Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
135 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 135 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 10]

ΒΟΟΜ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elisa έγραψε:Γεια σας και απο εμένα.Εμένα το αγοράκι μου γεννήθηκε στις 4/8/08 και φέτος περιμένουμε και τον αδερφούλη του!

Καλως να τον δεχτειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ τη μικρη μουτη γεννησα στις 05 /08/2008

Elena K.

Elena K.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
valerakievelinaki έγραψε:αληθεια ;;;; ωραια !! εγω γεννησα στο αττικον στο χαιδαρι ειναι 3 λεπτα απ το σπιτι μου !! πες μου οτι γεννησες και εσυ εκει .........

xmmm εγώ γέννησα λίγο πιο μακριά από εσένα! Στην...Γερμανία!! Very Happy Very Happy

Σισσίνι

Σισσίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
litsakos έγραψε:μιας και λετε για παιδικους,ξερετε τα κριτηρια επιλογης για Δημοτικο παιδικο? εχω κοντα μου 2 παραρτηματα και σκεφτομαι να στειλω τον μεγαλο απο Σεπτεμβρη που γινεται 2 χρονων,αλλα κατι μου ελεγαν καποιες γειτονισες μου οτι δεν παιρνουν ευκολα και πτι χρειαζεται μεσο.. Sad ξερετε πως δουλευει το συστημα εκει?

Τα κριτήρια επιλογής είναι και οικονομικά.
Πρέπει να βρείς ποιός παιδικός σταθμός δέχεται παιδάκια κάτω από 2,5 χρονών.
Και ναι έτσι μου εχουν πει και μένα. Οτι το μέσο περναει Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 654655 Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 654655 τρελά!! Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 654655
Πάντως η υπεύθυνη του παιδικου σταθμου που ενδιαφέρομαι εγώ, μου είπε οτι πέρισυ έγιναν 140 αιτήσεις για 25 θέσεις.

Ηλιάννα

Ηλιάννα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τωρα τρεις μερες η ατακα του Μανου"Τι ατο;;;"(τι ειναι αυτο)
Οτι και να δει μπροστα του Τι ατο;;;

mama marilenas

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας και απο μενα!Η Μαριλενα μου γεννηθηκε στις 21-2-2008!Τωρα ειμαστε στην φαση του "ασε με,ασε με σου ειπα μαμα μπολω μονη μου ταταλαβαινεις?(καταλαβαινεις!!!)" και στο"θελω ατο,α και ατο,α μαμα και ατο παλε,ειμαι πολυ καλη,ναι ναι ειμαι παλε μου!"και αλλα τοσα που γραφω βιβλιο!Γερα να ναι τα παιδακια μας και μεις να χουμε αντοχες!

STAMY

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΕΙΜΑΙ Η ΣΤΑΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 18 ΜΗΝΩΝ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 7-11-2008 ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΑΘΗΝΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ!!

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και από εμένα. Η Μοδεστίνα μου γεννήθηκε στις 24.11.2008 και τώρα περιμένω το δεύτερο παιδακι μου που θα γεννηθεί με δύο χρόνια διαφορά από την Μοδεστινούλα......... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!
κι εγω μαμα του 2008. συγκεκριμενα 18/11/2008 γεννησα με Φ.Τ. την μικρη μου Αρτεμις. θα χαρω πολυ να τα λεμε.

http://nov08mommies.forumotion.net

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σισσίνι έγραψε:
litsakos έγραψε:μιας και λετε για παιδικους,ξερετε τα κριτηρια επιλογης για Δημοτικο παιδικο? εχω κοντα μου 2 παραρτηματα και σκεφτομαι να στειλω τον μεγαλο απο Σεπτεμβρη που γινεται 2 χρονων,αλλα κατι μου ελεγαν καποιες γειτονισες μου οτι δεν παιρνουν ευκολα και πτι χρειαζεται μεσο.. Sad ξερετε πως δουλευει το συστημα εκει?

Τα κριτήρια επιλογής είναι και οικονομικά.
Πρέπει να βρείς ποιός παιδικός σταθμός δέχεται παιδάκια κάτω από 2,5 χρονών.
Και ναι έτσι μου εχουν πει και μένα. Οτι το μέσο περναει Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 654655 Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 654655 τρελά!! Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 654655
Πάντως η υπεύθυνη του παιδικου σταθμου που ενδιαφέρομαι εγώ, μου είπε οτι πέρισυ έγιναν 140 αιτήσεις για 25 θέσεις.

ευχαριστω Σισσινι.Περασα μια βολτα και οι αιτησεις ειναι πολλες και πρεπει να βγαλουμε την πανα πρωτα.Και οι εργαζομενες μαμαδες εχουν προταιρεοτητα (κατανοητο αυτο).Οποτε παρεα θα μαστε και του χρονου με τον γιο μου Cool

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Chrisi έγραψε:Γεια σας και από εμένα. Η Μοδεστίνα μου γεννήθηκε στις 24.11.2008 και τώρα περιμένω το δεύτερο παιδακι μου που θα γεννηθεί με δύο χρόνια διαφορά από την Μοδεστινούλα......... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ενδιαφερον ονομα το Μοδεστινα.Πρωτη φορα το ακουω,μ αρεσει!

Ifigeneia

Ifigeneia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κόρες!!! Razz Razz Razz

Πως ξυπνήσατε σήμερα?
Τα παιδάκια σας?
Ο καιρός στα μερη σας?
Εδώ μουντός μέχρι αηδίας!
Δουλεύω 12.00, σε μία ώρα πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζομαι και φοβάμαι ότι θα ξεχαστώ! Νομίζω πως δεν ξημέρωσε ακόμα!

(Μετά από 10 λεπτά)

Χαχαχαχα!!! Με πήρανε τηλέφωνο!!! Λόγω καιρού δε θα βγούμε περιπολίες! Τι καλά!

jocolor

EviK

EviK
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kai mena i deuteri einai gennimeni stis 21/11/208 tin mera pou eixe gennethlia kai i mama mou pire kai to onoma tis!!!!!!!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααα!! καλα ειμαστε δοξα το θεο και τα παιδακια καλα ειναι ζουζουνευουν ...... ο καιρος ειναι ασχημος πολυ γκρι ρε παιδι μου ετσι για να μου σπασει τα νευρα αλλα δεν θα του περασει θα τον πιω τον καφε μου στην βεραντουλα μου !!αμα πιααααααα Mad

αγάπη17

αγάπη17
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας μανούλες!!! Smile

Η κορούλα μας γεννήθηκε στις 4-11-2008 φέρνοντας την πιο υπέροχη, την πιο ουσιαστική αλλαγή στη ζωή μας!!! I love you

Καλώς σας βρήκα όλες, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και θα χαρώ πολύ να τα λέμε όποτε μας αφήνουν τα μικρά μας ζουζουνάκια!!!

Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 417472

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγάπη17 στις Πεμ Ιουν 17, 2010 1:57 pm, 1 φορά

Ifigeneia

Ifigeneia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγάπη17 έγραψε:Γεια σας μανούλες!!! Smile

Η κορούλα μας γεννήθηκε στις 4-11-2008 φέρνοντας την πιο υπέροχη, την πιο ουσιαστική αλλαγή στη ζωή μας!!! I love you

Καλώς σας βρήκα όλες, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και θα χαρώ πολύ να τα λέμε όποτε μας αφήνουν τα μικρά μας ζουζουνάκια!!!

Ουάουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!1

Πόσο χαίρομαι που σε βρίσκω κι εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να είστε καλά!!!
Η πεταλουδίτσα σου?

Να μας γράφεις συχνά!!!

Το Μαράκι σήμερα ζήτησε να μιλήσει στον μπαμπά της (στο τηλέφωνο -τον αφήσαμε στην Αλεξ/πολη χαχαχα).
Επειδή ξέρω ότι έχουν άσκηση και είναι πάνω σε άρμα (οπότε δε μπορεί να μιλήσει), της έδωσα, ένα παλιό κινητό μου, κλειστό και λέω "Ορίστε Μαράκι, πάρε τον μπαμπά τηλ.." Μετά από κανένα λεπτό έρχεται μου δίνει το κινητό στο χέρι και μου λέει "Μπαμπά ε παντάει" (ο μπαμπάς δεν απαντάει)!

Μου ήρθε να την λιώσω στα φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!

Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 536304

αγάπη17

αγάπη17
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ιφιγένειά μου σε ευχαριστώ!!! Very Happy

Να ξέρεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία!!! Smile Wink

Η πεταλουδίτσα μας είναι μια χαρά δόξα τω Θεώ!!! Smile Μόνον εχθές μας τρόμαξε... έπεσε και χτύπησε το μετωπάκι της και μέχρι να μου πει ο γιατρός ότι δεν ήταν τίποτα είχα τρελαθεί... Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 534787

Χαίρομαι πάρα πολύ που ξαναβλέπω το κουκλάκι σου το Μαράκι σε φωτο!! Wink cheers

Όταν αρχίζουν και επικοινωνούν έτσι η συγκίνηση είναι απίστευτη!!! Συνειδητοποιούμε ότι από μωράκια γίνονται σιγά σιγά παιδιά!!! Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 536304

Κι εγώ ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!

Σε φιλώ!!!

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες μανούλες!!! Πού έχετε χαθεί αλήθεια;

Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 417472

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγάπη17 στις Πεμ Ιουν 17, 2010 2:00 pm, 1 φορά

Ifigeneia

Ifigeneia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγαπη17 όπως τα λες...
Το Μαράκι μου έγινε παιδάκι!
Μιλάμε, περπατάμε χέρι χέρι, μαλώνουμε, μουτρώνουμε, τα βρίσκουμε, γελάμε, κάνουμε παρέα!
Είναι το φιλαράκι μου, το παρεάκι μου!

Εντάξει, στην περίπτωσή μας ισχύει και το "εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε". Υπάρχει κόντρα, είναι εμφανής και τώρα τελευταία έχει αιτία την αγκαλιά και τα φιλιά του μπαμπά της! Very Happy Wink

Τη λατρεύω την άτιμη!!! flower

dinalala

dinalala
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να μαι και εγω...εχω μια κουκλιτσα γεννημενη 15 απριλιου 2008 και εχει φερει τ απανω κατω...δεν καθεται στον πωπουδακο της και ολο μου λεει παμε,παμε....ζωη να χει αλλα μ εχει ξεπατωσει με αυτες τισ βολτες...ευτυχως που εχουμε και τον μπαμπακα της και την κυνηγαει....να τα λεμε κουκλιτσες Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 531909 Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 531909

Ifigeneia

Ifigeneia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinalala να το χαίρεσαι το ζωηράκι σου!!!
Και με το καλό και το αδερφάκι της!
Για πες... Πως είναι με ένα τρομερό δίχρονο και την κοιλιά φουσκωμένη?

Μόνο πρόσεξε καλά... Μη με αποθαρρύνεις!!! Wink Razz Very Happy

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ifigeneia έγραψε:dinalala να το χαίρεσαι το ζωηράκι σου!!!
Και με το καλό και το αδερφάκι της!
Για πες... Πως είναι με ένα τρομερό δίχρονο και την κοιλιά φουσκωμένη?

Μόνο πρόσεξε καλά... Μη με αποθαρρύνεις!!! Wink Razz Very Happy

Ifigeneia σου το λέω με σιγουριά ότι είναι super!!! Αν το σκέφτεσαι θα σου έλεγα... προχώρα!

Ηλιάννα

Ηλιάννα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ο ευχουλης μου τωρα λιγες μερες κανει προτασουλες 2-3 λεξεων και εχω κατουρηθει πανω μου(ελπιζω να μην εχουν σπασει τα νερα και δεν το εχω παρει χαμπαρι Laughing )
Σε 15 μερες θα γινει 2 και ελπιζω ο αδελφουλης του να περιμενει να εχουν μαζι γενεθλια alien

ρουλα

ρουλα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
γεια σας μετα απο καιρο.εμενα η κορη μου εχει την αδελφη της και την ξαδελφη της παρεα ολη μερα και εχει αρχισει και μιλαει καλα.χτες ανεβηκε σε ενα επιπλακι για να κοιταχτει στον καθρεφτη και τι λεει;ειμαι παφεμοφη.δηλαδη πανεμορφη Very Happy ωρες ωρες μου ερχετε να τις κραταω συνεχεια αγκαλια ειδικα οταν σκεφτομαι οτι αυτα τα χρονια δεν ξαναγυριζουν και σε λιγο θα ειναι παιδακια που θα πηγαινουν σχολειο και θα εχουν υποχρεωσεις.αληθεια ποσο γρηγορα περναν τα χρονια;

ΕΦΗ

ΕΦΗ
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμείς είμαστε προς το τέλος της χρονιάς, στις 4/12/2008.

74Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 - Σελίδα 3 Empty Γεια σας μανούλες Δευ Ιουν 28, 2010 1:46 pm

gokat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας μανούλες!!! Είμαι καινουρια στο forum και δεν ξερω αν τα καταφερνω καλα!
Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό όσες περιμένετε να γεννήσετε!
Εμένα η μικρή μου Κατερίνα γεννήθηκε 19 Δεκεμβρίου 2008 και ώρες ώρες στενοχωριέμαι που μπήκα προγραμματισμένα να γεννήσω και φορτώθηκε τη χρονιά... Ο γιατρός βλέπετε ήθελε να κάνει διακοπές και με έβαλε αρων αρων...

vaso

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas koritsia!emena to deftero ninaki mou einai gennimeni stis 10-09-2008.einai parthenaki kai einai poli poli zwiri...na mas zisoun kai na einai gera!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις