Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
519 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 519 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 31]

176ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 2:12 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το χα προσπαθησει αλλα τζιφος....τρομαρα μου... Sad  σημερα λεω να φτιαξω πιροσκι..τους το χω ταξει μερες αλλα δεν εχει αλλη αναβολη ...τα ταρζανακια μου θα με τηγανισουν εμενα στο τελος.... Razz  ααα αφου ειναι το πρωτο σου θα αργησει λιγακι να το καταλαβεις...αν εγω στο πρωτο μου το καταλαβα 3/ 1/2 μηνων....τις κορες αργουσα να καταλαβω....

177ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 2:16 am

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ο γιατρός μου είπε πως μπορεί να πάει και μέχρι 20 εβδομάδες για να το καταλάβω και να μην ανησυχω.
καποια στιγμη ενιωσα κατι αλλα πουυυυυ ηταν το έντερο μου και οχι το νινι  Laughing Laughing Laughing 
τι ηλικιες εχουν τα τανζανακια σου?

178ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 2:55 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ο γιος μου ο μεγαλος 10,η κορη η μεγαλη 7,η κορη η μικρη 4 κ ο γιος ο μικρος 2,1/2 θα κλεισει τα 3 νοεμβρη κ αυτος.....θα εχουμε κ γεννητουρια κ γενεθλια....ρε κοριτσια...δεν ειπαμε σε ποιο μαιευτηριο γενναμε....εγω γενναω Ρεα!

179ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 3:02 am

valgreg

valgreg
πω πω ρε συ Ρια μου τι ευτυχία ειναι αυτη!
να σου ζησουν τα καμαρια σου!!δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι οταν ακουω για μεγαλες οικογενειες!εμεις ειμαστε συνολικα 7 αδερφια!παντα γινοταν χαμος στο σπιτι!ευχαριστος χαμος ομως!
εγω κοριτσι μου εμενα χρονια κερατσινι και ο γιατρος μου ξεγεννουσε στο ρεα,εκει εκανα και τους προηγουμενους υπερηχους απο τις δυο παλινδρομες που ειχα.
απο τον δεκεμβρη ομως μετακομισα και ηρθα εβρο γιατι ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος εδω.
τωρα οπως καταλαβαινεις περιμενουμε μεχρι τελος του μηνα την μεταθεση κατα πασα πιθανοτητα για θεσσαλονικη.οποτε με βλεπω για κανενα παπαγεωργιου εκει.

180ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 4:00 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πωοω τι πακετο κ αυτο.....
Με τις μεταθεσεις εννοω...καλη δυναμη κοριτσαρα....ευχομαι κ συ να γεννησεις πολλα παιδακια ...ειναι ευλογια πραγματι....εχουμε πλακα!!!!!αχ ρε συ γειτονακι ησουν......ποιον γιατρο ειχες εδω???

181ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 5:53 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πω πω κοριτσια...φωτια πηρε το θεματακι μας!!!!
ετσι μπραβο να μας βλεπω ενεργες να χαιρομαι!!!
πολυ ροζ η λιστα μας παντως δεν μπορεις να πεις...χαχαχα!!!
Εγω ria μου γενναω στο Ιασω μιας και η γιατρος μου ειναι εκει!! Και η μεγαλη μου εκει γεννηθηκε και γενικοτερα ηταν καλα. Μας τα χαλασαν βεβαια με τις τιμες αυτη τη φορα γιατι με ταμειο και παρολα αυτα εχουν αυξηθει απο το 2012 που γεννησα αλλα δεν πειραζει χαλαλι....
Valgreg οντως αυτο με τις μεταθεσεις ειναι ξεβολεμα εντελως... υπομονη λοιπον!!!
εγω κοριτσια τις τελευταιες μερες νιωθω διαφορα στην κοιλια αλλα δεν ειμαι σιγουρη γιατι και το εντερο εχει δικη του προσωπικοτητα και κανει τα δικα του συνεχεια!! Γι'αυτο λεω πως αν δεν φαω το κλωτσιδι το σωστο δεν θα ειμαι σιγουρη οτι νιωθω οντως το μωρο..χαχαχα!!!

182ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 6:09 am

valgreg

valgreg
ria spies έγραψε:Πωοω τι πακετο κ αυτο.....
Με τις μεταθεσεις εννοω...καλη δυναμη κοριτσαρα....ευχομαι κ συ να γεννησεις πολλα παιδακια ...ειναι ευλογια πραγματι....εχουμε πλακα!!!!!αχ ρε συ γειτονακι ησουν......ποιον γιατρο ειχες εδω???

ευχαριστω Ρια μου να εισαι καλα!
ναι ναι γειτονακι ημουν ασε και ηρθα εδω και δεν εχει ουτε θαλασσα ουτε τπτ,μονο αλεξανδρουπολη!
κατω εχω τον μαργελη,εσυ?

183ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 6:12 am

valgreg

valgreg
καλως το Μαρακι!

ναι και εγω αυτο λεω,κατι νιωθω αλλα μαλλον το εντερο μου ειναι.συμφωνω απολυτα μαζι σου αν δεν νιωσω κανονικη κλωτσια δεν θα εχω καταλαβει τπτ  Laughing 
πολυ κοριτσομανι επεσε ε? Laughing Laughing Laughing Laughing 
μακαρι να ξαναμπουν και τα υπολοιπα κοριτσια μας να μαθουμε νεα και απο εκεινες!

184ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 7:16 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ακουστα τον εχω..τον Παπαδημητριου εχω.Οι τιμες οβτως εχουν ανςβει σε αυτσ τα μαιευτηρισ στο Ιασω κ στοΜητερα...το ποιο φθηνο ειναι το Ρεα κ για μενα απο τα ωραιοτερα...εχεις ρωτησει τον γιατρο σου ξεγενναει σε αλλο μαιευτηριο??

185ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 11:16 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ria spies έγραψε:Ακουστα τον εχω..τον Παπαδημητριου εχω.Οι τιμες οβτως εχουν ανςβει σε αυτσ τα μαιευτηρισ στο Ιασω κ στοΜητερα...το ποιο φθηνο ειναι το Ρεα κ για μενα απο τα ωραιοτερα...εχεις ρωτησει τον γιατρο σου ξεγενναει σε αλλο μαιευτηριο??
Δυστυχως δεν ξεγενναει αλλου..απ'τη μια μου τη δινει λιγο γιατι με περιοριζει πολυ, απ'την αλλη δεν με πειραζει και τοσο γιατι η ιδια ειναι πολυ ενταξει ανθρωπος και μου εριξε αρκετα τη δικη της τιμη!!

186ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 11:18 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
valgreg έγραψε:καλως το Μαρακι!

ναι και εγω αυτο λεω,κατι νιωθω αλλα μαλλον το εντερο μου ειναι.συμφωνω απολυτα μαζι σου αν δεν νιωσω κανονικη κλωτσια δεν θα εχω καταλαβει τπτ  Laughing 
πολυ κοριτσομανι επεσε ε? Laughing Laughing Laughing Laughing 
μακαρι να ξαναμπουν και τα υπολοιπα κοριτσια μας να μαθουμε νεα και απο εκεινες!
Οντως βρε παιδι μου χαθηκανε καποιες απο την ομαδουλα....ελπιζω να ειναι ολες καλα και τα νινια στις κοιλιτσες τους επισης!!!

187ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 11:27 pm

valgreg

valgreg
ria spies έγραψε:Ακουστα τον εχω..τον Παπαδημητριου εχω.Οι τιμες οβτως εχουν ανςβει σε αυτσ τα μαιευτηρισ στο Ιασω κ στοΜητερα...το ποιο φθηνο ειναι το Ρεα κ για μενα απο τα ωραιοτερα...εχεις ρωτησει τον γιατρο σου ξεγενναει σε αλλο μαιευτηριο??

ειναι παρα πολυ καλος Ανθρωπος και φοβερος γιατρος,αν ειχα την δυνατοτητα να ειμαι κατω δεν θα τον αλλαζα με τπτ.
ξεγενναει στο ρεα και στο ιασω.

188ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 11:30 pm

valgreg

valgreg
καλημερουδια κοριτσια τι κανετε?

εγω εδω καλα,σπιτι,δουλιτσες και μπολικη βαρεμαρα!
χτες βραδυ αισθανθηκα κατι στην κοιλια μου και νομιζω ηταν το μωρο,αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.το ενιωσα την ωρα που ξαπλωσα το βραδυ στα πλαγια και ηρεμησα.δλδ αυτο τωρα θα το νιωθω καθε μερα αν ειναι ετσι?

189ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 13, 2014 12:13 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αααα μπραβοοο...ε ναι σιγα σιγα θα το καταλαβαινεις καθε μερα ειδικα οταν ηρεμεις....κ εγω πηρα τους ελεγχους σημερα κ πινω λιγο καφε γιατι δεν ηπια,να βσλω το φαγητο κ να μαζευτω για το σαβ/κο....κ δεν ειναι ευκολο με ολα τα παιδια εδω....ηηηηουυυυ....καινουργιο προγραμμα πρεπει να βαλω παλι..... Laughing Laughing 

190ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 13, 2014 12:28 am

valgreg

valgreg
καλημερα Ρια μου!

δεν ειμαι και πολυ σιγουρη βεβαια αν ηταν το μωρο!
πως τα πηγατε με τους βαθμους ολα καλα?
ναι η αληθεια ειναι πως σου πεφτουν ολα μαζεμενα εσενα με τα μικρα γυρω γυρω αλλα τι να κανεις!

191ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 13, 2014 1:00 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερουδιαααα...ολα καλα δοξα τον Θεο!!!εε θα το καταλαβεις αν ειναι το μωρο η οχι...ασχετο...λεω να ξεκινησω αν μου επιτρεπει κ ο γιατρος πιλατες....πρεπει να κανω κατι κ για μενα ..αχ βρε συ σε σκεφτομαι εκει που εισαι...εχεις κανει καμια γνωριμια ??ειχα μια πελατισα που αντρας της ηταν στρατιωτικος κ ειναι δυσκολ με τις εγκυμοσυνες κ τις μεταθεσεις....

192ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 13, 2014 2:00 am

valgreg

valgreg
χαρά στο κουραγιο σου με τις πιλατες!να φανταστω εισαι αδυνατουλα!
εγω το εχω ριξει στο περπατημα.απο κοιλιτσα πως πας?
εχω καποιες γνωριμιες εδω,αλλα μου λειπουν πολυ οι δικοι μου,η γονεις,τα αδερφια μου οι φιλοι μου.
εδω ειναι ωραια σαν πολη για να μεγαλωσεις ενα παιδι αλλα εκτος απο εμας δεν θα ειχε κανεναν αλλον.
με τι ασχολεισαι ρια μου?

193ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 13, 2014 2:55 am

mama prwti fora

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Σε ευχαριστω πολυ valgreg για τις ευχες σου.πητ εχω τελικα 23/11, στην αρχη μου ειπε για 30 αλλα στην α επιπεδου το αλλαξαμε. Εγω νιωθω το μωρακι εδω και λιγες ημερες αλλα οχι καθε μερα. Σαν να με γαργαλαει πιο πολυ το νιωθω, ειναι λιγο πιο ψηλα πλεον και το ξεχωριζω απο το εντερο. Νομιζω καλητερη θεση για να το νιωσεις ειναι ανασκελα και ηρεμη. Εγω τουλαχιστον μονο ετσι το εχω νιωσει.

194ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 13, 2014 2:59 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ειμαι μανικιουριστρια τα τελευταια χρονια...απο τοτε που εκανα το τριτο παιδι.μεχρι τοτε ασκουσα το επαγγελμα που σπουδασα νοσηλευτικη.αλλα δεν ειχα ατομο να μου κραταει τα παιδια κ τσαμπα δουλευα....θα τα εδινα σε γυναικα...κ ετσι αποφασισαμε με τον συζηγο να ειμαι εγω καλυτερα με τα παιδια...κ ετσι επειδη ηθελα να προσφερω κ οικονομικα κατι αλλα με δικα μας ωραρια ασχοληθηκα με το χομπι μου κ πηγα μια σχολη κ ετσι κατι κανω κ εγω χωρις να με στερουντε τα παιδια...οσο για το αδυνατουλα τωρα τωρα οχι δεν ειμαι ..ειμαι κανονικη προς ευσωμη...κ προσπαθω να το σωσω...χαχαχαχα....εσυ δουλευεις???παντως οσο γισ την επαρχια ειμαι πολυ υπερ!!!!!αγαπω επαρχια ειδικα να μεγαλωνουν εκει τα παιδια...αλλα ειναι κ ψυχοφθορο για εμας που μεγαλωσαμε σε μεγαλοπολη....μια αποφαση ειναι....

195ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 13, 2014 3:06 am

valgreg

valgreg
mama prwti fora έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ valgreg για τις ευχες σου.πητ εχω τελικα 23/11, στην αρχη μου ειπε για 30 αλλα στην α επιπεδου το αλλαξαμε. Εγω νιωθω το μωρακι εδω και λιγες ημερες αλλα οχι καθε μερα. Σαν να με γαργαλαει πιο πολυ το νιωθω, ειναι λιγο πιο ψηλα πλεον και το ξεχωριζω απο το εντερο. Νομιζω καλητερη θεση για να το νιωσεις ειναι ανασκελα και ηρεμη. Εγω τουλαχιστον μονο ετσι το εχω νιωσει.

καλησπερα κοριτσι μου!αχ τι καλα ενιωσες και εσυ το νινι ε?εγω οπως ελεγα και στη ρια κατι ενιωσα χτες αλλα δεν ειμαι σιγουρη.σαν γαργαλημα οπως λες!

196ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 13, 2014 3:11 am

valgreg

valgreg
ria spies έγραψε:Ειμαι μανικιουριστρια τα τελευταια χρονια...απο τοτε που εκανα το τριτο παιδι.μεχρι τοτε ασκουσα το επαγγελμα που σπουδασα νοσηλευτικη.αλλα δεν ειχα ατομο να μου κραταει τα παιδια κ τσαμπα δουλευα....θα τα εδινα σε γυναικα...κ ετσι αποφασισαμε με τον συζηγο να ειμαι εγω καλυτερα με τα παιδια...κ ετσι επειδη ηθελα να προσφερω κ οικονομικα κατι αλλα με δικα μας ωραρια ασχοληθηκα με το χομπι μου κ πηγα μια σχολη κ ετσι κατι κανω κ εγω χωρις να με στερουντε τα παιδια...οσο για το αδυνατουλα τωρα τωρα οχι δεν ειμαι ..ειμαι κανονικη προς ευσωμη...κ προσπαθω να το σωσω...χαχαχαχα....εσυ δουλευεις???παντως οσο γισ την επαρχια ειμαι πολυ υπερ!!!!!αγαπω επαρχια ειδικα να μεγαλωνουν εκει τα παιδια...αλλα ειναι κ ψυχοφθορο για εμας που μεγαλωσαμε σε μεγαλοπολη....μια αποφαση ειναι....

τελειο με αυτο που ασχολεισαι!ειναι λες και ζωγραφιζεις!!
εγω παλι παχουλουλα ειμαι  Laughing 
και εμενα μου αρεσει πολυ η επαρχια,με χιλια,απλα το μονο μειον ειναι οτι ειμαστε μακρια απο τους δικους μας.
τωρα οχι δεν δουλευω,δουλευα για πολλα χρονια στην αθηνα σε μια αεροπορικη εταιρια αλλα τον δεκεμβρη αποφασισαμε πως δεν παει να ειμαστε αλλο χωρια ο ενας αθηνα και ο αλλος εβρος οποτε τα παρατησα ολα,ζητησα απολυση και ανεβηκα στον αντρα μου  Very Happy 

197ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 13, 2014 3:27 am

valgreg

valgreg
ξέχασα να σας πω!πήγα νωρίτερα σε ένα μαγαζί για να πάρω ένα δωράκι ενός μπέμπη που βαφτίζεται την Κυριακή κορίτσια και τρελάθηκα με τα ρουχαλάκια που είχαν για τις μπεμπούλες!
κάτι μικροσκοπικές φουστίτσες με φρουρού,κορδέλες και φιογκάκια όλα τα λεφτά  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 215994 

198ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 13, 2014 3:32 am

valgreg

valgreg

199ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 13, 2014 6:13 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανουλες!!!
τι κανετε;; εμεις μια χαρα, σημερα πηγαμε για εξετασεις αιματος και μετα βολτουλα και ηταν ωραια!!!! Καναμε και κατι τελευταια ψωνια πριν φυγουμε για κουφονησια και ολα καλα.
οντως η επαρχια ειναι ωραια για το μεγαλωμα των παιδιων. Κι εγω μεχρι τα 8 ημουνα σε νησακι και νιωθω τυχερη που σαν παιδι ειχα αλλες ελευθεριες σε σχεση με παιδια που μεγαλωσαν μονο Αθηνα. Η αληθεια ειναι πως αν μας δινοταν η ευκαιρια να φυγουμε θα το εκανα ανετα χωρις σκεψη!!!

200ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Παρ Ιουν 13, 2014 6:21 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ria πραγματικα τωρα που τα μεγαλα παιδια σου δεν εχουν σχολειο χρειαζεσαι καινουριο προγραμμα. Ελπιζω να πηγαν καλα με τους ελεγχους!! Πιλατες.... μπραβο βρε κοπελα μου εσυ εχεις κουραγια!! Εγω και μονο με τις δουλειες που κανω στο σπιτι ειμαι καλυμμένη απο το θεμα της ασκησης...χαχαχαχα!!! Παντως οντως, θα κανεις πολυ καλα να εχεις χρονο που να ασχολεισαι με σενα.
Valgreg απο κοριτσιστικα μπιχλιμπιδακια αστο... ορεξη και χρημα να εχεις και πραγματικα εχουν βγαλει να σωρο!!! Και ειναι τα ατιμα πολυ χαριτωμενα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις