Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
670 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 670 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 31]

501ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 1:37 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελενη μουσακα ακουω...μμμμ!!! Ωραια ιδεα αλλα μπελαλιδικο βρε παιδι μου... εγω τον τσακιζω αλλα προτιμω της πεθερας μου...χαχαχα!!! Απ νευρα κι εγω σημερα ειμαι σε ετοιμοτητα, ευτυχως δεν εχω μιλησει ακομα με κανεναν ωστε να βρω αφορμη να τσακωθω...!!!

Αργυρω εχω αγχος για τη β επιπεδου γιατι μου εχει μεινει απο την αυχενικη... πηγα μες στη χαλαροτητα και εφυγα μες στο αγχος!! Ειχε βρει ο γιατρος ταχυπαλμια στο νινι και τη μια βαλβιδουλα της καρδιας να "χανει" λιγο και μας ειχε πει για αμνιοπαρακεντηση. Τελικα μαλλον δεν ηταν τιποτα αλλα μεχρι να τελειωσουμε και με τη β επιπεδου εγω δν θα χαλαρωσω....
Τι διαβασες παλι και σε εκνευρισε;;;; μην διαβαζεις βλακειες γιατι τα νευρα μας στην κατασταση μας δεν θέλουν και πολυ...χαχαχα!!! Εγω εχω σταματησει να διαβαζω οτι με χαλαει εδω και καιρο!!
αυτη η καθημερινη ερωτηση "τι τρωμε σημερα" παντως και για μενα ειναι σπασιμο!!

502ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 1:44 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αργυρω ρίχνοντας μια γρηγορη ματια στα θεματα καταλαβα τι σε τσιτωσε..... γιατι βρε κοπελα μου ασχολεισαι;;; ακρη δεν θα βγαλεις σε καμια των περιπτωσεων...

503ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 1:52 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ Μαρια μου Μαρακι μου Μαριωωωω....απο την μια σε καταλαβαινω γιατι στον γιο μου τον μικρο μου τον εβγαζαν με συνδρομο down.....κ αγχωωωθηκαααα....κ μετα αφου προσευχηθηκα λεω εκαι????? Ας ειναι....αν ειναι να μου το στειλει ετσι ο κυριος ας γινει....αν αγχωθω θ αλλαξει τπτ??? Οχι...κ τελικα φιλη μου δεν ειχε τπτ το παιδι....αφου τον κοιταζουμε μερικες φορες με τον αντρα μου κ λεμε κοιτα να δεις......να το ευχαριστηθεις καρδια μου ....να το χαρεις!!!!!!!! Ακου μεε......κ οτι σου χαλαει την χαρα σου ...ψιτ...κοιτα ψηλα κ χαλαρωσεεε...σου κλεινει το ματι...ανοιγει την αγκαλια Του κ σου χαιδευει το κεφαλι....κ σου λεει...Εγω ειμαι εδω...!!!!
Οσο γι αυτο που με φιτιλιασε νομιζω ειχες γραψει κ συ σχολιο...για μια κοπελα που θελει κ σκεφτεται να κανει τεταρτο παιδακι κ οαντρας της κολλαει....κ ζητησε γνωμες αν πρεπει να πιεσει η οχι την καταδταση...κ αρχισαν οι περισσοτερες να λενε για τα λεφτα κ να την αποπερνουν....κ μλκες!!!!!@@! Εμεις Μαρια μου εχουμε χαλασει τον πολιτισμο μας κ τιε αξιες της ζωης!!!! Δεν λεωωω..κ εγω ωρες ωρες λεω αχ να ειχα λεφτα να τα ξεφτιλιζα ...αλλα μετα γηωνομαι...κ λεω ναι...κ μετα θα καβαλαγαμε το καλαμι κ ποιος μας πιανει...η απληστια φερνει την απληστια κ παει λεγοντας....αστααα....δεν μπορω αλλο με αυτα τα λεφτα.....ναι εχουμε κ μεις θεμα αλλα δεν πειναμε κ ολας...αλλο αν θελουμε αυτο το κατι παραπανω....

504ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 2:51 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοιτα να δεις κι εγω τις ιδιες αποψεις εχω.. οταν ο γιατρος μου μιλησε για αμνιοπαρακεντηση του ειπα οτι δεν σκοπευω να την κανω αν δεν δουμε κατι χειροπιαστο και ο τυπος γυρισε και μου ειπε: "αν το παιδι σου εχει προβλημα τι σκεφτεσαι να κανεις;;" εεεε κι εκει τα πηρα στο κρανιο και του απαντησα καταλληλα... μιλησε λες και το ειχε σιγουρο ενω δν
ειναι τιποτα σιγουρο!! Εγω θεωρω οτι οι γιατροι απλα λενε αυτα που βλεπουν (και καλως ή κακως κανουν και λαθη) κι Αυτος εκει ψηλα εχει αποφασισει ηδη για το τι θα κανει με το πλασμα που εχω στην κοιλια μου και οχι μονο εγω αλλα η καθε μια απο εμας!!!!

Τωρα σχετικα με το αλλο θεμα νομιζω οτι το ολο θεμα ειναι λαθος. Δηλαδη αν εγω θελω κι αλλο παιδακι θα μπω σε ενα φορουμ να ρωτησω ενα ματσο αγνωστες;;; δυστυχως λοιπον υπαρχουν και αυτες που πατωντας στην ανωνυμια του ιντερνετ θα πουν τη μαλακια τους και δυστυχως πολυ χοντρα χωρις να σκεφτουν καθολου την ψυχολογικη κατασταση αυτου που ζηταει μια γνωμη... οποτε μην ασχολεισαι γιατι με τετοιους ανθρωπους που δεν εχουν ανθρωπινα συναισθηματα ακρη δεν βγαζεις.....απλα εκνευριζεσαι!!!

505ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 3:06 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλα κ μενα οταν μου ειπε για αμνιοπαρακεντηση του ειπα ουτε στα ποιο τρελλα σου ονειρα....
Οσο για το αλλο θεμα οκ μπορει η κοπελα να μην ειχε να το μοιραστει κ ηθελε γνωμες...αν κ της το ειπα οτι οτι πει με τον αντρα της...
Δλδ θα της πει η αλλη η ποιο πονηρη πως να τον τουμπαρει η οχι??? Μαλακειες...αλλα ρε φιλε ποσες βαρανε ψυχολογικα εδω μεσα???? Που δεν εχουν ν ασχοληθουν με τα θεματα τους κ λενε οτι μαλακεια θες ετσι για να πουν κατι.....

506ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 7:04 am

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσια μου!
δεν μπηκα απο το πρωι γιατι ο αντρας μου μεχρι την Κυριακη εχει αδειουλα και ετσι το ριξαμε στο ταβλι και στη βολτιτσα!
εριξα και εναν διωρο μεσημεριανο υπνακο και ειμαι κομπλε.το μονο που με χαλαει ειναι το στομαχι μου αυτη τη στιγμη.
εφαγα πριν λιγο γιαουρτι με μια κουταλια γλυκο σταφυλι της μαμας μου και πραγματικα με χαλασε  pale 
εμεις σημερα ειχαμε κοτοπουλακι στο γκριλ με πιτουλες και σαλατουλα!

Ελενη μου πραγματικα ο μουσακας τα σπαει αλλα εγω ειμαι του παστιτσιου παιδι αν και κοβω φλεβες για τις μελιτζανες σε ολες τις παραλλαγες της  Very Happy 
22 εβδομαδων ε?μια χαρα!!!

Μαρια μου σε καταλαβαινω για την β επιπεδου γτ και εγω το ιδιο αγχος εχω μετα την αυχενικη.αλλα μεσα μου πιστευω οτι ο Θεος θα τα φερει ετσι παλι που ολα θα πανε πολυ καλα!!

Αργυρω μου,2 μερουλες ακομα για την β επιπεδου τελεια!!καλε δεν το ηξερα οτι δινουν και cd δλδ να ζητησω και εγω η δεν θα μου δωσει?
καλα θα κανεις με την ανακαινιση του δωματιου σας και εχει ο Θεος,καποια στιγμη θα αποκτησει και η μικρουλα τον δικο της χωρο.
ααα μην το ξεχασω.στη φωτο εισαι μια κουκλα και ταιριαζεις πολυ με τον αντρουλη σου!!
δεν ηξερα οτι οι συσπασεις ειναι ετσι!για τις κραμπες ηξερα πως ειναι αλλα για τις συσπασεις οχι.

κοριτσια μου μην χαλιεστε εδω μεσα.η καθεμια κοπελα μπορει να ανοιξει οτι θεματακι θελει και απο εκει και περα αφου εκθετει ετσι προσωπικα θεματα να υποστει φυσικα και την κριτικη του οποιοδηποτε ατομα.
εγω να σας πω την αληθεια δεν διαβαζω πια τπτ αλλο εδω μεσα μονο το θεματακι μας και καποιες φορες απαντησεις απο το προηγουμενο που ημουν.

να σας πω την αληθεια κοριτσια απο χτες,οχι συνεχεια,ετυχε 3 φορες,ενιωσα οταν περπατουσα ενα δυνατο φτερουγισμα διαφορετικο απο τα χτυπηματακια που ενιωθα πιο πριν σαν μικροκλωτσια ενα πραγμα.ειναι δυνατον να ειναι η μικρη?

Laughing Laughing παλι σεντοναρα εγραψα  Shocked Shocked Shocked Shocked 

507ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 8:31 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελα βρε Βαλεντινουλαααα....μια χαρα σας βρισκω εκει με τον αντρουλη σου!!!! Ευχαριστουμε πολυυυυ.... I love you 
Κ βεβαια να ζητησεις dvd αν εχουν την τρισδιαστατη καταστασηη...ρε συ τα βλεπεις οπως ειναι οραγματικα μεσα στην κοιλια κ εγχρωμα!!!!ε δεν νομιζω να μην εχουν τετοια μηχανηματαααα..εγω τελικα εφτιαξα κεφτεδακια με οατατουλες...τα τσακισαν....πεμπτη φευγουν τελικα κ τα μεγαλα για 2 εβδομαδες πρωτα ο Θεος!!! Παντα αγχωνομαι οταν φευγουν...
Ναι να σου πω την αληθεια δεν ασχολουμαι...σε λιγα θεματα γραφω...απλα ειναι λιγο κ τα ορμονικα κ μ αυτα που γραφανε στην κοπελα μπηκα στο τρυπακι να τα πω αυτα που σκεφτομαι ....τελος παντων....εμεις κ εμεις κ οξω οι κακεντρεχεις......
 rabbit 
Λοιπον κοριτσιαααα γερη να ειμαι κ ορεξη να χω ....καθομουν χθες κ σημερα κ κοιταζα κ σκεφτομουν τι κερασματα να κανω στην γεννα....!!!! Επισης αν ολα πανε καλα σκεφτομουν να εκανα ολη την βαπτιση μονη μου......κ ακομα θελω να μας φτιαξω σε ολες κατι αναμνηστικο να σας τα στειλωω κοντα στις γεννες μας!!!ακομα δεν εχω σκεφτει τι αλλα θα μου ρθει!!!!

508ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 8:34 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αααα Βαλεντινουλαααα....

Η μπεμπα σου σου δινει σημαδια ....ο ναι....ειναι αυτο που νομιζεις.....απολαυσε την!!!!!!
Πως ειναι ο μπαμπας σου???η μαμα σου πως το χει παρει???

509ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 9:28 am

valgreg

valgreg
πω πω Αργυρω μου και εγω θα το τσακιζα τετοιο φαγακι που ειχες!!!
αχ πολυ χαρηκα που μου ειπες οτι μαλλον ειναι η μπεμπα.φαντασου εγω η χεσμενη πως θα κανω στις κανονικες κλωτσιες  Laughing Laughing Laughing 
ε ναι βρε εχεις δικιο και εγω θα αγχωνομουν αν εφευγαν τα παιδια.
μια χαρα σε βρισκω αν οργανωσεις μονη σου τη βαφτιση της μικρης σου.
με συγκινησες που ειπες για τα αναμνηστικα  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 35468 
εγω σημερα κοριτσια πηγα και ειδα ενα αλμπουμ που γραφεις για τον πρωτο χρονο του μωρου απο τη στιγμη της συλληψης.το ερωτευτηκα!15 ευρουλακια,θα παω να το παρω.
ο μπαμπας μου την αλλη παρασκευη μπαινει για τον ελεγχο τον ιατρικο και τη δευτερα στις 28 χειρουργειται.η μαμα μου και εκεινη ειναι αγχωμενη αλλα εχει ο θεος,πιστευουμε πως θα πανε ολα καλα!

510ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 11:10 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τι ωραια κοριτσια που αισθάνεστε τα μωρακια σας!!!Εγω ακομα τιποτα!!!Αυριο θα παω να το ακουσω στο γιατρο!!!Τι ωραια!
Βαλεντινα μου καλη επιτυχια να εχει ο μπαμπακας σου!

511ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 11:10 pm

valgreg

valgreg
Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?

εδω βρεχει ασταματητα απο χτες το βραδυ,μιλαμε για πολυ νερο και για πολλα μπουμπουνητα!
σημερα δεν εχω ιδεα τι να μαγειρεψω!!

Μερεντουλα μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια να εισαι καλα!
περιμενουμε νεα σου σημερα.

πολλα φιλια σε ολες!!

512ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 11:36 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα καρδουλομανουλες!!!!!
Θα την ακουσεις απο μερα σε μερα!!!!! Μην αγχωνεσαι...
Βαλεντινακι ολα καλα θα πανε με τον μπαμπακα!!!!
Κ εγω τωρα συτο σκεφτομουν...παλι...τι να μην αγειρεψω....εχω σκεφτει γλυκο κ δεν εχω σκεφτει φαγητο...χαχαχα....
Αντε μια μερα εμεινεεεε .....

513ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 16, 2014 6:41 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσουδια!!!

Μα τι καιρος ειναι αυτος ρε παιδια;;; Ιουλιο μηνα και μας εχει πηξει στη συννεφια και στη βροχη...δεν παμε καλα!!!

Βαλεντινα αυτο το αλμπουμ που λες το εχω κι εγω στην κορη μου και το εχω μισο φτιαξει...δεν καθομαι να το κανω ολοκληρο και ειναι μισο τελειωμενο!!! Παντως ειναι πολυ ομορφο σαν αναμνηστικο...!!! Αντε πλησιαζει και το χειρουργειο του μπαμπα σου εε;; να πανε ολα καλα και να γυρισει στο σπιτι του σιδερενιος!!
παντως μια χαρα με τον αντρουλη σου παρεα...δικαιολογησε να εισαι χαμενη απο το παρεακι μας..χαχαχα!!!

Μαρακι πλησιαζει ο καιρος που θα το νιωσεις κι εσυ το ζουζουνι σου... μια ανασα δρομος ειναι!!!

Αργυρω φτιαχνεις και γλυκα;;;;; και δεν μπαινεις στον πειρασμο να τα φας;;;;;; εγω το εχω κοψει (οσο μπορω) αυτο το σπορ γιατι μονη μου τα φτιαχνω και μονη μου τα τρωω και δεν ειμαι να παιρνω παλι 18κιλα!!! Και μου αρεσει η ζαχαροπλαστικηηη...αστα!!!
Τι γλυκο αυτο που σκεφτηκες με τα αναμνηστικα... ελα ειναι και οι ορμονες και θα συγκινηθω παλι και θα με κοροιδευει ο αντρας μου που κλαιω με το παραμικρο.!!!

Εμεις σημερα φαγαμε μπριαμ με μπολικη φετουλα!! Αυριο μαλλον θα φτιαξω κι εγω κεφτεδακι με πατατες.. (ωραια ιδεα Αργυρω)!!

514ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 16, 2014 8:56 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσια!!Λοιπον τα δικα μου τα νεα απο τον γιατρο ειναι οτι το μωρακι μου ειναι μια χαρα τελεια και ας μην το καταλαβαινω και τελικα ειναι και κοριτσακι με τη βουλα!!Αχ κοριτσια απο την ωρα που μου το ειπε εχω ξεσηκωθει!Εγω που ελεγα εχω καιρο ακομα για το δωματιο με εχει πιασει λυσσα να το ετοιμασω!Απο το πρωι σκεφτομαι τη στιγμε που θα την δω θα την παρω αγκαλιτσα!Παει ξεμυαλιστικα σας λεω τελειως!!!!!
Το μεσημερι βολτα για φαγητο στην πεθερα στο χωριο και γυρισα με ταπερακια οποτε αυριο φαφητο δεν θα μαγειρεψω!Τωρα εμεινε να περιμενω την αλλη Τεταρτη τον β επιπεδου.
Αντε κοριτσια να μαθουμε πρωτα τα δικα σας τα νεα με τους υπερηχους!

515ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 16, 2014 10:15 am

stilvy1982

stilvy1982
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπερα κοριτσακια!! Διαβασα τα νεα σας αλλα ακομη δεν κατεληξα τι θα μαγειρεψω αυριο! Απο αυριο ξεκινανε & οι Β επιπεδου στην ομαδα μας αντε καλη αρχη να εχουμε! Ρε παιδια μονο εμενα μου αρεσει αυτος ο καιρος; Ενταξει δεν λεω καλοκαιρι ειναι αλλα που & που αποζητω την συννεφια & την δροσια!

516ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 16, 2014 1:13 pm

mama prwti fora

Καλησπερα κοριτσια.
Χαθηκα και εγω αλλα πολυ νυστα λεμε αυτες τις μερες, βρηκα δροσια και εριξα τρελους υπνους.
Σημερα καναμε κα αγιασμο στο καινουργιο σπιτι μας, πολυ χαρηκα αλλα μαθαμε απο τον παπα οτι η μητροπολη μας απαγορευει πλεον γαμο και βαπτιση μαζι, οπως και η τεσσερις γειτονικες μας. Εκτος αυτου μας ειπε οτι τιποτα πλεον δεν ειναι στο χερι του παπα, και οτι κανονικα αν εχεις κανει πολιτικο δεν σε παντρευουν ουτε σου βαπτιζουν. Εμεις ακομη δεν εχουμε κανει τιποτα και μειναμε να κοιταζομαστε σαν χαζοι...
Ουτε ξερω τι να σκεφτω, το μυαλο μου εχει γινει αχταρμας... Απλα νιωθω οτι δεν ειναι στο χερι μου τιποτα, αλλιως τα περιμεναμε και αλλιως μας ηρθαν.
Απο την μια το κρατος πιεζει για πολιτικο γιατι αλλιως πρεπει να πας δικαστικα για την αναγνωριση και απο την αλλη η εκκλησια πιεζει για θρησκευτικο... Τι να πω τα εχω χαμενα....

517ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 16, 2014 1:24 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama prwti fora έγραψε:Καλησπερα κοριτσια.
Χαθηκα και εγω αλλα πολυ νυστα λεμε αυτες τις μερες, βρηκα δροσια και εριξα τρελους υπνους.
Σημερα καναμε κα αγιασμο στο καινουργιο σπιτι μας, πολυ χαρηκα αλλα μαθαμε απο τον παπα οτι η μητροπολη μας απαγορευει πλεον γαμο και βαπτιση μαζι, οπως και η τεσσερις γειτονικες μας. Εκτος αυτου μας ειπε οτι τιποτα πλεον δεν ειναι στο χερι του παπα, και οτι κανονικα αν εχεις κανει πολιτικο δεν σε παντρευουν ουτε σου βαπτιζουν. Εμεις ακομη δεν εχουμε κανει τιποτα και μειναμε να κοιταζομαστε σαν χαζοι...
Ουτε ξερω τι να σκεφτω, το μυαλο μου εχει γινει αχταρμας...  Απλα νιωθω οτι δεν ειναι στο χερι μου τιποτα, αλλιως τα περιμεναμε και αλλιως μας ηρθαν.
Απο την μια το κρατος πιεζει για πολιτικο γιατι αλλιως πρεπει να πας δικαστικα για την αναγνωριση και απο την αλλη η εκκλησια πιεζει για θρησκευτικο... Τι να πω τα εχω χαμενα....

καλησπερα κοπελα μου!!!

ετυχε να ειμαι μεσα τετοια ωρα και ειδα το μηνυμα σου!! Να σου πω για τυχον παρεξηγησεις οτι ειμαι Χριστιανη Ορθοδοξη αλλα εχω απιστευτο θεμα με καποιους παπαδες. Μαλλον λοιπον ο παπας που σας εκανε το αγιασμο σου ειπε βλακειες γιατι κατι τετοιο αποκλείεται να ισχυει. Αν οντως ισχυσει ποτε κατι τετοιο τοτε οι ιδιοι οι παπαδες ακυρωνουν το Χριστιανισμο... μην φρικαρεις με τετοια και ρωτα και αλλον παπα. Προσφατα φιλη μου ειχε αναλογο θεμα και εφτασε στη Αρχιεπισκοπη για να καταφερει να βγαλει ακρη και τελικα ο συγκεκριμενος παπας της ελεγε βλακειες!!!

518ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 16, 2014 1:34 pm

mama prwti fora

Δυστυχως πηρα το μεσημερι στην μητροπολη και μου το επιβεβαιωσαν. Το πρωτο σκελος, οτι δηλαδη δεν γινονται πλεον γαμοι και βαπτισεις μαζι με εγκυκλιο απο τον ιουνιο. Οσο για το δευτερο, για τον πολιτικο δεν ξερουν ακομα τι θα γινει...

519ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 16, 2014 8:20 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερεεεες....Ρε αγαπες εκατσα να πιω την καφεδαρα μου ν απολαυσω τα νεα σας ....και εκει που διαβαζω μ ενθουσιασμο κ χαρα τα καλα νεααα τρωω τις φρικες μου παρακατω.....τι ειναι αυτα που διαβαζω??????
Καταρχην μερεντουλααα....κοριτσακι???? Αμααααν (ετσι λει ο μικρος μου γιος 2,1/2 χρονων) ωωω ρεεε μια κοριτσοπαρεα που φτιαξαμεεεε.....!!!!
Αγαπημενο μου Μαριω...φτιαχνω γλυκαααα....αν κ περιοριζομαι σε κανα δυο κουταλιτσες αν κ ειμαι γλυκολιχουδο......κ εγω κοριτσια μου ενθουσιαζομαι στην ιδεα να μας φτιαξω αναμνηστικααα....πρεπει να σκεφτω τι ομως...θα μου ρθει...ξεκαρφωτα...χεχεχε
Βρε τι ειναι αυτα που διαβαζω???? Ο Χριστος κ ο Αποστολος...
Χωρις κ μενα να με παρεξηγησεις...εχω κ εγω θεματα με τους παπαδες...εγω κοιταζω απευθειας στα Επανω.....
Δλδ μου λες οτι αν ενα ζευγαρι δεν εχει λεφτα κ κανει εναν πολιτικο γαμο για τους δικους τους λογους μεχρι να κανουν τον θρησκευτικο γαμο που μπορουν κ θελουν δεν θα τους παντρευουν οι παπαδες????? Κ δεν επιτρεπεται γαμος κ βαπτιση μαζι?????? Θα πεσει φωτια να μας καψει μ αυτους εδω ρε παιδιααα....συγνωμη...αλλα ξερετε πως το βλεπω????? Οτι ολα γινοντε για τα κωλολεφταααααα......Αχ Θεε μου συγχωρεσε μας ολους!!!!!!! Δεν ντρεποντε λιγο...πατανε στην πιστη των ανθρωπων για να οικονομισουν.....

520ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 16, 2014 9:17 pm

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα στην παρεα!Δεν νομιζω κοριτσια να ισχυσει κατι τετοιο δεν ειναι δυνατον.Ισως σε καποιες εκκλησιες να ισχυει και σε καποιες οχι.Για παραδειγμα εδω στη Θεσσαλονικη ξερω εκκλησια που δεν βαφτιζει το μωρο αν δεν φοραει ασπρα ρουχαλακια δεν πρεπει να εχεις στολισει τιποτα και δεν σου δινουν ρευμα για το φωτογραφο.Φυσικα στον γαμο απαγορευεται το ρυζι κλπ. Ενω εκει που παντρευτηκα ολα ηταν αλλιως.Δηλαδη αν εισαι εγκυος και για τον οποιοδηποτε λογο δεν μπορεσες-προλαβες να παντρευτεις τι κανουμε?Δεν παντρευομαστε και δεν βαφτιζουμε.Και οπως ειπε και η φιλη ria spes o Χριστος και ο Αποστολος!!!Ρωτα κι αλλου κοπελα μου σιγουρα θα το κανουνε .Μην αγχωνεσαι!

521ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 16, 2014 9:19 pm

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα στην παρεα!Δεν νομιζω κοριτσια να ισχυσει κατι τετοιο δεν ειναι δυνατον.Ισως σε καποιες εκκλησιες να ισχυει και σε καποιες οχι.Για παραδειγμα εδω στη Θεσσαλονικη ξερω εκκλησια που δεν βαφτιζει το μωρο αν δεν φοραει ασπρα ρουχαλακια δεν πρεπει να  εχεις στολισει τιποτα και δεν σου δινουν ρευμα για το φωτογραφο.Φυσικα στον γαμο απαγορευεται το ρυζι κλπ. Ενω εκει που παντρευτηκα ολα ηταν αλλιως.Δηλαδη αν εισαι εγκυος και για τον οποιοδηποτε λογο δεν μπορεσες-προλαβες να παντρευτεις τι κανουμε?Δεν παντρευομαστε και δεν βαφτιζουμε.Και οπως ειπε και η φιλη ria spes o Χριστος και ο Αποστολος!!!Ρωτα κι αλλου κοπελα μου σιγουρα θα το κανουνε .Μην αγχωνεσαι!

522ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 16, 2014 10:38 pm

valgreg

valgreg
καλημερα κοριτσουδια  Very Happy 
τι κανετε?εδω εχει μια ηλιολουστη ημερα χωρις αερα  Very Happy Very Happy Very Happy 

Αργυρω μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ με την β΄επιπεδου κοριτσαρα μου,θα περιμενουμε νεα σου!!!

Αρχοντουλα μου καλα εκανες και χορτασες υπνο!και εμενα γνωμη μου ειναι να ρωτησεις και αλλου σε καποια αλλη ενορια.εγω παντρευτηκα το 2011 με πολιτικο και το 2013 τον μαρτιο με θρησκευτικο.τοτε ημουν εγκυος και ετυχε το συγκεκριμενο θεμα για γαμοβαφτιση να ακουγεται πολυ.ελεγαν οτι απαγορευτηκε και τελικα τον ιουνιο τα ξαδερφια μας παντρευτηκαν και βαφτισαν τον μεγαλο του γιο αφου ειχαν ηδη κανει πολιτικο γαμο.

Μερεντουλα μου μπραβο που ακουσες το κοριτσακι σου και που ολα καλα!!τι πιο ομορφο να κανεις ονειρα για το δωματιο και γενικα για τα πραγματα που θα ψωνισεις!!
δεν εχεις μαγειρεμα σημερα λογω ταπερακιων ε???τι καλα!!

Μαρακι μπριαμ ε??ωραια ιδεα!!τι κανει το μεγαλο σου κοριτσακι?

Ελενη μου ναι σημερα ξεκινανε οι β επιπεδου αντε να εχουμε τα καλυτερα νεα μας αυτον τον μηνα ολες μας!!!

εγω χτες μπηκα στις 21 εβδομαδες  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 215994 

523ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 16, 2014 11:31 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οντως κοριτσακι μου ρωτα ..ψαξε...μαθε...παντως ειναι ανεπιτρεπτο....τελος παντων...
Πως ξυπνησαμε κοριτσια σημερα???τι μαγειρευεται??? Εγω μολις τελειωσα τα πραγματα των παιδιων κ περιμενω μια πελατισα...ανυπομονω να παμε για το υπερυχο!!!! Δεν θελω σημερα ουτε να μαγειρεψω...σαλατες σημερα....
Γενναει σημερα κ η κουμπάρα της αδερφης μου ...γεννησε το πρωτο της φυσιολογικα αλλα τωρα στο δευτερο επειδη πηρε λεει ολο τον μηνα την εβαλε σημερα με ψευτικους πονους κ αν δεν ...καισαρικη....αρα το απογευμα μετα το υπερυχο θα παρω να δω τι γινεται μηπως παμε μετα απο κει...θα δω μπεμπεκιλαααα....

524ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 12:37 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια!!!

Μαρακι μου τελεια τα νεα σου...μπραβο κοπελα μου με την κοριτσαρα σου!! Λογικο να αρχισεις να ξεσηκωνεσαι για τις ετοιμασιες του νινιου σου. Κι εγω στην μικρη δεν κρατιομουνα με τιποτα....χαχαχα!!!

Αργυρω αντε κοπελα μου καλη επιτυχια με τη β επιπεδου και μολις βρεις ευκαιρια μπες να μας πεις τα νεα.....

Αρχοντουλα χθες εκνευριστικα μ'αυτα που μας ειπες με τον παπα.... αν υπηρχαν οι ιδιοι κανονες σε ολες τις ενοριες ισως να το δεχομουνα πιο ευκολα αλλα οταν ο καθε παπας κανει οοοοοοτι θελει..... τα νευρα μου!!! Τι να πω...;;;;

Βαλεντινα κι απο σενα περιμενουμε εντυπωσεις απο το γιατρο που θα επισκευθεις... δεν θημαμαι ποτε ακριβως εχεις το ραντεβου!!

Εγω σημερα θα μαγειρεψω κεφτεδακια κοκκινιστα αλλα δεν ξερω με τι να τα συνοδεψω... λεω να φτιαξω και ενα ριζακι με λαχανικα!! χθες το βραδυ η μικρη ηθελε κεφτεδακια τηγανιτα για βραδινο...

εκθεση εγραψα παλι... φιλια σε ολες προς το παρον!!!

525ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 1:29 am

valgreg

valgreg
Aργυρω μου οταν μπορεσεις περιμενουμε νεα ε???

Μαρακι ακομα δεν εχω κλεισει ραντεβου με τον νεο γιατρο γιατι περιμενω να πληρωθουμε για παν ενδεχομενο.εκεινος δεχεται μονο στο νοσοκομειο.οταν θα παω θα σας πω εντυπωσεις.

εγω σημερα λεω να κανω καμια μπριζολιτσα στο teppanyaki με καμια πατατουλα και σαλατα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις