Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 31]

276ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 12:48 am

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εγω εδω σπιτι ετοιμαζω το φαγητο.
τελικα αυριο θα παρω τα αποτελεσματα των εξετασεων.
εχουμε το ραντεβου την τριτη και με εχει πιασει μια αγωνια αλλο πραγμα!

Μαρια θα τα καταφερει η μικρη σου μην σκας ετσι και αλλιως με τα λεγομενα σου βρισκεται σε πολυ καλο δρομο!

κοριτσια ειδα ενα ελληνικο βιντεο στο youtube και επαθα.εδειχνε την βαφτιση μιας μικρουλας η οποια δεν ηταν μωρακι,παιζει να ηταν και 4 χρονων.ο παππας εκτελουσε το μυστηριο και η μικρη ελεγε συνεχεια δεν θελω,δεν θελω.ετσι ο ιερεας ρωταει την μικρη,δεν θελεις να βαπτιστεις?οχι απανταει?την ξαναρωταει,οχι παλι εκεινο.
και εβγαλε το πετραχηλι και λεει δεν μπορω να συνεχισω,πρεπει να σεβαστω την γνωμη της μικρης!

277ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 12:50 am

valgreg

valgreg

να αυτο ειναι που σας ελεγα!

278ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 3:25 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ε δεν ειμαστε με τα καλα μας!Πραγματικα αυτος ο παπας ειναι για καταγγελια!
Κοριτσια μολις γυρισα απο το Ιπποκρατειο οπου με κρατησαν για ενα βραδυ επειδη εχθες με τρακαρε ενας ελαφρια βεβαια ομως επρεπε να με προσεξουν για 24 ωρες!Ψιλο χυμα το νοσοκομειο ομως απ οτι ακουσα απο τις υπολοιπες κοπελες η κλινικη που ημουν ( Γ μαιευτικη) εχει καλους γιατρους!Δεν το συζητω για τα νεογεννητα!Μια σταλια σκετη γλυκα ηταν ολα τους!Οι μαιες καταπληκτικες και χαμογελαστες!

279ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 5:11 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μουου!!!! Τι κανετε;;; εμεις μια χαρα και σημερα εχω απιστευτη διαθεση...
Valgreg κι εγω ενα αγχος το εχω οσο πλησιαζει η Τριτη αλλα και μια απιστευτη ανυπομονησια!!! Αντε να παμε και να ειναι οοοοολα καλα!!!!
Πλεον ειμαι σιγουρη οτι αυτο που νιωθω ειναι το νινι... μολις ξαπλωσω και χαλαρωσω νιωθω πεταρισματα αλλα οχι καθε μερα ακομα!!!!
καλα το βιντεακι με τη βαφτηση δεν υπαρχει.... ποιον να πρωτο κραξεις;;;;; τους γονεις που βαφτιζουν το παιδι σ'αυτη την ηλικια ή τον παπα που διακοπτει το μυστηριο;;;;;
μερεντουλα ευτυχως που δεν ηταν τιποτα το σοβαρο... παντως απ'οτι καταλαβα πηρες και μια γευση απο το μαιευτηριο και ειναι θετικη!!!

280ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 6:07 am

valgreg

valgreg
Μερεντούλα μου ευτυχως που ολα ειναι περαστικα κοπελα μου.
το καλο ειναι πως οπως ειπε και η Μαρια πηρες μια γευση απο το νοσοκομειο και το προσωπικο.σου εκαναν και υπερηχο να φανταστω ε?

Μαρακι ετσι ευδιαθετη να εισαι παντα!
τι καλα που ενιωσες το νινακι!ανυπομονω και εγω γι αυτη τη μαγικη στιγμη!!

Ρια,μαμα πρωτη φορα που ειστε????

εγω μολις τελειωσα με το σφουγγαρισμα εβαλα και ενα πλυντηριο ακομα και τωρα χαλαρωσηηηηηη!
πως ειναι ο καιρος σε εσας?εδω εχει ζεστη και απιστευτη λιακαδα  Very Happy 

281ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 6:29 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
valgreg έγραψε:Μερεντούλα μου ευτυχως που ολα ειναι περαστικα κοπελα μου.
το καλο ειναι πως οπως ειπε και η Μαρια πηρες μια γευση απο το νοσοκομειο και το προσωπικο.σου εκαναν και υπερηχο να φανταστω ε?

Μαρακι ετσι ευδιαθετη να εισαι παντα!
τι καλα που ενιωσες το νινακι!ανυπομονω και εγω γι αυτη τη μαγικη στιγμη!!

Ρια,μαμα πρωτη φορα που ειστε????

εγω μολις τελειωσα με το σφουγγαρισμα εβαλα και ενα πλυντηριο ακομα και τωρα χαλαρωσηηηηηη!
πως ειναι ο καιρος σε εσας?εδω εχει ζεστη και απιστευτη λιακαδα  Very Happy 

Ναι πηρα μια γευση!Μου εκαναν υπερηχο και μου ειπαν οτι ζυγιζει 218 γραμμαρια!Ποσο μεγαλωσε βρε κοριτσια!Και μου ειπαν οτι εχω προσθιο πλακουντα γι αυτο μαλλον δεν το εχω νιωσει ακομα!

282ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 6:58 am

valgreg

valgreg
μερεντουλα πες μου κατι γιατι μπερδευομαι.ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?απο οτι θυμαμαι δεν την εχεις καταλαβει ακομα και εσυ ε?
και εμενα ο γιατρος μου αυτο μου ειπε προσθιο πλακουντα.θα την καταλαβω λεει πιο αργα

283ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 8:10 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
valgreg έγραψε:μερεντουλα πες μου κατι γιατι μπερδευομαι.ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?απο οτι θυμαμαι δεν την εχεις καταλαβει ακομα και εσυ ε?
και εμενα ο γιατρος μου αυτο μου ειπε προσθιο πλακουντα.θα την καταλαβω λεει πιο αργα
Αυριο κλεινω την 18 εβδομαδα κοντα ειμαστε!

284ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 8:31 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσιαααα...ουουου...να μαι κ εγωωωω......μολις καθησαααα...διαβαζω τα μην σας γιατι μου ερχοντε ειδοποιηση στο κιν αλλα δεν εχω κατσει με ησυχια να σας γράψω. ..εβαλα την γαλατοπιτα μου εφτιαξα την φρεντια μου κ περιμενω να ψηθει το γλυκο κ να σας γραψωωω.....πολυ ζεστη....εχουμε κλειστει με το αιρ κοντισιον ...
εμενα το μπεμπε κλωτσει συνεχως ειδικα οταν μαζευω τα ποδια στην καρεκλα κ οταν ξαπλωνω...εγω εκλεισα για 14/7 β' επιπεδου .....αλλα 80 ευρω...πφφφ..αληθειαααα δεν μπορω αλλο με αυτα τα λεφτα...αλλα ας εχουμε σωματικη κ ψυχικη υγεια..κ οσα εχουμεεε....επισης περιμενω πως κ πως αυτο σαβ/κο...θα φυγουμε με τα 2 μικρα Ανδρο στους δικους μου ν αφησουμε την τριτη μου κορη εκει να κανει κανα μπανιο κ οταν αρχισει να μας ζηταει θα την παρουμε κ θ αφησουμε τον μικρο...τα μεγαλα κατασκηνωση...κ μετα Ανδρο...αχ να ξεκουραστω κ να σκεφτω καμια ιδεα για την μπεμπα για κερασματα στο μαιευτηριο...ολα μαζεμενα τα ειπααα...ουφ...

285ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 8:52 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ria spies έγραψε:Κοριτσιαααα...ουουου...να μαι κ εγωωωω......μολις καθησαααα...διαβαζω τα μην σας γιατι μου ερχοντε ειδοποιηση στο κιν αλλα δεν εχω κατσει με ησυχια να σας γράψω. ..εβαλα την γαλατοπιτα μου εφτιαξα την φρεντια μου κ περιμενω να ψηθει το γλυκο κ να σας γραψωωω.....πολυ ζεστη....εχουμε κλειστει με το αιρ κοντισιον ...
εμενα το μπεμπε κλωτσει συνεχως ειδικα οταν μαζευω τα ποδια στην καρεκλα κ οταν ξαπλωνω...εγω εκλεισα για 14/7 β' επιπεδου .....αλλα 80 ευρω...πφφφ..αληθειαααα δεν μπορω αλλο με αυτα τα λεφτα...αλλα ας εχουμε σωματικη κ ψυχικη υγεια..κ οσα εχουμεεε....επισης περιμενω πως κ πως αυτο σαβ/κο...θα φυγουμε με τα 2 μικρα Ανδρο στους δικους μου ν αφησουμε την τριτη μου κορη εκει να κανει κανα μπανιο κ οταν αρχισει να μας ζηταει θα την παρουμε κ θ αφησουμε τον μικρο...τα μεγαλα κατασκηνωση...κ μετα Ανδρο...αχ να ξεκουραστω κ να σκεφτω καμια ιδεα για την μπεμπα για κερασματα στο μαιευτηριο...ολα μαζεμενα τα ειπααα...ουφ...
εγω εκλεισα για τις 23 Ιουλιου β επιπεδου και μου ειπαν 140 ευρω!Εχεις δικιο ποσα λεφτα δινουμε ε?

286ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 9:28 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ηουυυυυ 140???? Τον κακο τους το φλαροοοο....
Που εκλεισες??? Ασε μερεντουλα....για πολυ εκμεταλευσηηηη.....

287ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 9:42 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ria spies έγραψε:Ηουυυυυ 140???? Τον κακο τους το φλαροοοο....
Που εκλεισες??? Ασε μερεντουλα....για πολυ εκμεταλευσηηηη.....
Θεσσαλονικη στην Αγιας Σοφιας εκει εκανα και την αυχενικη (80 ευρω))

288ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 9:48 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυχενικη μια χαρα σου πηρε...μαζι φανταζομαι με το τεστ παπ Α ??? Γιατι τοσο πηγανε κ τα 2 εμενα.... Απο πολλα ειναι πάντως για την β επιπεδου...αλλα τι να κανεις?????

289ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 11:36 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ria spies έγραψε:Αυχενικη μια χαρα σου πηρε...μαζι φανταζομαι με το τεστ παπ Α ??? Γιατι τοσο πηγανε κ τα 2 εμενα.... Απο πολλα ειναι πάντως για την β επιπεδου...αλλα τι να κανεις?????
χωρις το παπ Α 80 και χωρις αποδειξη

290ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 12:21 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσουδια μου γεια σας!!!!!
Εγω αλλαξα το ραντεβου της β επιπεδου γιατι μου το ειχε κλεισει 21η εβδομαδα και η γιατρος μου ειπε οτι καλο ειναι να γινεται απο την 22η και μετα. Το εκλεισα για 29/7.
Καλα τα χρηματα αλλη ιστορια αλλα αυτο που ειπες κι εσυ ria να ειμαστε καλα και θα τα βγαζουμε περα με οσα εχουμε...
ria απο Ανδρο εισαι;;; εγω εχω καταγωγη απ'κει αλλα φετος δεν μας βλεπω να πηγαινουμε...
Καλα σημερα τι ζεστη ηταν αυτη;; μας πεθανε...και απο το πρωι ειχε ενα αερακι κι εκει που λες θα δροσιστουμε λιγο ακομα και ο αερας ηταν καυτος!!

291ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 6:33 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημεεεεεεραααα..!!!! Καλα μιλαμε μερεντουλα αυτα που δεν διαβαζω απαραδεκταααα....επειδη δεν ξερω απο Θεσ/κη η Αγ.Σοφια ειναι δημοσιο η ιδιωτικο? Κεντρο η νοσοκομείο? ??Μαρακι μου ναι...απο την Ανδρο ειναι η καταγωγη μου..!!! Και η μαμα μου κ ο μπαμπας μου!!!! Απο σημερα ο καιρος ειπαν θα ειναι καλυτερος...αλλα εγω ειδα το Σαβ/κο θα εχει αερα..και γκρρρρρρ  Mad   Mad   Mad  τα νευρα μου....ελεγα να καναμε κανα μπανιο μιας κ θα πηγαινσμε στο νησι.........

292ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 6:45 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρακι τωρα το επιασα...απο κει εισαι κ συ???? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 328109 ελα ρε πατριδα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 328109 εχετε σπιτι κ πατε???απο ποιο μερος της Ανδρου??? Εγω ειμαι απο το Βραχνου η μαμα μου κ απο το Συνετι ο συγχωρεμενος μπαμπας μου κ απο το Μπατσι ο Πατριος μου...κ επειδη υπαρχουν σε 2 μεριες σπιτια το μοιραζουν μεσα στους 6 μηνες που καθοντε εκει...

293ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 26, 2014 11:48 pm

valgreg

valgreg
Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?

πηγα πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων.
γενικη αιματος και ουρων ολα καλα.
το μονο που μου εχει υπογραμμισμενο ειναι ο αιματοκριτης.το όριο ειναι 37,7-53 και εχω 36,6.τι γινετε σε αυτη την περιπτωση?εσεις ποσο εχετε?
εγω παντα ειχα υψηλο,κοντα στο 42 και ισως τωρα γι αυτο νιωθω αυτες τις ατονιες και τις ζαλαδες.
εντωμεταξυ με πηραν χτες και απο αθηνα και εχει ενα προβλημα ο μπαμπας μου με το νεφρο του και θα χρειαστει αμεσα χειρουργειο  Crying or Very sad ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι τον τελευταιο καιρο εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυ!

Εγω κοριτσια για αυχενικη και papA ειχα δωσει στο ρεα 150 ευρω.
τωρα την β επιπεδου που θα μας πει ο γιατρος την τριτη ποτε θα την κανουμε θα μας πει και ποσο εχει γτ την κανει στο ιατρειο του.

Ρια μου ευχομαι να περασετε τελεια στο νησι και να καταφερετε να κανετε μπανακι!
πρωτη χρονια τα μεγαλα σου κατασκηνωση?πως ηταν η εμπειρια,φοβοσουν που φυγανε?

Μαρια μου καλά θα κανεις να αλλαξεις ημερομηνία για την εξεταση.η καλυτερη εβδομαδα ειναι η 22η με 23η.

Μερεντουλα μου οντως ειμαστε κοντα στις εβδομαδες!οταν καταλαβουμε τα μωρα εμεις οι δυο θα κανουμε παρτυ μου φαινεται εδω μεσα  Laughing Laughing 

294ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 27, 2014 3:09 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
valgreg έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?

πηγα πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων.
γενικη αιματος και ουρων ολα καλα.
το μονο που μου εχει υπογραμμισμενο ειναι ο αιματοκριτης.το όριο ειναι 37,7-53 και εχω 36,6.τι γινετε σε αυτη την περιπτωση?εσεις ποσο εχετε?
εγω παντα ειχα υψηλο,κοντα στο 42 και ισως τωρα γι αυτο νιωθω αυτες τις ατονιες και τις ζαλαδες.
εντωμεταξυ με πηραν χτες και απο αθηνα και εχει ενα προβλημα ο μπαμπας μου με το νεφρο του και θα χρειαστει αμεσα χειρουργειο  Crying or Very sad ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι τον τελευταιο καιρο εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυ!

Εγω κοριτσια για αυχενικη και papA ειχα δωσει στο ρεα 150 ευρω.
τωρα την β επιπεδου που θα μας πει ο γιατρος την τριτη ποτε θα την κανουμε θα μας πει και ποσο εχει γτ την κανει στο ιατρειο του.

Ρια μου ευχομαι να περασετε τελεια στο νησι και να καταφερετε να κανετε μπανακι!
πρωτη χρονια τα μεγαλα σου κατασκηνωση?πως ηταν η εμπειρια,φοβοσουν που φυγανε?

Μαρια μου καλά θα κανεις να αλλαξεις ημερομηνία για την εξεταση.η καλυτερη εβδομαδα ειναι η 22η με 23η.

Μερεντουλα μου οντως ειμαστε κοντα στις εβδομαδες!οταν καταλαβουμε τα μωρα εμεις οι δυο θα κανουμε παρτυ μου φαινεται εδω μεσα  Laughing Laughing 
Περαστικα στον μπαμπακα σου και γρηγορα να τελειωσει και ευχομαι ολα να παν τελεια!!
Οντως θα κανουμε παρτυ οταν τα καταλαβουμε!Αφου εχθες ξαπλωνα και λεω δεν μπορει θα το νιωσω αλλα τιποταααα

295ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 27, 2014 3:11 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ria spies έγραψε:Καλημεεεεεεραααα..!!!! Καλα μιλαμε μερεντουλα αυτα που δεν διαβαζω απαραδεκταααα....επειδη δεν ξερω απο Θεσ/κη η Αγ.Σοφια ειναι δημοσιο η ιδιωτικο? Κεντρο η νοσοκομείο? ??Μαρακι μου ναι...απο την Ανδρο ειναι η καταγωγη μου..!!! Και η μαμα μου κ ο μπαμπας μου!!!! Απο σημερα ο καιρος ειπαν θα ειναι καλυτερος...αλλα εγω ειδα το Σαβ/κο θα εχει αερα..και γκρρρρρρ  Mad   Mad   Mad  τα νευρα μου....ελεγα να καναμε κανα μπανιο μιας κ θα πηγαινσμε στο νησι.........
Ιδιωτικο ειναι αλλα ειναι καταπληκτικη η κοπελα!

296ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 27, 2014 3:14 am

valgreg

valgreg
σε ευχαριστω μερεντουλα μου να εισαι καλα!
αληθεια παιρνεις και εσυ σιδηρο?ποσο αιματοκριτη εχεις?

297ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 27, 2014 4:24 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
valgreg έγραψε:σε ευχαριστω μερεντουλα μου να εισαι καλα!
αληθεια παιρνεις και εσυ σιδηρο?ποσο αιματοκριτη εχεις?
εγω εχω 36 αιματοκριτη και περνω εναν σιδηρο καθε πρωι

298ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 27, 2014 4:55 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα!!!!
Valgreg μην αγχωνεσαι με τον αιματοκριτη σου γιατι συγκριτικα με τον δικο μου ειναι μια χαρα. Ο δικος μου στις τελευταιες εξετασεις πριν 1/2 εβδομαδα περιπου ηταν 32,2.... μιλησα με τη γιατρο μου μες το αγχος και απλα μου εδωσε 2 χαπια σιδηρου την ημερα. Εχεις μιλησει με το γιατρο σου ή οχι ακομα;;;; περαστικα στο μπαμπακασου και σιδερενιος!!!

ria εγω καταγομαι απο το Κορθι και μεχρι καποια ηλικια μεγαλωσα εκει!!! Πολυ ομορφα παιδικα χρονια!!!! Εσυ εχεις πιασει ολες τις πλευρες του νησιου..χαχαχα!!!! Παντως η αληθεια ειναι πως σε πιασει αερας στο νησι δεν παλευεται.... να πατε και να περασετε ομορφα...

εγω κοριτσια μου για αυχενικη και PAPP-A εδωσα αρκετα αλλα ο γιατρος που μου τις κανει ειναι ιδιωτης..175€ αλλα με αποδειξη κανονικα. Τωρα β επιπεδου δεν τον εχω ρωτησει ακομα αλλα κι αυτη τσιμπημενη θα ειναι...!!! Τι να κανουμε...ας ειναι ολα καλα με τα νινακια μας και χαλαλι τους!!!

299ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 27, 2014 5:08 am

mama prwti fora

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Για σας κοριτσια.
Valgreg περαστικα στον μπαμπα σου.
Περιμενω πως και πως την β επιπεδου για να την δουμε και τρισδιαστατα αλλα αργει ακομα, 23 Ιουλιου ειναι ακομα μακρια...
Τα μωρακια μας μεγαλωνουν πολυ πολυ γρηγορα!!!!! Η κοιλια μου βγαζει ματι πια.... Πολυ γελαω με οποιον δεν το ηξερε και με βλεπει τωρα!!!

300ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 27, 2014 5:22 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama prwti fora κι εμενα η κοιλια μου ειναι κανονικη εγκυου οποτε εχω σταματησει να το κραταω κρυφο εδω και παααρα πολυ καιρο!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις