451 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 Τρι Ιουλ 29, 2014 7:05 am
dimimi82
Πανταχού παρούσα!
Stevi_tasos έγραψε:pote den xano koybenta,parakoloutho ta panta.
Το έχουμε καταλάβει αυτό και είσαι πολύ ενοχλητικός!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Stevi_tasos έγραψε:pote den xano koybenta,parakoloutho ta panta.
perperouna έγραψε:Θελω κ εγω μωρακι..θελω να φουσκωσω να παχυνω κ να φοραω μπλουζες που να λενε baby loading.. θελω θελω θελω....
Καλησπέρα κορίτσια!! Μου έκοψν το ίντερνετ στο σπίτι!! Τι κάνετε;;den antexo allo έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε?
Αγγελική μου χαίρομαι που σε ξαναβλέπω πάλι, πως είσαι?
Τζενάκι μου 14 εκατοστα είναι πολλά,μήπως σου είπε λιγότερο?Αγχώθηκες έτσι?Για να κάνεις ένα ραντεβού στον γιατρό να σε δει και να τα ξανασυζητήσετε με ηρεμία.
Μαριαννάκι μου, πην παρεξηγήσε κορίτσι μου και θα σου δώσω και μια συμβουλή ως μεγαλύτερη(αν θες την ακούς και αν θες την πετάς), το να υπάρχει μια δισπιστία σε ένα χώρο που δεν ξέρουμε πρόσωπα ούτε άλλα προσωπικά δεδομένα από ανθρώπους που μοιράζονται κάποια κοινά είναι απόλυτα λογικό.Εγώ μπορεί να είμαι τρελή και να μην έχω κανένα πρόβλημα και απλά να είμαι εδώ μέσα για να περνάω την ώρα μου, εσύ το ξέρεις?Οχι.Κράτα μικρό καλάθι και να είσαι επφυλακτική.
Και ρε κορίτσια και κάτι ακόμα θα σας πω, μην ανεβάζετε φωτογραφίες με το πρόσωπο σας και γενικά μην "φωταγραφίζεστε", δεν έχετε ιδέα πόσοι τρελοί κυκλοφορούν εκεί έξω.Εχει τύχει κάτι σε μια "φίλη" σε άλλο φόρουμ που ήμουν.Ολα αυτά πάντα φιλικά.
Μίλησα στη Λένα και της είπα ότι δεν έχω παρεξηγηθεί! Εσύ που κολλάς;; Σιγά μην κάτσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!Lillybell έγραψε:Marianna τα ειπαμε και χθες..Αυθαιρετα δεν πηγε στο προσωπικο..Εσυ ησουν αυτη που μου εστειλε τα πμ για το να μπω στο νεο φορουμ, εσυ ησουν αυτη που μου εστειλε τα πμ για τη λιστα - Θου Κυριε!! - εσυ ησουν αυτη που επεμενες να εξηγεισαι για να μην παρεξηγεισαι, χωρις να σου πει ακομα καποιος κατι... Οποτε, σε ποια να απευθυνθω εγω;; Στην perperouna;;;
Αντε και πολυ τραβηξε! Ξενερωσε το πραγμα και ξεχειλωσε...
Τελευταία φορά που την είχα πετύχει, είχε ακόμα έντονη ναυτία και εμέτους. Ελπίζω να είναι καλύτερα!Lillybell έγραψε:Η Ειρηνη ρε παιδια εξαφανιστηκε...Ελπιζω να ειναι καλα..... .
Titino έγραψε:Λιλυ δικιο ειχες περι του χωρισμου, αν θυμασαι.
Titino έγραψε:Ναι πραγματικα κριμα,τι να κανεις ομως.
Η μικρή σου τι κανει;
perperouna έγραψε:Εχετε ακουσει το τραγουδι που λεει:πως μου κανει πλακα ο θεος?????αυτο συνεβη σε μενα πριν λιγο..εκει που ειχα βγει με τον αντρα μου για ψωνια πετυχαινω μια κοπελα που εκανε πρακτικη στη ταξη μου η οποια ειχε μεγιστο θεμα με πολυκιστικες κ της ειχε πει ο γιατρος οτι θα δυσκολευτει πολυ να μεινει εγκυος..ε λοιπον με το που τη συνανταω χαιρετιομαστε κ μου λεει μαντεψε?????κ μου δειχνει τη κοιλια της...κεραμιδα στο κεφαλι η δικια σου..ειχα να την δω απο τον μαιο...μεδα σε δυο μηνες εγινε αυτο...χαρηκα δν το συζητω αλλα βρε κοριτσια ζηλεψαααα!!!!κ νιωθω ασχημα τωρα!
Lillybell έγραψε:perperouna έγραψε:Εχετε ακουσει το τραγουδι που λεει:πως μου κανει πλακα ο θεος?????αυτο συνεβη σε μενα πριν λιγο..εκει που ειχα βγει με τον αντρα μου για ψωνια πετυχαινω μια κοπελα που εκανε πρακτικη στη ταξη μου η οποια ειχε μεγιστο θεμα με πολυκιστικες κ της ειχε πει ο γιατρος οτι θα δυσκολευτει πολυ να μεινει εγκυος..ε λοιπον με το που τη συνανταω χαιρετιομαστε κ μου λεει μαντεψε?????κ μου δειχνει τη κοιλια της...κεραμιδα στο κεφαλι η δικια σου..ειχα να την δω απο τον μαιο...μεδα σε δυο μηνες εγινε αυτο...χαρηκα δν το συζητω αλλα βρε κοριτσια ζηλεψαααα!!!!κ νιωθω ασχημα τωρα!
Ετσι ειναι perperouna...Οταν καιγεσαι για κατι, τοτε το αποκτουν ολοι γυρω σου κι εσυ παλευεις.... Απλα το προσεχεις λιγο περισσοτερο..
Φυσικο ειναι να νιωθεις οπως νιωθεις, αλλα δε νομιζω οτι λεγεταιι ζηλεια, αλλα λαχταρα... Σε καταλαβαινουμε ολες, πιστεψε με...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης