Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 31]

476ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 4:35 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
valgreg έγραψε:Μαρακι μου και ο γιατρος μου επειδη σπουδασε εξωτερικο και εμενε εκει πολλα χρονια για αυτο μου ειπε για το λουκοζειντ μαλλον  Laughing Laughing Laughing ειναι λεει απλη αιματος αυτο που λες και εσυ.
και εγω τις τελευταιες μερες αυτο εχω κραμπες στις γαμπες,ελεεινο!
οσο για συσπασεις δλδ εσυ εχεις?πως ειναι να νιωθεις μια συσπαση?εγω και να νιωσω ισως ναμην καταλαβω σαν πρωταρα!

εγω σαν αναισθητη που ειμαι μπορει να εχω συσπασεις και να μην τις καταλαβαινω... μαλλον η Αργυρω θα σε κατατοπισει..χαχαχα!!! Μονο τις μεγαλες στη γεννα ξερω να περιγραψω.. κραμπες εχω στα ποδια παντως και γι'αυτο μου εδωσε και μαγνησιο!! Αααα ετσι εξηγείται γιατι εχει αλλη μεθοδο αντι της καμπυλης ο γιατρος σου...πες του μπραβο απο μενα..χιχιχι!!!

477ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 4:37 am

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αργυρω που εισαι????χρειαζομαστε τα φωτα σου  Laughing Laughing Laughing 

478ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 6:20 am

mama prwti fora

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια μου δεν έχω νιώσει συσπάσεις, προληπτικά για τις συσπάσεις το παίρνω, λόγω της αποκόλλησης. Άρα δεν ξέρω να σας πω πως είναι, σίγουρα όμως βοηθάει και στις κράμπες στα πόδια, το δίνουν και σε κάποια γυμναστήρια για να μην παθαίνουν κράμπες.
'Οσο για το σίδηρο και εγώ 36 αιματοκρίτη έχω αλλά παίρνω 2 την ημέρα που έχουν μέσα και φιλικό οξύ από τον 3ο μήνα.
Τελικά κάθε γιατρός ακολουθεί άλλο πρόγραμμα...
 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 215994 

479ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 8:02 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια.Δεν αγχωνομαι για το μωρο απλα ανυπομονω να το νιωσω να κινειται!Αν αγχωνομουνα για το καθε τι νομιζω οτι δεν θα την εβγαζα καθαρη!!!Ευχαριστω για τα ωραια σας λογακια!

480ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 11:22 am

valgreg

valgreg
Αρχοντουλα μου εμενα μου ειπε ο γιατρος πως εχω πολυ καλο αιματοκριτη και πως θα δουμε και αυτον τον μηνα τι θα δειξει η εξεταση αιματος και βλεπουμε για σιδηρο.
τωρα για τις κραμπες ισως μου γραψει και εμενα μαγνησιο.

Μερεντουλα μου απο μερα σε μερα ειμαι σιγουρη πως θα νιωσεις την μικρουλα σου.
εγω πριν καιρο ανυπομονουσα ετσι και οταν ξαπλωνα το μοναδικο που ακουγα ηταν οι χτυποι της καρδιας μου.

κοριτσακια σας καληνυχτω,παω να δω στο ιντερνετ grace anatomy εχω φαει κολλημα.
φιλακια καλο βραδυ σε ολες  I love you 

481ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Ιουλ 12, 2014 2:00 am

valgreg

valgreg
καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

σημερα ειστε ολες εξαφανισμενες  Laughing 
δικαιολογημενα ηρθε το σκ!
εγω εχω τον αντρουλη μου εδω σημερα απο το πρωι και χαλαρωνουμε.
το ποδι εχει γινει τουμπανο απο το παλιοκουνουπι,τωρα εβαλα μια σπιτικη αλοιφουλα με σπαθολαδο και κερι μελισσας.
το μενου σημερα εχει μπιφτεκακια στο φουρνο με ριζοτο και σαλατουλα.
οτι και να κανετε να περασετε καλα!
πολλα φιλια

482ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Ιουλ 12, 2014 2:18 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα Βαλεντινα, καλημερα και σε ολα τα κοριτσια της ομαδουλας!!!!

εμεις χαλαρα στο σπιτι σημερα και θα φτιαξω και μια ευκολη μακαροναδα με σαλτσα γιαουρτιου...
να περασετε ομορφα οτι και να κανετε!!!
φιλια σε ολες!!!

483ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Ιουλ 12, 2014 2:35 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα σε ολη την παρεα!Σημερα μετα απο ενα 3ωρο σιδερο (κουρτινες κλπ απο την γενικη) θα φαμε κοκινιστο με ρυζακι.καλο σκ σε ολες!

484ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Ιουλ 12, 2014 7:17 am

stilvy1982

stilvy1982
Καλησπερα κοριτσια!! Ευχομαι ενα ομορφο Σαβ/κο σε ολες μας! Μολις ξυπνησα απο το μησημεριανο υπνο & μπηκα να διαβασω τα νεα σας! Εγω απο συμπληρωματα παιρνω σιδηρο με φολικο οξυ, ασβεστιο, μαγνησιο ολα απο ενα. Η αληθεια ειναι οτι το σιδηρο το αποφευγω γιατι μου πεφτει λιγο βαρυ Sad Αχχ τι περναμε οι υποψηφιες μανουλες!

485ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Σαβ Ιουλ 12, 2014 10:18 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μανιτσεεες....!!!! Εχω δουλιτσα αυτες τις μερες κ γι αυτο ειμαι εξαφανισμενη...Ολες τωρα χαλαρωνουμεεε.....η Βαλεντινουλα ζητησε τα φωτα μου??? Για ποιο πραγμα κοριτσακι μου??? Maria αστααα δεν τους διαβαζω συχνα παραμυθιααα τα βαριεμαι...κακοοο....τα μεγαλα γυρνανε κυριακη απο κατασκηνωση...η τριτη μου δεν το κουναει απο την Ανδρο με την μαμα μου και εχουμε μεινει με τον μικρο ...το μαμουνι...και μαλλον θ αλλάξει ξαναφυγουν την αλλη εβδομαδα τα μεγαλα θα πανε στην Ευβοια στην συνηφαδα μου που ειναι εκει με τις κορες της(τα ξαδερφια τους).....

486ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Ιουλ 13, 2014 1:52 am

valgreg

valgreg
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

τι ωραια μερα που εχει εδω,ουτε ζεστη ουτε τιποτα,μονο λιακαδα!!

Ελενη μου και εσυ παιρνεις πολλα χαπακια.
εγω εχω μονο ασβεστιο.

Μαρια μου θελω τη συνταγη για την γιαουρτομακαροναδα  Laughing 

Μερεντουλα ωραιο ηταν και το δικο σου φαγακι!!3 ωρες σιδερο??? Shocked Shocked 

Αρχοντουλα μου ολα καλα?

Ρια μου σε ρωτουσα πως ειναι να νιωθεις συσπασεις.οχι προς το τελος αλλα πχ απο τωρα.
Μια χαρα με τα μικρα,τουλαχιστον να ευχαριστηθουν αυτα το καλοκαιρι μιας και εμεις πηζουμε στα σπιτια μας

487ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Ιουλ 13, 2014 4:55 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα παρεουλα!!!

Μαρια 3ωρο σιδερο..... πωπω...το χειροτερο μου!!!!

Ελενη τα ιδια συμπληρωματα περνουνε με τη διαφορα οτι εγω καποια τα περνω 2πλα και3πλα..

Αργυρω μια χαρα τα μεγαλα σου παιδακια, θα χαλαρωσουν λιγο απο το χαλι της Αθηνας..!!!!

σημερα ηταν να παμε για μπανακι στους δικους μου στον Ορωπο αλλα βαρεθηκαμε και θα παμε την αλλη εβδομαδα...

Βαλεντινα την μακαροναδα με σαλτσα γιαουρτιου την φτιαχνω τον τελευταιο καιρο και η αληθεια ειναι οτι αρεσει πολυ και στη μικρη. Φτιαχνω μια κοκκινη σαλτσα απλη για μακαρονια με φρεσκια ντοματουλα και στο τελος οταν εχει πιει ολο το νερακι και εχει μεινει μονο με το λαδακι κλεινω το
ματι και ριχνω μεσα δυο κουταλιες της σουπας γιαουρτι. Ανακατευω και ετοιμη!!

σημερα το μενου ειχε ψαρακι ψητο και επιδη μου ειχε μεινει βρασμενο μπροκολο το εκανα πουρε και βγηκε αρκετα καλο... θα το καθιερωσω!!!

Το απογευματακι λεμε να παμε καμια βολτα στην παιδικη να ξεσκασει και η μικρη μιας και δεν την πηγαμε στη θαλασσα.. φιλια σε ολες!!!

488ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Ιουλ 13, 2014 10:03 pm

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσια! Καλη εβδομαδα να εχουμε!Δευτερα πρωι μετα απο θαλασσα αντέχεται το γραφειο?Φρικη! Χαίρομαι ομως γιατι Τεταρτη εχω και γιατρο να ακουσω το μωρακι μου.

489ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Ιουλ 13, 2014 10:33 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημεεεερααα!!! Καλη εβδομαδα σε όλες!!!

Μαρια οντως δεν παλευεται η δουλεια μετα τη θαλασσα αλλα αφου Τεταρτη εχεις ραντεβου με το γιατρο θα περασει γρηγορα..!!! Υπερηχο απλο εχεις;;

μπηκα επισημα στην 20η εβδομαδα.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 215994 εφτασα στα μισα και ουτε που το καταλαβα αυτη τη φορα!!!

Σημερα το μενου εχει ριζοτο με λαχανικα και ζωμο απο μοσχαρι που ειχα μαγειρεψει την προηγουμενη εβδομαδα!! Εεε θα παραγγειλουμε και κανενα σουβλακι και ημαστε κομπλε!! Εσεις τι τρωτε σημερα;;;;;

490ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Ιουλ 13, 2014 11:08 pm

valgreg

valgreg
καλημερα κοιλιτσες και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Μερεντουλα μου οντως δεν αντεχεται σε καταλαβαινω.και εγω πριν σταματησω απο τη δουλεια ξεκινουσα απο το σπιτι 6.30 το πρωι και γυριζα παλι πισω κατα τις 7 το απογευμα.
τι καλα εχεις γιατρο μεθαυριο?τελεια!!

Αργυρω εσυ εχεις την Πεμπτη την β επιπεδου ε?
και εσυ Αρχοντουλα μου στις 23,αντε αντε περιμενουμε πολλα νεα!

Μαρακι πιστευω οτι με τα σουβλακακια θα εισαστε πιο κομπλε  Laughing Laughing 
εγω σημερα λεω να τη βγαλουμε με καμια φακη γιατι πολυ κρεας επεσε ρε παιδι μου.

Κοριτσια δεν σας ειπα!θα αλλαξω παλι γιατρο  Laughing Laughing Laughing Laughing οσον αφορα την γεννα.
ο δικος μου γιατρος μου ειπε πως ξεγενναει κομοτηνη!!
βρηκα λοιπον εναν πολυ καλο απο διδυμοτειχο και θα τον παρω τηλ μηπως μπορει την πεμπτη να παμε να μιλησουμε.οποτε ισως δω και εγω την μπουμπου.αυτα τα νεα μας!

491ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Κυρ Ιουλ 13, 2014 11:33 pm

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βαλεντινα μου καλη επιτυχια με τον γιατρο σου.Και μην νομιζεις κι εγω δυο γιατρους αλλαξα για να καταληξω να πηγαινω στο νοσοκομειο οπου εμεινα ευχαριστημενη!
Φακη μμμ νοστιμη ιδεα νομιζω οτι θα κανω κι εγω!
Μαρια μου την Τεταρτη δεν θα κανω υπερηχο μονο θα το ακουσω το μωρακι μου!Την αλλα Τεταρτη στη β επιπεδου θα το δω!

492ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Ιουλ 14, 2014 3:20 am

stilvy1982

stilvy1982
Γεια σας κοριτσακια! Καλη εβδομαδα να εχουμε! Εγω την Παρασκευη εχω & την Β επιπεδου!! Ουφφ ποτε περνανε οι μερες!
Σημερα το μενου εχει αρακα με χοιρινα καλαμακια γιατι η μπουμπου μου αν δεν φαει κρεας δεν αποδεχεται την χορτοφαγια!

493ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Ιουλ 14, 2014 6:19 am

valgreg

valgreg
Σε ευχαριστω Μερεντουλα μου να εισαι καλα.
με το καλο και εσυ για την β επιπεδου.

Ελενη μου πολυ ωραιο το φαγακι σου!!
αρα εσυ εχεις β επιπεδου πιο πριν απο ολες μας,τι καλα!!ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?

εδω κοριτσια βρεχει  Very Happy Very Happy Very Happy 

494ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Ιουλ 14, 2014 7:31 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα μανουλες!!!

πω πω ξεκινανε και οι β επιπεδου...τελεια!!!

Βαλεντινα μακαρι να βρεις γιατρο που να σου κανει για να μην χρειστει να δεις κι αλλον μεχρι να καταληξεις. Βεβαια οντως το καλο ειναι οτι μαλλον θα δεις το νινι οποτε δεν πειραζει και λιγο ψαξιμο μωρε....εεε;;;
Ιδεα για τις φακες.... αφου ειναι σχεδον ετοιμες ριχνεις μιση κουπα ρυζι μεσα κι εκτος το οτι τις χυλωνει απορροφαται καλητερα ο σιδηρος απο τον οργανισμο. Εγω το κανω αυτο εδω και κανενα εξαμηνο οταν κανω φακες και αρεσουν και στη μικρη πιο πολυ ετσι παρα σουπα!!!

Ελενη κι εγω σ'αυτη την εγκυμοσυνη εχω γινει πολυ κρεατοφαγος...αστα..!!! Οποτε λογικα β επιπεδου εχει την Πεμπτη η Αργυρω και την επομενη εσυ... τελεια να μας πειτε νεακια!!!

495ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Ιουλ 14, 2014 9:30 am

stilvy1982

stilvy1982
Valgreg ειμαι στην 22 εβδομαδα! Ναι εφτασε ο καιρος για την Β επιπεδου την ακουγα τοσα χρονια απο φιλες & τωρα βιωνω & εγω το αγχος της εξετασης Very Happy 
Μαρακι μου αυτο με το ρυζι στις φακες ειναι πολυ καλο, επισης οποιες πινουν σιδηρο καλο ειναι μετα να καταναλωνουν βιταμινη C μετα για την απορροφηση του π.χ πορτοκαλι ακτινιδιο φραουλα λεμονι.

496ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Ιουλ 14, 2014 10:49 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα μαναρεεεες!!!!! Τελευταια δεν μπαινω συχνα κ χανω λιγο την μπαλα....μου χαλασαν κ τα παιδια τον υπολογιστη κ μπαινω απο το κιν κ νευριαζω να γραφω απο δω....Βαλεντινουλα οι συσπασεις ειναι σφιξιμο δυνατο κ μετα σ αφηνει....οι κραμπες ειναι μαγκωματα με οξυ πονο που σ αφηνει μετα απο καποια αρκετα λεπτα......αυτο που παθαινω εγω δλδ..... Laughing  οντως φτασαμε στην β επιπεδου......ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩ.....Χθες καθομουν κ κοιταζα στο ιντερνετ καροτσια κ καρεκλακια αυτοκινητου γιατι που να φανταστω η αμοιρη πως θα καναμε κ ο πεμπτο παιδι!!!!!!!! Τα εδωσα ολααα...κ το καροτσι που εχουμε το εχω αφησει στην ο εθερα μου για να πηγαινει τον μικρο καμια βολτα οταν τον εχει εκει...επισης μπηκα κ εγω στην μπριζα τωρα που θα ξαναφυγουν τα παιδια να κανω μια ανακαινηση στο σπιτι κ ιδιαιτερα στο δωματιο μου που θα βαλουμε το μωρο........γιατι δεν εχουμε αλλο χωρο για να την βαλουμε κ μαλλον θα μεινει στο δωματιο μας καιρο..μεχρι να μας αξιωσει ο Κυριος να φτιαξουμε αλλο ενα δωματιο στην πισω αυλη...
Καλη κλιμακτηριο δλδ....χαχαχαχαχα.....ε τι να πωωωω...μπορεις να χτισεις στην σημερον εποχη με αυτα τα λεφτα που εχουμε??,? Πανε τα καλα τα χρονια....εχω πιστη παντως...καποιο θαυμα θα κανει ο Κυριος !!!! Βαλεντινουλα ευχομαι ο γιατρος που βρηκες να ειναι αυτο που θελει καθε γυναικα γι αυτες τις στιγμες....Ελεναρααα κ συ μετα απο μενα η β επιπεδου εεε???? Αχ ολα καλα να πανε για ολες μας!!!! Ειναι παντως απο τα αγαπημενα μου υπερυχο....!!!! Γιατι το χαζευω ωρα μεχρι νσ κανει τις μετρησεις ο γιατρος....τρελλαινομαι να το βλεπω τρισδιαστατα κ να χαζευω μετα το dvd με τις ωρες να καταλαβω που μοιαζει!!!!!! Αχ αχ αχ...

497ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Ιουλ 14, 2014 11:31 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα!!!

πω πω Αργυρω..εχεις και ψωνια για το νεο μελος... αυτα ειναι ωραια ψωνια ομως!!! Για μενα αυτη τη φορα η β επιπεδου ειναι πολυ αγχωτικη και θελω να τελειωσει γρηγορα γιατι πραγματικα φοβαμαι μεχρι να ακουσω τι θα μας πει ο γιατρος!!! Αντε να ερθει και η σειρα μας......!!!

Αχχχ σημερα ειναι απο τις μερες που δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα.. με εχει πιασει μια μουχλα άλλο πραγμα!!! Φαγητακι θα φτιςξω μαλλον κοτοπουλακι αλλα ακομα δεν ξερω πως..

φιλια σε ολες προς το παρον!!!!

498ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Δευ Ιουλ 14, 2014 11:48 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γιατι τοσο αγχος για την β επιπεδου Μαριω μου???εγω δεν ξερω τι να μαγειρεψωωωω...ειναι αδειο το ψυγειο κ περιμενω να παει 12 να μπουν τα λεφτα απο την δουλεια του αντρα μου να παω να ψωνισω... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 328109 αλλα κ παλι τι μαγειρευουμε???????????

499ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 12:52 am

stilvy1982

stilvy1982
Καλημερα κοριτσια!!! Πως ξυπνησαμε σημερα;; Εγω με πολλα νευρα Sad & αυτο της εγκυμοσυνης ειναι;; Ευτυχως κρατηθηκα το πρωι & δεν μαλωσα με την μανα μου γιατι θα το ειχα ηδη μετανιωσει.
Σημερα αφου δεν ειχα δουλεια ειχα προγραμματισει μουσακα! Πιστευω να αρεσει της μικρης μου & να μην εχουμε εξαγωγες!

Τελος συγχαρητηρια στην ria 5 παιδια βρε θηριο;; Χαρα στην υπομονη σου! Φανταζομαι τις εξετασεις τις εχεις μαθει απ´εξω με τετοια εμπειρια διορθωνεις & τον γιατρο Razz

500ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 15, 2014 1:15 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μουσακα εεε????? Μμμμμιαμ...δεν τον εφτιαξα φετος....μ εβαλες στην μπριζαααα.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 20 587529 ..τα νευρα ειναι στο προγραμμαααα...κ εγω ειμαι λιγο φιτιλακι τελευταιααα...ευτυχως ο αντρας μου πιανει τ ορμονικο κ με χαλαρωνει...μου το γυριζει στην πλακιτσααα....
5..γερα να ειναι κ εγω και ο μπαμπας μαςμαζι τουςγια να μπορουμε να τα μεγαλωνουμε...γιατι οσα λεφτα κ να βγαζει κανεις ευτυχια δεν ερχεται αν δεν υπαρχει αγαπη κ υγεια!!!!! Αντε γιατι φυτιλιασα με μερικες σημερα μ αυτα που διαβαζω.... Embarassed Mad Mad 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις