Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
556 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 556 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σε ευχαριστω πολυ φανουρια μου μακαρι να ναι αληθεια!!

fanouria

fanouria
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
katerinoula έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ φανουρια μου μακαρι να ναι αληθεια!!
αν ειναι να παρεις τεστ , παρε κανενα καλο , δηλαδη απο αυτα που εχεις ακουσει, να ειναι αξιοπιστο !

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σε ευχαριστω πολυ φανουρια μου μακαρι να ναι αληθεια!!

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι θα παρω αυτο ετυχε να μου το δωσει μια φιλη μου φαρμακοποιος και το χα σπιτι και μπηκα στον πειρασμο

fanouria

fanouria
katerinoula έγραψε:Ναι θα παρω αυτο ετυχε να μου το δωσει μια φιλη μου φαρμακοποιος και το χα σπιτι και μπηκα στον πειρασμο

καλα έκανες  Very Happy Very Happy 
και εγω στη θεση σου δε θα κρατιομουνα !!Very Happy στον μικρο μου μια βδομαδα πριν εκανα Very Happy Very Happy 

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια μου!!κατερινουλα μου βουρ για χοριακη ΤΩΡΑ.. ουτε δευτερο τεστ να κανεις..πξηγαινε για χοριακη θα δειξει σιγουρα!!αχνη γραμμη=θετικο τεστ γνωμη μου παντα ετσι..πηγαινε πηγαινε...♥♥♥♥

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα! Κατερίνα θα έλεγα να πας για χοριακη,όχι άλλο τεστ. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρη. Εύχομαι να είσαι κοπέλα μου!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fanouria έγραψε:
katerinoula έγραψε:Ναι θα παρω αυτο ετυχε να μου το δωσει μια φιλη μου φαρμακοποιος και το χα σπιτι και μπηκα στον πειρασμο

και εγω στη θεση σου δε θα κρατιομουνα !!Very Happy στον μικρο μου μια βδομαδα πριν εκανα Very Happy Very Happy 

Φανουρια μου εκανες μια εβδομαδα πριν κ εδειξε?????ουαουυυυ!!!!τι τυχερη..

fanouria

fanouria
perperouna έγραψε:
fanouria έγραψε:

Φανουρια μου εκανες μια εβδομαδα πριν κ εδειξε?????ουαουυυυ!!!!τι τυχερη..

όχι αγαπη μου, εκανα και δεν εδειξε !!απλα το ειπα λογω ανυπομονησιας, οτι δεν περιμενα να περασουν οι μερες  Very Happy Very Happy 

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ζουζουνες λεω να περιμενω να περασει και η αυριανη μερα και να παω την παρασκευη.βασικα δε ξερω τι να πιστεψω ειμαι σαν να το ειδα στον υπνο μου

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Titino έγραψε:Καλημέρα!  Κατερίνα θα έλεγα να πας για χοριακη,όχι άλλο τεστ. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρη. Εύχομαι να είσαι κοπέλα μου!  

σε ευχαριστω πολυ τιτινο μου θα παω την παρασκευη λεω να περιμενω και αυριο

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katerinoula έγραψε:ζουζουνες λεω να περιμενω να περασει και η αυριανη μερα και να παω την παρασκευη.βασικα δε ξερω τι να πιστεψω ειμαι σαν να το ειδα στον υπνο μου

Αγαπη οτι θεωρεις εσυ σωστο θα κανεις..απλα εμεις αγωνιουμε μαζι σου γι αυτο σου λεμε για χοριακη..κ εγω κοριτσια 28 μερα σημερα κ περιμενω αυριο..απλα το ξαναλεω δεν νιωθω τπτ..τωρα ειναι καλο κακο δεν ξερω..παντως εχω τρελο αγχος..

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και από μένα!!! Τι κάνετε;
Κατερίνα, διάβασα έκανες τεστάκι και βγήκε θετικό, αλλά διατηρείς επιφυλάξεις; Σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα!!! cheers  cheers  cheers 

Πως λέγεται το τεστάκι που έκανες;

fanouria

fanouria
perperouna έγραψε:
katerinoula έγραψε:ζουζουνες λεω να περιμενω να περασει και η αυριανη μερα και να παω την παρασκευη.βασικα δε ξερω τι να πιστεψω ειμαι σαν να το ειδα στον υπνο μου

Αγαπη οτι θεωρεις εσυ σωστο θα κανεις..απλα εμεις αγωνιουμε μαζι σου γι αυτο σου λεμε για χοριακη..κ εγω κοριτσια 28 μερα σημερα κ περιμενω αυριο..απλα το ξαναλεω δεν νιωθω τπτ..τωρα ειναι καλο κακο δεν ξερω..παντως εχω τρελο αγχος..

απο τις δικες μου εμπειριες ειναι θετικο αυτο!!! Very Happy 

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perperouna έγραψε:

Perperouna, άντε έφτασαν οι μέρες!!! Εσύ τι θα κάνεις με το τεστ; Θα περιμένεις καθυστερηση ή όχι;  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 654316 

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perperouna έγραψε:

μακαρι perperounaki μου να εισαι εγκυουλα εγω επειδη δεν εχω μια ξεκαθαρη εικονα λεω να μην το δεσω κομπο Razz  και να περιμενω και αυριο ξερω οτι με  καταλαβαινετε και γι αυτο με το που το ειδα αυτο στο τεστ μπηκα να το μοιραστω μαζι σας!!!

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elila έγραψε:Καλημέρα και από μένα!!! Τι κάνετε;
Κατερίνα, διάβασα έκανες τεστάκι και βγήκε θετικό, αλλά διατηρείς επιφυλάξεις; Σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα!!! cheers  cheers  cheers 

καλημερα elila μου και σε ευχαριστω πολυ μακαρι να ναι αληθινο ειχε μια αχνη γραμμουλα λεπτη ιq εγραφε το κουτι και δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerinoula έγραψε:

καλημερα elila μου και σε ευχαριστω πολυ μακαρι να ναι αληθινο ειχε μια αχνη γραμμουλα λεπτη ιq εγραφε το κουτι και δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο
Δεν το ξερω, πάντως το googlara και αν ειναι αυτό που βρήκα ( ειναι ροζ κουτι και λεει εταιρια Abbott) κοιτάζοντας τις οδηγίες του έγραφε :"Εάν το τεστ είναι θετικό, το Παράθυρο Αποτελέσματος θα δείξει ΔΥΟ έγχρωμες
ζώνες χρώματος ροζ-μωβ στα πέντε λεπτά μετά από την έκθεση της απορρο-
φητικής ταινίας στα ούρα. Το αποτέλεσμα είναι θετικό ανεξάρτητα από το πόσο
ασθενές ή ισχυρό είναι το χρώμα των έγχρωμων ζωνών." Οπότε θα έλεγα να τσεκάρεις αν όντως μιλάμε για την ίδια μάρκα και αν η αχνή δεύετερη γραμμή εμφανίστηκε στα 5 πρώτα λεπτα.

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elila έγραψε:
katerinoula έγραψε:

Δεν το ξερω, πάντως το googlara και αν ειναι αυτό που βρήκα ( ειναι ροζ κουτι και λεει εταιρια Abbott) κοιτάζοντας τις οδηγίες του έγραφε :"Εάν το τεστ είναι θετικό, το Παράθυρο Αποτελέσματος θα δείξει ΔΥΟ έγχρωμες
ασθενές ή ισχυρό είναι το χρώμα των έγχρωμων ζωνών." Οπότε θα έλεγα να τσεκάρεις αν όντως μιλάμε για την ίδια μάρκα και αν η αχνή δεύετερη γραμμή εμφανίστηκε στα 5 πρώτα λεπτα.

ναι αυτο είναι η μια γραμμη ειναι εντονο μωβ που ειναι για την εγκυροτητα και η αλλη πολυ αχνη ροζ και βγηκε πριν τα πεντε λεπτα

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerinoula έγραψε:
elila έγραψε:
katerinoula έγραψε:

ναι αυτο είναι η μια γραμμη ειναι εντονο μωβ που ειναι για την εγκυροτητα και η αλλη πολυ αχνη ροζ και βγηκε πριν τα πεντε λεπτα
Ε, τότε Κατερινούλα, εγώ είμαι αισιόδοξη!!! Όπως σου είπα τα τεστ αυτά δεν τα ξέρω, μπορεί να έχει εμπειρία κάποια άλλη κοπέλα, αλλά την φαρμακευτική που τα βγάζει δεν την λες και μικρή. Θα έλεγα ότι όποτε θες να πας να κάνεις μια χοριακή (σκεψου ότι αυτό το τεστ δείχνει με χοριακή >10mΙU/ml, ενώ η μέτρηση στο μικροβιολόγο δείχνει από μηδέν και πάνω!!!).
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 536304  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 536304  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 536304  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 893968  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 893968 

Titino

Titino
Και εγώ ισως σκεφτομουν να περιμενα ως την Παρασκευη, θεωρώντας οτι η χοριακή θα εδειχνε ενα πιο σιγουρο αποτελεσμα, αλλα, μεσα στο αγχος και την αγωνια θα ετρεχα ηδη στο μικροβιολογικο!! Smile
Αντε να κατεβαίνεις και στην κατω λιστα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 328109 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?αχ πόσες φορές το έχω νιώσει να ζηλεύω όταν βλέπω μια γνωστή,φίλη έγκυο και μετά να νιώθω χάλια με τον εαυτό μου και να λέω μα πόσο κακός άνθρωπος είσαι αντί να χαίρεσαι..Ας ελπίσουμε να το νιώσουμε σύντομα όλες μας!Ειρηνούλα μου πουλάκι μου ελπίζω πολύ πολύ γρήγορα να αισθάνεσαι καλύτερα και οι εμετοί να είναι μίλια μακριά σου!!

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου, Βασούλα! Τι κάνεις;

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Titino έγραψε:Και εγώ ισως σκεφτομουν να περιμενα ως την Παρασκευη, θεωρώντας οτι η χοριακή θα εδειχνε ενα πιο σιγουρο αποτελεσμα, αλλα, μεσα στο αγχος και την αγωνια θα ετρεχα ηδη στο μικροβιολογικο!! Smile
Αντε να κατεβαίνεις και στην κατω λιστα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 - Σελίδα 22 328109 

εχω πολυ δουλεια και μεχρι αυριο που κλεινει ο μηνας.Ασε που εδω εχουμε ενα μονο τυπου μικροβιολογικο κανουν αιμοληψια αλλα το αιμα το στελνουν αλλου για να βγουν τα αποτελεσματα και δεν εχω πολυ εμπιστοσυνη

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elila έγραψε:Γεια σου, Βασούλα! Τι κάνεις;

Καλά πουλάκι μου εκτός το ότι έχω σκάσει από την ζέστη ψάχνω να δω τι θα μαγειρέψω στέρεψα από ιδέες!Εσύ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις