76 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Ιουν 09, 2014 1:13 pm
tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό σας έλεγα απο jumbo θα σας άρεσε για μπομπονιερα; να το κάνω;;;
Δεν μπορώ να το βάλω άκυρο!!!
Δεν μπορώ να το βάλω άκυρο!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irenehr έγραψε:Τασούλα και εμένα τραβάει το αυτί του συνέχεια ειδικά όταν τρώει!! Δεν φαίνεται να το ξύνει όμως οπότε υποθέτω πως απλά ανακάλυψε ότι έχει και αυτιά ..
irenehr έγραψε:Jollie υπομονή με τις ημικρανίες! Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι...το καλό είναι ότι σε βοήθησε το ζουζούνι σου και κοιμήθηκες λίγο παραπάνω! Που θα πάει θα στρώσει σιγά σιγά! Λένε ότι με τις στέρεες πολλές φορές βελτιώνεται ο ύπνος! Σας το εύχομαι!!
Για φρουτόκρεμα και εγώ ξέρω ότι με μήλο ξεκινάς (1 μήλο αλλά με στόχο να φάει μερικές κουταλιές για αρχή - κάποιοι φτιάχνουν μισό μήλο αλλά τι κρέμα να κάνεις με μισό μήλο?) ε το υπόλοιπο το τρως εσύ Το τεμαχίζεις και το βάζεις στο μπλέντερ/multi αν δεις ότι δεν γίνεται καλή κρέμα βάλε και λίγο νεράκι (θεωρητικά βέβαια στα λέω αυτά απ' ότι έχω διαβάσει γιατί εμείς θα φάμε μηλαράκι σε 2 εβδομάδες )
Mare και εμείς έχουμε παρόμοιο πρόβλημα (με υγρασία περισσότερο και λίγο μούχλα) και στο δικό μας δωμάτιο και στου μικρού και περιμένω να το φτιάξουμε για να τον μεταφέρω! Και ας ελπίσουμε να διορθωθεί το πρόβλημα...Και είχαμε βάψει το δωμάτιο, είχαμε βάλει και αυτοκολλητάκια...άσε πίκρα!
kikimam έγραψε:Ααααα....και βαλε κ λιγο ζεστο νερο για να λιωσει...φτιαξε ενα ολοκληρο μηλο γιατι το μισο δεν λιωνει καλα...παντωσ στην εγκυμοσυνη ειχα γλυτωσει απο τις ημικρανιες...9 μηνες χωρις αυτες!!!!ονειρο!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης