126 Απ: Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 Παρ Ιουλ 30, 2010 12:14 am
evhdal
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα μανουλες ειμαι η ευη με την μικρη κωνσταντια 2 χρονων και εγκυος στο δευτερο απο αθηνα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evhdal έγραψε:καλημερα μανουλες ειμαι η ευη με την μικρη κωνσταντια 2 χρονων και εγκυος στο δευτερο απο αθηνα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγάπη17 στις Τετ Αυγ 04, 2010 2:13 pm, 3 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : add info)
αγάπη17[quote="litsakos έγραψε:τι εγινε παιδια?ψαχνετε παρηγορια στα αστρα?? για τα ζυγακια τι λεει?ποτε σταματουν την γκρινια?? ξυπναει κουρασμενος ο μικρος και σκεφτομαι μηπως εχει πεσει ο σιδηρος ή κατι τετοιο...το μπιμπερο το χετε κοψει?λεω να του δινω γαλατακι σε ποτηρι με καλαμακι για το πρωι τουλαχιστον (βαρεθηκα να πλενω μπιμπεροοοο).
litsakos έγραψε:Μωρε ειναι ευαισθητο το γιαβρακι μου!αλλα ειναι κ τζορας!
τελικα λυθηκε το θεμα "ξυπναει κουρασμενος",μονο στην Αθηνα το κανει.Στο εξοχικο μου ξυπναει 6.30 φευγει απο το δωματιο κ παει για παιχνιδι τρεχοντας!χθες ξυπνησε στις 4 για να παει να παιξει Σεπτεμβρη θα κανουμε ενα τσεκ απ γενικο ετσι κ αλλιως!
Κοιμαται 1,30-2 ωρες μεσημερι και το βραδυ 9 μεχρι τις 7-7.30.Τον χειμωνα ξυπναει 8.Ενα 12ωρο τη μερα το εχει.Οσο για το γαλα,δεν θελει "να δοκιμασουμε" οπως λεει με το καλαμακι.Πινει μπολικο γαλα,καμια φορα και 1 λιτρο τη μερα,αλλιως 600 ml σιγουρα καθημερινα,και να του κοπει με το καλαμακι και παλι θα πινει καλα....ελπιζω
nadina έγραψε:και εμεισ ενα θεματακι με το γαλα το εχουμε!! τι γαλα δινετε στα παιδακια σασ? εγω τωρα του δινω το advanced τησ δελτα αλλα μου φενεται πολυ γλυκο!!! καμια αλλη ιδεα??? απο κιλα πωσ πατε. ο δικοσ μου ειναι 12,200 (88cm). η παιδιατροσ λεει οτι ειναι ενταξει εμεισ ομωσ τον φωναζουμε χοντρουλη γιατι εχει μαγουλακια !!!
Τι καλά!!!!!Να τον χαίρεσαι.Αν είναι και το ίδιο ζωηρός με τον δικό μου, άστα να πάνε!!!!mousitsa έγραψε:κι εμεις εδω ανηκουμε! Είμαι η Στελλα και ο Χρηστάκος μου γεννηθηκε στις 24/8/2008!!!
GEODATOU τα παιδακια μας εχουν γεννηθει τηυν ιδια μερα!!!!
Και εμείς το ίδιο γάλα πίνουμε.Εμείς είμαστε 94 πόντους και 15,5 κιλά.Οπότε μην παραπονιέσαι!!!Μια χαρά είστε!!!!nadina έγραψε:και εμεισ ενα θεματακι με το γαλα το εχουμε!! τι γαλα δινετε στα παιδακια σασ? εγω τωρα του δινω το advanced τησ δελτα αλλα μου φενεται πολυ γλυκο!!! καμια αλλη ιδεα??? απο κιλα πωσ πατε. ο δικοσ μου ειναι 12,200 (88cm). η παιδιατροσ λεει οτι ειναι ενταξει εμεισ ομωσ τον φωναζουμε χοντρουλη γιατι εχει μαγουλακια !!!
Michelangelo έγραψε:
Το γαλα επισης εχει κοψει αλλα η παιδιατρος μου ειπε ενα γιαουρτακι τη μερα και λιγο τυρακι και ειναι ενταξει...!!! Ελπιζω πως ειναι φαση...!!!
mikros prigkipas έγραψε:γεια σας και από μένα!!
ο μικρός μου πρίγκηπας γεννήθηκε μετά από 8 χρόνια μεγάλης ταλαιπώρειας στις 25-05-2010 με επισκληριδειο καισαρική!!
είναι όλα όπως τα λέτε,αρχίσαμε πείσματα,νεύρα και εγώ κάνω ότι θέλω και φυσικά ο΄ποτε βγαίνουμε έξω δεν ξέρουμε τι παει να πει ......καρέκλααααααααααααααααααααααααααα!!!!!
litsakos έγραψε:nadina έγραψε:και εμεισ ενα θεματακι με το γαλα το εχουμε!! τι γαλα δινετε στα παιδακια σασ? εγω τωρα του δινω το advanced τησ δελτα αλλα μου φενεται πολυ γλυκο!!! καμια αλλη ιδεα??? απο κιλα πωσ πατε. ο δικοσ μου ειναι 12,200 (88cm). η παιδιατροσ λεει οτι ειναι ενταξει εμεισ ομωσ τον φωναζουμε χοντρουλη γιατι εχει μαγουλακια !!!
nadina ο δικος μου πινει το advance με 80% λιγοτερη λακτοζη,ειναι γλυκο αλλα -ετσι γραφει τουλαχιστον- δεν εχει ζαχαρη αλλα βανιλια.Ειναι πολυ νοστιμο και στον καφε εχω να πω
mikros prigkipas έγραψε:εμένα πίνει ΝΑΝ 3,σκόνη ο παιδίατρος μου λέει ότι έχει περισσότεερα συστατικάη σκόνη και να την χρησιμοποιώ μέχρι 3 ετών!!!
GEODATOU έγραψε:Και εμείς το ίδιο γάλα πίνουμε.Εμείς είμαστε 94 πόντους και 15,5 κιλά.Οπότε μην παραπονιέσαι!!!Μια χαρά είστε!!!!nadina έγραψε:και εμεισ ενα θεματακι με το γαλα το εχουμε!! τι γαλα δινετε στα παιδακια σασ? εγω τωρα του δινω το advanced τησ δελτα αλλα μου φενεται πολυ γλυκο!!! καμια αλλη ιδεα??? απο κιλα πωσ πατε. ο δικοσ μου ειναι 12,200 (88cm). η παιδιατροσ λεει οτι ειναι ενταξει εμεισ ομωσ τον φωναζουμε χοντρουλη γιατι εχει μαγουλακια !!!
GEODATOU έγραψε:Και εμείς το ίδιο γάλα πίνουμε.Εμείς είμαστε 94 πόντους και 15,5 κιλά.Οπότε μην παραπονιέσαι!!!Μια χαρά είστε!!!!nadina έγραψε:και εμεισ ενα θεματακι με το γαλα το εχουμε!! τι γαλα δινετε στα παιδακια σασ? εγω τωρα του δινω το advanced τησ δελτα αλλα μου φενεται πολυ γλυκο!!! καμια αλλη ιδεα??? απο κιλα πωσ πατε. ο δικοσ μου ειναι 12,200 (88cm). η παιδιατροσ λεει οτι ειναι ενταξει εμεισ ομωσ τον φωναζουμε χοντρουλη γιατι εχει μαγουλακια !!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης