας βοηθησει!

υπαρχουν πολλες περιπτωσεις κοριτσιων με αναλογα αποτελεσματα ακομα και με πιθανοτητες 50-50 και τελικα τα μωρακια τους ηταν υγιη!

περιμενω τα δικα σας νεα!φιλια πολλα

123ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Μάης 14, 2014 12:41 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Valgreg η αμνιο απ'οσο ξερω θελει πολυ προσοχη αφου θα την κανεις. Ξεκουραση και ξαπλα!!!! Ειναι λογικο να αγχώνεσαι αλλα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα τελεια..οπως ειπες κι εσυ ο Θεος ειναι μεγαλος οποτε μιας και πιστευεις σ'αυτο θα κανω κι εγω μια μεγαλη προσευχη για σενα!!!
Ενημερωσε μας ποτε θα πας και περιμενουμε νεα σου!!

124ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Μάης 15, 2014 6:28 am

μπεμπουλα*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια γεια σας... Very Happy Valgreg μου κ εσγω με τη σειρα μου ευχομαι ευχομαι ν απανε ολα καλα..κ οπως πολυ ωραια εγραψες(2%για κακα,98% για καλο)ετσι θα βλεπεις κ θα σκεφτεσαι το θετικο..μακαρι να μπορουσες να κανεις κατι εσυ αλλα το μονο που μπορεις ειναι να εισαι ηρεμη οχι για σενα αλλα για αυτο το καημενο το υγιεστατο μωρακι μεσα στην κοιλιτσα σου...αντε να δουμε και για τις υπολοιπες που περιμενουμε για αυχενικη...
Κοριτσια να ρωτησω λιγο οσες εχετε ξανα κανει αυχενικη ν αμου πειτε απο που σας την κανουνε??γιατι η δικια μου μου ειπε κολπικα κ παντου στο ιντερνετ διαβαζω οτι το κανουν απο την κοιλια...α!valgreg περιμενουμε νεα σου...

125ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Μάης 15, 2014 12:10 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσακι μου!!! Τι κανετε;;; σημερα πηρα ρεπο απο τα μαδοκαθηκοντα και πηγα για καφεδακο με μια φιλη μου και ξελαμπικαρα λιγο απο τη μικρη!!!
Valgreg περιμενουμε νεα σου, μην μας ξεχνας!!!
μπεμπουλα θα σου πω παλι οτι ο καθε γιατρος λειτουργει διαφορετικα αλλα κι εγω πρωτη φορα ακουω αυχενικη με κολπικο υπερηχο... τι να σου πω;; Μου φαινεται λιγο περιεργο!! Εμενα που παω σε εναν πολυ καλο στο ειδος του μου την κανει αυτη την εξεταση με κοιλιακα... μηπως να τη ρωτησεις παλι μηπως κατι δεν στο εξηγησε σωστα;;
οι υπολοιπες που ειστε καλε;;; πειτε μας τα νεα σας!!!
καληνυχτουδια σε ολες τις μανουλες!!!
καληνυχτουδια σε ολες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις