176 Απ: Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 Τετ Οκτ 20, 2010 11:23 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
τι κανουν τα διχρονα σας κοριτσια? περνανε την "κριση των 2" ή την γλυτωσατε? το time out δεν πιανει σε μας γμτ....τι αλλο να κανω δεν ξερω!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαχαχαχα αν το βρεις να το ποσταρεις για να το ακολουθήσουμε....αυτό που εμαθα εγώ ειναι υπομονή....αλλα πόση να έχει η έρμη μάνα....Το 10χρονο περνάει την "κρίση των 10" , το πενταχρονο περνάει την "κρίση του παιδιού σάντουιτς"....και το δίχρονο εχει γίνει μαιμουδακι που δεν πατάει στο πάτωμα αλλα πηδάει από έπιπλο σε έπιπλο και δεν πέρνει από λόγια...litsakos έγραψε:τι κανουν τα διχρονα σας κοριτσια? περνανε την "κριση των 2" ή την γλυτωσατε? το time out δεν πιανει σε μας γμτ....τι αλλο να κανω δεν ξερω!
Χιλιοχρονη!!!!γερή δυνατή και πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη και να σας δίνει μόνο χαρές!!!!valerakievelinaki έγραψε:εχω και εγω ενα παιδακι του 2008 και σημερα εχει τα γεννεθλιακια του !!! το βαλερακι μου το μπισκοτακι μου !!!
tsiki έγραψε:χαχαχαχα αν το βρεις να το ποσταρεις για να το ακολουθήσουμε....αυτό που εμαθα εγώ ειναι υπομονή....αλλα πόση να έχει η έρμη μάνα....Το 10χρονο περνάει την "κρίση των 10" , το πενταχρονο περνάει την "κρίση του παιδιού σάντουιτς"....και το δίχρονο εχει γίνει μαιμουδακι που δεν πατάει στο πάτωμα αλλα πηδάει από έπιπλο σε έπιπλο και δεν πέρνει από λόγια...litsakos έγραψε:τι κανουν τα διχρονα σας κοριτσια? περνανε την "κριση των 2" ή την γλυτωσατε? το time out δεν πιανει σε μας γμτ....τι αλλο να κανω δεν ξερω!
Μάνα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Και όπως λένε...τα πρώτα 50 χρόνια είναι δύσκολα, μετά συνηθίζει κάποιος...
χαχααχα!!!Οπως λέει ή μανα μου, μια μανα παντα κρίσεις αντιμετωπίζει...περνάει η μια αρχίζει η άλλη ο αγώνας ποτέ δεν τελειώνειlitsakos έγραψε:[καλα το τι παρηγορηθηκα τωρα δε λεγεται!!
tsiki έγραψε:χαχααχα!!!Οπως λέει ή μανα μου, μια μανα παντα κρίσεις αντιμετωπίζει...περνάει η μια αρχίζει η άλλη ο αγώνας ποτέ δεν τελειώνειlitsakos έγραψε:[καλα το τι παρηγορηθηκα τωρα δε λεγεται!!
So be cool... μπας και την βγάλουμε καθαρή!!!!
athina24 έγραψε:εμενα δεν ηταν ποτε ιδιαιτερα ησυχη!!!!!τωρα εχουμε ξεφυγειιιιιιιιιιιι!!!!!!!
μιμή έγραψε:Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ?
selini-giorgos έγραψε:Και η δικη μου ησυχη ηταν μεχρι πριν λιγο καιρο...ΗΤΑΝ ομως...
athina24 έγραψε:χθες πηγαμε παιδικη χαρα και εκανε τσουληθρα.........ξαπλωσε και επεσε με το κεφαλι!
giouli73 έγραψε:Καλέ εδώ ανοιχτεί ολόκληρο θέμα με το κολυμβητήριο. Με την Λίτσα έχουμε μιλήσει άπειρες φορές για αυτό. Ποιο κολυμβητήριο είναι αυτό που δεν τα παίρνει. Εμείς φοράμε πάνα και μαγιό αδιάβροχα. Λίτσα οι γιαγιάδες το έχουν το ελλάττωμα (καλά το έγραψα? ) να χαλάνε τις δουλειές. Γιατί εκείνες ξέρουν καλύτερα και ειδικά αν είναι πεθερές.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης