76 Απ: Μαμάδες με μωράκια γεννημένα το 2008 Δευ Ιουν 28, 2010 4:12 pm
maggy
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
και να ξέρεις θα είναι και πανέξυπνο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγάπη17 στις Πεμ Ιουλ 22, 2010 12:58 pm, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : spelling mistake)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγάπη17 στις Πεμ Ιουλ 22, 2010 1:01 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : inaccuracy)
Michelangelo έγραψε:Αγαπη17 δεν πειραζει να με λες Μαρινα... με τον μεσημεριανο τον υπνο δυστυχως εχουμε προβλημα... το παιδι νυσταζει και κοιμαται ορθιο, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θελει να παει για υπνο... προσπαθω με διαφορους τροπους να τον κοιμησω αλλα τιποτα...!!!
Ετσι φτανει το απογευμα κατα τις 7 και αρχιζει μια γκρινια ανευ προηγουμενου χωρις να ξερει τι θελει και χωρις να μπορουμε να κανουμε τιποτα για να σταματησει... προσπαθω λοιπον να τον κρατησω οσο περισσοτερο γινεται (9-10) γιατι αν κοιμηθει στις 7 μετα αλοιμονο μας... θα εχουμε παρτι στις 12...!!!
Εχω ενα ευχαριστο νεο παρ'ολα αυτα... καταφεραμε και κοψαμε την πιπιλα... κοντευει μηνας πια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγάπη17 στις Πεμ Ιουλ 22, 2010 1:09 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : inaccuracy)
NATASHA έγραψε:Αγαπη μπραβο σου!!!!!!Πολυ καλη δουλεια!!!!!
nadina έγραψε:Xa xa πολλα λιονταρακια στη παρεα του 2008. Τι εγινε μαμαδεσ ???τον δεκεμβρη του δωσατε και καταλαβε καλα..... ( λιγο το τζακι, λιγο το κρασι....και τσουπ σε 9 μηνεσ ετοιμα τα τζουτζουκακια)
athina24 έγραψε:εμεις εχουμε προβλημα με το βραδυνο υπνο....
δεν κοιματε πριν τις 10-11,και οταν εχουμε κοσμο σπιτι ενω την βλεπεις οτι κουτουλαει απο τη νυστα δνε κοιμαται αν δεν φυγει και ο τελεταιος.....!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:αχχχχχχχχχ πως τα καταφερνετε με την πιπιλα??????
εγω πηγα να το ξεκινησω σιγα σιγα απο τον μεσημεριανο υπνο και ηταν μια αποτυχια
εκλαιγε σπαρακτικα και την ζητουσε
ηρθε και ο αντρας μου μετα να μου λεει γιατι αφηνω το παιδι να κλαιει ετσι και τελικα του την ξαναεδωσα
πολυ δυσκολο μου φαινεται
Michelangelo έγραψε:Με την πιπιλα ενα βραδυ απλα δεν του την δωσαμε και του ειπαμε οτι την εφαγε ο κακος ο λυκος... μεχρι να κοιμηθει μονολογουσε και ελεγε "την εχασα την πιπιλα μου", "την εφαγε ο λυκος"... χεχεχεχε.... τον λυπηθηκα πολυ γιατι του ελειπε αλλα επρεπε να γινει...!!!
Michelangelo έγραψε:Τωρα με τον υπνο τον μεσημεριανο... τον βαζω στην κουνια και αρχιζω και του μιλαω για να νυσταξει αλλα τιποτα... αυτο με τον μπαμπα του το βραδυ πιανει, με εμενα οχι...
Αλλες φορες τον παιρνω στο δικο μας κρεβατι για να κοιμηθουμε μαζι... το εχω καταφερει 2 φορες μονο...
Αλλες φορες χαζευουμε στην τηλεοραση κι'ενω τον βλεπω οτι ειναι γλαρωμενος δεν κοιμαται με τιποτα...
Εσεις εχετε καμια αλλη ιδεα;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγάπη17 στις Πεμ Ιουλ 22, 2010 1:12 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : inaccuracy)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης