Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 31]

526ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 2:40 am

mama prwti fora

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Αχ κοριτσια απο το πρωι το ψαχνω και καταλαβαινω πως εμπλεξα.
Εχει απαγορευσει η μητροπολη γαμο και βαπτιση μαζι με εγκυκλιο, και οποιος παπας παρακουσει την μητροπολη εχει συνεπειες.
Εμεις αποφασισαμε να προχωρισουμε σε πολιτικο και μετα οταν με ρι καλο ερθει το μωρι θα κανουμε μια εβδομαδα τον γαμο και την επομενη την βαπτιση. Ειπαμε να γλυτωσουμε μερικα λεφτα αλλα δεν το βλεπω, απλα ολα θα γινουν με πιο λιγο κοσμο και σιγουρα οι δικοι μου συγγενεις δεν θα ειναι σε ενα απο τα δυο μυστηρια μιας και με τον αντρα μου μενουμε φαρσαλα και η καταγωγη μου ειναι απο αθηνα.
Χθες ταραχτηκα, σημερα που ειδα οτι δεν γινεται αλλιως ειπα δεν παν να πνιγουν στην τελικη αν πανε ολα τοσο στραβα δεν κανω καθολου θρησκευτικο και κανω μονο βαπτιση! Αυτο δεν μπορουν να μου το αρνηθουν.
Ολα για τα λεφτα γινονται τελικα...

527ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 3:56 am

stilvy1982

stilvy1982
Καλησπερα κοριτσοπαρεα! Πως ειμαστε σημερα;; εγω στεκομαι στα καρφια ποτε περνανε οι ωρες να δω το νινι μου;;
Το πρωι πηγα να κουρευτω επιτελους! Οταν γυρισα συμμαζεψα λιγο το σπιτι γιατι ηταν σαν βομβαρδισμενο τοπιο με την βοηθεια του αντρουλη μου ο οποιος μαγειρεψε κιολας ξιφια στον φουρνο! & τωρα λιωνω στον καναπε!!  Very Happy 

528ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 3:58 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ κοριτσι μου....εχουν κανει τον Θεο εμποριο!!!!!! Δεν θυμασαι που ο Χριστος πηγε κ τα εσπασε ολα εξω απο τον ναο ???? Που πουλαγανε κ εκμεταλευοντουσαν την πιστη???? Ετσι ειναι....Ο Θεος κοριτσι μου θα σ ευλογησει οπως κ ναχει..!!!! Κ στον πολιτικο μπροστα στα ματια του γινετε!!!!τωρα για την βαπτιση....αστο να δεις εκεινη την ωρα.....
Εγω αγαπες 1 ωρα μετραω να παω στο υπερηχο....μα τι ανυπομονησια ειναι αυτη που μ εχει πιασει....ουτε το πρωτο να ηταν....χαχαχαχα

529ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 4:02 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stilvy1982 έγραψε:Καλησπερα κοριτσοπαρεα! Πως ειμαστε σημερα;; εγω στεκομαι στα καρφια ποτε περνανε οι ωρες να δω το νινι μου;;
Το πρωι πηγα να κουρευτω επιτελους! Οταν γυρισα συμμαζεψα λιγο το σπιτι γιατι ηταν σαν βομβαρδισμενο τοπιο με την βοηθεια του αντρουλη μου ο οποιος μαγειρεψε κιολας ξιφια στον φουρνο!  & τωρα λιωνω στον καναπε!!  Very Happy 

Ααααα μια χαρα σε βρισκω Ελενιτσααα!!!!! Κ εγω αυτο ελεγα πριν...ανυπομονω να περασει η ωρα να δω το μπεμπεκι!!!!!!πως τα κουρεψες???

530ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 4:26 am

mama prwti fora

Άντε κορίτσια περιμένουμε νέα το βράδυ από υπερήχους!!!!!!! Very Happy 

531ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 8:59 am

stilvy1982

stilvy1982
ria spies έγραψε:
stilvy1982 έγραψε:Καλησπερα κοριτσοπαρεα! Πως ειμαστε σημερα;; εγω στεκομαι στα καρφια ποτε περνανε οι ωρες να δω το νινι μου;;
Το πρωι πηγα να κουρευτω επιτελους! Οταν γυρισα συμμαζεψα λιγο το σπιτι γιατι ηταν σαν βομβαρδισμενο τοπιο με την βοηθεια του αντρουλη μου ο οποιος μαγειρεψε κιολας ξιφια στον φουρνο!  & τωρα λιωνω στον καναπε!!  Very Happy 

Ααααα μια χαρα σε βρισκω Ελενιτσααα!!!!! Κ εγω αυτο ελεγα πριν...ανυπομονω να περασει η ωρα να δω το μπεμπεκι!!!!!!πως τα κουρεψες???

Κορίτσι μου εσύ είσαι η περίτρανη απόδειξη πως κάθε φορά πρώτη φορά και πολύ μου αρέσει αυτο!! (για την εγκυμοσύνη μιλάω).
Τα έκοψα αρκετά κι αν δεν είμαι των αλλαγών ομολογώ ότι το χρειαζόμουνα αυτή την φορά!!
Περιμένουμε νέα σου!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 654316 

532ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 8:21 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αγαπημενες μου καλημεεεεεερα!!!!!!!! Ειδα την μπεμπεκα μου!!!!! Ειναι πολυ μαμουνι!!!! Τρομερα κινητικη....ο κακομοιρος ο γιατρος πολυ υπομονη μαζι της!!!! Ολα καλααα Δοξα Τον Θεοοο!!!!!!! Ειναι 485 γραμ.!!!!! Πιπιλαγε κ το δαχτυλο η ζουζουναααα!!!!το μονο που ξεχαστηκαμε κ ο γιατρος κ μεις, δεν την εβαλε τρισδιαστατη εικονα να την δουμε που μοιαζει....θα του το πω στο ντοπλερ....καρδουλες ευχομαι να το χαρητε κ να πανε ολα καλα σε ολες!!!!!!

533ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 8:27 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελενιτσααα σειρα σου σημερα εεε???? Ολα καλα ματακια μου να πανε!!!!!! Θελουμε λεπτομερειες ..εντυπωσεις κτλ!!!!

534ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 8:38 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Η θα γραφω ολοκληρο κατεβατο η 100 μηνυματα μαζεμενα...
Θα σας πω την αμαρτια μου....δεν επαιρνα τα συμπληρωματα κανα μηνα κ ειμαι τις τελευταιες μερες τραγικα χαλιαα..σερνω τα ποδια μου...τα νιωθω τοσο βαρια ...κ εχω κ πονοκεφαλους...ο σιματοκριτης μου μαζι με τον σιδηρο πιασανε πατο μαλλον....
Ξεκινησα τον σιδηρο αλλα δεν μπορω την δυσκιλιοτητα που μου φερνει γιατι ηδη τον τελευταιο χρονο μου παρουσιαστικε σπαστικη κολιτιδα κ υποφερω...ρε Μαρακι εσυ πως τον πινεις τον σιδηρο??? Εγω δεν μπορω να μην πιω καφε οταν ξυπναω...κ ο καφες καταστρεφει τον σιδηρο....πφφφφφ....μου εχουν σπασει τα νευρα....πρωτα επινα τον σιδηρο κ εστηβα κ μια πορτοκαλαδα κ με κραταγε κανα διωρο να μην πιω καφε ..αλλα τωρα δεν θελω τα πορτοκαλιαα..μου φερνουν καουραααα...

535ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 9:33 pm

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα!ria μου τι τελεια που ειδες την κουκλιτσα σου!Χαιρομαι που ολα ηταν μια χαρα!Αληθεια τι ειναι το ντοπλερ και ποτε το κανουμε?
Πινω κι εγω σιδηρο το gyno..κατι δεν θυμαμαι κι ενω τοσα χρονια που επαιρνα αμπουλες ειχα προβλημα (δυσκοιλιοτητα, μου καθοταν βαρυς) με αυτο ειμαι μια χαρα.

536ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 10:09 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
merentoula έγραψε:καλημερα!ria μου τι τελεια που ειδες την κουκλιτσα σου!Χαιρομαι που ολα ηταν μια χαρα!Αληθεια τι ειναι το ντοπλερ και ποτε το κανουμε?
Πινω κι εγω σιδηρο το gyno..κατι δεν θυμαμαι κι ενω τοσα χρονια που επαιρνα αμπουλες ειχα προβλημα (δυσκοιλιοτητα, μου καθοταν βαρυς) με αυτο ειμαι μια χαρα.

Καλημερα μερεντουλα!!!!!! Το ντοπλερ ειναι υπερυχος που γινεται γυρω στο 7 μηνα κ κατι παραπανω και βλεπουν την τροφοδοσια που γινεται απο τον ομφαλιο λωρο στο μωρο ..αν γινεται σωστα...γιατι οσο μεγαλωνει τοσο τραβαει ...!!!
Ρε να παρει δεν τα παω καλα με τα χαπια..γι αυτο πινω αμπουλες...αλλα μαλλον οντως αυτο φταιει...

537ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 10:27 pm

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ria spies έγραψε:
merentoula έγραψε:καλημερα!ria μου τι τελεια που ειδες την κουκλιτσα σου!Χαιρομαι που ολα ηταν μια χαρα!Αληθεια τι ειναι το ντοπλερ και ποτε το κανουμε?

Καλημερα μερεντουλα!!!!!! Το ντοπλερ ειναι υπερυχος που γινεται γυρω στο 7 μηνα κ κατι παραπανω και βλεπουν την τροφοδοσια που γινεται απο τον ομφαλιο λωρο στο μωρο ..αν γινεται σωστα...γιατι οσο μεγαλωνει τοσο τραβαει ...!!!
Ρε να παρει δεν τα παω καλα με τα χαπια..γι αυτο πινω αμπουλες...αλλα μαλλον οντως αυτο φταιει...
O υπερηχος αναπτυξης ειναι κατι αλλο???

538ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 10:47 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
merentoula έγραψε:
ria spies έγραψε:

Ο υπερυχος αναπτυξης ειναι η β επιπεδου...αυτος που εκανα χθες!!!!

539ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 10:53 pm

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσοπαρεα!!

Αργυρω μου πολυ χαρηκα με τα νεακια σου!!μια χαρα η ζουζουνιτσα σας!!!πολυ γελασα που εγραψες πως πιπιλαγε το δαχτυλο της!!δεν σου εδωσε τελικα dvd?

Ελενιτσα τι εγινε με εσενα ολα καλα?

Αρχοντουλα μου το ξερω πως ειναι δυσκολο απο οικονομικης αποψεως αλλα δεν πειραζει κοριτσι μου,καντε τωρα τον πολιτικο να ειστε καλυμμενοι.

Μερεντουλα τι κανεις εσυ?

Το Μαρακι απο χτες εχει να μπει!

540ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 17, 2014 11:55 pm

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ria spies έγραψε:
merentoula έγραψε:
ria spies έγραψε:

εμενα υπερηχο αναπτυξης μου εκλεισαν αρχες Οκτωβριου!

541ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 18, 2014 12:14 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσουδια μου!!!

Αργυρουλα μου μπραβο κοπελα μου που πηγαν ολα καλα με τη μπεμπαρα σου...κοντα μισο κιλο!!! Ολοκληρος κοριτσαρος..χαχαχα!!!! Ο σιδηρος σε εμενα φερνει πολυ δυσκοιλιοτητα στο πρωτο τριμηνο, τωρα πια ειμαι μια χαρα..αν και καποιες φορες ξεχναω να παρω τον απογευματινο!! Τον πρωινο τον περνω κανενα 2ωρο μετα το πρωινο μου κι ετσι δεν εχω προβλημα!!

Ελενιτσα σημερα περιμενουμε νεακια και απο σενα... καλη εξεταση να εχεις και καλα αποτελεσματα κοπελα μου!!!

πω πω εχουμε απο χθες μαστορες στο απο κατω διαμερισμα και μου εχει σπασει τα νευρα η φασαρια...αν δεν ειχα μαγειρεματα και δουλειες να κανω θα επερνα τη μικρη και θα εφευγα!!!!

σημερα τρωμε φασολακια λαδερα..μμμμ με μπολικη φετα..χαμος χαμός θα γινει...χαχαχα!!! Εσεις τι μαγειρευεται;;;;

542ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 18, 2014 12:17 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σας κανω και μια αδιακριτη ερωτηση....;;;;; απο σεξ πως τα πατε τωρα με τις κοιλιτσες σας;; Embarassed 

543ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 18, 2014 12:20 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα Μαρακι!Εγω να σου πω την αληθεια δεν εχω και πολυ ορεξη για σεξ αν και ακουω οτι λενε οτι εχεις αυξημενη λιμπιντο!
Φασολακια και εμεις σημερα για τον αντρα (υπολοιπο απο το ταπερακι της πεθερας) και μαλλον αυγουλακια για εμενα!

544ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 18, 2014 12:27 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
merentoula έγραψε:Καλημερα Μαρακι!Εγω να σου πω την αληθεια δεν εχω και πολυ ορεξη για σεξ αν και ακουω οτι λενε οτι εχεις αυξημενη λιμπιντο!
Φασολακια και εμεις σημερα για τον αντρα (υπολοιπο απο το ταπερακι της πεθερας) και μαλλον αυγουλακια για εμενα!

αυγα εεε;;; σ'αυτη την εγκυμοσυνη θα μπορουσα να ζησω με αυγα.. (και κρεας)!!!!
Λοιπον στη προηγουμενη εγκυμοσυνη κι εγω κι ο αντρας μου φοβομασταν πιο πολυ το θεμα σεξ..ασε που δεν ειχα και ιδιαιτερη ορεξη!! Σ'αυτη τωρα κατι γινεται προσεχτικα παντα αλλα ειναι κατι διαφορετικο να πω την αληθεια..!!! (Ρε πρωι πρωι συζητηση που ανοιξα.....χαχαχα!!!!)

545ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 18, 2014 12:31 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria maroui έγραψε:
merentoula έγραψε:Καλημερα Μαρακι!Εγω να σου πω την αληθεια δεν εχω και πολυ ορεξη για σεξ αν και ακουω οτι λενε οτι εχεις αυξημενη λιμπιντο!

αυγα εεε;;; σ'αυτη την εγκυμοσυνη θα μπορουσα να ζησω με αυγα.. (και κρεας)!!!!
Λοιπον στη προηγουμενη εγκυμοσυνη κι εγω κι ο αντρας μου φοβομασταν πιο πολυ το θεμα σεξ..ασε που δεν ειχα και ιδιαιτερη ορεξη!! Σ'αυτη τωρα κατι γινεται προσεχτικα παντα αλλα ειναι κατι διαφορετικο να πω την αληθεια..!!! (Ρε πρωι πρωι συζητηση που ανοιξα.....χαχαχα!!!!)

Ειναι πιο ωραια εννοεις?Εγω μεχρι τον 4ο περιπου νομιζα οτι θα του κανω κακο του μωρου τωρα το ξεπερασα αυτο αλλα και παλι μου φαινεται καπως χαχαχα ε ρε Παρασκευιατικα!!!Ειμαι και στο γραφειο!!!

546ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 18, 2014 12:32 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εν τω μεταξυ μολις ειδα απο το τικερακι μου οτι μπαινω στην 22η εβδομαδα!!!Τι καλα!

547ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 18, 2014 1:28 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Περναει ο καιρος.... 22η εσυ, 21η εγω...!!! ποτε θα εχουμε γεννητουρια ουτε που θα το καταλαβουμε!!!
Κοιτα κι εγω στην αρχη της εγκυμοσυνης ημουνα πολυ μαζεμενη με το θεμα... μετα τον τεταρτο εχω αρχισει να περνω λιγο θαρρος!! Ειναι ωραια.. (ενω δεν το περιμενα..) Ειναι διαφορετικη η αισθηση και ειναι λιγο ασυνηθιστο...!!

548ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 18, 2014 4:59 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βρε δωστε του να καταλαβει τωρα που οι ορμονες ειναι στα χαι!!!! Εγω σε ολες τις εγκυμισυνες τι να σας λεεεωωωωω......λες κ ειμαστε στα πρωτα!!!!! Χαχαχαχα...αυτη την φορα ειμαι εγω μαζεμενη λογω πεμπτης καισαρικης φοβαμαι λιγο...κ ενω μαζεμενη εννοωω δεν κανουμε κ ακροβατικαα....αλλα κατα τ αλλα μια χαρα...να σας πω ...λιγο με αυτο το θεμα ας προσεχουμε γιατι κυκλοφορουν κ αντρες εδω μεσα υποδιομενοι γυναικες κ την βρησκουν με κατι τετοια θεματα....
Εγω εφτιαξα πανσετα χοιρινη με πατατες...εγω την εφαγα με ντοματινια αντι για πατατες...
Μαρια πηρες το επιδομα σημερα για την μικρη???

549ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 18, 2014 5:03 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
merentoula έγραψε:
ria spies έγραψε:
merentoula έγραψε:
ria spies έγραψε:

εμενα υπερηχο αναπτυξης μου εκλεισαν αρχες Οκτωβριου!

Δεν εχεις να πας τωρα για β επιπεδου??? Μαλλον για ντοπλερ ειναι τον οκτωμβριο

550ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 18, 2014 5:11 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αργυρω τι επιδομα;;; ειμαι χοντρό ψιλό ασχετη μ'αυτα και δεν τα ψαχνω καθολου...!!!
Οσο για την ανωμαλια του καθενα πραγματικα ουτε που με νοιαζει..!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις