Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 31]

126ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Μάης 16, 2014 1:06 am

mpiskoto

mpiskoto
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα!!! Να' μαι και γω!!! Τι κάνετε??
Πέρασε αρκετά ο καιρός! Σε λίγο θα μπεί για τα καλά το καλοκαίρι και θα κοβουμε βόλτες με τις κοιλίτσες μας!! Εγώ ήδη έχω φουσκώσει αρκετά...βέβαια καμια φορά σκέφτομαι μήπως είναι και η ιδέα μου.. Στις 22 έχω αυχενική...το άγχος μου όλο και αυξάνεται και σκέφτομαι και εγώ μήπως έκλεισα πολύ νωρίς...η γιατρος μου ειχε πει να κλείσω καπου μέσα στις 20-30 Μαιου.
Απο χθές με θυμήθηκαν κάτι πονάκια που ένιωθα τις πρώτες βδομάδες!Είναι ήπια όμως, οπότε δεν παίρνω τη γιατρό. Εσεις τι άλλα νέα???πως αισθάνεστε??

I love you I love you I love you I love you 

127ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Μάης 16, 2014 1:15 am

mpiskoto

mpiskoto
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

128ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Μάης 16, 2014 4:48 am

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maria maroui έγραψε:Valgreg η αμνιο απ'οσο ξερω θελει πολυ προσοχη αφου θα την κανεις. Ξεκουραση και ξαπλα!!!! Ειναι λογικο να αγχώνεσαι αλλα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα τελεια..οπως ειπες κι εσυ ο Θεος ειναι μεγαλος οποτε μιας και πιστευεις σ'αυτο θα κανω κι εγω μια μεγαλη προσευχη για σενα!!!Ενημερωσε μας ποτε θα πας και περιμενουμε νεα σου!!

Καλησπερα Μαρια μου,καλα εκανες και πηγες για καφεδακι χρειαζεται και αυτο!
Δεν εχω ακομα την αυχενικη,στις 17 εβδομαδες μου ειπαν,τωρα ειμαι στην 12η ακομα.
Και εγω πιστευω πως ολα θα πανε καλα!
Σε ευχαριστω για την στηριξη και για την προσευχουλα  Smile 

129ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Μάης 16, 2014 4:51 am

valgreg

valgreg
μπεμπουλα* έγραψε:Κοριτσια γεια σας... Very Happy Valgreg μου κ εσγω με τη σειρα μου ευχομαι ευχομαι ν απανε ολα καλα..κ οπως πολυ ωραια εγραψες(2%για κακα,98% για καλο)ετσι θα βλεπεις κ θα σκεφτεσαι το θετικο..μακαρι να μπορουσες να κανεις κατι εσυ αλλα το μονο που μπορεις ειναι να εισαι ηρεμη οχι για σενα αλλα για αυτο το καημενο το υγιεστατο μωρακι μεσα στην κοιλιτσα σου...αντε να δουμε και για τις υπολοιπες που περιμενουμε για αυχενικη...
Κοριτσια να ρωτησω λιγο οσες εχετε ξανα κανει αυχενικη ν αμου πειτε απο που σας την κανουνε??γιατι η δικια μου μου ειπε κολπικα κ παντου στο ιντερνετ διαβαζω οτι το κανουν απο την κοιλια...α!valgreg περιμενουμε νεα σου...

Καλησπερα μπεμπουλα μου τι κανεις?
σε ευχαριστω για τις ευχες σου κοπελα μου να εισαι καλα!ευχομαι με τη σειρα μου να πανε ολα καλα στην αυχενικη σου!!
εμενα μου την εκανε κοιλιακα αλλα λογω κοιλων ο γιατρος μου μου ειπε οτι θα επρεπε να μου την εχει κανει κολπικα γιατι δειχνει καλυτερα.
συνηθως σαν υπερηχος τον κανουν κοιλιακα εκτος απο καποιες περιπτωσεις στις οποιες σουν κανουν κολπικα.
οτι σου πει ο γιατρος σου!!
φιλακια θα περιμενουμε νεα σου!!

κιλων εννοουσα οχι κοιλιων χαχαχα

130ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Μάης 16, 2014 4:54 am

valgreg

valgreg
mpiskoto έγραψε:Καλημέρα!!! Να' μαι και γω!!! Τι κάνετε??
Πέρασε αρκετά ο καιρός! Σε λίγο θα μπεί για τα καλά το καλοκαίρι και θα κοβουμε βόλτες με τις κοιλίτσες μας!! Εγώ ήδη έχω φουσκώσει αρκετά...βέβαια καμια φορά σκέφτομαι μήπως είναι και η ιδέα μου..  Στις 22 έχω αυχενική...το άγχος μου όλο και αυξάνεται και σκέφτομαι και εγώ μήπως έκλεισα πολύ νωρίς...η γιατρος μου ειχε πει να κλείσω καπου μέσα στις 20-30 Μαιου.
Απο χθές με θυμήθηκαν κάτι πονάκια που ένιωθα τις πρώτες βδομάδες!Είναι ήπια όμως, οπότε δεν παίρνω τη γιατρό. Εσεις τι άλλα νέα???πως αισθάνεστε??

I love you I love you I love you I love you 

καλησπερα μπισκοτο αντε λιγο εμεινε μεχρι την αυχενικουλα σου,θα περιμενουμε νεα σου!!
απο τη στιγμη που ο γιατρος σου ειπε απο 20-30 και εκλεισες στις 22 δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα κοριτσι μου!
και εγω χτες ειχα πονακια στη κοιλια και πονο στη μεση αλλα ολα ειναι φυσιολογικα,μωρακι υπαρχει εκει μεσα.να ξεκουραζεσαι οταν νιωθεις τετοιες μικροενοχλησεις και ολα καλα!!

131ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Μάης 20, 2014 8:29 am

anpap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsai mou kalispera!!ti kanete pws eiste...?ta nea sas??eixa na mpw arketo kairo...me eixan piasei ta psuxologika mou neyra anxos!!ppppffff!!eytyxws ekana exthes tin ayxeniki mou eipe ola kala k isixasa ligo...

132ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Μάης 22, 2014 4:04 am

mpiskoto

mpiskoto
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σε ευχαριστώ val για την υποστήριξη!! Εύχομαι κ σε σενα τα καλύτερα αποτελέσματα! Ολα θα είναι καλα! Κ το πιστευω και το νιώθω!
Αnpap πάει κ αυτό..τώρα μπορείς να χαλαρώσεις κ να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!
Εγω εχω σήμερα την αυχενική..σε λίγες ώρες...κ όπως πάντα πριν τον γιατρό, με πιάνουν αρνητικές σκέψεις! Κ ψάχνω να βρώ στο διαδίκτυο διάφορα!! Λες κ αν είχε συμβεί κάτι δεν θα είχα έστω μια μικρούλαα ένδειξη τόοοσο καιρό. Αυτη τη φορά δεν θα του περάσει...τελος η αρνητίλα!! ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΤΕΛΟΣ...
Σας ζάλισα.. αλλά ήθελα κάπου να πώ αυτό που σκέφτομαι κ να μην με αποπάρουν!!!
Θα επιστρέψω με νέα!!!! φιλια πολλά σε όλες τις εγκυούλες!!!

133ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Μάης 22, 2014 4:56 am

maria1984

maria1984
Γεια σας κορίτσια , τι κάνετε ;;; Εγώ για την αυχενικη έχω ακόμα μέλλον μέχρι να την κάνω . Προς το παρών ανυπομονώ να περάσει ο μήνας να παω στο γιατρό να δω το φασολάκι μας ... Κορίτσια μην διαβάζεται απο το ιντερνετ τα προβλήματα της εγκυμοσύνης γιατί ειναι πολύ εύκολο να επηρεαστειτε απο αυτά ... Στην πρώτη μου εγκυμοσυνη είχα μεγάλη άγνοια κ δεν είχα καθόλου άγχος .δεν ήξερα κάν τι ειναι η αυχενικη διαφάνεια κ τι μπορεί να δείξει κ γενικά ήμουν πολύ χαλαρή .

134ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Μάης 22, 2014 8:54 am

anpap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalispera!!!!maria mou exeis dikio..i psixologiki epiroei einai megali..exei k ta kala tou omws!!mpiskotaki ti kaneis??ti egine me tin eyxeniki sou?ola kala?? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 328109 

135ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Μάης 23, 2014 2:37 am

mpiskoto

mpiskoto
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να απολαύσουν την εγκυμοσύνη τους, χωρίς προβλήματα και άγχος. Η φύση μας προστατεύει και όλα αντιμετωπίζονται. Δεν θα ανήκω στις μανούλες Νοεμβριου, στην αυχενική η καρδούλα δεν χτυπούσε. Δικαίως αισθανόμουν οτι κάτι είχε αλλάξει. Θα ανήκω σε άλλο μήνα μετά απο καιρό ομως! Σας ευχαριστώ για την παρέα, να προσέχετε και να κάνετε αυτό που νιώθετε γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα!
Φιλιά!! Smile Smile Smile 

136ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Μάης 23, 2014 3:04 am

valgreg

valgreg
anpap έγραψε:koritsai mou kalispera!!ti kanete pws eiste...?ta nea sas??eixa na mpw arketo kairo...me eixan piasei ta psuxologika mou neyra anxos!!ppppffff!!eytyxws ekana exthes tin ayxeniki mou eipe ola kala k isixasa ligo...

Καλησπέρα κορίτσι μου χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με την αυχενική σου,εύχομαι να κυλήσουν όλα τέλεια μέχρι το τέλος!!

137ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Μάης 23, 2014 3:08 am

valgreg

valgreg
mpiskoto έγραψε:Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να απολαύσουν την  εγκυμοσύνη τους, χωρίς προβλήματα και άγχος. Η φύση μας προστατεύει και όλα αντιμετωπίζονται. Δεν θα ανήκω στις μανούλες Νοεμβριου, στην αυχενική η καρδούλα δεν χτυπούσε. Δικαίως αισθανόμουν οτι κάτι είχε αλλάξει. Θα ανήκω σε άλλο μήνα μετά απο καιρό ομως! Σας ευχαριστώ για την παρέα, να προσέχετε και να κάνετε αυτό που νιώθετε γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα!
Φιλιά!! Smile Smile Smile 

Καλησπέρα μπισκοτάκι μου,λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σου.
Πριν από αυτή την εγκυμοσύνη είχα και εγώ 2 παλίνδρομες κυήσεις.
Τώρα τα ξέρεις με αυτήν βγήκαν διάφορα στην αυχενική αλλά δεν το βαζουμε κάτω,με θετική σκέψη και ελπίδα όλα θα πάνε καλά.
Ευχομαι σύντομα να ξανα έχεις ενα μικρο θαυματακι στη κοιλιτσα σου και ολα να κυλησουν φυσιολογικα αυτη τη φορα μεχρι το τελος.
Φιλακια πολλα πολλα  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 35468 

138ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Μάης 23, 2014 3:10 am

valgreg

valgreg
Κορίτσια τι κανετε?ελπιζω ολες να ειστε καλα,χαθηκαμε!
τι εγιναν οι υπολοιπες κοπελες με τις αυχενικες τους?
εγω καλα νιωθω ξεπερασα τις κρισεις αγχους που με παιδευαν μετα την αυχενικη και απολαμβανω την εγκυμοσυνη μου.
τα συμπτωματα συνεχιζουν και εγω ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο.
πιστη,ελπιδα και αγαπη για το μωρο μου αυτο σκεφτομαι συνεχεια.
σας φιλω,περιμενω νεα σας  Very Happy 

139ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Μάης 24, 2014 9:00 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα!!! Εχω μερες να μπω και να δω τα νεα σας...
Mpiskoto μου λυπαμε πολυ για την απωλεια σου.. σου ευχομαι να εισαι δυνατη να το ξεπερασεις και με το καλο ενα νεο σπορακι στην κοιλιτσα σου.
Anpap συγχαρητήρια για την αυχενικη σου και με το καλο το νινι σου!!! Να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη μεχρι το τελος της!!!
εγω πηγα για αυχενικη και δεν με βλεπω καλα....μαλλον δεν θα τη γλιτωσω την αμνιο!! Ο γιατρος που πηγαινω για τους μεγαλους υπερηχους δεν συνεργαζεται με τη γιατρο μου οποτε την Τριτη θα παω και για ενα δευτερο υπερηχο να με δει και η γιατρος μου μαζι με τον δικο της γιατρο που κανει τους υπερηχους. Ο γιατρος που μου εκανε αυχενικη λοιπον ειδε μια ταχυπαλμια στο εμβρυο κατι το οποιο μπορει να ειναι τυχαιο και οτι η μια βαλβιδα στην καρδια μενει λιγο ανοιχτη αλλα αυτο μας ειπε οτι μπορει να φτιαξει. Ομως και το ποσοστο για τρισωμια13 ηταν 1:20. Οποτε αυτος που μου εκανε αυχενικη μιλησε κατευθειαν για αμνιο. Η γιατρος που της το ειπα μου ειπε οτι πρωτα θα με δει κι εκεινη και μετα θα δουμε. Εγω δεν εχω καταλαβει τι εχει γινει και η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει να πανε ολα καλα!!!!! Valgreg μαλλον μαζι θα τα κανουμε ολα... θετικη σκεψη και να μας πανε ολα καλα!!

140ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Μάης 25, 2014 6:14 am

γεωργια καρ

γεωργια καρ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια με το καλο να ερθουν στον κοσμο τα μωρακια σας!Εγω ειμαι μελλουσα μανουλα δεκεμβριου 2014!Ευχομαι ολες να εχουμε μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

141ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Μάης 26, 2014 12:29 am

valgreg

valgreg
maria maroui έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα!!! Εχω μερες να μπω και να δω τα νεα σας...
Mpiskoto μου λυπαμε πολυ για την απωλεια σου.. σου ευχομαι να εισαι δυνατη να το ξεπερασεις και με το καλο ενα νεο σπορακι στην κοιλιτσα σου.
Anpap συγχαρητήρια για την αυχενικη σου και με το καλο το νινι σου!!! Να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη μεχρι το τελος της!!!
εγω πηγα για αυχενικη και δεν με βλεπω καλα....μαλλον δεν θα τη γλιτωσω την αμνιο!! Ο γιατρος που πηγαινω για τους μεγαλους υπερηχους δεν συνεργαζεται με τη γιατρο μου οποτε την Τριτη θα παω και για ενα δευτερο υπερηχο να με δει και η γιατρος μου μαζι με τον δικο της γιατρο που κανει τους υπερηχους. Ο γιατρος που μου εκανε αυχενικη λοιπον ειδε μια ταχυπαλμια στο εμβρυο κατι το οποιο μπορει να ειναι τυχαιο και οτι η μια βαλβιδα στην καρδια μενει λιγο ανοιχτη αλλα αυτο μας ειπε οτι μπορει να φτιαξει. Ομως και το ποσοστο για τρισωμια13 ηταν 1:20. Οποτε αυτος που μου εκανε αυχενικη μιλησε κατευθειαν για αμνιο. Η γιατρος που της το ειπα μου ειπε οτι πρωτα θα με δει κι εκεινη και μετα θα δουμε. Εγω δεν εχω καταλαβει τι εχει γινει και η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει να πανε ολα καλα!!!!! Valgreg μαλλον μαζι θα τα κανουμε ολα... θετικη σκεψη και να μας πανε ολα καλα!!

καλημερα κοριτσι μου σε καταλαβαινω απολυτα!και εμας για τρισωμια 13 μας βγηκε 1:7 στο ειχα πει δηλαδη 14%.
εσυ εχεις ενα 5%,οπως και να εχει ολα θα πανε καλα μην αγχωνεσαι!
και μας μας ειπε τοτε οτι ειχε ταχυπαλμια το μωρο και καλο ειναι να το εξετασει και ενας ειδικος καρδιολογος εμβρυολογος.
θετικη σκεψη και πιστη πανω απ'ολα και τα νινακια μας θα ειναι μια χαρα.
στειλε οταν εχεις νεοτερα απο την αλλη γιατρο.
σε φιλω

142ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Μάης 26, 2014 12:30 am

valgreg

valgreg
γεωργια καρ έγραψε:Κοριτσια με το καλο να ερθουν στον κοσμο τα μωρακια σας!Εγω ειμαι μελλουσα μανουλα δεκεμβριου 2014!Ευχομαι ολες να εχουμε μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

με το καλο κοπελα μου και το δικο σου νινακι!!

143ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Μάης 26, 2014 6:38 am

mama prwti fora

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα, είμαι και εγώ μέλλουσα μανούλα με πητ 30/11/14! Περιμένουμε μία υπερδραστήρια (σε υπερήχους και αυχενική) μπεμπούλα! ο γιατρός μας λέει ότι είναι πολύ δύσκολο για αυτό το παιδί να κάτσει ακίνητο!
την περασμένη εβδομάδα όμως είχαμε μία τεράστια αποκόλληση και νοσηλευτήκαμε 5 μέρες και τώρα είμαι στο κρεβάτι, αλλά δεν πειράζει χαλάλι της!!! Την Παρασκευή θα την δούμε πάλι και εύχομαι να την δω να χορεύει πάλι!!

144ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Μάης 31, 2014 1:22 am

valgreg

valgreg
Καλημέρα κοριτσια τι κανετε?που χαθηκατε εσείς?τρομαξα να βρω το θεματακι μας!

Λοιπον να σας πω τα δικα μου νεα!χτες επισκεφτηκαμε εναν αλλον γιατρο υπερηχογραφιστη ο οποιος μας εκανε επαναληψη τυπου αυχενικης και το μωρακι μας δειχνει μια χαρα!!εμφανιστηκε το ρινικο οστο και λογω αυτου οι πιθανοτητες για να μην εχει καποιο συνδρομο αυξηθηκαν σημαντικα!!ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη,εγινε το θαυμα που περιμεναμε.1 μηνας μεσα στο αγχος και ομως τωρα ακουσαμε τα καλα τα νεα.
επισης μας ειπε οτι περιμενουμε κοριτσακι!!

περιμενω νεα σας συντομα.σας φιλω  Very Happy 

145ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Μάης 31, 2014 1:30 am

valgreg

valgreg
mama prwti fora έγραψε:Καλησπέρα, είμαι και εγώ μέλλουσα μανούλα με πητ 30/11/14! Περιμένουμε μία υπερδραστήρια (σε υπερήχους και αυχενική) μπεμπούλα! ο γιατρός μας λέει ότι είναι πολύ δύσκολο για αυτό το παιδί να κάτσει ακίνητο!
την περασμένη εβδομάδα όμως είχαμε μία τεράστια αποκόλληση και νοσηλευτήκαμε 5 μέρες και τώρα είμαι στο κρεβάτι, αλλά δεν πειράζει χαλάλι της!!! Την Παρασκευή θα την δούμε πάλι και εύχομαι να την δω να χορεύει πάλι!!

με το καλο κοριτσι μου η μπεμπουλα σας,να πανε ολα καλα!!!

146ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Μάης 31, 2014 3:02 am

maria1984

maria1984
valgreg έγραψε:Καλημέρα κοριτσια τι κανετε?που χαθηκατε εσείς?τρομαξα να βρω το θεματακι μας!

Λοιπον να σας πω τα δικα μου νεα!χτες επισκεφτηκαμε εναν αλλον γιατρο υπερηχογραφιστη ο οποιος μας εκανε επαναληψη τυπου αυχενικης και το μωρακι μας δειχνει μια χαρα!!εμφανιστηκε το ρινικο οστο και λογω αυτου οι πιθανοτητες για να μην εχει καποιο συνδρομο αυξηθηκαν σημαντικα!!ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη,εγινε το θαυμα που περιμεναμε.1 μηνας μεσα στο αγχος και ομως τωρα ακουσαμε τα καλα τα νεα.
επισης μας ειπε οτι περιμενουμε κοριτσακι!!

περιμενω νεα σας συντομα.σας φιλω  Very Happy 

Μπράβο που ολα ειναι μια χαρα με το μωρακι σας , να ηρεμήσεις τωρα κ να απολαύσεις την εγκυμοσυνη σου .,.

147ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Ιουν 01, 2014 5:50 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα σε ολες και καλο μηνα να εχουμε!!!!
Valgreg μολις μπηκα και ειδα τα νεα σου και πραγματικα χαρηκα παααρα πολυ!!!! Κοπελα μου μπραβο και σου ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος με μια γερη κοριτσαρα στην αγκαλια σου!!!!

Αναλογα νεα εχω κι εγω λοιπον.... αφου βγηκαν τα αποτελεσματα του PAPP-A ο γιατρος θελησε να μας ξαναδει και να ξανακανει τις μετρησεις στην καρδουλα. Πηγαμε λοιπον με λιγοτερο αγχος αυτη τη φορα και οι παλμοι ηταν φυσιολογικοι και στη βαλβιδουλα δεν ειδε κατι που να μας ανησυχει, οποτε μας ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανουμε αμνιο πως το παρον αλλα αν δουμε κατι υποπτο στη β επιπεδου τοτε θα το ξανα συζητησουμε το θεμα!! Χαρηκα απιστευτα πολυ αλλα εχω ενα αγχος μεχρι τη β επιπεδου που δεν περιγραφεται!!! Αααα κι εμας μαλλον κοριτσαρα ειναι βαση των προβλεψεων του γιατρου..

148ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 03, 2014 2:40 am

valgreg

valgreg
maria maroui έγραψε:Καλησπερα σε ολες και καλο μηνα να εχουμε!!!!
Valgreg μολις μπηκα και ειδα τα νεα σου και πραγματικα χαρηκα παααρα πολυ!!!! Κοπελα μου μπραβο και σου ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος με μια γερη κοριτσαρα στην αγκαλια σου!!!!

Αναλογα νεα εχω κι εγω λοιπον.... αφου βγηκαν τα αποτελεσματα του PAPP-A ο γιατρος θελησε να μας ξαναδει και να ξανακανει τις μετρησεις στην καρδουλα. Πηγαμε λοιπον με λιγοτερο αγχος αυτη τη φορα και οι παλμοι ηταν φυσιολογικοι και στη βαλβιδουλα δεν ειδε κατι που να μας ανησυχει, οποτε μας ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανουμε αμνιο πως το παρον αλλα αν δουμε κατι υποπτο στη β επιπεδου τοτε θα το ξανα συζητησουμε το θεμα!! Χαρηκα απιστευτα πολυ αλλα εχω ενα αγχος μεχρι τη β επιπεδου που δεν περιγραφεται!!! Αααα κι εμας μαλλον κοριτσαρα ειναι βαση των προβλεψεων του γιατρου..

Καλησπέρα Μαράκι μου,καλό μήνα και σε εσένα!
μπράβο κορίτσι μου,πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!
να μην ανησυχείς καθόλου,όλα θα είναι τέλεια και στην β'επιπέδου θα το δεις.
κοριτσακι και εσείς ε?γερά μωρακια και οτι θελει ο Θεος!
με τα συμπτωματα πως εισαι?εγω ολα καλα,νιωθω τετοια ζωντανια αλλο πραγμα χαχαχα

149ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 03, 2014 5:27 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανουλες!!!
Valgreg το αγχος δεν μου εχει φυγει η αληθεια ειναι αλλα απο την αρχη εχω προαισθημα οτι το μωρο μου ειναι μια χαρα. Απο συμπτώματα δεν εχω τιποτα γενικοτερα. Ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα ουτε τωρα. Ολα μια χαρα!! Η ψυχολογια μου εννοειται πως εχει ανεβει μετα το ραντεβου με το γιατρο κι εχω τρελη ενεργεια κι εγω.
αυτη την εβδομαδα θα κανω επαναληπτικες εξετασεις αιματο και ουρων και κυστικη που ακομα δεν την εχω κανει. Και δεν τα παω καθολου καλ με τις βελονες....

150ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 03, 2014 12:21 pm

valgreg

valgreg
maria maroui έγραψε:Γεια σας μανουλες!!!
Valgreg το αγχος δεν μου εχει φυγει η αληθεια ειναι αλλα απο την αρχη εχω προαισθημα οτι το μωρο μου ειναι μια χαρα. Απο συμπτώματα δεν εχω τιποτα γενικοτερα. Ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα ουτε τωρα. Ολα μια χαρα!! Η ψυχολογια μου εννοειται πως εχει ανεβει μετα το ραντεβου με το γιατρο κι εχω τρελη ενεργεια κι εγω.
αυτη την εβδομαδα θα κανω επαναληπτικες εξετασεις αιματο και ουρων και κυστικη που ακομα δεν την εχω κανει. Και δεν τα παω καθολου καλ με τις βελονες....

μην ξεχνας πως το προαισθημα τις πιο πολλες φορες ειναι και σωστό!
εγω την εκανα την κυστικη και ειμαι αρνητικη οποτε ξεμπερδεψα με αυτο.
το επομενο ραντεβου μας ειναι την 1η Ιουλιου το πρωι και μια εβδομαδα πριν με εχει βαλει να κανω εξετασεις αιματος και ουρων.
τωρα πια ειπε θα το βλεπουμε μια φορα τον μηνα.πωπω πως θα περναει ενας ολοκληρος μηνας για να το βλεπουμε ξανα?χαχαχα
εγω παλι δεν εχω κανενα προβλημα με ενεσεις και γενικα με χειρουργεια ειμαι αναισθητη σε οτι αφορα τον εαυτο μου,με τους αλλους αγχωνομαι.
εσενα ποτε ειναι το επομενο ραντεβου τωρα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις