Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 31]

151ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 03, 2014 1:08 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ραντεβου για υπερηχο μαλλον θα μου κλεισει τελος Ιουνιου, οπως ειπες κι εσυ καθε μηνα απο εδω και περα. Θα περασω ομως απο τη γιατρο μου μολις παρω τα αποτελεσματα των εξετασεων για να τα πουμε γενικοτερα!!
Με τα κιλα πως τα πας;;; εγω εχω παρει 1,5 και προσπαθω χωρις να στερουμαι βεβαια να μην παρω πολλα. Αλλο αγχος κι αυτο!!!

152ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 03, 2014 8:25 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημεεερα...Κ εγω εγκυουλα στο πεμπτο παιδακι με ημ/νια τοκετου απο γιατρο 25/11/14 κ απο υπερυχο 17/11/14 ...αλλα μαλλον κλεινω βαση των γονιμων με τον υπερυχο...αρααα αφου παω με καισαρικες παμε για αρχες νοεμβρηηη!!!! Και απο αυχενικη διαφανια μας το εβγαλε κοριτσακι!!!(Εχω 2 κορες κ 2 γιους)Αρα θα υπερτερουμε το γυναικειο φυλο στο σπιτι...χεεχεχε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 654316 

153ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 05, 2014 2:24 am

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="maria maroui"]Ραντεβου για υπερηχο μαλλον θα μου κλεισει τελος Ιουνιου, οπως ειπες κι εσυ καθε μηνα απο εδω και περα. Θα περασω ομως απο τη γιατρο μου μολις παρω τα αποτελεσματα των εξετασεων για να τα πουμε γενικοτερα!!
Με τα κιλα πως τα πας;;; εγω εχω παρει 1,5 και προσπαθω χωρις να στερουμαι βεβαια να μην παρω πολλα. Αλλο αγχος κι αυτο!!!
[/quote

καλησπερα Μαρακι μου.
θα περιμενω νεα σου για τα αποτελεσματα.
ασε τα κιλα ειναι μεγααααλο θεμα!!
εγω ηδη τα ειχα απο πριν και μεσα στο ολο διαστημα εβαλα 3,5 δεδομενου οτι επαιρνα και προγεστερονη η οποια με επρηξε.
συνολικα ο γιατρος μου ειπε πως θελει να παρω 10 οποτε καταλαβαινεις!

154ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 05, 2014 2:27 am

valgreg

valgreg
ria spies έγραψε:Καλημεεερα...Κ εγω εγκυουλα στο πεμπτο παιδακι με ημ/νια τοκετου απο γιατρο 25/11/14 κ απο υπερυχο 17/11/14 ...αλλα μαλλον κλεινω βαση των γονιμων με τον υπερυχο...αρααα αφου παω με καισαρικες παμε για αρχες νοεμβρηηη!!!! Και απο αυχενικη διαφανια μας το εβγαλε κοριτσακι!!!(Εχω 2 κορες κ 2 γιους)Αρα θα υπερτερουμε το γυναικειο φυλο στο σπιτι...χεεχεχε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 654316 

καλησπερα κοριτσι μου,καλωσορισες και με το καλο το μωρακι σας!!
να τα χαιρεσαι ολα τα παιδακια σου!!πρεπει να εγινες μικρη μανουλα για πρωτη φορα ε?
εμας ειναι το πρωτο μας μετα απο δυο παλινδρομες που ειχα και μας ειπαν και εμας για κοριτσακι.
και εμενα πητ απο τον γιατρο εχουμε 26/11 και βασει υπερηχου 16/11 αλλα μεχρι στιγμης μιλαμε για φυσιολογικο τοκετο.

155ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 06, 2014 5:38 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια!!!!
Ria spies καλως ηρθες στο παρεακι...με το καλο το πεμπτο νινι σου!!
Valgreg αργει ακομα το ατιμος ο υπερηχος και μεχρι να αρχισουμε να τα νιωθουμε ειναι λιγο αγχωτικο αυτο το "περιμενε ενα ολοκληρο μηνα"!!!!
μαλλον εσυ θα μας πεις πρωτη νεα απο τον υπερηχο γιατι εμενα η γιατρος μου ειπε να παω οταν θα ειμαι 18 εβδομαδων...δηλαδη αρχες ιουλιου!! Δεν ξερω μηπως της την κανω και παω πιο νωρις..χαχαχα!!!

156ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 06, 2014 10:26 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσια!!!κ εγω με τα κιλα το παλευω η αληθεα ειναι γιατι μετα απο τοι πεμπτο δεν νομιζω να την γλιτωσω...θα μου μεινουν ολα τα κιλα γιατι μεγαλωνω κ αλλαζει ο μεταβολισμος....ουφ...γεννησα το πρωτο μου παιδι 24 1/2.Για Β επιπ-εδου σας ειπανε οι γιατροι σας κατα ποτε θα το κανετε?

157ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Ιουν 07, 2014 5:40 am

valgreg

valgreg
maria maroui έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!!!
Ria spies καλως ηρθες στο παρεακι...με το καλο το πεμπτο νινι σου!!
Valgreg αργει ακομα το ατιμος ο υπερηχος και μεχρι να αρχισουμε να τα νιωθουμε ειναι λιγο αγχωτικο αυτο το "περιμενε ενα ολοκληρο μηνα"!!!!
μαλλον εσυ θα μας πεις πρωτη νεα απο τον υπερηχο γιατι εμενα η γιατρος μου ειπε να παω οταν θα ειμαι 18 εβδομαδων...δηλαδη αρχες ιουλιου!! Δεν ξερω μηπως της την κανω και παω πιο νωρις..χαχαχα!!!

Μαρία μου εμένα ραντεβου μου εχει κλεισει 1/7 οποτε...ισως και να με προλαβεις χαχαχα
εγω εχω καταμπερδευτει πια με την ημερομηνια της αυχενικης θα επρεπε να ημουν 16 εβδομαδων αυριο ενω με την ημερομηνια της κανονικης τελευταιας περιοδου αυριο ειμαι 17!πρεπει να ρωτησω τον γιατρο γιατι δεν γινεται!

158ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Ιουν 07, 2014 5:42 am

valgreg

valgreg
ria spies έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!κ εγω με τα κιλα το παλευω η αληθεα ειναι γιατι μετα απο τοι πεμπτο δεν νομιζω να την γλιτωσω...θα μου μεινουν ολα τα κιλα γιατι μεγαλωνω κ αλλαζει ο μεταβολισμος....ουφ...γεννησα το πρωτο μου παιδι 24 1/2.Για Β επιπ-εδου σας ειπανε οι γιατροι σας κατα ποτε θα το κανετε?

καλησπερα Ρια μου!καλα ελεγα οτι εγινες μικρη μανουλα!
μην στεναχωριεσαι για τα κιλα,προσπαθεια θελει.το σημαντικοτερο ειναι το θαυματακι που περιμενεις να φερεις στον κοσμο και αυτα που εχεις ηδη φερει!
για β επιπεδου δεν μου ειπε ο γιατρος το μονο που ειπε ειναι πως θα την κανουμε την 22η με 23η εβδομαδα,οποτε αναμεινατε στο ακουστικο σας  Laughing 

159ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Ιουν 07, 2014 12:08 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια μου!!!
Ria η αληθεια ειναι οτι αλλαζει ο μεταβολισμος (δεν ξερω και ποσο χρονων εισαι) αλλα εγω το καταλαβα μετα την πρωτη μου γεννα. Ειχα καταφερει με πολυ κοπο και πολυ φαγητο να παρω 18 κιλα, οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ημουνα μειον εξι εεεε λεω θα τα χασω μωρε.... ετσι ειχα μαθει οτι το ραβω λιγο και χανω.... αμ δε!!!! Κι ετσι εκανα διαιτα με φιλη μου διαιτολογο η οποια βεβαια μου ειπε οτι γυρω στα 30 με 33 αλλαζει ο μεταβολισμος και μετα παλι γυρω στα 40. Οποτε τωρα προσπαθω απλα να μην γουρουνιαζω και μεχρι στιγμης ειμαι καλα. Για β επιπεδου εγω εκλεισα τελος Ιουλιου...εχουμε μελλον ακομα!!!

Valgreg κι εγω με τις εβδομαδες χανομαι λιγο οποτε μου εχει πει η γιατρος μου οτι καθε τελος του μηνα αλλαζω μηνα και το παω ετσι. Απ'οτι μας βλεπω μαζι θα κανουμε τον επομενο υπερηχο..για να δουμε!!

160ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Ιουν 07, 2014 12:12 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ria μολις τωρα προσεξα την ηλικια σου, οποτε ειμαστε κοντα!!! Λογικα το πρωτο κολλημα του μεταβολισμου το εχεις ξεπερασει κι εσυ...χαχαχα!!!

161ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Ιουν 09, 2014 8:11 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα μανουλιτσες ...η αληθεια ειναι οτι τα τελευταια 2 χρονια κολλησε ο μεταβολισμος μου κ δεν μπορουσα να χασω 5 κιλα που μου εμειναν απο την τελευταια γεννα....αρα ...καλα κρασια....ας πανε ολα καλα με τα μπεμπεκια μας κ αυτα θα δουμε μετα...εγω λεω αυριο να παω απο τον γιατρο μου να δει τις αιματολογικες μου που εκανα κ λογικα θα μου πει για β επιπεδου...κοβω αρχες ιουλιου να με στελνει...πηγατε πουθενα κοριτσαρες το τριημερο???

162ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Ιουν 09, 2014 11:33 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανουλες!!!
Κι εγω θα παω για αιματολογικες αυτη την εβδομαδα γιατι την προηγουμενη δε προλαβα καθολου. Β επιπεδου μου εκλεισε ο γιατρος για 22 Ιουλιου αλλα επιδη θα ειμαι 21 εβδομαδων λεω να του το αλλαξω για μια εβδομαδα μετα γιατι και η γυναικολογος μου μου ειπε για 22η εβδομαδα.
Τριημερακι κατα βαση μειναμε Αθηνα, πηγαμε μια βολτιτσα στους γονεις μου που ηταν στον ορωπο αλλα μπανιο στη θαλασσα ακομα δεν καναμε!!!
κι εγω ria η αληθεια ειναι οτι τα κιλα τα σκεφτομαι αλλα πραγματικα μου φαινεται οτι ειναι κατι εντελως ασήμαντο μπροστα σε ενα υγιες μωρακι.... ασε γιατι μετα την αυχενικη εχω τρομοκρατηθει και περιμενω πως και πως τη β επιπεδου!!!
τα υπολοιπα κοριτσια της ομαδουλας μας τι κανουν;;;; πως πανε οι κοιλιτσες σας;;;;

163ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 10, 2014 3:08 am

mama prwti fora

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα κορίτσια, εμείς συνεχίζουμε να είμαστε ξάπλα μετά την αποκόλληση. Μάλλον μου δίνει μια τελευταία ευκαιρία να ξεκουραστώ πριν έρθει και με βάλει στο τρέξιμο!
Εμείς β επιπέδου έχουμε μετά τις 22 Ιουλίου, έχουμε καιρό ακόμα...

164ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 10, 2014 3:30 am

valgreg

valgreg
καλησπερα κοριτσια μου!!!

πως ειστε?ολες καλα ελπιζω!!μπηκα σημερα και ειδα πολλα μηνυματακια και πολυ το χαρηκα,τι ωραια,ετσι να μην χανομαστε!!

Ρια μου πουθενα δεν πηγαμε το τριημερο μιας και ο αντρας μου δουλευε.εγω ειμαι απο Πειραια αλλα μενουμε Εβρο λογω του οτι ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος.Φετος περιμενουμε για μεταθεση,σε κανα μηνα θα ξερουμε,μαλλον Θεσσαλονικη.

Μαρακι,καλυτερα να την κλεισεις την 22η εβδομαδα,λενε οτι αυτη και η επομενη ειναι καλυτερες για β επιπεδου!

Μαμα για πρωτη φορα,ευχομαι να περασει γρηγορα η αποκολληση και να μπορεσεις να επανελθεις στους φυσιολογικους σου ρυθμους!

Τελικα μαλλον ολες μεσα στον ιουλιο θα κανουμε τις β επιπεδου.
εγω αιματολογικες θα κανω προς το τελος ιουνιου.
ρε κοριτσια να σας ρωτησω,ποτε θα νιωσουμε τα ζουζουνακια μας?ανυπομονω τοοοοσο πολυ!!!
σας ειπαν τπτ οι γιατροι σας για μπανια στην θαλασσα αν απαγορευονται πχ?εγω δεν τον εχω ρωτησει ακομα αλλα ενω το εχω τοσο πολυ αναγκη ψιλοφοβαμαι κιολας,ξερετε για μυκητες κλπ

165ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 10, 2014 6:29 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mama proti fora σου ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα και να σηκωθεις!!! Αλλα μαλλον δικιο εχεις, εκμεταλλευσου την ξαπλα τωρα οσο μπορεις..χαχαχα!!! Περαστικα!!!
Valgreg κι εγω που υποτιθεται ειμαι δευτερομανουλα και θα το νιωσω το μωρο πιο νωρις ειμαι τοσο κουκουρουκου που ειμαι σιγουρη πως αν δεν αρχισει τα γερα κλωτσιδια χαμπαρι δεν θα παρω.... τη μεγαλη την ενιωσα 19 εβδομαδων αν θυμάμαι καλα!!!

Οσο για θαλασσα εμενα η γιατρος μου εχει πει οτι μπορω να κανω μπανιο αρκει να ξερω οτι ειναι καθαρη.
Εγω παντως που ειμαι φοβιτσιαρα μ'αυτα στη πρωτη μου εγκυμοσυνη που ειχαμε παει και σε νησακι με καθαρα νερα, εκανα μια γρηγορη βουτια και μετα εξω να αλλαξω μαγιο!!! Δεν ευχαριστηθηκα μπανιο η αληθεια ειναι. Επισης μου ειχε πει οτι δεν κανει να καθομαι στον ηλιο οποτε κυνηγουσα τις σκιες..χιχιχι!!
φετος ακομα ο καιρος δεν βοηθαει για θαλασσιτσα..το καλο ειναι οτι εχουμε ενα γαμο στα κουφονησια οποτε εκει σιγουρα θα κανω μπανιο...δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω ετσι!!!

166ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 10, 2014 7:23 am

valgreg

valgreg
maria maroui έγραψε:Mama proti fora σου ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα και να σηκωθεις!!! Αλλα μαλλον δικιο εχεις, εκμεταλλευσου την ξαπλα τωρα οσο μπορεις..χαχαχα!!! Περαστικα!!!
Valgreg κι εγω που υποτιθεται ειμαι δευτερομανουλα και θα το νιωσω το μωρο πιο νωρις ειμαι τοσο κουκουρουκου που ειμαι σιγουρη πως αν δεν αρχισει τα γερα κλωτσιδια χαμπαρι δεν θα παρω.... τη μεγαλη την ενιωσα 19 εβδομαδων αν θυμάμαι καλα!!!
Οσο για θαλασσα εμενα η γιατρος μου εχει πει οτι μπορω να κανω μπανιο αρκει να ξερω οτι ειναι καθαρη.
Εγω παντως που ειμαι φοβιτσιαρα μ'αυτα στη πρωτη μου εγκυμοσυνη που ειχαμε παει και σε νησακι με καθαρα νερα, εκανα μια γρηγορη βουτια και μετα εξω να αλλαξω μαγιο!!! Δεν ευχαριστηθηκα μπανιο η αληθεια ειναι. Επισης μου ειχε πει οτι δεν κανει να καθομαι στον ηλιο οποτε κυνηγουσα τις σκιες..χιχιχι!!
φετος ακομα ο καιρος δεν βοηθαει για θαλασσιτσα..το καλο ειναι οτι εχουμε ενα γαμο στα κουφονησια οποτε εκει σιγουρα θα κανω μπανιο...δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω ετσι!!!

κοιτα Μαρακι και ο γιατρος μου ειπε πως σιγουρα σιγουρα γυρω στις 20 εβδομαδες να το νιωσω.
εγω γελαω με αλλο!μας ειπε με επιφυλαξη κοριτσι και πως στις 2/7 θα μας πει με σιγουρια,φανταζεσαι ενω το εχουμε δεσεις να μας βγει τσουτσουνομικρουλης χαχαχαχα
κουφονησια δεν εχω παει ποτε αλλα μονο με τις φωτο που εχω δει φτανει!εννοειτε πως πρεπει να το εκμεταλευτεις και να κανεις!

167ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 10, 2014 7:26 am

valgreg

valgreg
Λοιπον κοριτσακια αν συμφωνειτε και εσεις,οσες ξερετε πητ και φυλλο πειτε το να το προσθεσουμε στην λιστα μας.φιλακια

168ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουν 11, 2014 12:53 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Valgreg κι εγω γελαω με το αν τελικα θα ειναι κοριτσι ή μας κανει την εκπληξη...χιχιχι!! Κουφονησια ειχα παει και παλιοτερα και η αληθεια ειναι οτι ειναι φοβερο μερος με τρελες παραλιες!!!! Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανω μπανακια οσο θα μεινουμε.
κι εγω θελω λιστα αλλα δεν ξερω να τη φτιαχνω οποτε το αφηνω επανω σου... εγω εχω πητ βαση της γιατρου μου 30/11/2014 και κοριτσι βαση προγνωσης του γιατρου!!!

169ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουν 11, 2014 1:28 pm

mama prwti fora

Καλησπέρα κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας. Εμείς λογω της αποκόλλησης την βλέπουμε καθε εβδομάδα και ο γιατρός μας δείχνει σίγουρος οτι ειναι κορίτσι, αν πέσει έξω την έχω πατήσει γιατί μετακομίσαμε πριν λίγες μέρες και το δωμάτιο της είναι ήδη μωβ με φιστικί που κατα την γνώμη μου παραπέμπει σε κορίτσι. Ευχομαι να κάνετε πολλά μπάνια σε καθαρές θάλασσες που δεν έχουν κανένα κίνδυνο για τις μέλλουσες μανούλες και τα μωράκια!

170ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουν 11, 2014 8:29 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα μανουλες!!!Ζωντανεψαμε βλεπω!!!!Ευχομαι manoula prwth fora να πανε ολα κσλα κ νσ σηκωθεις συντομα!!!!Εγω στον μικρο μου γιο που ειχα μεινει εγκυος οπως τωρα (κ αυτος γεννημενος Νοεμβρη)εκανα κανονικοτατα μπανια ηλιο παιχνιδι ...ειχα λιωσει!!!!αρκει να ειναι καθαρα νερα κ φυσικα αλλαγη μαγιο για να μην κρυωνει η κοιλιτσα κ κανουμε συσπασεις..!!!Εγω το μπεμπε καμια εβδομαδα με γαργαλαει..οσο για το φυλο κ μενα με επιφυλαξει ειπε κοριτσι...λετε να φαμε ομαδικη κρυαδα??? Laughing  γερα να ναι κ να ειναι οτι θελει ο Θεος!!!(κορη παντως με χαροποιησε !!!Αλλη εποικινωνια εχω με τις κορες...)ουτε κ εγω ξερω να φτιαχνω στικερακι...ημερ.τοκ.17/11/21014 κ κατα πασα πιθανοτητα κορακλα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 328109 

171ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 1:39 am

valgreg

valgreg
καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε?

εγώ εδώ σπίτι έφτιαξα το φαγάκι μας και χαζολογάω από εδώ και από εκεί!

Μαρία μου γιατί εγώ δεν γελάω νομίζεις με το φύλλο?άντε 18 μέρες ακόμα για να το ξαναδούμε,το περιμένω πως και πως!

ria spies δεν ήξερα ότι εχεις και αλλο μπεμπεκακι!να σου ζήσει κορίτσι μου!!το ένιωσες δλδ εσυ ε?αχ εγώ πότε θα το νιώσω?το περιμενω όσο τιποτα!ασε μη μιλας για κρυάδες γιατί άμα την πατήσουμε ομαδικώς βλέπω να παίρνουμε στο κατόπι τους γιατρούς μας  Laughing Laughing 

mama gia prwti fora άντε να συνέλθεις γρήγορα κορίτσι μου να την χαρείς πιο πολύ την εγκυμοσύνη σου!και εσυ κοριτσακι ε?πω πω χαμος!γραψε μου πητ για να σε προσθεσω στη λιστα μας!ο συνδυασμός φιστικί με ροζ είναι τέλειος,πολύ μου αρέσει!εγώ σκεφτόμουν για αργότερα κάτι σε λιλά - κίτρινο

172ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 1:49 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αλλα 4 εχω....το πεμπτο ειναι αυτο... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 654316 2 γιους κ 2 κορες...... Laughing 

173ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 1:53 am

valgreg

valgreg
καλά το μυαλό μου κουδουνίστρα  Laughing Laughing αφου μας το ειχες πει την αλλη φορα  Laughing Laughing 
τι κανεις κοριτσακι,πως νιωθεις?

174ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 1:58 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαχαχα το καταλαβα καλη μου....καλα ειμαι προσπαθω να παρω αποφαση να κατσω να σιδερωσω............πφφφφ.....εσυ πως τα πας???δεν ακουσες κανα γουργουρητο???θελω κ γω να μαθω να φτιαχνω στικερακιαααααα ... Crying or Very sad 

175ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 2:05 am

valgreg

valgreg
εγώ έκανα χτες τις δουλειές συν του ότι ηθελα τρομαρα μου να κανω και πιροσκι οποτε ψοφησα!μια που τα φαγαμε και μια που θα τα ξανακανω του χρονου!σιδερωμα ε?τουλαχιστον να κοιταξεις να εχει δροσια!
οχι ρε γμτ δεν εχω νιωσει τπτ ακομα  Crying or Very sad 
αλλα που θα παει θα γινει και αυτο!εγω πιστευω επειδη ειναι και το πρωτο μου ισως και να αργησω.
δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις στικερακι.
αν θες να κανεις με το μωρο,πατα πανω στο δικο μου και θα σου ανοιξει μια σελιδα.
θα σου ζηταει να βαλεις την ημερομηνια της πητ σου.διαλεγεις και χρωμα αν θες
αφου κανεις αυτα,καπου θα σου λεει μια διευθυνση url,κανεις αντιγραφη και πας εδω στο προφιλ σου,στην υπογραφη και κανεις επικόλληση.προσπαθησε το

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις