Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αααα σόρρυ, για να δείτε σχετικά με την ip πρέπει να μπείτε εδώ IPAddress.com

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελα βρε Marianna πολυ το κουρασαμε..Τι νοημα εχει τωρα αυτο; Ειναι κακο που ειμαστε καχυποπτοι με τον κοσμο του ιντερνετ; Ειδικοι δεν ειμαστε, αλλα το οτι δεν ειναι αγγελικα πλασμενο δε θελει και πολλη εξειδικευση για να το καταλαβεις...
Οποια θελει να ερθει στο νεο φορουμ που εφτιαξες,θα ερθει...Δεν κανεις καλο με ολα αυτα... Φιλικα

Εμενα μου αρκει αν συνεχισετε να μπαινετε κι εδω να λεμε τα νεα μας... Οποια θελει επισης..Απο εκει κι επειτα....και παλι φιλοι.! Θα ερθουν αλλες...

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:Ελα βρε Marianna πολυ το κουρασαμε..Τι νοημα εχει τωρα αυτο; Ειναι κακο που ειμαστε καχυποπτοι με τον κοσμο του ιντερνετ; Ειδικοι δεν ειμαστε, αλλα το οτι δεν ειναι αγγελικα πλασμενο δε θελει και πολλη εξειδικευση για να το καταλαβεις...
Οποια θελει να ερθει στο νεο φορουμ που εφτιαξες,θα ερθει...Δεν κανεις καλο με ολα αυτα... Φιλικα

Εμενα μου αρκει αν συνεχισετε να μπαινετε κι εδω να λεμε τα νεα μας... Οποια θελει επισης..Απο εκει κι επειτα....και παλι φιλοι.! Θα ερθουν αλλες...
Lilly η κουβέντα έχει ξεφύγει απ'το ζήτημα του φόρουμ, γίνεται μια γενική κουβέντα γύρω απ'το ίντερνετ με το τι μπορεί να μάθει ο καθένας και πως! Δε συζητάμε για το αν θα πάει κάποιος κάπου! Εσένα παράδειγμα, εδώ, σε βγάζει στην Ξάνθη! Και στην τελική είναι κακό να μαθαίνουμε καινούρια πράγματα; Αναφέρθηκε το ζήτημα με την IP και σας λέω τι γίνεται με την IP για να γνωρίζετε! Γιατί νομίζεις τόσο έντονα ότι προσπαθώ να πείσω κάποιον να κάνει κάτι;;

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ααααα και όχι δεν είναι κακό να είσαι καχύποπτος, το θέμα για μένα είναι να ξέρεις πότε και πως να είσαι καχύποπτος, γενικά στη ζωή! Όχι το ίντερνετ δεν είναι αγγελικά πλασμένο, αλλά δεν μπορεί κάποιος να βρει που μένεις απ'το ίντερνετ, μόνο ΑΝ, το πεις ο ίδιος χωρίς να ξέρεις που το λες! Εκεί ναι υπάρχει κίνδυνος!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οκ..Αν ο στοχος σου ειναι η γενικη ενημερωση πανω στο ιντερνετ δεν με πολυενδιαφερει το σημερινο μαθημα οποτε θα κανω κοπανα... Laughing  Laughing  Laughing 
Παντως, στα δικα μου ματια ολα αυτα τα απανωτα σου μηνυματα με εξηγησεις και επεξηγησεις απο χθες μου φαινονται ως προσπαθεια να πεισεις..Μαλλον περιμενες να σχηματισουμε ουρα στις εγγραφες του φορουμ αλλα βλεπεις καποιοι εχουμε ξεπερασει την ηλικια που καναμε κινησεις αυθορμητες, χωρις δευτερη σκεψη....

Οποτε καληνυχτα απο μενα, ελπιζω αυριο να εχουμε καμια νεα κοιλιτσα φουσκωμενη για να επανελθουμε στο νοημα αυτου του θεματος... I love you I love you 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marianna50 έγραψε:Ααααα και όχι δεν είναι κακό να είσαι καχύποπτος, το θέμα για μένα είναι να ξέρεις πότε και πως να είσαι καχύποπτος, γενικά στη ζωή! Όχι το ίντερνετ δεν είναι αγγελικά πλασμένο, αλλά δεν μπορεί κάποιος να βρει που μένεις απ'το ίντερνετ, μόνο ΑΝ, το πεις ο ίδιος χωρίς να ξέρεις που το λες! Εκεί ναι υπάρχει κίνδυνος!

Ποσα λιγα ξερεις........ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λοιπον κοριτσια ειμαι χαλια δεν υπαρχει αυτο που ζω πραγματικα δεν προλαβα να κλεισω χρονο που αφαιρεσα τον πολυποδα στην μητρα τωρα εμφανιστηκε ινομειωμα 14 εκατοστα. προς στιγμης λεει αποκλειει εγκυμοσυνη αλλα αν εγινε καμια συληψη αυτες τις μερες δεν μπορει να το δει ακομα. λιλυ μου αν σου στειλω τον υπερηχο μπορεις να καταλαβεις τι παιζει γτ εχω αγχωθει πολυ

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:Οκ..Αν ο στοχος σου ειναι η γενικη ενημερωση πανω στο ιντερνετ δεν με πολυενδιαφερει το σημερινο μαθημα οποτε θα κανω κοπανα... Laughing  Laughing  Laughing 
Παντως, στα δικα μου ματια ολα αυτα τα απανωτα σου μηνυματα με εξηγησεις και επεξηγησεις απο χθες μου φαινονται ως προσπαθεια να πεισεις..Μαλλον περιμενες να σχηματισουμε ουρα στις εγγραφες του φορουμ αλλα βλεπεις καποιοι εχουμε ξεπερασει την ηλικια που καναμε κινησεις αυθορμητες, χωρις δευτερη σκεψη....

Οποτε καληνυχτα απο μενα, ελπιζω αυριο να εχουμε καμια νεα κοιλιτσα φουσκωμενη για να επανελθουμε στο νοημα αυτου του θεματος... I love you I love you 
Οκ, ο καθένας με την άποψή του! Δεν μπορώ να σε μεταπείσω για κάτι που πιστεύεις! Καλό σου βράδυ!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeni27 έγραψε:λοιπον κοριτσια ειμαι χαλια δεν υπαρχει αυτο που ζω πραγματικα δεν προλαβα να κλεισω χρονο που αφαιρεσα τον πολυποδα στην μητρα τωρα εμφανιστηκε ινομειωμα 14 εκατοστα. προς στιγμης λεει αποκλειει εγκυμοσυνη αλλα αν εγινε καμια συληψη αυτες τις μερες δεν μπορει να το δει ακομα. λιλυ μου αν σου στειλω τον υπερηχο μπορεις να καταλαβεις τι παιζει γτ εχω αγχωθει πολυ

Τζενακι δεν ξερω να διαβαζω υπερηχο..Δεν ειμαι γιατρος..Αν εννοεις τη γνωματευση του υπερηχου εκει ναι μπορω να σου τα εξηγησω...
Ηρεμησε με το ινομυωμα..Ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια...

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:
Marianna50 έγραψε:Ααααα και όχι δεν είναι κακό να είσαι καχύποπτος, το θέμα για μένα είναι να ξέρεις πότε και πως να είσαι καχύποπτος, γενικά στη ζωή! Όχι το ίντερνετ δεν είναι αγγελικά πλασμένο, αλλά δεν μπορεί κάποιος να βρει που μένεις απ'το ίντερνετ, μόνο ΑΝ, το πεις ο ίδιος χωρίς να ξέρεις που το λες! Εκεί ναι υπάρχει κίνδυνος!

Ποσα λιγα ξερεις........ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
Λιλλυ, σοβαρά τώρα, γιατί το πας τόσο προσωπικά;; Ναι, μπορεί να ξέρω και λίγα, αλλά κάθε μέρα μαθαίνω και προσπαθώ να μαθαίνω όσο περισσότερο μπορώ! Γιατί τόσο προσωπική επίθεση όμως, δεν καταλαβαίνω;; Σου είπα εγώ ποτέ ότι ξέρεις λίγα ή πόσα λίγα ξέρεις ή ότι κάνεις μάθημα και θα κάνω κοπάνα;;

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πληροφοριακα, εχω κι εγω ενα στα 12 εκατοστα, ομως δεν εμποδισε ουτε συλληψεις ουτε τις εγκυμοσυνες..Απο αλλες αιτιες τα εχασα....

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzeni27 έγραψε:λοιπον κοριτσια ειμαι χαλια δεν υπαρχει αυτο που ζω πραγματικα δεν προλαβα να κλεισω χρονο που αφαιρεσα τον πολυποδα στην μητρα τωρα εμφανιστηκε ινομειωμα 14 εκατοστα. προς στιγμης λεει αποκλειει εγκυμοσυνη αλλα αν εγινε καμια συληψη αυτες τις μερες δεν μπορει να το δει ακομα. λιλυ μου αν σου στειλω τον υπερηχο μπορεις να καταλαβεις τι παιζει γτ εχω αγχωθει πολυ
Τζενακι μου, κουράγιο κοπέλα μου, θα περάσει κι αυτό!! Δε ξέρω τι είναι ακριβώς και δε μπορώ να σε συμβουλεύσω!! Αλλά θα περάσει!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marianna50 έγραψε:
Lillybell έγραψε:

Λιλλυ, σοβαρά τώρα, γιατί το πας τόσο προσωπικά;; Ναι, μπορεί να ξέρω και λίγα, αλλά κάθε μέρα μαθαίνω και προσπαθώ να μαθαίνω όσο περισσότερο μπορώ! Γιατί τόσο προσωπική επίθεση όμως, δεν καταλαβαίνω;; Σου είπα εγώ ποτέ ότι ξέρεις λίγα ή πόσα λίγα ξέρεις ή ότι κάνεις μάθημα και θα κάνω κοπάνα;;

Γιατι τα απανωτα σου πμ και τα εδω μηνυματα με πιεσαν παρα πολυ Marianna μου και απο ωρα σου λεω σταματα, αλλα συνεχιζεις να γραφεις για ip και ποσο ακινδυνα ειναι ολα....

Αν θελεις βεβαια, προς το παρον εχουμε σοβαροτερα θεματα και αληθινα, οπως αυτο που εθεσε η τζενη........

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:Πληροφοριακα, εχω κι εγω ενα στα 12 εκατοστα, ομως δεν εμποδισε ουτε συλληψεις ουτε τις εγκυμοσυνες..Απο αλλες αιτιες τα εχασα....
κατι αλλο δεν μου βρηκε μου ειπε να δουμε τι θα κανουμε με αυτο κ μετα να κανουμε σπερμοδιαγραμμα ο συζυγος κ εγω κατι που δεν θυμαμαι

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeni27 έγραψε:
Lillybell έγραψε:Πληροφοριακα, εχω κι εγω ενα στα 12 εκατοστα, ομως δεν εμποδισε ουτε συλληψεις ουτε τις εγκυμοσυνες..Απο αλλες αιτιες τα εχασα....
κατι αλλο δεν μου βρηκε μου ειπε να δουμε τι θα κανουμε με αυτο κ μετα να κανουμε σπερμοδιαγραμμα ο συζυγος κ εγω κατι που δεν θυμαμαι

Κοιτα τωρα τι γινεται..Θα πρεπει να ξερει ο γιατρος τη θεση που βρισκεται το ινομυωμα στη μητρα. Υπαρχουν θεσεις ακινδυνες και πιο επικινδυνες..Επισης, το αν μεγαλωνει..Και τελος, αν αποτελει παραγοντα υπογονιμοτητας, δηλαδη αποτρεπει τη συλληψη..Αυτα θα τα παρακολουθησετε και αναλογως θα πραξετε..Εφοσον ειναι ενα μπορει να αφαιρεθει αν ειναι απαραιτητο λαπαροσκοπικα... Ας μην προτρεχουμε ομως, απλα στα γραφω για να καταλαβεις οτι δεν ηρθε η καταστροφη..

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:
Marianna50 έγραψε:
Lillybell έγραψε:

Γιατι τα απανωτα σου πμ και τα εδω μηνυματα με πιεσαν παρα πολυ Marianna μου και απο ωρα σου λεω σταματα, αλλα συνεχιζεις να γραφεις για ip και ποσο ακινδυνα ειναι ολα....

Αν θελεις βεβαια, προς το παρον εχουμε σοβαροτερα θεματα και αληθινα, οπως αυτο που εθεσε η τζενη........
Ρε συ Λιλλυ πραγματικά γιατί παραποιείς τις κινήσεις μου;; 1 πμ έστειλα, απάντησες και μετά απάντησα! Για ποια απανωτά μιλάς λοιπόν;; Όπως και στο θέμα απάντησα σε κάποια κοπέλα που ρώτησε όχι έτσι επειδή μου την βάρεσε! Απανωτά μηνύματα θεωρούνται όταν μιλάς μόνος σου! Anyway, τελειώνει εδώ γιατί το έχεις πάει προσωπικά το ζήτημα και έχω ενοχληθεί!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε επιτελους!

katerina1983

katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τζενακι μου υπομονη και επιμονη θελει το πραγμα!!!!ξερω καλα τα λεω ''εξω απο το χορο'' αλλα ετσι ειναι,τωρα μπορει να τα βλεπεις ολα μαυρα ΑΛΛΑ για ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ....θα σου πει ο γιατρος και θα προχωρησετε μαζι.....δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που εχει ....
υπομονη κοριτσι,οτι θελησεις εδω ειμαστε ολες....
να σε ρωτησω κατι ,ειπε ο γιατρος αν υπαρχει αιτια που βγαινουν αυτα?τα βγαζει ο οργανισμος?και εγω περυσι τετοιο καιρο ειχα κανει αφαιρεση πολυποδα....ομοιοπαθουσα στα περσινα μας!!!!!

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα κανεις απλα ειναι η αγανικτιση μου γτ ακριβως περυσι τετοια εποχη ειχαμε βρει τον πολυποδα τωρα αυτο ελεος ποια

katerina1983

katerina1983
tzeni27 έγραψε:καλα κανεις απλα ειναι η αγανικτιση μου γτ ακριβως περυσι τετοια εποχη ειχαμε βρει τον πολυποδα τωρα αυτο ελεος ποια

σε καταλαβαινω απολυτα....ολες πανω κατω σε παρομοιες καταστασεις ειμαστε,με αγανακτησεις,με νευρα,με ολα τα συναφη......αστα να παει.....

εγω σας καληνυχτω,κλεινουν τα μπιρμπιλωτα και παχουλοκομψουλικα ματακια μου!!!!
τα λεμε!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 14 417472 

Titino

Titino
Τζενακι ηρέμησε.ο γιατρός τι σου είπε,θα το αφαιρέσετε η θα το παρακολουθεί?

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katerina1983 έγραψε:τζενακι μου υπομονη και επιμονη θελει το πραγμα!!!!ξερω καλα τα λεω ''εξω απο το χορο'' αλλα ετσι ειναι,τωρα μπορει να τα βλεπεις ολα μαυρα ΑΛΛΑ για ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ....θα σου πει ο γιατρος και θα προχωρησετε μαζι.....δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που  εχει  ....
υπομονη κοριτσι,οτι θελησεις εδω ειμαστε ολες....
να σε ρωτησω κατι ,ειπε ο γιατρος αν υπαρχει αιτια που βγαινουν αυτα?τα βγαζει ο οργανισμος?και εγω περυσι τετοιο καιρο ειχα κανει αφαιρεση πολυποδα....ομοιοπαθουσα στα περσινα μας!!!!!
ωραια οποτε καταλαβαινεις. βασικα εμενα μου τα γενναει ο οργανισμος τωρα τι να πω αν υπαρχει κ αλλη εκδοχη δεν το γνωριζω κ θα ηθελα να το μαθω

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino έγραψε:Τζενακι ηρέμησε.ο γιατρός τι σου είπε,θα το αφαιρέσετε η θα το παρακολουθεί?
τιτινο μου πρωτα θα το δουμε με 3d για να δουμε ποσο εχει προχωρησει κ μετα δεν ξερω δν ειπαμε αν δεν δουμε ακριβες σημειο αλλα μαλλον για αφαιρεση παω υποθετω δηλ

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzeni27 έγραψε:
Titino έγραψε:Τζενακι ηρέμησε.ο γιατρός τι σου είπε,θα το αφαιρέσετε η θα το παρακολουθεί?
τιτινο μου πρωτα θα το δουμε με 3d για να δουμε ποσο εχει προχωρησει κ μετα δεν ξερω δν ειπαμε αν δεν δουμε ακριβες σημειο αλλα μαλλον για αφαιρεση παω υποθετω δηλ

Γεια σου τζενακι μου,μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου.
Εγω ειμαι της αποψης οτι χιλιες φορες να ξερεις τι πολεμας παρα να ειναι ολα καλα και να μην γινεται συλληψη για αγνωστο λογο.
Μια γνωστη μου ειχε κατι αναλογο και οταν το αφαιρεσε εμεινε εγκυος με την πρωτη ελευθερη επαφη.
Ολα θα πανε καλα, θα το δεις.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!!θα συμφωνησω με τη χρυσα μας..εφοσον βρηκατε κατι το οποιο αντιμετωπιζεται ειτε φαρμακευτικα ειτε με λαιζερ να υποθεσω τοτε δν πρεπει να ανησυζεις καθολου..το ξερω οτι σε παει λιγο πισω στο θεμα του παιδιου αλλα καλυτερα να εισαι πεντακαθαρη και ειμαι σιγουρη οτι θα μεινεις με τη μια εγκυος!!υπομονουλα ακολουθεις τις οδηγιες του γιατρου κ ολα θα πανε καλα!!♥♥♥♥♥

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις