Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 31]

451ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 09, 2014 12:58 am

stilvy1982

stilvy1982
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια της ομάδας!! & είμαστε και πολλά αν κρίνουμε και τα προσεχώς!!
& εγω μια χαρά ξύπνησα σήμερα αν και με έχουν πιάσει λίγο τα ψυχολογικά του καλοκαιριού!
Το τοστάκι αν και φαίνεται αθώο δεν ξέρω γιατί αλλά και εμένα με πειράζει! το έχω απορία πως γίνεται να τρώω hotdog και να με πειράζει ένα τοστάκι??? έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις η μπέμπα μου! έχει θέμα με τα γλυκά και τα γαλακτοκομικά αλλά έλα που εγώ βλέπω σοκολάτα και λιώνω!! Shocked  Shocked 

452ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 09, 2014 1:13 am

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stilvy1982 έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια της ομάδας!! & είμαστε και πολλά αν κρίνουμε και τα προσεχώς!!
& εγω μια χαρά ξύπνησα σήμερα αν και με έχουν πιάσει λίγο τα ψυχολογικά του καλοκαιριού!
Το τοστάκι αν και φαίνεται αθώο δεν ξέρω γιατί αλλά και εμένα με πειράζει! το έχω απορία πως γίνεται να τρώω hotdog και να με πειράζει ένα τοστάκι??? έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις η μπέμπα μου! έχει θέμα με τα γλυκά και τα γαλακτοκομικά αλλά έλα που εγώ βλέπω σοκολάτα και λιώνω!! Shocked  Shocked 

καλημερα Ελενη μου τι κανεις?και μονο ο λογος σου φτανει για το φαγητο,σε ευχαριστω παρα πολυ!!
και εγω εχω θεμα με τα γαλακτοκομικα και τη σοκολατα,δεν τα αντεχει ο οργανισμος μου.και να φανταστεις πως εγω τρελαινομαι γι αυτα!
εγω εχω παρατηρησει οτι το στομαχι μου ειναι ηρεμο μονο με τα μακαρονια.
μακαρονου θα μου βγει το βλεπω  Laughing Laughing 

453ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 09, 2014 4:29 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria μου τελικα δεν μπορουσα να το δω γιατι στο chrome εχω ενα προγραμμα που μου κοβει διαφημισεις κλπ.Το ανοιξα με το internet explorer.Ειναι υπεροχο καταπληκτικο.Ενθουσιαστικα.Συγχαρητηρια!

454ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 09, 2014 5:15 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα!!!

Αργυρω και Μαρια σας ευχαριστω κι εσας για τα καλα σας λογια!!! Very Happy ουουφφφ τελικα Μαρια δεν ειχα κανει εγω πατατα στο ανεβασμα της φωτο γιατι το ειχα κι ενα αγχος αν το εκανα σωστα... βλεπεις ειμαι ψιλιασχετη μ'αυτα..!!!

Αργυρω καλη βολτουλα σημερα και με προσοχη!!! Μην ξεχνιεσαι και κουραζεσαι.... χαλαρα οσο μπορεις και με τα ραντεβου!!!

Αντε Βαλεντινα εισαι πλεον και επισημα στα μισα... με το καλο μεχρι το τελος λοιπον.. Very Happy 

Εγω εκανα τις δουλιτσες μου σημερα και τις ευχαριστηθηκα.. και τωρα ξααααπλα...!!!!

455ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 12:10 am

valgreg

valgreg
καλημερουδια τι κανετε κοριτσια μου?

εγω ετοιμαζομαι να απλωσω ενα πλυντηριο και εβαλα και το φαγακι να γινεται.
κοτοπουλακι με πατατες στον φουρνο.
η μερα εδω ειναι πολυ καλη χωρις πολυ ζεστη.

Αργυρω μου πως περασατε χτες?

Μερεντουλα μου τα καταφερες τελικα και ειδες το δημιουργημα της συνονοματης σου!!

Μαρακι ολα καλα?

Αρχοντουλα,Ελενη πως πατε?

456ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 12:43 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημεεεερααα....απλα ηταν υπεροχα χθες.!!!!! Ξεκουραστηκα...
Κ
το απολαυσαμε ολοι...
Χθες πηγαμε για μπανιο Αγιους Θεοδωρους γιατι την Κυριακη που πηγαμε Κινετα ηταν τραγικα χαλια η θαλασσα!!!!!!! Σημερα θα τους κανω μια ωραιοτατη ομολετουλα νε πατατες κ σαλατουλααα κ μια χαρα!!!! Εχω σημερα καθαρισμα γιατι χθες λειπαμε κ δεν εκανα τπτ...
Λοιπον κ μενα valgreg k Ελενη με πιανουν καουρες με το τοστ κ με την μαγιονεζα κ τα κρεμμυδια....για χαλια λεμε ομως....κ ετσι δεν ξανα τρωω βραδυ....μονο κανα φρουτο...κ να ξερετε οσο φουσκωνουμε τοσο ποιο πολυ προσοχη θελει στις ποσοτητες κ τις ωρες που τρωμε γιατι πιεζει το διαφραγμα το μωρο κ αμα φορτωνεσαι.....νομιζεις πως θα πεθανεις απο την καουραααα....
Εχω ξενερωσει γιατι πρεπει να βαλω την Β επιπεδου ποιο μετα γιατι φευγει αυριο η πεθερα μου για κιλκις να δει τους δικους της κ επειδη θελει κ ο αντρας μου να ειναι μαζι στο υπερηχο δεν εψουμε που ν αφησουμε τα παιδια....η μανα ειναι Ανδρο ...αρααα....βραστε τα...τωρα θα παρω να δω ποτε θα το βαλω....

457ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 1:25 am

valgreg

valgreg
Καλημερα Αργυρω μου!

κανα 5' μετα τους αγιους θεοδωρους εχουμε εξοχικο σπιτι.
και εμεις παμε εκει για μπανακι  Laughing 
κριμα που δεν ειμαι κατω να τα πουμε απο κοντα!
μια χαρα ειναι η ομελετουλα!!εγω την τρωω πολυ το καλοκαιρι ειδικα με χωριατικη και φετουλα γιαμ γιαμ γιαμ!!
ελα ρε συ πρεπει να την αλλαξεις?κριμα και πλησιαζαν οι μερες.

458ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 2:19 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρε να παρει ευχη...ελπιζω να βρεθουμε καποια στιγμη......τελικα την πηγα την β επιπεδου την πεμπτη γιατι τοτε θα χει γυρισει η πεθερα μου....παλι καλααα.....επισης αποφασισαμε παλι τελευταια στιγμη για μπανακι...!!!!δεν παλευεται η ζεστηηηη.....

459ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 3:49 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια!Τι καλα οσες πηγατε για μπανακι!!!Καντε και καμια βουτια για εμας που καθομαστε στη ζεστηηηη!!!Εγω ακομα δεν ενιωσα το μωρο θα σκασωωω μα τοσο αναισθησια να εχω???????

460ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 4:08 am

mama prwti fora

Γεια σας κοριτσια! Μερεντουλα μπηκες στην 20 εβδομαδα? Αν ναι δοκιμασε να θας σοκολατα και μετα απο ενα τεταρτο που θα εχει περασει η γλυκοζη στο παιδι δωσε λιγη προσοχη. Δεν μπορει να μην το νιωσεις και τοτε... Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν μεσα στην μερα δεν την νιωσω να δοκιμασω σοκολατα η να ακουμπησω τα χερια μου παγωμενα στην κοιλια μου. Ευτυχως ομως η μικρη με το που πεσω στο κρεβατι ανασκελα αρχιζει χορο!!!

461ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 4:29 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μα το μονο που νιώθω ειναι η καρδια μου που χτυπαει πολυ δυνατα!Εσυ πιανεις την κοιλια σου για να το νιώσεις η και ετσι το καταλαβαινεις?

462ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 4:41 am

mama prwti fora

Οχι δεν χρειαζεται να την πιασω, χαλαρωνω και νιωθω να κουνιεται το μωρο.
Δοκιμασε την σοκολατα και κατσε ανασκελα, χαλαρωσε και πιστευω θα την νιωσεις. Οχι οτι αν δεν την νιωσεις σημαινει κατι, απο οτι ξερω πολλες κοπελες καταλαβαν τα μωρα τους μετα την 22 εβδομαδα, εμενα ο γιατρος μου ειπε αφου την ενιωσα μια φορα πρεπει να την νιωθω καθε μερα.
Δοκιμσε αυτο που σου ειπα και βλεπεις, αν δεν νιωσεις τιποτα απλα θα εχεις απολαυσει την σοκολατα σου! Μην αγχονεσαι!!!!

463ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 4:46 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama prwti fora έγραψε:Οχι δεν χρειαζεται να την πιασω, χαλαρωνω και νιωθω να κουνιεται το μωρο.
Δοκιμασε την σοκολατα και κατσε ανασκελα, χαλαρωσε και πιστευω θα την νιωσεις. Οχι οτι αν δεν την νιωσεις σημαινει κατι, απο οτι ξερω πολλες κοπελες καταλαβαν τα μωρα τους μετα την 22 εβδομαδα, εμενα ο γιατρος μου ειπε αφου την ενιωσα μια φορα πρεπει να την νιωθω καθε μερα.
Δοκιμσε αυτο που σου ειπα και βλεπεις, αν δεν νιωσεις τιποτα απλα θα εχεις απολαυσει την σοκολατα σου! Μην αγχονεσαι!!!!
Εκανα οσα μου ειπες και τιποτα καμια κινηση!!!Ευτυχως που η σοκολατα ηταν ιον αμυγδαλου η αγαπημενη μου!!!Αντε να δω ποτε θα το νιωσω

464ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 4:52 am

mama prwti fora

Σιγουρα θα το νιωσεις, αντε σε γλυκανα μεσημεριατικα...αχαχαχα. Να τα θυμασαι αυτα οταν θα το κινηγας μεσα σε ολο το σπιτι!

465ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 4:54 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama prwti fora έγραψε:Σιγουρα θα το νιωσεις, αντε σε γλυκανα μεσημεριατικα...αχαχαχα. Να τα θυμασαι αυτα οταν θα το κινηγας μεσα σε ολο το σπιτι!
χαχαχχα δικιο εχεις αλλα ξερεις λιγο ανυπομονω να το νιωσω

466ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 5:04 am

mama prwti fora

Σε καταλαβαινω. Απο την πρωτη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος αγχονομαι καθε εβδομαδα για κατι αλλο και ολο λεω να παει και αυτο καλα και δεν ξανα αγχονομαι. Τελικα η μητροτητα εκτος απο απεραντη χαρα εχει και απεραντο αγχος...

467ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 5:55 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama prwti fora έγραψε:Σε καταλαβαινω. Απο την πρωτη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος αγχονομαι καθε εβδομαδα για κατι αλλο και ολο λεω να παει και αυτο καλα και δεν ξανα αγχονομαι. Τελικα η μητροτητα εκτος απο απεραντη χαρα εχει και απεραντο αγχος...
Συμφωνω απολυτα.Αφου εγω λεω αντε να γεννησω να μου φυγει το αγχος ομως σκεφτομαι οτι μετα θα εχω πιο πολυ αγχος και για περισσοτερα πραγματα.Οποτε καταληγω οτι τωρα ειναι καλυτερα!

468ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 11:28 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα παρεουλα!!!!

Τι κανετε;;; χθες δεν προλαβα να μπω καθολου... πηγα στη γιατρο μου και μου εγραψε συμπληρωματα, μου ξεκινησε και μαγνησιο, τρια την ημερα παρακαλω!!! Ακουσαμε και την καρδουλα του νινιου μου γιατι δεν εχει υπερηχο στο ιατρειο της. Μου ειπε οτι θα κανω και καμπυλη ζαχαρου την πρωτη εβδομαδα του Σεπτεμβρη.... πιεση: 11 και 6 και κιλα επισημα +4!!!! Τωρα πια αρχιζουν να μπαινουν τα κιλα χωρις να το καταλαβαινω...... την εκατσα!!! Αυτα τα νεα μου!!

Μαρια μην αγχωνεσαι θα το νιωσεις το νινι εκει που δεν θα το περιμενεις. Κι εγω στο πρωτο αργησα και ελεγα οτι ειμαι πολυυυυ αναισθητη..χαχαχα!!!!

469ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 12:47 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερεεεες.....τωρα κ εγω πινω καφεδακι κ μπηκα να δω πως παμεεε...Μια χαρα σε βρισκω maria...4 κιλακια!!! Πιεση ωραιοτατη....γιατι σου εδωσε μαγνησιο 3 φορες την μερα??? Εμενα μου τα δινει τοσα γιατι ειμαι στην 5η γεννα κ εχει αποδυναμωσει ο μυς της μητρας κ μου τα δινει για να μην κανω συσπασεις κ παω προωρα....εσυ πουλακι μου εχεις καποιο θεμα??? Την κορουλα σου την γεννησες χωρις προβληματα??
Μαρακι μην πιανεσαι με τα αγχη γιατι θα γινεις υστερικηηηη...αστα στον Θεοοο....απολαυσε την καθε μερα οπως στην φερνει..!!!! Αυτος σου εδωσε το νινακι Αυτος θα στο φροντισει κ στην κοιλιτσα κ μετααα....εσυ απλα χαλαρωσε κ απολαμβανεεεε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 654316 

470ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 1:47 am

valgreg

valgreg
καλημερα κοριτσια μου  Very Happy 

τι κανετε τσουπρες?εγω εδω σπιτι,δεν μαγειρευω σημερα εχω το κοτοπουλακι απο χτες.ο αντρας μου εχει υπηρεσια οποτε θα ειμαι μονη ολη μερα  Crying or Very sad 

Μερεντουλα μου μην αγχωνεσαι κοριτσι μου θα το καταλαβεις το νινι.
εγω την προηγουμενη εβδομαδα το καταλαβαινα συνεχεια,τωρα μπορει να το καταλαβω μονο το βραδυ που ξαπλωνω η και καθολου.
ο γιατρος μου ειπε πως μπορει να περασουν και 4 μερες που να μην το καταλαβω οποτε να μην αγχωνομαι.

Αρχοντουλα μου πως τα πας?κανατε κανενα μπανακι εσεις?

Ρια πως ηταν το χτεσινο μπανιο?πηγατε ξανα αγιους θεοδωρους?τα μεγαλα σου ποτε γυρνανε απο την κατασκηνωση?

Μαρακι τι καλα που ακουσες το νινακι σου!!
η πιεση σου μια χαρα!εμενα πριν μια βδομαδα που μου την μετρησε ηταν 14 με 7.
τα κιλα ακριβως 4.
αλοιμονο μας οντως αν αρχισουμε να ανεβαινουμε συνεχεια!
σου εκλεισε καμπυλη ζαχαρου ε?
το μαγνησιο για ποιον λογο το δινουνε?εγω προς το παρον παιρνω μονο ασβεστιο.

εμενα κοριτσια ξερετε τι μου ειπε ο γιατρος?
οτι εχει βγει λεει αλλη διαδικασια για την καμπυλη ζαχαρου.
παιρνεις λεει και πινεις ενα λουκοζειντ και πας για εξεταση αιματος.αν τα επιπεδα ζαχαρου δειξουν υψηλα τοτε μονο κανεις την καμπυλη ζαχαρου,αλλιως δεν χρειαζεται  Shocked 

επισης περιττο να σας πω οτι τα κουνουπια με εχουν τσακισει!πριν λιγο με τσιμπησαν και εχω ηδη 4 καρουμπαλα στα ποδια  Mad Mad Mad 

471ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 4:22 am

mama prwti fora

Καλησπέρα μανούλες:
Βαλεντίνα μου δεν πήγαμε ακόμα για μπάνιο, έχει λίγες δουλίτσες ο μπαμπάς μας και σκ το αποφεύγουμε λόγω κίνησης. Ο γιατρός μας είπε καλύτερα καθημερινές για λιγότερη ταλαιπωρία και σίγουρο ίσκιο.
Και εγώ πίνω μαγνήσιο για να μην έχω συσπάσεις και κράμπες, ακόμα παίρνω σίδηρο ασβέστιο και outragestan, ανά μία ώρα δηλαδή σχεδόν κάτι θα πάρω, αφού τα έχω βάλει υπενθύμιση στο κιν να μην τα ξεχνάω!

472ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 4:25 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αργυρω τι ωραια που τα λες.....!!!! Τα ειπες τοσο ομορφα στη Μαρια που εχει αγχωθει.... εχω την αισθηση οτι θα λες και ωραια παραμυθια στα παιδακια σου!!!
Δεν μου ειπε γιατι μου εδωσε 3 χαπια μαγνησιο...μαλλον επιδη της ειπα οτι εχω πολυ συχνα κραμπες στα ποδια, δεν εχω κατι αλλο ωστε να το δικαιολογησω. Το πρωτο μου παιδακι το γεννησα φυσιολογικα χωρις καποιο προβλημα..

Βαλεντινα μαγνησιο δινουν για να μην κανει συσπασεις η μητρα και το κοβουν περιπου στον 8ο..αναλογα το γιατρο και τη καθε γυναικα βεβαια!! Σου λεω πως το εκανε η δικια μου στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.
Μακαρι κοπελα μου να αποφυγεις την καμπυλη. Η γιατρος μου ουτε που το συζηταει να μην την κανω ή να κανω καποια αλλη εξεταση.... στο εξωτερικο παντως απ'οσο ξερω η καμπυλη εχει απαγορευθει και στη θεση τη ςκανουν μια αλλη που ειναι απλη αιματος χωρις γλυκοζη και χωρις τοοοσα τρυπηματα....

473ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 4:27 am

valgreg

valgreg
Αρχοντουλα μου εγω σιδηρο δεν παιρνω ακομα γιατι ο αιματοκριτης μου ειναι στο 36,6
μονο ασβεστιο εγραψε.
ρε κοριτσια πανε 3 μερες τωρα που το βραδυ που σηκωνομαι για τουαλετα με πιανουν κραμπες στα ποδια και συγκεκριμενα στις γαμπες!
οταν λες Αρχοντουλα μου συσπασεις τι εννοεις?τι νιωθεις δλδ?

474ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 4:29 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ααααα καλα κι εγω Αρχοντουλα τωρα που ξεκιναω και μαγνησιο καθε μια ωρα με βλεπω να περνω και κατι....χαχαχα!!! Κινητα φαρμακεια εχουμε γινει!!!!
επισης της ειπα να μου αλλαξει το ασβεστιο και μου εδωσε μασομενο...για να δουμε πως θα παει και μ'αυτο!!!

475ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 4:29 am

valgreg

valgreg
Μαρακι μου και ο γιατρος μου επειδη σπουδασε εξωτερικο και εμενε εκει πολλα χρονια για αυτο μου ειπε για το λουκοζειντ μαλλον  Laughing Laughing Laughing ειναι λεει απλη αιματος αυτο που λες και εσυ.
και εγω τις τελευταιες μερες αυτο εχω κραμπες στις γαμπες,ελεεινο!
οσο για συσπασεις δλδ εσυ εχεις?πως ειναι να νιωθεις μια συσπαση?εγω και να νιωσω ισως ναμην καταλαβω σαν πρωταρα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις