Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
527 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 527 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinag έγραψε:Και η βιταμίνη χρειάζεται για το μωρακι; Επειδη θηλαζει; Αφου το μητρικο εχει τα παντα απ οτι γνωριζω. πωσ θα του μειωσεισ τα γυματα εαν πειναει και θελει τζιτζι;;Η για σένα για να παίρνεις όλες θα βιταμίνες;

Ναι είναι η βιταμίνη d3 και χρειάζεται στα νεογνά που θηλάζουν αποκλειστικά.

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! είναι πολύ παρήγορο να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη που αισθάνεται έτσι. Τις τελευταίες μέρες με έχει πάρει από κάτω και θέλω συνέχεια να κλαίω και να κλείνομαι στον εαυτό μου για το πόσο άχρηστη είμαι. Ευτυχώς βλέπω και μπορώ να κατανοήσω ότι για όλο αυτό ευθύνονται οι ορμόνες. Πραγματικά ευχαριστώ πολύ!!!!

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σκέψου ότι δεν ξεχωρίζει η θηλή από το καφέ.όσο πεινάει να το βάζω. Φτάσαμε σε σημείο πλέον να βγάζω αίμα.ο πόνος απίστευτος και το στήθος να πέτρωνει είχα γαλά. Δοκιμασα θηλαστρο κ αυτο αιμα κ διαφανο το γαλα. Το ίδιο είχε η μαμά μου μαζί με μαστίτιδα. Εγώ πήγα στο ικα μου είπαν λόγω κυβέρνησης δεν ξέρουν τι θα γίνει γατί καθυστερούν πληρωμές. Όταν μπουν τα χρήματα να ξαναπάω για να παρώ και τα υπόλοιπα χαρτιά απόφαση κτλ

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lilliput έγραψε:
boubouka έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε? Τα μωράκια σας καλά? Μου έχουν δημιουργηθεί δύο φοβίες  και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Πρώτον, φοβάμαι να γεννήσω ή μάλλον φοβάμαι τον πόνο της γέννας. Στο δεύτερο πόνεσα πάρα πολύ γιατί -από νομίζω ήταν- μου έβγαλαν τα νερά.
Δεύερον φοβάμαι να θηλάσω. Δε μπόρεσα να θηλάσω κανένα από τα δύο γιατί μου κοβόταν το γάλα στην 6η μέρα, αλλά και πάλι στο δεύτερο το στήθος μου είχε γίνει χάλια και από πόνο δε το συζητάμε!
Και άντε καλά τη γέννα δε την αποφεύγω, θα γίνει, θα πονέσω, θα τελειώσει και όλα καλά, με το θηλασμό τι να κάνω? Καμία συμβουλή?

Είμαι εδώ σχετικά με τις απορίες σου στον θηλασμό!
Επειδή οι μεγαλύτεροι μύθοι είναι ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν γάλα και ότι τα σκονογάλατα είναι πλέον καλύτερα από το μητρικό διάβασε αυτό άμα θες και μετά ρώτα με!

http://www.amna.gr/print.php?id=556

Lilliput οφείλω να ομολογήσω πως πολλά από αυτά που γράφονται στο κείμενο δε τα ήξερα. Έχω γεννήσει δύο παιδιά και έχω ακούσει πάνω από 10 μαίες στο νοσοκομείο να μου λένε πως να θηλάσω, ποτέ δεν κατάλαβα ποιος είναι ο σωστός τρόπος. Κατά πρώτο λόγο δεν έχω καταλάβει (?) πως ακριβώς πρέπει να κρατάω το μωρό. Τι να πω?
Ελπίζω η αδερφή μου η οποία θήλασε για ένα χρόνο το κάθε της παιδί να με βοηθήσει να το καταλάβω. Πάντως με έχει αγχώσει πάρα πολύ αυτό το θέμα. Το καλό είναι ότι έχω την υποστήριξη του άντρα μου είτε μπορέσω να θηλάσω είτε όχι. Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Titino

Titino
Μπουμπούκα το κλαμμα που έριξα δεν λέγεται! Με αναφηλητα! Ένιωθα άχρηστη. Ο άντρας μου με στήριξε και η τινα από δω. Άκουσα και το θεϊκό ότι βιαστικά να το κόψω ας το πάλευα κ άλλο και να σκεφτόμουν κ τα λεφτά για το γάλα που θα χαλάω. Όπως είχε πει η Τίνα το θέμα είναι να είμαστε καλά να μπορούμε να στηρίζουμε κ να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Προτίμησα να το κόψω για να μπορώ να τον φροντίσω. Ένιωθα ότι βυθίζομουν.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Titino έγραψε:Σκέψου ότι δεν ξεχωρίζει η θηλή από το καφέ.όσο πεινάει να το βάζω. Φτάσαμε σε σημείο πλέον να βγάζω αίμα.ο πόνος απίστευτος και το στήθος να πέτρωνει είχα γαλά.  Δοκιμασα θηλαστρο κ αυτο αιμα κ διαφανο το γαλα.  Το ίδιο είχε η μαμά μου μαζί με μαστίτιδα. Εγώ πήγα στο ικα μου είπαν λόγω κυβέρνησης δεν ξέρουν τι θα γίνει γατί καθυστερούν πληρωμές. Όταν μπουν τα χρήματα να ξαναπάω για να παρώ και τα υπόλοιπα χαρτιά απόφαση κτλ  

Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά δεν δέχθηκες τη βοήθεια που έπρεπε μέσα στη κλινική.
Οι επίπεδες θηλές δεν αποτρέπουν τον θηλασμό. Αν θήλαζες λίγο λίγο θα έπαιρναν σχήμα. Στο λέω γιατί και οι δικές μου έτσι ήταν. Τώρα είναι εξέχουσες.
Το γάλα τις πρώτες μέρες έτσι πρέπει να είναι, λίγο και διαφανές. Σκέψου εμένα τώρα 10η ημερα ξεκίνησε να ασπριζει.
Το στηθος σου πετρωνε γιατι δεν αδειαζε επειδη το μωρο δε θηλαζε σωστα. Που να ξερεις κι εσυ πρωτομαμά αν δε σου δείξει κανεις;
Ψαξτο λίγο στο επομενο παιδάκι σου με το καλό αν θελεις φυσικα να θηλάσεις.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubouka έγραψε:
Lilliput έγραψε:
boubouka έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε? Τα μωράκια σας καλά? Μου έχουν δημιουργηθεί δύο φοβίες  και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Πρώτον, φοβάμαι να γεννήσω ή μάλλον φοβάμαι τον πόνο της γέννας. Στο δεύτερο πόνεσα πάρα πολύ γιατί -από νομίζω ήταν- μου έβγαλαν τα νερά.
Δεύερον φοβάμαι να θηλάσω. Δε μπόρεσα να θηλάσω κανένα από τα δύο γιατί μου κοβόταν το γάλα στην 6η μέρα, αλλά και πάλι στο δεύτερο το στήθος μου είχε γίνει χάλια και από πόνο δε το συζητάμε!
Και άντε καλά τη γέννα δε την αποφεύγω, θα γίνει, θα πονέσω, θα τελειώσει και όλα καλά, με το θηλασμό τι να κάνω? Καμία συμβουλή?

Επειδή οι μεγαλύτεροι μύθοι είναι ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν γάλα και ότι τα σκονογάλατα είναι πλέον καλύτερα από το μητρικό διάβασε αυτό άμα θες και μετά ρώτα με!

Lilliput οφείλω να ομολογήσω πως πολλά από αυτά που γράφονται στο κείμενο δε τα ήξερα. Έχω γεννήσει δύο παιδιά και έχω ακούσει πάνω από 10 μαίες στο νοσοκομείο να μου λένε πως να θηλάσω, ποτέ δεν κατάλαβα ποιος είναι ο σωστός τρόπος. Κατά πρώτο λόγο δεν έχω καταλάβει (?) πως ακριβώς πρέπει να κρατάω το μωρό. Τι να πω?
Ελπίζω η αδερφή μου η οποία θήλασε για ένα χρόνο το κάθε της παιδί να με βοηθήσει να το καταλάβω. Πάντως με έχει αγχώσει πάρα πολύ αυτό το θέμα. Το καλό είναι ότι έχω την υποστήριξη του άντρα μου είτε μπορέσω να θηλάσω είτε όχι. Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Και εγώ μαία έχω σπουδάσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στάση στον θηλασμό. Κρατάς το μωρό όπως βολευεσαι αρκεί να θυμασαι ότι στο στοματακι του δε πρέπει να μπαινει μόνο η θηλη αλλά και η θηλαία άλως κατά ένα μέρος. Αλλιως θα τραυματιστεις και θα πονας.

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lilliput έγραψε:
boubouka έγραψε:
Lilliput έγραψε:

Και εγώ μαία έχω σπουδάσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στάση στον θηλασμό. Κρατάς το μωρό όπως βολευεσαι αρκεί να θυμασαι ότι στο στοματακι του δε πρέπει να μπαινει μόνο η θηλη αλλά και η θηλαία άλως κατά ένα μέρος. Αλλιως θα τραυματιστεις και θα πονας.

Για να μην παρεξηγηθώ, δε τα έχω μα τις μαίες, η καθεμιά τους προσπαθούσε να μου βρει τρόπο. Ανέφερα την αδερφή μου γιατί υπάρχει πιθανότητα να μπορέσει να ασχοληθεί περισσότερη ώρα. Οι μαίες δεν έχουν την πολυτέλεια αυτή με τις τόσες απανωτές ερωτήσεις από τις τόσες μαμάδες. Τέλος πάντων μάλλον δεν κρατάω καλά τα παιδιά γιατί πάντα ένιωθα να τραβάνε θηλή και ποτέ να έχουν πιάσει και τη θηλαία άλω. Ας ελπίσουμε ότι τώρα θα το καταφέρω. Συγγνώμη αν παρεξηγήθηκα, δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να θίξω οποιοδήποτε άτομο ή κλάδο.

Titino

Titino
Η νύφη μου είχε θηλάσει κάνα χρόνο αλλά είχε μεγάλη θηλή και ελαστική και ο μικρός ουσιαστικά βεντούζωνε όταν άνοιγε πολύ το στόμα του ώστε να το πιάνει όπως ανέφερε η λιλυ. Εμένα δεν είχαν πετάξει και να σκεφτείς ότι μέχρι και πιπιλια είχα κάνει γύρω γύρω. Σίγουρα έκανα κάτι λάθος.

Titino

Titino
Τι κάνετε;

tinag

tinag
Ασε ειμαι ενα πτώμα! Την Κυριακή πρώτα ο θεός μπαίνουμε στο και πύργοι Σπιτι! Δεν αντέχω άλλο! Με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου! Νιώθω οτι δεν δίνει το 100% σε κανένα μου παιδι και ουτε στον άντρα μου! Ουφ δεν μπορω ελπίζω απο βδομάδα που θα είμαστε Σπιτι μας να ειναι καλύτερα τα πράγματα! Κουράζονται πολυ με τα παιδια ει απο μεγάλο ζόρι γιατι και αυτα δεν μου φταίνε σε τίποτα δεν μπορεί να κάθονται ήσυχα οπότε θέλω εγω κτλπ τέλος πάντων ! Η μπεμπουλα μου δόξα τω Θεό ειναι καλα κοιμάται αρκετα το βραδυ εχθές έφαγε 9 αφου την κάνω καθε μέρα μπάνιο ζεστό μετα την τριων και τις δίνω το γάλατακι της και μετα ξανά έφαγε στις 4!!!! Εντάξει πονάει αρκετα αλλα το βραδυ το εχει μάλλον καταλάβει και κοιμάται προς το παρόν μην λέω κ μεγάλες κουβέντες κ την ματιασω! Πάντως ειναι πολυ φωνακλου χασμουριεται και μετα κλαίει!!! Ααααα ξέχασα να σας πω αυτές τις ώρες του ύπνου τις κάνει στο ρηλαξ! Την βολεύει απίστευτα ειδικα αν τρώει πολυ! Αυτο το ρηλαξ το είχα πάρει στην μεγαλη μου κόρη και με εχει βγάλει ασπροπροσόπη! Ειναι σαν αγκαλια και τις αρέσει! Ολη μέρα εκει την βγάζει απλα όλη μέρα την έχω σαλόνι κουζίνα που γινεται ένας π α ν ι κ ο σ !! Απορώ πως κοιμάται εχει συνηθίσει τα αδέρφια της! Ουφ λίγα έγραψε πάλι Χί Χί !!!χριατινακι πες νέα !!! Ποσο τρώει ο λεβεντης σου κ καθε ποτε; Εμένα ανα 4 ωρο την μέρα απο 90 μέχρι 120.

tinag

tinag
Βρε Χριστίνα πες μου σε παρακαλω ξέρεις τι χρειάζεται να κάνω για να φανεί στο τωρινό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και η μπεμπουλα μου που γεννήθηκε τώρα; Τι πρέπει να πάω στο δημαρχειο και απο που;;

Titino

Titino
Καλησπέρα! Εμείς επειδή είμαστε δημότες Φαλήρου και χρειαζόμασταν την ληξιαρχικη πράξη την ίδια μέρα λόγω μη περιθωρίου ημερών λόγω αργιας, πήγε ο άντρας μου στο δημαρχείο και νομίζω πρώτα τελείωσε με το ληξιαρχειο και μετά απλά έδωσε στο μητρωο την πράξη και τον έβαλαν αμέσως. Δεν του ζήτησαν κάτι άλλο. Δεν είχε και κάτι μαζί του άλλο. 2 λεπτά υπόθεση ήταν. Τρώει ανάλογα τα κέφια του, 60-70-90. Του αρέσει το μπάνιο αλλά είναι ακόμα τοπικό γιατί ναι μεν έπεσε ο αφαλός αλλά βγάζει λίγο ακόμα αίμα. Αντέ να κλείσει να τελειώνουμε. Τι ριλαξ εχεις; δεν έχω πάρει ακόμα. ..

tinag

tinag
Bright star ροζ καλα με εχει κατα βολέψει! Μου εχει λύσει τα χέρια! Οταν την βάζω στο κρεβάτι σφιγγεται κόκκινο ζει με τρελαίνει μολις την βάλω εκει κατεβάζει ρολά και κοιμάται 4 ώρες σερί εκτός αν μας πιάσει πονος στην κοιλια! Οως πάτε με τα κακα; Να πάρεις ρηλαξ γιατι ξεπιανονται και τους αρέσει. Εγω θα αρχίσω να τη βάζω κ στο πάρκο με ενα σεντόνακι να βλέπει δεξιά αριστερά. Έτσι είχα και τα αλλα μου μωρα και τους άρεσε..

Titino

Titino
Κακα κάνουμε με τις ώρες μας. Η που θα τα κάνει 2-3 φορές η που θα ζορίζεται όλη μέρα. Κολικούς φτου φτου ακόμα δεν βλέπω να έχει αλλά θα δείξει σιγά μην την γλιτώσουμε. Πρέπει να πάω να παρω ένα ριλαξ. Πως πάει η μετακόμιση;

tinag

tinag

Αυριο μετακομιζουμε κ τα υπόλοιπα κ μπαίνουμε μάλλον. Άντε το πολυ δευτερα! Έχω τρελαθεί!!! ΝΑι να πάρεις ρηλαξ θα σε βολέψει πολυ. Πόσες ώρες κοιμάται; Πως νιώθεις κατα τ αλλα;;

Titino

Titino
Συνήλθα μετά το σοκ του θηλασμού. Νομίζω ήταν το καλύτερο για όλους. Λίγες ενοχλήσεις έχω στα ράμματα αλλά δεν με πειράζει. Φοβήθηκα για κατάθλιψη να σου πω την αλήθεια. Δεν περίμενα ποτέ ότι ήταν τόσο εύκολο να φλερτάρεις με κατάθλιψη , να βλέπεις το μωράκι σου και όσο σκέφτεσαι ότι φτάνει η ώρα του θηλασμού να κλαις τόσο πολύ. Εσύ πως εισαι; κοιμάται 2-3 ώρες. Συνήθως τον ξυπνάω εγώ για να φάει. 10 με 12 το πρωί βολτάρει δεν κοιμάται απλά χαζεύει.

tinag

tinag
Και εμένα με έπιασε στην αρχη για καμία εβδομαδα μολις νύχτωνε μετα τις 5 άρχιζαν και μελαγχολουσα δεν ήθελα να έρθει το βραδυ δεν μπορούσα έμπαινε στο δωμάτιο μας και με έπιανε ψυχοπλακωμα και έκλαιγα και συνέχεια μετα την εβδομαδα όμως συνηλθα. Τώρα ειμαι Οκ . Ε οι ορμονες μετα την γέννα ειναι πιο σκληρές απ οτι κατα την διάρκεια της εγκυμοσυνης! Λίγο κοιμάται ε; Εμένα οταν δεν πονάει κοιμάται 4 ώρες την μέρα και την νύχτα αν δεν την ξυπνήσουν οι πόνοι μπορεί και 5-6 ώρες. Τρώει όμως 120 σχεδόν καθε φορα. Για δοκίμασε να μην τον ξύπνησεις μια φορά να δεις ποσο θα το παει. Αν δεις και ξεπερνάει τις τρεις τέσσερις ώρες και αγχωθεις ξυπνά τον . Σε καταλαβαίνω και εγω τα προηγούμενα τα ξυπνά για γιατι αγχωνομουν οτι δεν θα φάνε και θα πάθουν κάτι η θα αδυνατισουν αλλα τώρα ειναι πιο χαλαρή. Εμείς σε 10 μερες σαραντιζουμε άντε Παναγίτσα μου!!!!!! Τι αλλα;; Το είδες το ρηλαξ;;;;

Titino

Titino
Είδα αλλά έχει διαφορά σχέδια οπότε δεν ξέρω ποιο έχεις. Ποτέ έδωσες πιπιλα; μας είπε η παιδίατρος από βδομάδα αλλά σήμερα γκρινιάζει εδώ και ώρες. Από τις 5 και κοιμήθηκε 9. Έδωσα πιπίλα

Titino

Titino
Μετά τον ξύπνησα να φάει και έφαγε. Του φοράω γάντια έτσι και δει χεράκι το δάχτυλο στο στόμα αμέσως. Αφού και την πιπιλα την καταβρόχθισε! Λέσ να πειράζει για λίγες μέρες νωριτερα;

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να είσαστε όλες καλά! Να ρωτήσω... Το βράδυ εκτός από τους πόνους περιόδου και τον πόνο στη μέση που δε μ'άφηναν να κοιμηθώ είχα φοβερή συχνοουρία και ένιωθα να έχω πολλά υγρά και όντως το εσώρουχο ήταν καλά βρεγμένο. Υπάρχει περίπτωση να είναι αμνιακό? Παρεπιπτόντως δεν είχε ούτε οσμή ούτε χρώμα!

Titino

Titino
Καλημέρα. Και εγώ είχα φοβηθεί είχα πάρει την γιατρό κ πήγα για υπέρηχο. Πήρες τον γιατρό σου;

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν τον πήρα, θα τον πάρω αύριο να κλείσω και ραντεβού. Εν τω μεταξύ οι πόνοι καλά κρατούν αλλά δεν είναι της γέννας. Τι να πω??? Άντε να έρθει εκείνη η ώρα να τελειώνουμε.

Titino

Titino
Πρέπει να ενημερώσεις το γιατρό σου οπωςδηποτε.

Titino

Titino
Τίνα πως ειστε;η μετακόμιση;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις