526 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 Τρι Ιουλ 29, 2014 10:15 pm
katerinoula
Πανταχού παρούσα!
Σε ευχαριστω πολυ φανουρια μου μακαρι να ναι αληθεια!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αν ειναι να παρεις τεστ , παρε κανενα καλο , δηλαδη απο αυτα που εχεις ακουσει, να ειναι αξιοπιστο !katerinoula έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ φανουρια μου μακαρι να ναι αληθεια!!
katerinoula έγραψε:Ναι θα παρω αυτο ετυχε να μου το δωσει μια φιλη μου φαρμακοποιος και το χα σπιτι και μπηκα στον πειρασμο
fanouria έγραψε:katerinoula έγραψε:Ναι θα παρω αυτο ετυχε να μου το δωσει μια φιλη μου φαρμακοποιος και το χα σπιτι και μπηκα στον πειρασμο
καλα έκανες
και εγω στη θεση σου δε θα κρατιομουνα !! στον μικρο μου μια βδομαδα πριν εκανα
perperouna έγραψε:fanouria έγραψε:katerinoula έγραψε:Ναι θα παρω αυτο ετυχε να μου το δωσει μια φιλη μου φαρμακοποιος και το χα σπιτι και μπηκα στον πειρασμο
καλα έκανες
και εγω στη θεση σου δε θα κρατιομουνα !! στον μικρο μου μια βδομαδα πριν εκανα
Φανουρια μου εκανες μια εβδομαδα πριν κ εδειξε?????ουαουυυυ!!!!τι τυχερη..
Titino έγραψε:Καλημέρα! Κατερίνα θα έλεγα να πας για χοριακη,όχι άλλο τεστ. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρη. Εύχομαι να είσαι κοπέλα μου!
katerinoula έγραψε:ζουζουνες λεω να περιμενω να περασει και η αυριανη μερα και να παω την παρασκευη.βασικα δε ξερω τι να πιστεψω ειμαι σαν να το ειδα στον υπνο μου
perperouna έγραψε:katerinoula έγραψε:ζουζουνες λεω να περιμενω να περασει και η αυριανη μερα και να παω την παρασκευη.βασικα δε ξερω τι να πιστεψω ειμαι σαν να το ειδα στον υπνο μου
Αγαπη οτι θεωρεις εσυ σωστο θα κανεις..απλα εμεις αγωνιουμε μαζι σου γι αυτο σου λεμε για χοριακη..κ εγω κοριτσια 28 μερα σημερα κ περιμενω αυριο..απλα το ξαναλεω δεν νιωθω τπτ..τωρα ειναι καλο κακο δεν ξερω..παντως εχω τρελο αγχος..
Perperouna, άντε έφτασαν οι μέρες!!! Εσύ τι θα κάνεις με το τεστ; Θα περιμένεις καθυστερηση ή όχι;perperouna έγραψε:katerinoula έγραψε:ζουζουνες λεω να περιμενω να περασει και η αυριανη μερα και να παω την παρασκευη.βασικα δε ξερω τι να πιστεψω ειμαι σαν να το ειδα στον υπνο μου
Αγαπη οτι θεωρεις εσυ σωστο θα κανεις..απλα εμεις αγωνιουμε μαζι σου γι αυτο σου λεμε για χοριακη..κ εγω κοριτσια 28 μερα σημερα κ περιμενω αυριο..απλα το ξαναλεω δεν νιωθω τπτ..τωρα ειναι καλο κακο δεν ξερω..παντως εχω τρελο αγχος..
perperouna έγραψε:katerinoula έγραψε:ζουζουνες λεω να περιμενω να περασει και η αυριανη μερα και να παω την παρασκευη.βασικα δε ξερω τι να πιστεψω ειμαι σαν να το ειδα στον υπνο μου
elila έγραψε:Καλημέρα και από μένα!!! Τι κάνετε;
Κατερίνα, διάβασα έκανες τεστάκι και βγήκε θετικό, αλλά διατηρείς επιφυλάξεις; Σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα!!!
Πως λέγεται το τεστάκι που έκανες;
Δεν το ξερω, πάντως το googlara και αν ειναι αυτό που βρήκα ( ειναι ροζ κουτι και λεει εταιρια Abbott) κοιτάζοντας τις οδηγίες του έγραφε :"Εάν το τεστ είναι θετικό, το Παράθυρο Αποτελέσματος θα δείξει ΔΥΟ έγχρωμεςkaterinoula έγραψε:elila έγραψε:Καλημέρα και από μένα!!! Τι κάνετε;
Κατερίνα, διάβασα έκανες τεστάκι και βγήκε θετικό, αλλά διατηρείς επιφυλάξεις; Σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα!!!
καλημερα elila μου και σε ευχαριστω πολυ μακαρι να ναι αληθινο ειχε μια αχνη γραμμουλα λεπτη ιq εγραφε το κουτι και δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο
elila έγραψε:Δεν το ξερω, πάντως το googlara και αν ειναι αυτό που βρήκα ( ειναι ροζ κουτι και λεει εταιρια Abbott) κοιτάζοντας τις οδηγίες του έγραφε :"Εάν το τεστ είναι θετικό, το Παράθυρο Αποτελέσματος θα δείξει ΔΥΟ έγχρωμεςkaterinoula έγραψε:elila έγραψε:Καλημέρα και από μένα!!! Τι κάνετε;
καλημερα elila μου και σε ευχαριστω πολυ μακαρι να ναι αληθινο ειχε μια αχνη γραμμουλα λεπτη ιq εγραφε το κουτι και δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο
ζώνες χρώματος ροζ-μωβ στα πέντε λεπτά μετά από την έκθεση της απορρο-
φητικής ταινίας στα ούρα. Το αποτέλεσμα είναι θετικό ανεξάρτητα από το πόσο
ασθενές ή ισχυρό είναι το χρώμα των έγχρωμων ζωνών." Οπότε θα έλεγα να τσεκάρεις αν όντως μιλάμε για την ίδια μάρκα και αν η αχνή δεύετερη γραμμή εμφανίστηκε στα 5 πρώτα λεπτα.
Ε, τότε Κατερινούλα, εγώ είμαι αισιόδοξη!!! Όπως σου είπα τα τεστ αυτά δεν τα ξέρω, μπορεί να έχει εμπειρία κάποια άλλη κοπέλα, αλλά την φαρμακευτική που τα βγάζει δεν την λες και μικρή. Θα έλεγα ότι όποτε θες να πας να κάνεις μια χοριακή (σκεψου ότι αυτό το τεστ δείχνει με χοριακή >10mΙU/ml, ενώ η μέτρηση στο μικροβιολόγο δείχνει από μηδέν και πάνω!!!).katerinoula έγραψε:elila έγραψε:Δεν το ξερω, πάντως το googlara και αν ειναι αυτό που βρήκα ( ειναι ροζ κουτι και λεει εταιρια Abbott) κοιτάζοντας τις οδηγίες του έγραφε :"Εάν το τεστ είναι θετικό, το Παράθυρο Αποτελέσματος θα δείξει ΔΥΟ έγχρωμεςkaterinoula έγραψε:elila έγραψε:Καλημέρα και από μένα!!! Τι κάνετε;
ζώνες χρώματος ροζ-μωβ στα πέντε λεπτά μετά από την έκθεση της απορρο-
φητικής ταινίας στα ούρα. Το αποτέλεσμα είναι θετικό ανεξάρτητα από το πόσο
ασθενές ή ισχυρό είναι το χρώμα των έγχρωμων ζωνών." Οπότε θα έλεγα να τσεκάρεις αν όντως μιλάμε για την ίδια μάρκα και αν η αχνή δεύετερη γραμμή εμφανίστηκε στα 5 πρώτα λεπτα.
ναι αυτο είναι η μια γραμμη ειναι εντονο μωβ που ειναι για την εγκυροτητα και η αλλη πολυ αχνη ροζ και βγηκε πριν τα πεντε λεπτα
Titino έγραψε:Και εγώ ισως σκεφτομουν να περιμενα ως την Παρασκευη, θεωρώντας οτι η χοριακή θα εδειχνε ενα πιο σιγουρο αποτελεσμα, αλλα, μεσα στο αγχος και την αγωνια θα ετρεχα ηδη στο μικροβιολογικο!!
Αντε να κατεβαίνεις και στην κατω λιστα!!!
elila έγραψε:Γεια σου, Βασούλα! Τι κάνεις;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης