Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
564 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 564 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 35]

701Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Δευ Σεπ 14, 2015 10:27 pm

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φαντάζομαι πως ναι θα υπάρχει πρόβλημα που θα είμαστε όλοι σε ένα δωμάτιο. Δεν ξέρω τι να κάνω δεν μπορώ τώρα να το ρυθμισω οπότε βλέποντας και κάνοντας. Θεωρώ οτι η Ηλέκτρα θα ενοχλείται και θα διεκδικεί έντονα και την αγκαλιτσα της μαμάς. Λέτε να ενοχλείται και να πάει στο άλλο δωμάτιο;; στο δικό της;; πάντως άλλη κούνια δεν παίρνω νομίζω θα είναι πεταμενα λεφτά.
Δεν ξέρω όμως που να της δειχνω οτι θα είναι το δικό της κρεββάτι αφού κοιμάται μαζί μας και την κούνια τηςβτης λέω οτι είναι του μωρού........ Λέτε να ζηλέψει και να κοιμηθεί επιτέλους στην κούνια;;; για το μωρό έχω port bebe.

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τασουλα άποψη μου είναι καλύτερα να κοιμάστε όλοι μαζί πάρα να δημιουργηθεί ζήλια για το καινούριο μωρό γτ τότε θα φοβάσαι να της αφήνεις και μόνες πχ για να κάνεις το γάλα..εκτός αυτού η ζήλια μεταξύ τους θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Ίσως όταν μεγαλώσει λίγο η μπέμπα να πάνε μαζί στο δωμάτιο τους.θα καταλαβαίνει και πιο πολλά η Ηλέκτρα και θα μπορεί να διακοσμήσει και το χώρο της όπως θέλει!!
Μπράβο για το ύψος σας!!εμείς ειμαατε 11000 και 87ποντους πριν ενάμιση μήνα περίπου.. Την άλλη βδομάδα θα τον πάω στο γιατρό γτ θέλουμε και γνωμάτευση για το κολυμβητήριο, ξεκινάμε αρχές Οκτωβρίου πάλι!!!

703Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Τρι Σεπ 15, 2015 10:29 pm

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς απλά ανησυχω οτι το μωρό θα ξυπνάει την Ηλέκτρα τα βράδια η οποία θα αρχίζει να κλαίει και να θέλει την μαμά της και θα έχουμε σόου κάθε βράδυ....
Όλα αυτά τα υποθέτω, ίσως και η Ηλέκτρα να καταλάβει με τα λόγια και τις εξηγήσεις και να πάνε όλα καλά. Πάντως εγώ μια πολυθρόνα θηλασμού θα την έχω στο άλλο δωμάτιο να μην ενοχλείται ο άντρας μου και η μικρή και βλέπουμε!!!
Πόσο ζηλεύω που θυα πάτε κολυμβητήριο, θα άρεσε σίγουρα και στην Ηλέκτρα μου πολύ αλλά δεν γίνεται στην κατάσταση μου να την πάω. Ίσως αργότερα αν και θα ξεκινησω δουλειά τον Ιανουάριο ......
Η Ηλέκτρα μου πήρε απότομα ύψος τον τελευταίο καιρό μου το λένε όλοι. Ανοίγει την πόρτα κανονικότατα και γιαυτό βαλαμε σύρτη.
Επίσεις όλη μέρα δεν βάζει γλώσσα μέσα της. Πολυλογουυυυυυυυυ!!!!!!!

Χθες πήγαμε στο γιατρό, η μπεμπα είναι 2500 γρ. και όλα πάνε καλά!!! Κλεισαμε ραντεβού στις 6/10 γενναω με επαναλαμβανόμενη καισαρική φυσικά.

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πλησιάζει ο καιρός Τασούλα μου,με το καλό. Θα δεις πως θα είναι τα πράγματα και αναλόγως θα πράξεις χωρίς άγχος..
Εμείς ακόμα δεν μιλάμε και το έχω καημό..εκεί που έλεγε κάποιες λέξεις όπως παππού γιαγιά σταμάτησε.. Μόνο μπαμπά φωνάζει πλέον..κολυμβητήριο πηγαίναμε και περισυ και θ Τον συνεχίσω και φέτος αφού με το νερό έχει μια ιδιαίτερη αγάπη..

705Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Τετ Σεπ 16, 2015 11:12 am

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία μην αγχωνεσαι για τον μικρό, οι άντρες αργουυν πιο πολύ από τις γυναίκες!!! Razz
Θα τα πει όλα μαζί ο γιος σου ξαφνικά θα δεις!!
Καλά θα κάνεις να τον συνεχίσεις αφού του αρέσει τόσο πολύ το νερό.
Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν;;

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..
ΜΑΡΙΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ..ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΑΝΑ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ....ΜΑΜΑ,ΜΠΑΜΠΑ,ΓΙΑΓΙΑ,ΠΑΠΠΟΥ,ΜΠΟΥΜΠΟΥ(την γατα του παππου),ΜΠΟΥΜ (ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ...),ΜΑΜ,ΝΙΝΙ ΚΑΙ ΚΙΚΗ!!!!!!
ΛΕΕΙ Κ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ....
αλλα ολη μερα λεει αυτεσ τις λεξεις...ολη μερα!!!η παιδιατροσ μου ειε πωσ αφου καταλαβαινει τα παντα δεν πειραζει..

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας!
Ελπίζω όλες να είσαστε καλά!!!

Μαρία η αλήθεια είναι ότι αν δεν μίλαγαν ακόμα τα παιδιά μου θα ένοιωθα κάπως, αλλά από την στιγμή που καταλαβαίνει τα πάντα, όντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα τα πει μαζεμένα οπως λένε...

Τασούλα πλησιάζει ο καιρός! Τίποτα δεν έμεινε. Άντε με το καλό να έρθει το νέο μωράκι!

Βασούλα με διατροφή φαντάζομαι θα ρυθμιστεί το ζάχαρο αλλά και να μην γίνει, η ινσουλίνη είναι κάτι σύνηθες σε αυτές τις περιπτώσεις. Σου εύχομαι να το αποφύγεις για λιγότερη ταλαιπωρεία.

Εγώ στις 1/10 έχω β επιπέδου για να δούμε το αγόρι μας. Ελπίζω να είναι όλα καλά. Πάντως από κινητικότητα καλά πάμε. Και τα τρία παιδιά τρελή κίνηση από την κοιλιά!

http://www.something-special.gr

irenehr

irenehr
Καλημέρα σας!!

Τασούλα συμφωνώ ότι δεν είναι ώρα να βγάλεις την μικρή από το δωμάτιο! Θα κοιμάστε όλοι μαζί I love you I love you
Αν θηλάζεις το μωράκι και κοιμάστε μαζί δεν θα κλαίει ιδιαίτερα για να ξυπνάει την Ηλέκτρα νομίζω...
Βασούλα πως πας με το ζάχαρο?
Μαρία με το καλό η β επιπέδου! Όλα να είναι τέλεια!
Μαρία (άλλη Μαρία χαχα) μην συγκρίνεις με άλλα παιδάκια. Το κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του! Πολλά παιδάκια δεν μιλάνε ακόμα αλλά στο τέλος όλα μιλάνε και δεν σταματάνε Razz

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια καλά αποτελέσματα στην β επιπέδου, πότε έφτασες και εσύ να την κάνεις, πέρασε ο καιρός!!!
Οσες θέλετε δεύτερο βαλτε μπρος δεν παλευεται το καλοκαίρι με την κοιλιά τούρλα..... Απαπαπα!!!
Βασουλα κάνε διατροφή αλλά και σε ινσουλίνη αν χρειαστεί να μπεις δεν είναι κάτι το φοβερό. Θα τρως και πιο άνετα! Πες μας τα νέα σου!!!
Ειρήνη ο Αγγελος σου καλά;;

710Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Σαβ Σεπ 19, 2015 11:40 am

irenehr

irenehr
Μια χαρά είναι ο Άγγελος μου Τασούλα Smile
Νομίζω ότι τα μικρά μας είναι στην καλύτερη ηλικία! Μπορεί να κουραζόμαστε λίγο παραπάνω αλλά συνέχεια κάνουν κάτι καινούργιο. Είναι και πολύ αγκαλίτσας και χαδιάρης και τρελαίνομαι Razz
Φυσικά έχουμε ακόμα θέματα με τον ύπνο και το φαγητό του αλλά το έχω πάρει απόφαση ότι δεν αλλάζουν αυτά...τουλάχιστον κοιμόμαστε μαζί οπότε δεν κουράζομαι όσες φορές και αν ξυπνάει.
Η Ηλέκτρα σου καλά? Την προετοιμάζετε για το νέο μωράκι?

711Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Δευ Σεπ 21, 2015 12:14 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Μετά από πολύ καιρό... Τασούλα, τι καλά που έφτασαν οι μέρες σου! Φαντάζομαι ανυπομονησία! Καλή επιστροφή σε όλες. Εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ στο γεγονός ότι καλοκαιράκι πάπαλα! Τόσα χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω όταν νυχτώνει νωρίς... Τα δικά μας τα νέα εν τάχει. Με το θηλασμό τα είχα παίξει. Ήταν συνέχεια κολλημένος στο στήθος μέρα νύχτα. Είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι παρά να το απολαμβάνω και είπα να ξεκινήσω διαδικασία αποθηλασμού. Πάνω που το αποφάσιζα εκεί το μετάνιωνα. Τελικά προσπάθησα να μειώσω τους ημερήσιους, γιατί οι νυχτερινοί μου φαινόντουσαν πιο δύσκολοι, δεδομένου ότι κοιμάται μόνο στο στήθος. Σε 2 μέρες τα καταφέραμε με λίγη γκρίνια όλως περιέργως. Όμως το βράδυ δε με άφηνε σε χλωρό κλαρί. Τα ΄φτυσα. Είπα να επεκταθώ λοιπόν και στο βράδυ. Για να τα καταφέρω, τον μετέφερα στο δωμάτιό του. Και αυτό πήγε ανέλπιστα καλά! Τελικά έχουμε καταφέρει να θηλάζει μόνο, για να κοιμηθεί μεσημέρι βράδυ. Μεγάλη ανακούφιση. Και νομίζω ότι σε αυτούς τους 2 θηλασμούς δε με πειράζει να μείνουμε. Μάλιστα έχουμε παραγγείλει το κανονικό του κρεβάτι και θα το παραλάβουμε την άλλη εβδομάδα! Αυτά πάνω κάτω.

712Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Δευ Σεπ 21, 2015 12:48 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
ΤΖΟΛΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΑΙ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ....ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΑΡΚΕΣΤΗΚΕ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ 2 ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΑΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ...ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ?

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι, Κική μου, δόξα τω Θεώ! Τρώει πολύ καλύτερα, έστω και εν κινήσει τις περισσότερες φορές. Ο ύπνος του ακόμα δεν έχει στρώσει, αλλά υπάρχουν και κάποιες νύχτες πιο εύκολες που με βοηθάνε να ξεκουραστώ λιγάκι και να ανακτήσω δυνάμεις! Δεν το θέλω να χάνομαι, μ΄ αρέσει το παρεάκι μας! Απλά μερικές φορές δεν έχω κουράγιο ούτε τον υπολογιστή να ανοίξω.

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΟ ΜΑΖΕΨΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΟΤΕ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ Η ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ....ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ...

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ξέρω αν είναι λογικό... Και πολλές φορές έχω τύψεις που νιώθω ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω και παρακαλάω να έρθει ο άντρας μου να τον κρατήσει... Όταν έχει υπηρεσία και λείπει, αγχώνομαι πάρα πολύ και νομίζω ότι είναι πολλές οι ώρες και δεν ξέρω πάντα πώς να τις αξιοποιώ μαζί του... Δεν το συζητάω για όταν έχω ημικρανία... Και νιώθω ανίκανη πολλές φορές κι ότι είμαι πολύ λίγη γι΄ αυτόν, γιατί πραγματικά είναι πολύ καλό μωράκι και εύκολο θα μπορούσα να πω (όχι ότι έχω μέτρο σύγκρισης!). Αλλά γενικά καταλαβαίνει τα πάαααντα, είναι συνεργάσιμος συνήθως, δε ριψοκινδυνεύει, γενικά δεν είναι από τα μωράκια που σε αγχώνουν άνευ λόγου και αιτίας. Παρόλα αυτά νιώθω μεγάλη την ευθύνη και το άγχος όταν είμαι μόνη μου. Έχω τρομερή ανάγκη από ξεκούραση. Είμαι φοβερά καταβεβλημένη. Η αυπνία με έχει εξαντλήσει (σε συνδυασμό και με όλα τα υπόλοιπα που έχω να κάνω καθημερινά). Και τελικά η δουλειά βοηθάει να πάρεις μια ανάσα και να ξεφύγεις λιγάκι. Και πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν μόνες τους και είναι πάντα ευδιάθετες κι έχουν ενέργεια και με περισσότερα παιδάκια. Εγώ μάλλον έχω κινέζικες μπαταρίες!!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KINEZIKEΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ?????ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...Μ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!!!!!
ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Κ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ Κ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΟΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Κ ΧΡΟΝΟ.ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ,ΝΥΚΟΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ...ΕΧΩ Κ ΓΩ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ(ΟΡΜΟΝΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΕΣ)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ Σ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ Κ ΗΣΥΧΟ ΔΩΜΑΤΙΟ..ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κινεζικές μπαταρίες χαχαχαχα!!!Jolie γελάω μόνη μου σας το χαζό.. Λοιπόν εμείς οι 2μοιαζουμε απίστευτα πολύ,γράφεις για μένα..ακριβώς τα ίδια!μόνο που εγώ δεν δουλεύω,τελικά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα η Χειρότερα χωρίς δουλειά όμως να ξέρεις μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω μία ζει τα ίδια με σένα..όμως να σου πω τι μας κάνει "καλές" ?το ότι πιστεύουμε ότι δεν είμαστε..όταν έχει υπηρεσία ο άντρας μου δεν ξέρω τι να κάνω όλη μέρα μαζί του.φοβάμαι ότι βαριέται ότι δεν ξέρω να παίζω μαζί του όμως προσπαθώ και προσπαθώ πολλές φορές περισσότερο από ότι μπορω..
Ο Δημήτρης έγινε απαιτητικός με το φάει,μόνο τραχανά τρώει με ευχαρίστηση.. Κρέας ούτε να το δει..έγινε απαιτητικός αν και δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες αλλά δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που ζω τις τελευταίες 2βδομαδες απ όταν ήρθαμε δλδ Αθήνα ξανά..πάντως μπράβο σου που μειωσες τους θηλασμους. Πες μου τώρα τι έκανες και κοιμάται στο κρεβάτι του,και πως τον θηλαζεις για να κοιμηθεί.. Στο κρεβάτι σου και τον μεταφέρεις κοιμισμένο η στο κρεβάτι του?
Εμένα πάντως από μόνος του καμμια φορά πάει να κοιμηθεί στο κρεβάτι του,είναι βέβαια πλέον η προέκταση του δικού μας αλλά δεν είναι ανάμεσα μας πλέον.

irenehr

irenehr
Καλημέρα!!
Μπράβο Jollie που οργάνωσες καλύτερα την κατάσταση με το Μαρίνο σου! Είδες τελικά που δεν ήταν τόσο δύσκολο? Κοιμόταν μαζί σας (στο ίδιο κρεβάτι) και τον έβαλες στο κρεβάτι του? Ή απλά είχες το κρεβάτι του στο δωμάτιο σας? Τώρα είναι σε κούνια με κάγκελα? Με το κανονικό κρεβάτι δεν φοβάσαι μην πέφτει κάτω?
Εμάς κοιμάται ανάμεσα μας ακόμα και σκέφτομαι να δοκιμάσω καμιά μέρα να τον βάλω στο κρεβάτι του αλλά μου φαίνεται πολύ κλειστοφοβικό με τα κάγκελα...Άσε που το βράδυ πολλές φορές ξυπνάει και μόλις με αγκαλιάσει ξανακοιμάται...οπότε νιώθω ότι με θέλει κοντά του ακόμα...
Τελικά επέστρεψε η περίοδος σου?
Μπράβο που τρώει καλύτερα! Άντε και στα δικά μας χαχα
Τέλειες οι κινέζικες μπαταρίες χαχαχα

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maria_dou, είναι δυνατόν να μη μοιάζουμε εμείς οι 2; Μας έχει βαρέσει ο Βαρδάρης κατακούτελα από γεννησιμιού μας! Λοιπόν θα προσπαθήσω να σας πω τι έκανα. Ο Μαρίνος από 6 μηνών κοιμόταν στην κούνια του από την οποία είχα αφαιρέσει το κάγκελο και ήταν ουσιαστικά σαν προέκταση του δικού μας. Μέχρι τότε κοιμόταν μαζί μας. Επειδή όμως η κατάσταση με τους θηλασμούς τους ατελείωτους τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα με είχε κουράσει σε σημείο εκνευρισμού (δεν μπορούσα ούτε πλευρό να αλλάξω, ούτε τουαλέτα να πάω) ξεκίνησα να κόβω τους ημερήσιους. Είχα προμηθευτεί γάλα και του έλεγα ότι τώρα μεγάλωσε λιγάκι και μπορεί να πίνει από το ποτηράκι του. Χρησιμοποίησα και την απόσπαση προσοχής. Την πρώτη μέρα θήλασε 3 φορές και από την τρίτη μέρα το μειώσαμε στους 2 μόνο για ύπνο μεσημέρι και βράδυ. Όμως τα βράδια μας έγιναν... δεν μπορώ να περιγράψω. Νόμιζα ότι θα τρελαθώ. Τότε ήταν που έψαχνα να βρω τρόπο να μειώσω και τους νυχτερινούς. Αφού λοιπόν έκλεισε μια εβδομάδα, την επόμενη είπα να τον μεταφέρω στο δωμάτιό του, για να μη με μυρίζει και γενικά να μη μας ακούει (ξυπνάει με το παραμικρό!). Όταν τον ρώτησα αν το θέλει, συμφώνησε. Νομίζω ότι στην αρχή το είδε σαν παιχνίδι. Το πρώτο βράδυ ξύπνησε κάποιες φορές, με φώναζε κι έτρεχα κατευθείαν στο δωμάτιό του. Τον καθησύχαζα, του μιλούσα και κοιμόταν σχετικά γρήγορα. Από το 2ο βράδυ που συνειδητοποίησε ότι απέφευγα να του δώσω στήθος, αγρίεψε πιο πολύ, αλλά όχι τόσο που να χτυπιέται από το κλάμα (τότε σίγουρα θα ενέδιδα). Με βοήθησε που είχα κι ένα φωτιστικό που περιστρέφονται οι παραστάσεις να του αποσπώ την προσοχή και δε συζητάω για το ότι υπήρξαν βράδια που τραγούδησα άααπειρες φορές το ήταν ένας γάιδαρος και το αχ κουνελάκι. Τα ξυπνήματά του έχουν μειωθεί και γενικά την παλεύουμε καλύτερα τώρα. Προς το παρόν τον έχω στην κούνια με το κάγκελο κατεβασμένο στην τελευταία θέση (είναι περίπου 15εκ πάνω από το στρώμα του), ώστε σε περίπτωση που επιχειρήσει να πηδήξει να είναι από μικρό ύψος. Μπροστά απο την κούνια του έχω στρώσει ένα κουβερλί στο οποίο κάθομαι με τα πόδια στη μια μεριά και προσπαθώ να έχω τον κορμό μου παράλληλα με τα κάγκελα, για να του δίνω το στήθος ανάμεσα από αυτά. Δεν ξέρω αν μπορείτε να φανταστείτε εικόνα: Κομανέτσι κοντεύω να γίνω η έρμη. Το δύσκολο είναι που θέλει να εναλλάσσει τους μαστούς κάθε 30 δευτερόλεπτα, γιατί η στάση αυτή βολεύει μόνο για το ένα στήθος. Δεν ξέρω να κατάφερα να σας βοηθήσω. Ελπίζω να μην ξεχνώ κάτι. Για περαιτέρω διευκρινήσεις, χαίρομαι που μια φορά θα είμαι εγώ αυτή που θα δώσει! Όσον αφορά στο καινούριο κρεβάτι θα έχει κι εκείνο κάγκελο, αλλά γενικά δεν τον φοβάμαι, γιατί ανεβοκατεβαίνει μόνος του παντού και, όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι γενικά ριψοκίνδυνος. Το κάγκελο νομίζω τον προστατεύει περισσότερο από πτώση λόγω των συνεχών περιστροφών στον ύπνο του. Όποτε ξυπνάει, φωνάζει "μαμά" και τρέχω με το μαξιλάρι ανά χείρας! Αυτά τα... πολλά!!

720Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Δευ Σεπ 28, 2015 12:09 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KΑΛΗΜΕΡΑ....ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ?
ΤΑΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ .... cheers

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα! Τι κάνετε; Χθες ήταν το πρώτο μας βράδυ στο καινούριο μας κρεβάτι! Το μικράκι μου κυριολεκτικά "χάθηκε" πάνω του, αλλά εγώ είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί είναι το πρώτο του καινούριο κρεβάτι και το πρώτο του καινούριο στρώμα! Ένιωσα σαν να "καθάρισε" το δωμάτιό του! Πήγε καλά. Προσαρμόστηκε εύκολα και δε ζήτησε το προηγούμενο (το είχα ένα άγχος, μήπως είχε προλάβει να το συνηθίσει). Έστρωσα και κάτω κουβερλί για παν ενδεχόμενο (φτου μακριά!) και μια χαρά! Βέβαια εξακολουθεί να θέλει τουλάχιστον μία ώρα, για να κοιμηθεί με την περισσότερη να είναι κολλημένος στο στήθος. Και πλέον κοιμάται από τις 12 τα μεσάνυχτα και μετά... Τα δικά σας τι ώρα κοιμούνται; Τι ωράρια ύπνου έχουν γενικά; Τασούλα;; Τι κάνεις; Έφτασαν οι μέρες! Πες μας πως είσαι! Ανυπομονούμε να μάθουμε τα νέα σου! Οι υπόλοιπες, πώς είστε;; Τα μικρά σας;

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΤΖΟΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΑΣ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΜΕΓΙΑ ΣΑΣ!!!!
ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ 10 ΜΕ 10 ΚΑΙ ΜΙΣΗ.... ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 45 ΛΕΠΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ...ΟΠΟΤΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΑΕΙ 11 ΚΑΙ.....ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ...

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!
Εδώ είμαι ακόμα εγώ σαν μπαλόνι!! Με πολλούς και διάφορους πόνους, με συσπάσεις, πόνους στο ηβικό οστό, αϋπνίες, καούρες τα πάντα!!!
Jollie πόσο χαρηκα με τον Μαρίνο που μπήκε σε μια σειρά δεν λέγεται!!! Μπράβο κοπέλα μου γιατί θα τρελαινοσουν πλέον!!! Ωωωωω καιι δικό του κρεββατακι!!! Του πήρες κανονικό μονό;
Τα μωρά μας μεγαλώνουν και είναι παιδάκια πιά!!! Η μικρή μου έχει γίνει ενα αξιολατρευτο γκρινιαρικο ζιζάνιο που όλη την ώρα λέει "δεν μπορώ" . θέλει να τα κάνει όλα, να τα φτάσει όλα να τα ανοίξει όλα αλλά είναι ακόμα μικρούλα και δεν μπορεί και εκεί έχουμε τσαντιλες και κλάματα!!!
Εμένα κοιμάται γύρω στις 12 το βράδυ με 10 το πρωί τώρα που είμαι σπίτι. Απο φαγητό τρώμε φρούτα, σαλάτες, αυγό, γάλα, τραχανά και αλεσμένο κοτόπουλο με λαχανικά ευχάριστα. Στα υπόλοιπα είμαστε πολύ δύσκολες!!
Εγώ γενναω 6/10 αν δεν γίνει κάτι νωρίτερα με τα πονακια που έχω. Μπαίνω εισαγωγή στις 5/10 την δευτέρα να κάνω εξετασουλες και να ετοιμαστω!!! Η μικρή μου είναι 2900 γρ και με το κεφάλι κάτω. Κλωτσαει οοοοοοοολο το βράδυ και δεν αφήνει από τώρα την μαμά της να κοιμηθεί!!!
Μαρία έχεις την β επιπέδου σήμερα!!! Καλη επιτυχία, που σίγουρα θα ειναι όλα καλά!!

Έχω άγχος με την Ηλέκτρα μου για τις μέρες που θα λειπω από κοντά της!!

724Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Παρ Οκτ 02, 2015 11:41 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κάνετε κορίτσια ??
Εγώ έχω νεύρα πολλά νεύρα άπειρα νεύρα...
Το απόγευμα πήγαμε στο γιατρό για απλή εξέταση και για γνωμάτευση.. Όλη την ώρα ο Δημήτρης μου έκλαιγε τσιριζε δεν ήθελε τον γιατρό,πρώτη φορά έτσι έκανε..κάποια στιγμή με ρώτησε για το πουλάκι του αν το πειράζω και είπα όχι και πως τον Αύγουστο που πήγα στη γιατρό θεσσαλονικη το είδε και είπε πως είναι οκ..για να το δω λέει το βλέπει και του το κατεβάζει όλο με τη μία θα μου έμενε το μωρό στα χέρια,βούρκωσα..το αποτέλεσμα είναι πως από της 6 ο Δημήτρης μου κλαίει πονάει δεν έφαγε τπτ ούτε θηλασε..τον έκανα ένα μπανακι του έδωσα λίγο ντεπον και κοιμάται..το θέμα μου είναι πως το είδα πρησμενο δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να είναι...τα νεύρα μου!!!!!!!
Ουφφφ Τασούλα μου με το καλό λίγες μέρες ακόμα και θα έχεις το ζουζούνι σου αγκαλιά..
Jolie μου μεγιά το κρεβατάκι σας...τι άλλο ήθελα να πω ξέχασα..συγχωρέστε με...

725Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Παρ Οκτ 02, 2015 11:53 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ?ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΕΚΕΝΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ?ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΩΣ ΑΓΑΡΜΠΑ ΔΗΛΑΔΗ?ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ....ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΗΡΕΜΗΣΕ Κ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΣΟΥ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις