Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
253 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 253 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 35]

vasoulagal

vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα !! τι καντε ομορφες? τασουλα εφτασε ο καιρος !! ενας μηνας και κατι ψηλα εμεινε ! με το καλο ! κι εμεις ολα καλα ! προσπαθω να ξεκουραστω πλεον τωρα που η μικρη κοιμαται λιγο καλυτερα... δεν ξερω για ποσο βεβαια, θα δουμε Smile

μαρια συγχαρητηρια για τον γιο ( δεν θυμαμαι αν σχολιασα ) και μπραβο που ειναι ολα καλα !

Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# - Σελίδα 28 328109

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα σας γράφω από το Ναύπλιο που είμαι διακοπές. Βέβαια μέχρι και στις διακοπές αϋπνίες αφού μουδιάζουν τα πόδια μου και τινάζονται μόνα τους και δεν μπορώ να κοιμηθώ....
Κατά τα άλλα κάνω πολλά μπανακια με την Ηλέκτρα και το ευχαριστιεμαι!!!
Έχω βαρύνει πολύ και προσπαθώ όσο γίνεται να μην κουραζομαι αφού είμαι και μακρυά από την πόλη μου. Έχω πολλές συσπάσεις και αγχωνομαι. Την Κυριακή επιστρέφω οπότε από την μια χαίρομαι γιατί θα νιώθω ασφάλεια και από την άλλη θα τελειώνουν οι διακοπές μου!!!!

678Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Παρ Σεπ 04, 2015 10:51 pm

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια.
Που ειστε ολες;
Καλο μηνα να εχουμε

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανουλες που είσαστε;;
Δεν έχω κανέναν να πω τον πόνο μου!!!
Ελπίζω να είστε καλά και εσείς και τα μικρά σας!!!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια....τι κανετε εσεις κ τα μικρα σας?
Εμεις επιστρεψαμε σημερα από το εξοχικο μας οπου είμασταν εκει δυόμιση μηνες...καλα ηταν αλλα τωρα που αρχισε ο καιρος ναμοιαζει φθινοπωρινος βαρεθηκα λιγάκι εκει....ειπαμε να μαζευτούμε σιγα σιγα στην βαση μας κ να μπουμε σιγα σιγα στους ρυθμους μας...
Εγκυουλες της παρεας πως τα πατε?πλησιαζει ο καιρος αλλα δεν θυμαμαι ποια θα γεννησει πρωτη......

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κική αυτό θα πει διακοπές!!! Ελπίζω να περάσατε όμορφο καλοκαίρι!!! Η Ελισσάβετ καλά;;
Εγώ έχω 2 βδομάδες πολύ σταμάτησα την δουλειά και είμαι όλη μέρα με την Ηλέκτρα που μου είχε λείψει τόσο πολύ αυτό. Προσπαθώ να την χορτασω όσο μπορώ πριν έρθει η μπεμπα μας!!
Εγώ γενναω στις 6/10 με καισαρική, νομίζω κάποια κορίτσια θα έχουν ήδη γεννήσει όπως η ελιν. Αν ξέρουν οι κοπέλες ας μας πουν.
Κάναμε εξετάσεις αίματος στην Ηλέκτρα και έχει αναιμία. Ο αιματοκρίτης της είναι 30 και της δίνω filicin.
Κατά τα άλλα νιώθω πολύ βαριά και κουραζομαι συνέχεια. Έχω αιματοκρίτη 27 και ζάχαρο κύησης.

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tασουλα με το καλο!!!!Σε λιγοτερο από ένα μηνα θα κρατασ κ την δευτερη κορη σου αγκαλια...
Η Ελισαβετ είναι καλα,εκανε παρα πολλα μπανια στην θαλασσα και φετος αφου δεν δουλευω κ μπορω να πηγαινω να καθομαι στο εξοχικο τοσο μεγαλο διαστημα...το σπιτι μας στην αθηνα είναι πολύ ζεστο κ δεν παλευεται..ακομα και σημερα ειμαστε με το ερκουλ αναμενο λογω ζεστης...

vasoulagal

vasoulagal
τασουλα φτασανε οι μερες να δεις το δευτερο κοριτσακι σου !!!! περιμενω κι εγω με αγωνια την αντιδραση της ηλεκτρας !!

τι θεμα εχει με το ζαχαρο ? δυστηχως κι εγω προ λιγων ημερων εμαθα οτι εχω διαβητη κυησης ! ξεκινησα με αυστηρη διατροφη αλλες μερες ειναι καλες αλλες ομως εχω πολυ υψηλες τιμες και αν συνεχειστει θα μπω σε ινσουλινι Sad μεγαλη ταλαιπωρεια !! 27 αιματοκρητη ειχα κι εγω στο μηνα σου στην μικρη μου ! λοιπον καθε φορα που θα τρως το φαγητο , αμεσως μετα θα τρως ενα πορτοκαλι ! με αυτο τον τροπο τον ανεβασα μεχρι να γεννησω στο 34 !

κικη καλη επιστροφη και σε σας ! οντος αυτες ειναι διακοπες ! μπραβο σας που το χαρηκατε και ξεκουραστηκατε ! Very Happy

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, εμείς έχει μια βδομάδα που ήρθαμε Αθήνα επιτέλους. Τραβάω μεγάλο ζόρι με το μωρό.κλαίει τσιρίζει έχει γίνει απαιτητικός. Πλέον δεν μπορώ ούτε να μαγειρέψω ούτε τουαλέτα να πάω..πιστεύω πως είναι από την αλλαγή του σπιτιού και που μείναμε μόνοι μας πάλι και δεν έχει παρέα τους παππούδες.. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη να τον πηγαίνω βόλτες να παίζουμε αλλά εκεί που είναι όλα ωραία κλαίει.. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τ ακριβώς συμβαίνει.
Επίσης πότε καταλαβαινουμε αν έχει υπερκινητικοτητα το παιδί και Πως?εμένα από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι να κοιμηθεί ξανά τρέχει.. Είναι καλό αυτό??μπορεί να λέω και μπούρδες αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει γιατί αυτό δεν είναι το παιδί μου!!!
Κική καλώς ήρθατε πίσω και εσείς..
Τασουλα λίγες μέρες ακόμα,υπομονή..αλήθεια γτ θα κάνεις καισαρικη?
Βασουλα πότε με το καλό γεννας εσύ??

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bασουλα με το καλο κ σε σενα κ ελπιζω να αποφυγεισ την ινσουλινη τελικα...
Μαρια η Ελισαβετ είναι πολύ ζωηρη , πολύ δραστηρια ,πολύ κινιτικη.με λιγα λογια δεν βαζει πωπω κατω...δεν καθεται ποτε να παιξει με κατι....ολη την ωρα πρεπει να κινειται...ανεβοκατεβαινει απειρεσ φορεσ σε καρεκλεσ ,σε τραπεζια ,καναπέδες...και οπωσ λες κ εσυ αρχιζει να τρεχει συνεχεια μεσα σε ολο το σπιτι σε σημειο που ζαλίζεται κ πεφτει..εχω ανησυχησει καποιεσ φορεσ γι αυτά αλλα οι γυρω μου λενε πωσ απλα είναι δραστηρια κ αεικινητη...
Μαρια αν θυμαμαι καλα θα εκανεσ αιτηση για παιδικο σταθμο..τι εκανες τελικα?

vasoulagal

vasoulagal
εγω γενναω λογικα τελος νοεμβρη ! μαρια δεν νομιζω οτι συντρεει λογος ανυσηχιας για το παιδακι σου ! ακουγοντας ολες της μαμαδες με συνομιλικα παιδακια εχω καταλαβει οτι ειναι της ηλικιας !! και μενα ετσι ακηβως κανει και φυσικα δουλειες κανω μονο οταν οιμαται γιατι απλα δεν με αφηνει δευτερολεπτο , με θελει απο πανω ολη την ωρα να παιζουμε !! υπομονη λοιπον ολες μας ! πειστευω πως οταν αρχισουν να μιλανε καλα θα υσηχασουν και λιγο ! τα 4 πρωτα χρονια ειναι δυσκολα Razz

irenehr

irenehr
Γεια σας και από εμάς!! Επιτέλους λίγη κίνηση στο φόρουμ Smile
Τώρα που χειμωνιάζει (λέμε τώρα γιατί εδώ ακόμα έχει τρελή ζέστη) θα μαζευτούμε ξανά νομίζω!
Κική μπράβο για τις τόσο μεγάλες διακοπές σας και τα μπανάκια σας!
Μαρία μάλλον θα φταίει η αλλαγή περιβάλλοντος. Σιγά σιγά θα προσαρμοστεί πάλι πιστεύω...
Τασούλα καλά κάνεις και προσπαθείς να χορτάσεις όσο μπορείς την Ηλέκτρα μέχρι να γεννηθεί το μωράκι! Άντε πλησιάζει ο καιρός!!
Βασούλα ελπίζω να πάνε όλα καλά με το διαβήτη και να μη χρειαστείς ινσουλίνη. Πάντως πολλές γυναίκες έχουν και τελικά πάνε όλα καλά άρα μην ανησυχείς Smile

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα σήμερα είμαστε λίγο καλύτερα. Πάντως αυτό που κάνουν τον ταρζαν όλη μέρα με ξεπερνάει..άρχισε να ανεβαίνει στο καρεκλακι του μόνος του για να φάει..έτσι μου ρχεται ώρες ώρες να τον φάω ολόκληρο κι άλλες να το ψήσω στο τηγάνι!!χαχα
Κική επειδή η πρόσκληση έλεγε η κάρτα ανεργίας να είχε βγει πριν της 16/7 και εγώ την έβγαλα μετά και επειδή την έβγαλα θεσσαλονικη δεν έκανα τα χαρτιά μου αν και απ ότι μου είπαν θα μπορούσα να τα κάνω και να κάνω ένσταση μετά.. Δεν πειράζει άλλο ένα χρόνο μαζί εκτός κι αν βρω δουλειά και δω μετά τι θα κάνω..αλλά ας βρω πρώτα.. Αύριο έχει γιορτή ο άντρας μου και την τρίτη έχουμε επέτειο γάμου 2χρονια!!αφού άντεξα τόσο δίπλα του θα πρέπει να μου στήσουν άγαλμα στην Αριστοτέλους!!!

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;;;
Μπαινω συχνα αλλα αφου δε γραφει καμια δε γρ;φω κ εγω.χεχε.
Τασσουλα κοντευειςςς με το καλο!!!!!!!
Βασουλα οπως λεει η Ειρηνη. Μην αγχωνεσαι.κανεβτις μετρησεις σου κ προσεχε την διατροφη σου.
Μαρια χρονια πολλα προκαταβολικα για αυριπ για τον συζυγο. Εοστε αντιθετοι χαρακτηρες γι αυτο το λες αυτο;

690Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Κυρ Σεπ 13, 2015 10:49 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΜΑΡΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΝΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Κ ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΕΙΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΙΣΧΥΟ ΚΑΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕ Ν ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΣΤΩ Κ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ Κ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΦΕΤΟΣ...

691Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Κυρ Σεπ 13, 2015 12:02 pm

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ?

Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ(18 ΜΗΝΩΝ ΤΟΤΕ) Κ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ...ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ Κ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΕΞΩ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Κ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΕΞΩ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα κάνω καισαρική γιατί καισαρική έκανα και στην πρώτη, επίσης έχω ενα μεγάλο ινομυωμα που στην πρώτη εμπόδισε τον φυσιολογικό τοκετό.
Με το ζάχαρο είχα και στην Ηλέκτρα και μάλιστα έκανα ινσουλίνη γιατί δεν μπορούσα να ρυθμισω τις τιμές. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάνω διατροφή και το κραταω χαμηλό, δεν πήγα ενδοκρινολόγο κάνω μόνη μου διατροφή. Θέλω να πιστεύω οτι τώρα στο τέλος δεν θα μου πει ο γιατρός να πάω σε ενδοκρινολόγο.... Βασούλα θέλει διατροφή και όλα θα πάνε καλά. Έχεις πάρει κιλά;;;
Κική δεν μου έχει πέσει από την κούνια γιατί δεν κοιμάται εκεί. Κοιμάται ακομαααααα στο κρεββάτι μας και μάλιστα μόνο αν την πάρει αγκαλιτσα η μαμά αλλιώς τσιριζει μέχρι να την πάρω αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι. Μήπως ήρθε η ώρα να της βγαλεις το κάγκελο;;; εγώ αυτό θα έκανα. Κοίτα μήπως της βάλεις ενα μικρουλι http://www.letoshop.gr/default.aspxid=21&cid=1233&rf=1
http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/paidia-ilikia-3-7/paidika-krevatia/prostateytiko-kagkello-16855/17986/

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ματινακι είμαστε άκρως αντίθετοι με τον άντρα μου,άσπρο εγώ μαύρο αυτός,αλλά αγαπιόμαστε τόσο πολύ..θα τολμούσα να πω ότι όσο τον αγαπάω τόσο τον μισώ..υπάρχει πολύ πάθος και έρωτας μεταξύ μας,αφού και οι δύο αναρωτιομαστε πως κάνουμε χωριό αφού δεν συμφωνούμε πότε..
Κική και ο μικρός ακόμα μαζί μας κοιμάται αλλά πλέον έβαλα το κρεβάτι του κολλητά με το δικό μας και έβγαλα το κάγκελο.βγαλτο και εσύ βάλε ένα μικρό και αν ακόμα φοβάσαι βάλε μαξιλάρες κάτω για να πέσει στα μαλακά..είναι όντως δύσκολο το θέμα του παιδιού και της δουλειάς αν δεν έχεις σίγουρα χέρια να το κρατάνε..ας ελπίσουμε να πάρουν την Ηλέκτρα στο σταθμό και εσένα στη δουλειά..
Τασουλα τώρα που έγραψες για την καισαρικη θυμήθηκα ότι το είχες ξαναπεί..συγνώμη..
Βασουλα όλα καλά θα πάνε,κάνε τη διατροφή σου και μην αγνωνεσαι..

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι μας μπερδεψες η Ηλέκτρα μου κοιμάται μαζί μας και έχω βάλει την κούνια της χωρίς κάγκελο κολλητά με το κρεββάτι μας αλλά και πάλι δεν κοιμάται εκεί.
Επίσεις η Ελισάβετ θέλει να πάει σταθμό, η Ηλέκτρα σπίτι με την γιαγιά και την αδελφουλα για φέτος κάι βλέπουμε!!! Razz

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sorry βρε Τασούλα η ώρα βλέπεις!!
Για την Ελισάβετ ήθελα να πω...
Πάω να κοιμηθώ μπας και συνέλθω..
Καληνυχτα!!

696Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Κυρ Σεπ 13, 2015 11:47 pm

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερα!!!!

το σκεφτηκα να κανω την κουνια κρεβατι κ να βαλω ένα καγκελο το οποιο εχει ένα κενο κ το παιδι ανεβοκατεβαινει από εκει αλλα φοβάμαι μην το βρει παιχνιδι κ όταν πηγαίνουμε για υπνο θα κατεβαινει κ θα ερχεται να κανει βολτεσ σε ολο το σπιτι...και για φανταστείτε να ξυπνησει το βραδυ κ να μην την ακουσω(δεν νομιζω αλλα ποτε δεν ξερεις!!!)κ να κανει βολτεσ μεσα στο σπιτι νυχτιάτικα...ξερω εγω?τα παιδια είναι απροβλεπτα!!!

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κικη εριεργο μου φαινεται. Πως πηδηξε; οταν ειναι ορθια στην κουνια μεχρι που της ερχεται το καγκελο;
Εμας η κουνια εχει πολυ βαθος.απο το καγκελο προεξεχει ισα ισα το κεφαλι της

698Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Δευ Σεπ 14, 2015 11:15 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα καγκελα είναι στο υψοσ του στήθους περιπου...κι ομωσ πηδηξε!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ Κ Ν ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΚΙ ΑΥΤΗ...
ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 85 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 10,500 ΚΙΛΑ...ΠΗΡΑΜΕ ΒΑΡΟΣ!!!!!

699Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Δευ Σεπ 14, 2015 12:47 pm

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πάντως και εγώ όταν είχα το κάγκελο προσπαθούσε να βγει έξω. Σιγά μην κάνει βόλτες μέσα στο βράδυ. Απλά θα μπορεί να έρχεται στο δικό σας μόνη της πλέον. Μην το σκέφτεσαι απλά βγαλτο. Είναι η φυσική εξέλιξη αυτή Razz
Εμένα η μικρή είναι 89 πόντοι και 10.120 κιλά!!!
Αύριο εχω γιατρό και θα πάρω και την Ηλέκτρα μαζί, της εχω πει να δούμε την αδελφουλα!!!
Προσπαθώ ν α την προετοιμασω αλλά δεν ξέρω αν το κάνω καλά.... Πρέπει να διαβάσω τρόπους μου φαίνεται!!!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MΠΡΑΒΟ ΥΨΟΣ Η ΗΛΕΚΤΡΑ!!!!!ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ....ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ..ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑΣΟΥΛΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Κ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ,ΘΧΕΤΕ Κ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΠ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις