Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 31]

251ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 19, 2014 12:57 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν την μετρησε.....γενικα να ξερεις τα κοριτσια αργουν να δωσουν το στιγμα τους....οταν το δωσουν ομως.......

252ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 19, 2014 1:17 am

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εσυ γνωριζεις καλυτερα μιας και εχεις μεγαλυτερη εμπειρια σε αυτο.
αλλα ειλικρινα ρε παιδι μου στεναχωριεμαι και ολο παλιοσκεψεις περνανε απο το μυαλο μου.
μεχρι να παμε να την δουμε θα σκασω!
εντωμεταξυ εδω πανω εχω και αλλο προβλημα!
μου εγραψε ο γιατρος τις αιματολογικες μεσω ικα και θελω να παω σε ενα μικροβιολογικο να τις κανω και κανενα δεν ειναι συμβεβλημενο με το εν λογω ταμειο!
μονο πληρωτικα!στο μονο που μπορω να το κανω ειναι το κεντρο υγειας και αυτο απεχει αρκετα μακρια.μονο αν με παει ο αντρας μου αλλα με τη δουλεια του δυσκολο!οποτε με βλεπω να καταληγω πληρωτικα  Mad 

253ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 19, 2014 1:41 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αμαν....αυτα τα κακα εχει η επαρχια.......το ξερω κοριτσι μου...κ απο τι εχω δει κ σε αλλες ενοτητες εχεις παθει παλινδρομησεις ε???λογικο να νιωθεις αγωνια...κ εγω νιωθω παρα πολλες φορες...αλλα σκεφτομαι πως αν ειναι να γινει κατι θα γινει...ο Θεος ξερει....εκει αναπαυομαι...

254ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 19, 2014 3:01 am

valgreg

valgreg
ναι ειχα δυο παλινδρομες τελος του 12 και καλοκαιρι του 13.
στεναχωριεμαι που λεω τετοια πραγματα γτ πρεπει να εχω πιστη!οπως ειπες μονο ο θεος ξερει!
τι καλο μαγειρευεις σημερα?
εγω εκανα μακαρονια με σαλτσα και αυριο λεω για φασολακια.
ασχετο,πηρα το λενορ το υγρο απορυπαντικο να το δοκιμασω και μου βγηκε μααααπα το καρπουζι  Laughing Laughing 

255ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 19, 2014 4:29 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σημερα εφτιαξα αρακα με πατατουλες...κ 2 μεγσλες μηλοπιτες διοτι εδιναν στα παιδια στο σχολειο μηλα με τα κιλα δωρεαν κ γεμισε το ψυγειο μηλα....κ φυιαχνω μηλοπιτες να τις μοιρασω σε υποχρεωσεις....κ σημερα δεν εχω ορεξη καθολου...κ εχω κ το απογευμα ραντεβου για νυχια....καλες 1 θα ξαπλωσω που θ αρχισει ο αγωνας....χαχαχα....για τ απορυπαντικα αστο...τα εχω δοκιμασει ολααααααααα....εχω καταληξει 2χρονια μονο Αριελ σκονη κ μαλακτικο λενορ χρυσοοοο...τωρα βασικα πηρα να δοκιμασω κ το τιρκουαζ...συμπαθητικο.

256ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 19, 2014 4:43 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
valgreg έγραψε:κορίτσια καλησπερα,τωρα καταφερα να μπω για λιγο μιας και συζηγος ειχε καταλαβει το λαπτοπι οοοολη μερα!ελπιζω να ειστε καλα!!

μερεντουλα καλωσορισες και με το καλο το μωρακι σου.θα σε προσθεσω στη λιστα μας και ελπιζω να τα λεμε συχνα απο εδω και περα!
αληθεια σου εχουν πει τι μπορει να ειναι κοριτσακι η αγορακι?

Καλως σας βρηκα.Μαλλον κοριτσακι μας ειπαν αν και δεν ειναι σιγουρο.Πραγματικα δεν με απασχολει καθολου το φυλλο οτι να ναι μονο γερο να ειναι που λενε...

257ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 19, 2014 7:52 am

valgreg

valgreg
μολις ξυπνησα το χτυπησα παλι το 2ωρακι.χτες κοιμηθηκα 4 ωρες και που να με παρει καλα ο υπνος το βραδυ.

Ρια μου τελεια η μηλοπιτα στειλε πεσκεσι και απο εδω  Laughing Laughing 
πολυ αργα παιζει η εθνικη ρε παιδι μου αμαν!
το λενορ το χρυσο ειναι οντως παρα πολυ ωραιο,εγω χρησιμοποιω το σουπλιν βανιλια ορχιδεα και ειναι καταπληκτικο!

Μαρακι λογικα σημερα ταξιδευετε για κουφονησια ε?καλο ταξιδι και καλα να περασετε!!

Μερεντουλα εγω θα βαλω κοριτσακι και οταν σιγουρευτεις μας λες.καλα μη νομιζεις και εμενα δεν ειναι σιγουρο.αρχες ιουλιου θα το επιβεβαιωσουμε

αχ ζω για τη στιγμη που αυτο το θεματακι θα αποκτησει επιτελους εναν γαμπρο βρε παιδι μου,ενα αγορακι  Laughing Laughing 

258ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 20, 2014 9:00 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσαρες μου καλημερουδιααα !!!! Χαθηκαμεεε.. Rolling Eyes Η μερα δείχνει όμορφη. ...ο σντρας μου μετα απο χρονια εχει σημερα ρεπο...κ θελω να το εκμεταλλευτώ. ..σκέφτομαι μήπως πάμε για κάμπινγκ. ..
Αλλά με αυτόν τον καιρό το παίρνεις ρισκο?? Πρωί ηλιο από απόγευμα βροχή. ...
Τα νεα σας......εγω παντως valgreg ακομα επιφυλακτικη είμαι για το φύλλο. ..περιμενω την β επιπεδου γιατι της προαλες δεν καθοταν να το επιβεβαιωσει ο γιατρος... Και μια φιλη μου της το εβγαζαν μέχρι 6 μηνών κόρη κ μετά είδαν οτι είναι αγορι...... Shocked  να τρελαίνεται κανεις...Πάντως το μέσα μου λέει κορη...κ η εμπειρία στις εγκυμοσύνες. ... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 328109 

259ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 20, 2014 10:14 pm

valgreg

valgreg
καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε?
ευχομαι να εχουμε ολες ενα ομορφο σκ

Ρια μου εγω λεω να το παρεις το ρισκο και να πατε,να μη χασετε την ευκαιρια.
Κοιτα ουτε και εγω το εχω δεσει αλλα αν και δεν εχω την εμπειρια απο τη στιγμη που εμαθα οτι ειμαι εγκυος νιωθω οτι εχω κοριτσι.
Θα δουμε δεν εμεινε και πολυ  Laughing 

260ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 20, 2014 11:19 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το προαίσθημα μας να ξέρεις δεν πεφτει εξω...... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 328109 

261ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Ιουν 21, 2014 5:15 am

anpap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
geia sas koritsia!!!!exw na mpa polu kairo k exw xasei epeisodia!!eyxomai na eiste oles kala k sus k ta ninakia!!proxthes piga sto giatro mou k mou pe koritsaki perimenw!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 215994 
re koritsia ponaw para polu sta pleyra mou!!den mporw kathisti me pianei amesws ponos!!mexri pote??? Crying or Very sad filiaaaa polla se oles sas!!!

262ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Ιουν 21, 2014 9:03 am

valgreg

valgreg
καλησπερα κοριτσια!

anpap τι κανεις?εγω εχω καποιες ενοχλησεις χαμηλα οταν καθομαι πολλη ωρα σε καρεκλα και καποιες φορες και στην πλατη.
και εσυ κοριτσακι???? Laughing Laughing 
σχεδον ολες κοριτσακι μας εχουν πει.
θα σε προσθεσω στη λιστα μας,ποτε σου εχει δωσει πητ?

263ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Ιουν 21, 2014 9:20 pm

anpap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
valgreg έγραψε:καλησπερα κοριτσια!

anpap τι κανεις?εγω εχω καποιες ενοχλησεις χαμηλα οταν καθομαι πολλη ωρα σε καρεκλα και καποιες φορες και στην πλατη.
και εσυ κοριτσακι???? Laughing Laughing 
σχεδον ολες κοριτσακι μας εχουν πει.
θα σε προσθεσω στη λιστα μας,ποτε σου εχει δωσει πητ?

kalimera kalimera!!!nai koritsaki eipe k mena!!mou exei dwsei mexri 4 dekevri alla noemvrio tha gennisw to xerw!!axaxaxaxaxaxa!!k emena me pianoun xamila alla mono otan kourastw sti douleia!i plati me pianei alla spania!!kalimera k filouthia se oles!!

264ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Ιουν 23, 2014 5:57 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Μολις γυρισαμε απο Κουφονησια και ηταν τελεια...... η μικρη μας επαθε πλακα με την απιστευτη θαλασσα και δεν ηθελε να φυγουμε!!! Επισημα οι διακοπες μας τελειωσαν, ανεπισημα θα παμε και στα εξωχικα των γονιων μας οποτε μιαααα χαρααα!!
Κι εμενα η γιατρος μου με αφηνει να βαφω τα νυχια μου ασχετο που βαριεμαι απιστευτα να ασχοληθω...
μερεντουλα καλως ηρθες στο παρεακι και με το καλο το νινι σου!!
Valgreg αντε να περνανε οι μερες να παμε για υπερηχο γιατι κι εγω δεν το εχω νιωσει το νινι και αγχωνομαι!! Πριν φυγουμε πηρα και τα αποτελεσματα των αιματολογικων που ειχα κανει και εχω χαμηλο αιματοκριτη ρε γ@μ@το.... μου ξεκινησε 2 σιδηρους τη ημερα. Αντε να δουμε θα ανεβει καθολου;;

265ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Ιουν 23, 2014 12:53 pm

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κι εγω βρε κοριτσια μου δεν το εχω νιωσει το νινι μου!Θα παω την Τεταρτη στον γιατρο να μου πει ποτε θα κανω τον υπερηχο!Ε μια εγωνια οσο και να πεις την εχω!

266ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 24, 2014 2:54 am

valgreg

valgreg
καλησπερα κοριτσια μου!
τι κανετε?εγω ψηνω τα γεμιστα μου και καθομαι εδω και χαζευω.
το νινι και εμενα αφαντο ακομα αλλα κανω υπομονη σκεπτομενη οτι ολα θα ειναι καλα.
αυριο μπαινω και επισημα στην 18η εβδομαδα!

μαρια μου καλωσορισατε!χαιρομαι που περασατε καλα!αληθεια η μικρη σου ποσο χρονων ειναι?αφου θα πατε και στα εξοχικα μια χαρα!αληθεια που ειναι,ειναι μακρια?
ουτε εσυ εχεις νιωσει το μικρο ε?
αντε 6 μερες ακομα για τον υπερηχο!ανυπομονω!!

μερεντουλα μην αγχωνεσαι,λενε οτι οι μαμαδες για πρωτη φορα το νιωθουν ακομα και την 20η εβδομαδα!

267ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 24, 2014 5:40 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια μου!!!
Valgreg η μικρη μου ειναι 2 χρονων και 2 μηνων περιπου. Πραγματικα το κατα ευχαριστηθηκε το νησακι... τα εξοχικα ειναι Αιδηψο και Ωρωπο. Δεν τρελαινομαι η αληθεια ειναι γιατι εγω δεν θα κανω μπανιο π.χ. στη θαλασσα του Ωρωπου μιας και δεν ειναι ιδιαιτερα καθαρα αλλα σιγουρα θα ξεσκασουμε λιγο ακομα!! Εμεις σημερα φαγαμε κοτοπουλακι, ψητο για τον μπαμπα που κανει διαιτα και με πιπεριες ρυζι και γιαουρτι για τη μικρη και μενα!!!
Μερεντουλα οντως την πρωτη μου κορη κι εγω την ενιωσα 19 εβδομαδων... καλα ειμαι και λιγο αναισθητη η αληθεια ειναι!!! Τωρα σαν κατι να νιωθω και απο την προηγουμενη εβδομαδα λιγο πιο εντονα αλλα δεν το δενω οτι ειναι το νινι γιατι δεν ειμαι σιγουρη. Λεω κατσε μη γλυκομιλαω στο εντερο....χαχαχα!!!

268ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 24, 2014 6:28 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τσα...ηρθα κ εγω.....επηξα λιγο αγαπημενες με την δουλεια που επεσε μαζεμενη ...λιγο το σπιτι λιγο τα μσμουνια ...ε δεν θελω κ πολυ για να μην προλαβαινω ουτε για κατουρημααααα......κ ειναι κ συχνο να παρει .......κ εγω μαρακι σιδηρο μηδεν κ μου εδωσε κ μενα δευτετο αλλα καλα καλα εδω δεν παιρνω το πρωτο....με Τσακίζει το εντερο....δυσκοιλιοτης....αχ κοιταζα τα κουφονησια σε ενα ταξιδιοτικο κ εκλαιγαααα....που δεν παμε πουθεναααα......ααααχχχ....

269ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 24, 2014 8:52 am

valgreg

valgreg
Μαρακι η ζουζουνιτσα σου ειναι μικρακι ακομα μωλε!να την χαιρόσαστε!!
όντως αν δεν ειναι καθαρα δεν λεει να κανεις μπανακι αλλα και μονο που θα ξεφυγετε λιγο ειναι καλα.ποτε με το καλο αναχωρείτε?
το φαγητο που εκανες μου αρεσει τρελλα!
 Laughing  Laughing και εγω οποτε εχω νιωσει κατι το αποδιδω στο εντερο οποτε δεν παιρνουν ακομα τα μυαλα μου αερα.πιστευω οταν θα ερθει η στιγμη δεν θα το μπερδευω με τπτ.

Ριακι όντως τρεχεις και δεν φτανεις!προσεχε κοριτσι μου όμως πρεπει να ξεκουράζεσαι και λιγο.
και εμεις φετος δεν βλεπω να πηγαινουμε πουθενα.... Crying or Very sad 

εντωμεταξυ δεν σας ειπα...δεν παιρνουμε μεταθεση!παραμενουμε εδω  Crying or Very sad Crying or Very sad και τωρα ειμαστε σε αναζητηση σπιτιου γτ εδω που ειμαστε ειναι πολυ μικρο και ετσι ψαχνουμε ενα τριαρι ετσι ωστε να εχουμε ενα επιπλεον δωματιο για το μωρο.οποτε με βλεπω να γενναω με το καλο εδω.

τωρα ψαχνω εδω και για οδοντιατρο μιας και τα ουλα μου εχουν αρχισει να ματωνουν ελεεινα!
αυριο πρωι θα παω και στο ιατρικο κεντρο για τις εξετασεις αιματος και ουρων.

270ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουν 24, 2014 10:39 pm

valgreg

valgreg
καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εγω πηγα για τις εξετασεις το πρωι και δεν εκανα πανω απο το μισαωρο,τι καλα!
μου ειπαν μεχρι το μεσημερι θα ειναι ετοιμες αλλιως αυριο.

271ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουν 25, 2014 1:28 am

mama prwti fora

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα! Καλα αποτελεσματα valgreg.
Εγω μπηκα στον πεμπτο μηνα και ελπιζω να ειναι καλυτερος απο τους προηγουμενος μιας και ταλαιπωρηθηκαμε λιγο ειδικα τον προηγουμενο.
Β επιπεδου εχουμε 23 Απριλιου, την μικρη την καταλαβαινω καθε δευτερη περιπου μερα και ειναι οι πιο ευτυχισμενες στιγμες της ημερας!!!!
Ηθελα να σας ρωτησω αν παρατηρειτε αλλαγες στην διαθεση σας, δηλαδη αν απο τα πολυ ομορφα συναισθηματα ξαφνικα πεφτετε σε μελαγχολια και γκρινια....οπως εγω...

272ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουν 25, 2014 1:33 am

valgreg

valgreg
mama prwti fora καλημερα και σε ευχαριστω για την ευχη σου!
τι καλα που εισαι καλυτερα  Very Happy 
σε καταλαβαινω απολυτα,ωρες ωρες και εγω απο το χαχα χου χα πεφτω σε τρομερη γκρινια εχοντας νευρα!
23 ιουλιου εννοεις ε?εγω δεν εχω καταλαβει ακομα την μικρη!
την τριτη εχουμε ραντεβου με τον γιατρο και ευχομαι να ειναι ολα καλα.

273ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουν 25, 2014 2:00 am

mama prwti fora

Ναι 23 Ιουλιου ηθελα να πω... Το εχω χασει λιγο μου φαινεται! Θα πω παλι οτι φταινε οι ορμονες!!!χαχαχα!!!
Να μην ανησυχεις για το μωρο, δεν το καταλαβαινουν ολες οι κοπελες πριν απο την 20 εβδομαδα. Μετα απο τοσο καιρο θα δεις ποσο εχει μεγαλωσει και θα τρελαθεις!!!
Το λαδακι το ξεκινησες?

274ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουν 25, 2014 3:15 am

valgreg

valgreg
οι ορμόνες φταίνε οι ορμόνες  Laughing Laughing 
οι περισσότεροι αυτό λενε οτι πριν τις 20 εβδομαδες δυσκολο να το καταλαβεις.αντε να δουμε!μωρε ας ειναι καλα και ας αργησω να το καταλαβω δεν με νοιαζει!
ναι το ξεκινησα το λαδακι και ειναι καταπληκτικο,κανει την επιδερμιδα πολυ απαλη!

275ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουν 25, 2014 5:31 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανουλες κι απο μενα!!!
Valgreg καλα αποτελεσματα σου ευχομαι κι εγω!!!!
Στα εξοχικα θα παμε οποτε κατσει, δεν το εχουμε προγραμματισει καθολου.
Ria εμενα δυσκοιλιοτητα μου προκαλουσε ο σιδηρος μονο στο πρωτο τριμηνο τωρα ολα μια χαρα. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω ξεχνιεμαι και με τη μικρη και δεν περνω καθε μερα σωστα τα συμπληρωματα μου αλλα το προσπαθω.
Mama prwti fora κι εγω μεταπτωσεις στην διαθεση εχω συνεχεια...αφου ορισμενες φορες μας φαινεται τοσο μα τοσο αστειο ολο αυτο και γελαμε με τον αντρα μου!!! Αυτες οι ορμονες ομως εεεε;;;; κι εγω ετσι λεω συνεχεια, στις ορμονες τα ριχνω ολα..χαχαχα!!!
Κοριτσια μου εγω εχω μπει σε διαδικασια κοψιματος της πανας. Μεχρι στιγμης ειμαστε στη δευτερη μερα και η μικρη μου τα παει μια χαρα. Φοραει πανα μονο στον υπνο και απ'οτι μου ειπε ο γιατρος αυτη τη πανα θα την κοψει μονη της, απλα εγω θα πρεπει να παρακολουθω αν το πρωι που ξυπναει την εχει βρεξει. Αχχχχ το κοριτσακι μου μεγαλωνει....!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις