Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
544 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 544 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

26Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Παρ Μάης 28, 2010 9:41 pm

vigivou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μερικες φορεσ ετσι τα φερνει η ζωη.μεγαλωσα τον αδερφο μου ολομοναχη γιατι πεθαναν οι γονεισ μασ πολυ νεοι.(εχουμε 12 χρονια διαφορα)ενα εχω καταλαβει.μονο τα παιδια εχουν σημασια.και ο κοσμοσ στην αρχη σε κοιταει περιεργα σε λυπαται ή σε κανει να νιωθεισ ενοχεσ αλλα μετα και αυτοσ ξεχναει και σε αφηνει στην ησυχια σου οταν εσυ σταματησεισ να λυπασαι για τον εαυτο σου ή να εχεισ ενοχεσ.οσο για τους αντρεσ δες τον εαυτο σου καθαρα για να μπορεσεισ να δεισ και αυτο που θα ρθει στο δρομο σου οπως ειναι και οχι οπωσ θα θελες να ειναι.

27Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Σαβ Μάης 29, 2010 3:18 am

Octarin

Octarin
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stellita έγραψε:Δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ μπορώ να σε καταλάβω...
δεν τόλμησα να ξεκινήσω εγώ το θέμα...
είναι όλες τόσο χαρούμενες μανούλες με τον μπαμπά στο πλάι τους και είπα να μην το αναφέρω εγώ...
Είμαι και εγώ μόνη....
Είμαι 32 ετών με δύο παιδιά.... τον γιο μου 7,5 ετών και την κόρη μου 3,5 ετών...
μας άφησε πριν ένα χρόνο και έφυγε "τρέχοντας" θα έλεγα...
όταν τον ρώτησαν γιατί η πρώτη και αυθόρμητη απάντησή του ήταν επειδή δεν είχε προσωπικό χρόνο... εγώ είχα?!?
Έχω μια απαιτητική δουλειά και χρειαζόμουν την βοήθειά του στην προσοχή των παιδιών.... όχι στις δουλειές του σπιτιού...
τέλος πάντων.... μείναμε οι τρεις μας.... παλέψαμε (και παλεύουμε) να το ξεπεράσουμε...
δεν με βοήθησε κανένας συναισθηματικά... ειδικά κάποιες "σύζυγοι" που δεν είχαν την δική μου τύχη προσπάθησαν να το ρίξουν σε μένα το φταίξιμο...
"Ζήτησες πολλά.... ένας άντρας κουράζεται να προσέχει τα παιδιά του..." και άλλα πολλά τέτοια....
Βρίσκομαι μόνη μου σε ένα ξένο μέρος και προσπαθώ να τα βγάλω πέρα με την καθημερινότητα....
δεν βλέπω μπροστά μου κάτι όμορφο εκτός από τα παιδιά μου που μεγαλώνουν μέρα με την μέρα και ξεπερνάνε την "απώλεια"... προσπαθώ να αισθάνονται ασφάλεια, στοργή και προστασία....
Μέχρι στιγμής ό,τι χρειάστηκε να αντιμετωπίσω το κατάφερα.... δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι το μέλλον.... την εφηβεία και την κριτική....
η μόνη απάντηση που έχω έτοιμη είναι ότι προσπάθησα ΠΟΛΥ να τον κρατήσω κοντά τους αλλά δεν τα κατάφερα.... ας κρίνουν εκείνα τότε...

MOTHER POWER Stellita, σε καταλαβαίνω και πρέπει ειλικρινά να πω πως εγώ χαίρομαι που μας άφησε τώρα που είναι νωρίς έτσι ώστε το παιδί να μεγαλώσει με μια σταθερή τουλάχιστον οικογένεια χωρίς μεταβολές. Θα έλεγα λυπάμαι, αλλά δεν λυπάμαι, έκανες ότι μπορούσες, δεν μπορείς να ανοίξεις το κεφάλι του άλλυ και να του βάλεις μέσα μυαλό και συναίσθηση, αν δεν το αισθάνεται από μόνος του καλύτερα είναι μακριά. Εσύ είσαι η τυχερή που έχεις δυο αγγελούδια τα οποία (ελπίζω και για τον δικό μου) οταν μεγαλώσουνε θα ξέρουν ποιος είναι αυτός που θυσιάστηκε για κείνα και ποιός όχι. Κοίτα μπροστά, όπως προσπαθώ κι εγώ μια μέρα τη φορά. Και θέλω να σου δώσω ένα λινκ που μου το έστειλε μια φίλη μου από την αυστραλία την τελευταία φορά, πρόσφατα, που "έσπασα".

http://www.mamamia.com.au/weblog/2010/05/memo-to-women-lighten-up.html

Καταλαβαίνω αυτό που λες για τις "συζύγους", κι εμένα οι γύρω μου το μόνο που έκαναν ήταν να του δείνουν δικαιολογίες την ώρα που εγώ βάφτιζα το παιδί μου και εκείνος κρεβάτωνε την πιτσιρίκα. ¨οχι, δεν μασάμε. Twisted Evil

28Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Σαβ Μάης 29, 2010 3:26 am

Olivia

Olivia
Admin
Admin

[Πρέπει να είστε
εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
graphics for momsa>

http://www.eimaimama.gr

29Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Σαβ Μάης 29, 2010 3:35 am

Octarin

Octarin
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Olivia έγραψε:[center]

[Πρέπει να είστε
εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
graphics for moms

HELL YEAH! Very Happy Μαζόχα και γουστάρω, τουλάχιστον κάποια στιγμή όταν θα πάρει για την Εθνική Ελλάδος το κύπελο στο μπάσκετ θα ξέρω πως πάνω μου πάτησε και έγινε τρανός! cheers (οκ λέμε τώρα)

30Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Σαβ Μάης 29, 2010 3:49 am

ΗΡΩ

ΗΡΩ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ.

31Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Πεμ Ιουν 03, 2010 6:15 am

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η ντροπή κι η ενοχή να πνίγει εκείνους που σας άφησαν,κι όχι τόσο επειδή άφησαν τον άνθρωπο που επί τόσα χρόνια μοιράζονταν τη ζωή τους(γιατί εντάξει ρε αδερφέ,ίσως δεν ταίριαξες),αλλά επειδή το παιδί είναι και δικό σου,φίλε.Κι είναι αίμα σου,και σε χρειάζεται.

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ,από μένα.Μην δίνετε αξία σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν κορίτσια,όταν μεγαλώσουν τα παιδάκια σας η ηθική ανταμοιβή θα είναι υπέρτατη.
Μόνες σας βάλατε θεμέλια,μόνες σας χτίσατε.Μπράβο,τίποτ'άλλο.

32Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Πεμ Ιουν 03, 2010 7:11 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν υπαρχουν λογια να σας πω ποσο σας θαυμαζω ειναι μαγκια να πας κοντρα στο κατεστημενο κ να μεγαλωσεις ενα παιδι μονη σου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

http://www.gatospito.com

33Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Πεμ Ιουν 03, 2010 8:24 am

tinker

tinker
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δεν εχω λογια!!!!!!!!!!!!!!!!!
συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!

34Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Πεμ Ιουν 03, 2010 11:51 pm

Octarin

Octarin
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ladycat έγραψε:Δεν υπαρχουν λογια να σας πω ποσο σας θαυμαζω ειναι μαγκια να πας κοντρα στο κατεστημενο κ να μεγαλωσεις ενα παιδι μονη σου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

... μαγκιά... κόντρα στο κατεστημένο... ιδέα δεν έχετε τελικά... ευχαριστούμε πολύ για τα συγχαρητήρια πάντως σε όλες.

Αν υπάρχει κάποια που είναι σε τέτοια φάση όπως η Στέλλα κι εγώ και θέλει να επικοινωνήσει, αφήστε μου ένα μύνημα στο facebook, θα με βρείτε ως Margie Lazou, δεν υπάρχει άλλη, εγώ είμαι.

35Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Δευ Ιουν 07, 2010 3:09 am

Nicole.P

Nicole.P
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω πραγματικά σας θαυμάζω!!! και είμαι σίγουρη πως και τα παιδια σας..αν οχι τώρα που ειναι μικρα...καποια μέρα θα σας θαυμάζουν και εκεινα! να ειστε καλα..να ειστε δυνατές..και να δωσετε πολλη πολλη αγαπη στα παιδακια σας! δεν τους λειπει τιποτα ! sunny

36Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Δευ Ιουν 07, 2010 3:16 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν δεν το ζεις ότι και να πεις είναι λιγο... Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και απο μενα... Είστε πραγματικά αξιες συγχαρητήριων... Εγώ δεν θα τα κατάφερνα χωρίς τον σύζυγο μου...Σας θαυμάζω!!!!

37Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Δευ Ιουν 07, 2010 3:22 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η κολλητη μου παιδι μονογονεικης οικογενειας η ιδια και τωρα single mom μου λεει συχνα ποσο δυσκολο μεν αλλα και ποσο αγαπη ενιωσε με το μεγαλωμα του παιδιου της αν και μονη ..η αλεξανδρουλα της ηδη 14 χρονων ενα καλο ,παρα πολυ καλο και συνεσταλμενο κοριτσι ,με σχεση φιλιας με την μαμα της ,ντυνονται με τα ιδια ρουχα ( η φιλεναδα μου ειναι πολυ νεα 34 χρονων)πανε μαζι για καφε,βολτες ολα .την μεγαλωσε με αγαπη ,σωστα και δεν ακουσε ποτε τιποτα ,ουτε επηρεαστηκε.ειναι πολυ δυνατος χαρακτηρας βεβαια και φαινεται στην καθημερινοτητα της .
αυτο που θελω να πω ειναι κοιτα χτε τα παιδακια σας και την ΖΩΗ σας κοριτσια,ειστε νεες γυναικες με θελω και ονειρα και μαμαδες βεβαια και ολα θα πανε καλα και η ευτυχια ειναι καπου μπροστα σας και σας περιμεναι,μην την προσπερνατε ...αγκαλιαστε την ..την αξιζετε
φιλια

38Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Δευ Ιουν 07, 2010 3:35 am

areti1

areti1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mpravo vre koritsia ...aksies....siga min ntrapeite kiolas....alloi na ntrepontai

39Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Δευ Ιουν 07, 2010 6:17 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Octarin έγραψε:
ladycat έγραψε:Δεν υπαρχουν λογια να σας πω ποσο σας θαυμαζω ειναι μαγκια να πας κοντρα στο κατεστημενο κ να μεγαλωσεις ενα παιδι μονη σου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

... μαγκιά... κόντρα στο κατεστημένο... ιδέα δεν έχετε τελικά... ευχαριστούμε πολύ για τα συγχαρητήρια πάντως σε όλες.

Αν υπάρχει κάποια που είναι σε τέτοια φάση όπως η Στέλλα κι εγώ και θέλει να επικοινωνήσει, αφήστε μου ένα μύνημα στο facebook, θα με βρείτε ως Margie Lazou, δεν υπάρχει άλλη, εγώ είμαι.
να κανω μια χαζη ερωτηση τι σε πειραξε στις 2 λεξης αυτες γιατι δεν νομιζω οτι στην Ελλαδιτσα ειμαστε τοσο προχωρημενοι ανθρωποι

http://www.gatospito.com

40Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Δευ Ιουν 07, 2010 6:50 am

kika

kika
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Respect
ta logia einai perita. Bravo kai pali Bravo.
Kapoioi andres einai megala kathikia kai anegkefaloi. Apo ta prota pou tha didaxo ton gio mou einai na sevetaii tis gynaikes gia na leei oti sevetai kai ton eafto tou .

41Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Δευ Ιουν 07, 2010 6:51 am

mariposa

mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μπραβω σας κοριτσια και απο εμενα!και εγω παιδι απο μονογονεικη οικογενεια ειμαι και ξερω ποσο δυσκολο ειναι!μπραβω σας και ξανα μπραβω και συνεχιστε ετσι!

42Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Δευ Ιουλ 05, 2010 4:54 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξαναφέρνω το θέμα στην "επικαιρότητα" μιας και παρόμοια κατάσταση αντιμετωπίζω κι εγώ, όχι προσωπικά - η δίδυμη αδερφή μου που ανέφερα από την πρώτη κιόλας μέρα της εγγραφής μου στο forum.
Πριν περίπου 2 εβδομάδες έμαθα πως είναι κι εκείνη έγκυος (να πω ότι εγώ είμαι παντρεμένη 6,5 μήνες και είμαι στη 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου 5ο μήνα).
Το πρόβλημα είναι πως η αντίδραση του "αγοριού" της - που μάλλον άλλη λέξη θα του πήγαινε καλύτερα - ήταν "Πήγες με άλλον", "Δεν είμαι σε φάση" και άλλα τέτοια.
Οι γονείς μου (που όπως έχω περιγράψει σε άλλα θέματα είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι και γενικά μας στέκονται σε όλα) όπως και εγώ, είναι κατά της έκτρωσης.
Το θέμα όμως εδώ δεν είναι το πως θα μεγαλώσει το παιδί, το οποίο θα έχει σίγουρα πολύ αγάπη από όλους μας, αλλά το πώς θα συνεχίσει τη ζωή της η αδερφούλα μου.
Ακόμα και ο γιατρός της είπε: "Είσαι πολύ νέα, θα μπορέσεις να βρεις έναν σύντροφο?".
Καταλαβαίνω ότι από τη στιγμή που έχεις παιδί, "ο σύντροφος" μπαίνει σε 2η μοίρα. Αλλά επειδή νομίζω πως δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος που να νιώθει την αδερφή μου πιο πολύ από μένα, καταλαβαίνω επίσης πως είναι φυσιολογικότατο να "ζηλεύει".
ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ. Και οι ανάγκες του σώματος και της καρδιάς δύσκολα αναπληρώνονται...

Όσο για τις προηγούμενες κοπέλες που είπαν την ιστορία τους, θα ήθελα να πω, πως σωστά η octarin πιθανόν να "τσαντίζεται" με τις λέξεις "μαγκιά" και "κόντρα στο κατεστημένο". Είναι τελείως άλλη περίπτωση. Δεν αποφάσισε να κρατήσει το παιδί. Το είχε ήδη γεννήσει!
Ο χωρισμός με έναν εξαφανισμένο πατέρα ίσως είναι ακόμα χειρότερο από το να είναι απλά "αγνώστου πατρός". Στην περίπτωσή τους δεν τους άφησαν την επιλογή...

Στην περίπτωση όμως της αδερφής μου τι κάνεις?

Και θέλω τόσο πολύ να χαρώ και να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου! Και να της λέω πως νιώθω και τι μου είπε ο γιατρός και να της δείχνω το μωράκι μου στο dvd! Αλλά ξέρω πόσο την πονάει που κι εκείνη δεν μπορεί να νιώσει όπως εγώ! Και με πονάει διπλά...

43Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Δευ Ιουλ 05, 2010 10:13 am

Octarin

Octarin
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
An niw8ei estw kai ena arnhtiko synais8hma h aderfh sou, na to riksei. Xwris deyterh skepsh. Den einai etoimh akoma. Otan 8a einai 8a to katalabei. Kai elpizw na brei ton katallhlo. Oso gia sena kai to mwraki sou, sou eyxomai ta kalytera, kai an h aderfh sou parei th swsth apofash, thn opoia ekeinh mono kserei poia einai, tote den 8a se niw8ei asxhma me to paidi sou. Kouragio kai stis dyo. Kai nai, emas den mas dwsane thn epilogh, oute to peri8wrio na kanoume kati. Egw proswpika exw papsei na exw proswpikh zwh pleon. An einai magkia, einai apo epilogh, egw den to epeleksa to paidi mou na mhn exei patera. Kai oute mou aresei. H zwh mou exei spasei 8rypsalla kai mou lene kai mprabo? Gia poio pragma? Ayto mallon pros eksypnakistikes blakeies mou fernei. Telos pantwn. Apla, mias kai to ksana-anoikses.

44Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Δευ Ιουλ 05, 2010 11:08 am

Pelio

Pelio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Octarin, λογικό να είναι η ζωή σου θρύψαλα. Και λογικό να μην έχεις τουλάχιστον ακόμα προσωπική ζωή. Τα όσα σου συνέβησαν είναι πολύ πρόσφατα και φυσικά δεν μπορείς να είσαι μόνη με τα κομμάτια σου και να τα κάνεις ό,τι θες γιατί έχεις ένα παιδί να μεγαλώσεις και μάλιστα, όχι κατ'επιλογή σου, μόνη σου. Σου εύχομαι ειλικρινά το καλύτερο τόσο για το γιόκα σου όσο και για σένα. Πάντως, το γεγονός ότι μοιράστηκες την εμπειρία σου με όλους μας στο forum για μένα σημαίνει ότι το παλεύεις.
Τα μπράβο που διάβασες αξίζουν σε όλους τους γονείς. Σε σένα, όμως, διπλά γιατί βρέθηκες από το πουθενά μόνη σου. Μην τα αρνείσαι. Κι εγώ έχω ακούσει πολλά μπράβο από πολλούς. Έχω τον σύντροφό μου, αλλά μετά τη γέννα μου έχασα μέσα σε δυο χρόνια πολλά άλλα και πολλούς άλλους. Κι εγώ αισθάνομαι θρύψαλα συχνά και μάλιστα εν μέσω μιας νέας εγκυμοσύνης. Αλλά τα μπράβο τα δέχομαι, γιατί ξέρω ότι τα αξίζω. Δε με βάζω στη θέση σου σε καμιά περίπτωση, απλά σου λέω ότι με βοηθούν να πατάω στα πόδια μου. Έστω, στις μύτες των ποδιών μου...

45Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Δευ Ιουλ 05, 2010 3:02 pm

Octarin

Octarin
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nai, einai wraia na akous ta mprabo. Alla moy 8ymizoun ola ligo to Sidhropoulo: "ti na tis kanw tis times tous, ta logia ta 8eatrika, mesthn o8onh tou myalou mou, xartina eidwla, nekra." Perissotero apo ola ta mprabo tou kosmou metraei o filos pou den yparxei, na pei to kalhmera pou kaneis den leei. Apo logia allo tipota. Alla egw panta eyxaristw gia ta kala logia, opws kai na'xei.

46Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Δευ Ιουλ 05, 2010 10:44 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Octarin έγραψε:Άντε, το αρχίζω το θέμα. Εγώ μεγαλώνω το παιδί μου μόνη μου, ξέρω πως δεν είμαι η μόνη. Αναρωτιέμαι λοιπόν, υπάρχουν κι άλλες μαμάδες σαν εμένα εδώ ή μας έχει πνίξει η ντροπή και οι ενοχές;

τι λες τωρα ;;; ποιες ντροπες ;;;; εγω ντρεπομαι που αν παθει κατι ο αντρας μου ειναι αναξια να τα μεγαλωσω μονη μου και οχι εσυ που τα καταφερνεις μονη σου !!

47Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 2:06 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα.
Octarin σε ευχαριστώ που απάντησες.
Ειλικρινά θεωρώ την άποψή σου πολύ σημαντική και, αν θέλεις, πολύ "έγκυρη".
Σαφώς και η αδερφή μου θα πρέπει να πάρει μία απόφαση και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Όμως θα σου πω πως έχει η κατάσταση...
Εγώ παντρεύτηκα πριν περίπου 6 μήνες έναν άντρα που δεν είμαστε ούτε 3 χρόνια μαζί. Και τώρα περιμένουμε το παιδάκι μας. Οι δικοί μου το ξέρανε ότι προσπαθούσαμε (γιατί έπρεπε να παρακολουθήσω την ωορρηξία μου κτλ) και η αδερφή μου ήταν αυτή που το κατάλαβε ότι είμαι έγκυος πριν ακόμα το καταλάβω εγώ! Της έλεγα ότι πονάει η κοιλιά μου και μου έλεγε "Αφού είσαι έγκυος βρε!!" κι εγώ της έλεγα "Μπα, θα αδιαθετήσω" και μετά μου έλεγε "Κοριτσάκι είναι!!" και μου χάιδευε την κοιλιά (μου πήρε ροζ μπλουζάκι "baby on board" από τα Jumbo μόλις της είπα ότι το test είναι θετικό - και το παιδί είναι όντως κορίτσι!).
Σημασία έχει πως νιώθω σα να "ζήλεψε" και να έλεγε μέσα της "Γιατί η Αγγελική κι όχι εγώ?" Κι ενώ πάντα υπερ-αγαπούσαμε, φροντίζαμε και προστατεύαμε η μία την άλλη, δεν έπαψε να υπάρχει ποτέ αυτό το περίεργο είδος "ανταγωνισμού" μεταξύ μας...
Η μαμά μας χθες της είπε "Αν το ρίξεις και μετά αφού γεννήσει η Αγγελική εσύ νιώθεις άσχημα και λες, Κι εμένα τώρα θα ήταν τόσο χρονών το παιδάκι μου αν δεν το 'χα ρίξει... τι θα κάνεις? Θα γυρίσεις το χρόνο πίσω?".
Απ 'την άλλη ξέρω πως κι αυτή, όπως κι εγώ ονειρεύεται μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -όπως όλες μας άλλωστε. Οι γονείς μου ζουν αγαπημένοι για 30 χρόνια τώρα και πραγματικά, αυτό ευχόμαστε και για τους εαυτούς μας. Να τα καταφέρουμε να είμαστε σαν κι αυτούς... Και οικογένεια (έτσι όπως την εννοώ εγώ) δεν είναι να ζεις στα 30 σου με το μπαμπά σου και τη μαμά σου, κι ένα κουτσούβελο που δε θα ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του, γιατί ούτε που θα μπει στον κόπο να το αναγνωρίσει, ο μ....ς.

48Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 2:23 am

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:Καλημέρα.
Octarin σε ευχαριστώ που απάντησες.
Ειλικρινά θεωρώ την άποψή σου πολύ σημαντική και, αν θέλεις, πολύ "έγκυρη".
Σαφώς και η αδερφή μου θα πρέπει να πάρει μία απόφαση και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Όμως θα σου πω πως έχει η κατάσταση...
Εγώ παντρεύτηκα πριν περίπου 6 μήνες έναν άντρα που δεν είμαστε ούτε 3 χρόνια μαζί. Και τώρα περιμένουμε το παιδάκι μας. Οι δικοί μου το ξέρανε ότι προσπαθούσαμε (γιατί έπρεπε να παρακολουθήσω την ωορρηξία μου κτλ) και η αδερφή μου ήταν αυτή που το κατάλαβε ότι είμαι έγκυος πριν ακόμα το καταλάβω εγώ! Της έλεγα ότι πονάει η κοιλιά μου και μου έλεγε "Αφού είσαι έγκυος βρε!!" κι εγώ της έλεγα "Μπα, θα αδιαθετήσω" και μετά μου έλεγε "Κοριτσάκι είναι!!" και μου χάιδευε την κοιλιά (μου πήρε ροζ μπλουζάκι "baby on board" από τα Jumbo μόλις της είπα ότι το test είναι θετικό - και το παιδί είναι όντως κορίτσι!).
Σημασία έχει πως νιώθω σα να "ζήλεψε" και να έλεγε μέσα της "Γιατί η Αγγελική κι όχι εγώ?" Κι ενώ πάντα υπερ-αγαπούσαμε, φροντίζαμε και προστατεύαμε η μία την άλλη, δεν έπαψε να υπάρχει ποτέ αυτό το περίεργο είδος "ανταγωνισμού" μεταξύ μας...
Η μαμά μας χθες της είπε "Αν το ρίξεις και μετά αφού γεννήσει η Αγγελική εσύ νιώθεις άσχημα και λες, Κι εμένα τώρα θα ήταν τόσο χρονών το παιδάκι μου αν δεν το 'χα ρίξει... τι θα κάνεις? Θα γυρίσεις το χρόνο πίσω?".
Απ 'την άλλη ξέρω πως κι αυτή, όπως κι εγώ ονειρεύεται μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -όπως όλες μας άλλωστε. Οι γονείς μου ζουν αγαπημένοι για 30 χρόνια τώρα και πραγματικά, αυτό ευχόμαστε και για τους εαυτούς μας. Να τα καταφέρουμε να είμαστε σαν κι αυτούς... Και οικογένεια (έτσι όπως την εννοώ εγώ) δεν είναι να ζεις στα 30 σου με το μπαμπά σου και τη μαμά σου, κι ένα κουτσούβελο που δε θα ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του, γιατί ούτε που θα μπει στον κόπο να το αναγνωρίσει, ο μ....ς.
Αχ tziz νομιζω οτι οντως εισαι σε μια δυσκολη θεση,αλλα η αδερφη σου ειναι σε πολυ χειροτερη!!!!!!!Ειμαι ομωσ σιγουρη πως ακομα κ αν χρειαστει να μεινει με τους γονεις σας μεχρι τα 30 της κξαι το "κουτσουβελο" παρεα(οπως το λες) δεν ειναι καθολου κακο!!!!Οταν θα καταφερει να σταθει στα ποδια της,οταν μαζεψει τα κομματια της θα καταλαβει οτι εκανε το σωστο με το να κρατησει το παιδακι της....
Αυτη ειναι η αποψη μου,και για να σου πω την αληθεια οταν εμαθα εγω πως ημουν εγκυος με τον αντρα μου ειχαμε μονο 2 μηνεσ σχεση.Παντρευτηκαμε οταν ημουν 4 μηνων εγκυος και 6 μηνες μονο μαζι.Τωρα ειμαστε 3 χρονια περιπου παντρεμενοι.Η αδερφη μου η μεγαλη κανει προσπαθειες για παιδι παρα πολλα χρονια,οταν το μεγαλο μου παιδακι ηταν 4 μηνων εκεινη εχασε το τριτο της παιδακι.....τωρα ειναι παλι εγκυος (13 εβδομαδα) και ελπιζουμε ολα να πανε καλα....και βεβαια δεν θελει να παντρευτει μονο που το ακουει βγαζει σπυρια,οι γονεις μου επιμενουν για το αντιθετο...
Η γνωμη μου ειναι να στηριθξεις την αδερφη σου ψυχολογικα γιατι τωρα ειναι που σ'εχει πραγματικα αναγκη.... I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

49Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 2:30 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η αδερφή μου είναι αυτή που θα πάρει την απόφαση.
Όμως μπορείς να είσαι σίγουρη για την απόφαση που έχει πάρει ο άλλος κι ότι θα κάνει "το σωστό" και δε θα έχει "τύψεις" και δε θα υποφέρει για το υπόλοιπο της ζωής του, όταν:
Ενώ δεν ξέρει αν θέλει να το κρατήσει, πάμε στο γιατρό και κάνει τον υπέρηχο και ακούει την καρδιά του και κλαεί?
Ενώ της έχω δώσει το Filicine να το παίρνει (άσχετα με το ποια θα είναι η τελική της απόφαση) εκείνη το έχει παρατημένο? (σα να λέει ότι δεν το θέλει και θα το ρίξει)
Κι ενώ πάλι δεν παίρνει το Filicine απ' την άλλη, δεν πίνει καφέ και έχει ελαττώσει κατά πολύ το κάπνισμα!!!
Ενώ ξέρει ότι ο "δικός της" είναι αρχιμ....ς και δεν το θέλει, κι εκείνη, ναι, πιθανόν να μην είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο ή απλά να μην είναι "ιδανικές" οι συνθήκες, δεν κάνει "αυτομάτως" και "ενστικτωδώς" την κίνηση να το ρίξει, όπως πιθανόν να έκανε κάποια άλλη, παρά κάθεται και το συζητάει με μένα και τους γονείς μου, σαν πιθανό ενδεχόμενο να το μεγαλώσουμε όλοι μαζί!
Τι καταλαβαίνεις εσύ από αυτό και πώς μπορείς να μην ανησυχείς και να μην υποφέρεις για το πλάσμα που θεωρητικά είναι "το άλλο σου μισό"?
Ανησυχώ πάρα πολύ αλλά πιο πολύ στεναχωριέμαι. Και στεναχωριέμαι και για τους γονείς μου που στεναχωριούνται και πάει λέγοντας...

50Single mother - Σελίδα 2 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 2:41 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατάσα μου κι εμένα αυτή ήταν η πρώτη μου αντίδραση "Αχ θα είμαστε σε όλα μαζί! Ακόμα και στην εγκυμοσύνη" Κι χάρηκα πολύ!
Όμως όσο περνάνε οι μέρες, έχω πιο πολύ χρόνο να σκεφτώ και να επεξεργαστώ τις αντιδράσεις της, τα λόγια της... Και αυτό που καταλαβαίνω είναι ναι μεν ότι το θέλει (πολύ!) αλλά δεν είναι "έτοιμη". Δεν είναι σωστό το "timing" που λένε...
Όσο για την υποστήριξη να σκεφτείς ότι, επειδή οι γονείς μου λείπανε τώρα δύο βδομάδες διακοπές, εγώ μετά τη δουλειά δεν πήγαινα σπίτι και στον άντρα μου, αλλά στην αδερφή μου για να έχει παρέα και να μην είναι μόνη γιατί - και ως σύμπτωμα της εγκυμοσύνης - όλο έκλαιγε και την έπαιρνε το παράπονο...
Ευτυχώς ο άντρας μου έχει κατανόηση (και δουλεύει μέχρι αργά - χεχε!).

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη της αδερφής σου. Να είναι γερό και δυνατό. Κι έχεις κι εσύ ένα ας πούμε "κοινό στοιχείο" για να καταλάβεις πόσο άσχημο είναι να έχεις τους άλλους γύρω σου "τζουμ τρια λα ρο" κι εσύ να υποφέρεις γιατί δε μπορείς να έχεις αυτό που θες....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις