Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

51Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 2:43 am

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ελπιζω ολα να σας πανε καλα,
Εχεις κ εσυ τα δικια σου.....αλλα πιστευω οτι πρεπει να την στηριξετε....δεν ειναι κακο να εισαι ανυπαντρη μητερα.....μιληστε της....
Εγω πραγματικα ελπιζω να αποφασισει αυτο που δεν θα την στοιχειωνει σε ολη της την ζωη....ευχομαι να σας πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

52Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 2:56 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NATASHA έγραψε:
Ελπιζω ολα να σας πανε καλα,
Εχεις κ εσυ τα δικια σου.....αλλα πιστευω οτι πρεπει να την στηριξετε....δεν ειναι κακο να εισαι ανυπαντρη μητερα.....μιληστε της....
Εγω πραγματικα ελπιζω να αποφασισει αυτο που δεν θα την στοιχειωνει σε ολη της την ζωη....ευχομαι να σας πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

Σε ευχαριστώ πολύ!
Κι εσύ ότι ποθείς για την οικογένειά σου. Single mother - Σελίδα 3 417472

53Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 3:03 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα η εμπειρια μου ειναι
απο τη μερια του παιδιου που
μεγαλωνει μονο με τη μαμα...
ο <<μπαμπας μου>>πιστεψε οτι
χωριζοντας με τη μαμα μου
επρεπε να χωρισει και με τα παιδια του...
Λοιπον η μαμα μου μας μεγαλωσε
αξια,χωρις να μας λειψει τιποτα
και ο πατερας εννοειται πως
ηταν αφαντος....στην αρχη με ενοχλουσε
αλλα μετα αποφασισα και εγω να τον <<βγαλω>>
απο τη ζωη μου αφου αυτος μας ειχε αποκλεισει πρωτο
Καλη μου σου αξιζουν πολλα μπραβο
γιατι θα εισαι παντα διπλα στο παιδακι
σου ενω ο κυριος το πιθανοτερο
θα χαιρεται τη ζωη του....Εσυ
θα εισαι ομως αυτη που θα χαιρετα
καθε επιτυχια αλλα και αποτυχια...
σε εσενα θα ερχεται παντα και να εισαι
σιγουρη πως ολα θα στα αναγνωρισει
το παιδαικι σου....οσο για το πατερα?
αυτος θα ερθει καποια στιγμη αντιμετωπος με
το παιδι του και πιστεψε με
το παιδι μπορει να ειναι απιστευτα
σκληρο.....οσο για το κοσμο..
.?δεν σε απασχολει καθολου η αποψη τους...
ο κοσμος δεν σε βοηθαει και δεν σου δινει να φας....
μονο εσυ μπορεις να φροντισεις αντε και
καποιοι πολυ δικοι σου ανθρωποι...

χιλιες φορες ενα παιδι να μεγαλωνει
καλα και με ενα γονεα παρα με δυο
ανθρωπους που μπορει να μισιουντε
στο βαθος....

54Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 3:40 am

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athina24 έγραψε:εμενα η εμπειρια μου ειναι
απο τη μερια του παιδιου που
μεγαλωνει μονο με τη μαμα...
ο <<μπαμπας μου>>πιστεψε οτι
χωριζοντας με τη μαμα μου
επρεπε να χωρισει και με τα παιδια του...
Λοιπον η μαμα μου μας μεγαλωσε
αξια,χωρις να μας λειψει τιποτα
και ο πατερας εννοειται πως
ηταν αφαντος....στην αρχη με ενοχλουσε
αλλα μετα αποφασισα και εγω να τον <<βγαλω>>
απο τη ζωη μου αφου αυτος μας ειχε αποκλεισει πρωτο
Καλη μου σου αξιζουν πολλα μπραβο
γιατι θα εισαι παντα διπλα στο παιδακι
σου ενω ο κυριος το πιθανοτερο
θα χαιρεται τη ζωη του....Εσυ
θα εισαι ομως αυτη που θα χαιρετα
καθε επιτυχια αλλα και αποτυχια...
σε εσενα θα ερχεται παντα και να εισαι
σιγουρη πως ολα θα στα αναγνωρισει
το παιδαικι σου....οσο για το πατερα?
αυτος θα ερθει καποια στιγμη αντιμετωπος με
το παιδι του και πιστεψε με
το παιδι μπορει να ειναι απιστευτα
σκληρο.....οσο για το κοσμο..
.?δεν σε απασχολει καθολου η αποψη τους...
ο κοσμος δεν σε βοηθαει και δεν σου δινει να φας....
μονο εσυ μπορεις να φροντισεις αντε και
καποιοι πολυ δικοι σου ανθρωποι...

χιλιες φορες ενα παιδι να μεγαλωνει
καλα και με ενα γονεα παρα με δυο
ανθρωπους που μπορει να μισιουντε
στο βαθος....
Και οχι μονο.....υπαρχουν "γονεις"που κακοποιουν τα παιδια τους,υπαρχουν "γονεις" που θεωρουν οτι ειναι φυσιολογικο τα παιδια να βιωνουν τους καυγαδες και το ξυλο....
καλυτερα λοιπον χωρις τον εναν!!!!!!! I love you

55Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 3:57 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνώ και με τις δυο σας.

Όμως η περίπτωση της αδερφής μου είναι διαφορετική.
Αν αποφασίσει να κρατήσει το παιδί, τότε αυτό δε θα είναι από διαζευγμένους γονείς, αλλά ΑΓΝΩΣΤΟΥ πατρός.
Εκτός κι αν φιλοτιμηθεί ο αχρείος να το αναγνωρίσει. Κάποτε...

56Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 4:16 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγνωστου?για το κρατος και καποιους
ηλιθιους και μονο!η αδερφη σου ξερει ποιανου ειναι το
παιδι και θα το μαθει και το
παιδι....
αυτος θα χασει

57Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 4:21 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εκτός κι αν φιλοτιμηθεί ο αχρείος να το αναγνωρίσει. Κάποτε...[/quote]

ασε που ο νομος ειναι υπερ της
μητερας και υποχρεωνει κατι
τυπους σαν και αυτον να αναγνωρισει
το παιδι...απλα πρεπει να μπεις σε
δικαστικη διαμαχη για να διεκδικησεις
ολα οσα πρεπει....ολα αυτα που καθε γονιος
ειναι υποχρεος για το παιδι του

58Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 5:02 am

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συμφωνω απολυτα!!!!!Ποιος ειναι αγνωστος?Πλεον ο καθε καραγκιοζης που φοβαται να αναλαβει τις ευθυνες του γινεται αγνωστος!!!!!!Να μην στεναχωριεται καθολου!!!!!Αυτος ο μαλ...ς θα χασει παρα πολλα......η αδερφη σου ομως τιποτα,θα ανταμειφθει οταν αντικρυσει το μωρακι της!!!!!!

59Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 5:48 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Μου ανεβάζετε λίγο το ηθικό, γιατί ειλικρινά, έχω τόσο έντονο το αίσθημα της "υποχρέωσης" απέναντί της, που ένιωθα χάλια...
Μακάρι να έμπαινε και η αδερφή μου στο forum να τα διαβάσει αυτά!
Αλλά θα της τα πω δεν πειράζει...

60Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 5:52 am

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Μου ανεβάζετε λίγο το ηθικό, γιατί ειλικρινά, έχω τόσο έντονο το αίσθημα της "υποχρέωσης" απέναντί της, που ένιωθα χάλια...
Μακάρι να έμπαινε και η αδερφή μου στο forum να τα διαβάσει αυτά!
Αλλά θα της τα πω δεν πειράζει...
Ειναι πολυ τυχερη που σας εχει!!!!!Εχει εσενα,εχει τους γονεις σας που απ'ότι καταλαβα ειναι πολυ καλοι ανθρωποι,ειστε δεμενοι σαν οικογενεια,κρατηστε το,συμπαρασταθειτε της...σας εχει πολυ αναγκη.Ειμαι σιγουρη πως και η ιδια θελει το καλο του μωρου της. Ευχομαι (αν και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ) ολα να πανε καλα!!!!! Wink I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

61Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 8:31 am

Octarin

Octarin
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Tziz, epimenw. Dikh ths h apofash, alla oxi h zwh pou 8a ferei sto kosmo. H ey8ynh omws einai. Ti shmainei, den pairnei ton sidhro kai exei elatwsei to kapnisma??? Sygnwmh alla ayta einai aney8ynes malakies. Egw otan ema8a oti hmouna egkyos, maniwdhs kapnistria apo ta 14, to ekopsa maxairi kai oute to ksanabala sto stoma mou gia dyo xronia meta, kai meta to 8hlasmo. Den pairnei egwismous kai blakeies, an einai etsi, akoma perissotero na to riksei. Giati an twra den ths polygoustarei, meta pou 8a dei ta skoura... kai idiws monh ths. Den 8a perasei kalh zwh ayto to paidaki. Oxi oso 8a eprepe toulaxiston. Oso gia to malaka, den 8a filotimh8ei pote. Kai as mhn akouw blakeies peri dikastikes diamaxes kai diafora, to dikasthrio den ypoxrewnei kanenan na plhrwsei kai na endiafer8ei. An den 8elei, kai to dikasthrio na tou exei pei plhrwneis ka8e mhna tosa, den 8a dinei mia. Oso gia thn anagnwrish. Giati kala kai swnei na kanei paidi twra me ayton kai na to anagwnrisei aytos apla kai mono epeidh etyxe? Den to katalabainw? Giati oxi na exei thn epilogh kai apofash h idia, kapoia stigmh argotera, me enan antra pou na endiaferetai kai na thn ponaei? den to katalabainw, ante mpros epeidh etyxe? Dhladh egw ws filozwh oti zwaki briskw sto dromo prepei na to mazeyw giati etsi etyxe?

Kai sygnwmh pou 8a to pw, gia natasha kai a8hna, alla opoios einai eksw apo to xoro polla tragoudia kserei, poios akribws sas eipe pws einai eykolo kai 8emito na eisai anypantrh mhtera? Sthn Ellada? pate kala h na balw tiw fwnes??? Dhladh egw pou eimai, pou akribws to moirazoune to wraia kai kala kai den to exw dei? Apo ANAGKH eimaste mones mas, oi perissoteres, oxi apo epilogh. To lew teleytaia fora, basika giati bare8hka na to lew, den yparxei tipota to omorfo sto na eisai monos sou kai to paidi sou na mhn kserei ti shmainei pateras, kai stis ekpompes ths thleorashs kai sto dromo tous antres na tous deixnei kai na tous leei "pappou". Ayto 8es gia thn aderfh sou? An nai, ok, kante ta kai ta dyo mazi mesa sthn trelh xara, alla 8a deis ek twn ysterwn poso diaforetika 8a einai, kai tote-8a-einai-poly-arga. Ayta. Rwthses, apanthsa. Apo kei kai pera, oi epiloges, dikes sas. Filia polla kai kalh tyxh.

62Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 8:54 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισαι τοσο αρνητικη στο θαυμασμο μας πραγματικα

http://www.gatospito.com

63Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 9:58 am

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν εισαι η μοναδικη γυναικα που ο αντρας της απεχει απο το μεγαλωμα του παιδιου του.....μπορει να μην ειμαι εγω αλλα πιστεψε με ξερω γυναικα που καταφερε να μεγαλωσει ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ δυο παιδια στην ηλικα των 2 και 3 αντιστοιχα....η ιδια τοτε ηταν 26....οποτε αστο!!!!!!Και πιστευω προσωπικα οτι δεν βλεπεις τιποτα αλλα περα απο τον πονο σου για τον αντρα που σε αφησε,ενταξει σιγουρα σε ποναει,αλλα ειμαι σιγουρη οτι μια γυναικα την ποναει περισσοτερο ο χαμος του παιδιου της παρα αν εφυγε ο πατερα!!!!!!!

64Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 10:17 am

Octarin

Octarin
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
NATASHA έγραψε:Δεν εισαι η μοναδικη γυναικα που ο αντρας της απεχει απο το μεγαλωμα του παιδιου του.....μπορει να μην ειμαι εγω αλλα πιστεψε με ξερω γυναικα που καταφερε να μεγαλωσει ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ δυο παιδια στην ηλικα των 2 και 3 αντιστοιχα....η ιδια τοτε ηταν 26....οποτε αστο!!!!!!Και πιστευω προσωπικα οτι δεν βλεπεις τιποτα αλλα περα απο τον πονο σου για τον αντρα που σε αφησε,ενταξει σιγουρα σε ποναει,αλλα ειμαι σιγουρη οτι μια γυναικα την ποναει περισσοτερο ο χαμος του παιδιου της παρα αν εφυγε ο πατερα!!!!!!!

Πολλά υποθέτεις και ιδιαιτέρως λανθασμένα. Αλλά δεν πειράζει, γιατί το ξαναλέω, ΔΕΝ ξέρεις τι σημαίνει. Είναι διαφορετικά να βιώνεις μια κατάσταση ως παιδί και διαφορετικά ως γονιός και ενήλικας. Όσο για τον "άντρα που με άφησε και πονάω" αν ήξερες μόνο πόσο χαίρομαι που με άφησε και πόσο χεσμένο τον έχω. ΜΗΝ υποθέτεις. Είναι κακό. Χάνεις τη μεγάλη εικόνα. Είμαι απόλυτα σίγουρη πως η μαμά σου πέρασε ένα απόλυτο γολγοθά, ιδίως εκείνη την εποχή. Και ούτε ήταν και η μόνη, φυσικά, ούτε εκείνη την εποχή. Αλλά το θέμα είναι ακόμα τόσο ταμπού που ΔΕΝ είναι καλή η αντιμετώπιση του κόσμου, και ιδίως εσύ που το έχεις ζήσει ως παιδί θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις ακόμα καλύτερα. Θέλουμε δεν θέλουμε, βιώνουμε κοινωνικό αποκλεισμό, είτε σας αρέσει κοριτσια, είτε όχι. Χάνουμε φίλους, χάνουμε παρέες, οι σχέσεις μας με τις οικογένειές μας οξύνονται, και έχουμε και την κριτική όλων των τριγύρω "νορμαλ" γυναικών που ανοιχτά λένε "αχ μπράβο κοριτσάκι μου, παπα τι σου έκανε ο αχρείος" και στα κρυφά λένε "α την τσούλα φαντάσου τι ήτανε που τον έδιωξε". Μην μου κάνεις κύρηγμα, το ζώ. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν μιλάμε για κάποια γυναίκα που έχασε το παιδί της, μιλάμε για μια γυναίκα που πάει να κάνει ένα μεγάλο λάθος. Κατά την άποψή μου. Προβλημά της τι θα κάνει όμως, όχι δικό μου. Ξέρεις όμως τι θεωρώ χειρότερο; Μια γνωστή μου που μένει μαζί με τον παντελώς αδιάφορο και γκομενάκια σύζυγο, γιατί δεν έχει τα κότσια να πάρει το παιδί και να φύγει. Τρώει κέρατο, ακούει φωνές και έχει ένα κοριτσάκι με κατάθλιψη. Όμορφα ε; Προτιμώ να είμαι μόνη μου, παρά έτσι. Εν τοιαύτη περιπτώση ο "μπαμπάς" το έχει ξεκαθαρίσει, ΔΕΝ θέλει παιδί. Ε, ας πάρει την απόφαση της, να τελειώνει, αλλά η απόφαση του επειδή είμαστε διδυμάκια να κάνουμε και παιδάκια μαζί, είναι κάπως ανώριμη.

65Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 10:29 am

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Octarin έγραψε:
NATASHA έγραψε:Δεν εισαι η μοναδικη γυναικα που ο αντρας της απεχει απο το μεγαλωμα του παιδιου του.....μπορει να μην ειμαι εγω αλλα πιστεψε με ξερω γυναικα που καταφερε να μεγαλωσει ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ δυο παιδια στην ηλικα των 2 και 3 αντιστοιχα....η ιδια τοτε ηταν 26....οποτε αστο!!!!!!Και πιστευω προσωπικα οτι δεν βλεπεις τιποτα αλλα περα απο τον πονο σου για τον αντρα που σε αφησε,ενταξει σιγουρα σε ποναει,αλλα ειμαι σιγουρη οτι μια γυναικα την ποναει περισσοτερο ο χαμος του παιδιου της παρα αν εφυγε ο πατερα!!!!!!!

Πολλά υποθέτεις και ιδιαιτέρως λανθασμένα. Αλλά δεν πειράζει, γιατί το ξαναλέω, ΔΕΝ ξέρεις τι σημαίνει. Είναι διαφορετικά να βιώνεις μια κατάσταση ως παιδί και διαφορετικά ως γονιός και ενήλικας. Όσο για τον "άντρα που με άφησε και πονάω" αν ήξερες μόνο πόσο χαίρομαι που με άφησε και πόσο χεσμένο τον έχω. ΜΗΝ υποθέτεις. Είναι κακό. Χάνεις τη μεγάλη εικόνα. Είμαι απόλυτα σίγουρη πως η μαμά σου πέρασε ένα απόλυτο γολγοθά, ιδίως εκείνη την εποχή. Και ούτε ήταν και η μόνη, φυσικά, ούτε εκείνη την εποχή. Αλλά το θέμα είναι ακόμα τόσο ταμπού που ΔΕΝ είναι καλή η αντιμετώπιση του κόσμου, και ιδίως εσύ που το έχεις ζήσει ως παιδί θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις ακόμα καλύτερα. Θέλουμε δεν θέλουμε, βιώνουμε κοινωνικό αποκλεισμό, είτε σας αρέσει κοριτσια, είτε όχι. Χάνουμε φίλους, χάνουμε παρέες, οι σχέσεις μας με τις οικογένειές μας οξύνονται, και έχουμε και την κριτική όλων των τριγύρω "νορμαλ" γυναικών που ανοιχτά λένε "αχ μπράβο κοριτσάκι μου, παπα τι σου έκανε ο αχρείος" και στα κρυφά λένε "α την τσούλα φαντάσου τι ήτανε που τον έδιωξε". Μην μου κάνεις κύρηγμα, το ζώ. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν μιλάμε για κάποια γυναίκα που έχασε το παιδί της, μιλάμε για μια γυναίκα που πάει να κάνει ένα μεγάλο λάθος. Κατά την άποψή μου. Προβλημά της τι θα κάνει όμως, όχι δικό μου. Ξέρεις όμως τι θεωρώ χειρότερο; Μια γνωστή μου που μένει μαζί με τον παντελώς αδιάφορο και γκομενάκια σύζυγο, γιατί δεν έχει τα κότσια να πάρει το παιδί και να φύγει. Τρώει κέρατο, ακούει φωνές και έχει ένα κοριτσάκι με κατάθλιψη. Όμορφα ε; Προτιμώ να είμαι μόνη μου, παρά έτσι. Εν τοιαύτη περιπτώση ο "μπαμπάς" το έχει ξεκαθαρίσει, ΔΕΝ θέλει παιδί. Ε, ας πάρει την απόφαση της, να τελειώνει, αλλά η απόφαση του επειδή είμαστε διδυμάκια να κάνουμε και παιδάκια μαζί, είναι κάπως ανώριμη.
Πραγματικα ευχομαι να τον εχεις χε...νο!!!!!!!!Αλλα θα σου πω και το εξης..αν ειχε πεθανει,(ο πατερας)το ιδιο αποτελεσμα δεν θα ειχες?(ως προς το παιδι)

66Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 10:45 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ το 1993 εμεινε μια φιλη μου εγκυος απο τον αντρα που υποτιθετε θα παντρευοταν μεσα σε ενα μηνα με ηδη κανονισμενα τα παντα πριν μαθει οτι ειναι εγκυος τεσπα να μην στα πολυλογο του το ανακοινωσε οτι θα γινει πατερας μεσα σε 24 ωρες αλλαξε ολοι της η ζωη ηρθε η μανα του στο σπιτι της κ ειχε την απαιτησει να παει να ριξει το παιδι η κοπελια ηταν μολις 19 χρονων το θυμαμαι καλα γιατι πηγαιναμε μαζι σχολειο κ μεναμε στην ιδια γειτονεια ξερεις τι εκανε η πιτσιρικα μιλησε στην μανα της κ αφου το συζητησαν ετοιμασε την βαλιτσα του κυριου φωναξε την μαμα του κ τις ειπε να παει στα τσακιδια κ αυτη κ ο μουροχαυλος ο γιος της.Δεν σκεφτηκε στιγμη να ριξει εκεινο το παιδι το κρατησε κ το μεγαλώσε κ διεκδικουσε απο τοτε ολα τα δικαιωματα της σαν ανυπαντρη μητερα απο εκει κ περα το τι λεει ο κοσμος ειναι αλλο πακετο κ εγω ειμαι υπερηφανη που την εχω φιλη
κ το μονο που της ειπα καποια στιγμη κ στενοχωρηθηκα ηταν να ξαναφτιαξει την ζωη της κ μου απαντησε αυτο να το ξεχασεις εγω δεν βαζω αλλον αντρα μεσα στο σπιτι μου κ με αποστομωσε μπορω να πω

http://www.gatospito.com

67Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 10:48 am

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην εισαι αρνητικη...να χαιρεσαι που εγινε τωρα...κομπλεξ και μειωνεκτικα θα ενιωθε το παιδι σου αν ο πατερας του ηταν στο σπιτι αλλα "απων" απο το μεγαλωμα του!!!!!!Ladycat μπραβο στην φιλεναδα που αν και μικρη ειχε το θαρρος...!!!!!

68Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 11:46 am

Olivia

Olivia
Admin
Admin
NATASHA έγραψε:
Octarin έγραψε:

Πραγματικα ευχομαι να τον εχεις χε...νο!!!!!!!!Αλλα θα σου πω και το εξης..αν ειχε πεθανει,(ο πατερας)το ιδιο αποτελεσμα δεν θα ειχες?(ως προς το παιδι)

Δεν ήθελα να επέμβω ξανά σε αυτό το θέμα, αλλά θα το κάνω.

Όχι, δεν είναι το ίδιο να έχει πεθάνει ο πατέρας, με το να την έχει κοπανήσει. Ο θάνατος είναι κάτι βαρύ και ασήκωτο μεν, πάντα θα σου λείπει ο γονιός, πάντα θα τον σκέφτεσαι, πάντα θα αναρωτιέσαι "Γιατί;", αλλά με τα χρόνια θα το αποδέχεσαι και θα προχωράς.

Η απόρριψη όμως του γονιού... Η εθελούσια απουσία... Είναι πολύ σκληρό πράγμα. Και κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ.... Το "Γιατί;" αυτό σε κυνηγάει μια ολόκληρη ζωή... Δεν έχεις ακούσει ποτέ -έστω και στην τιβί- ανθρώπους να λένε στον γονιό που εμφανίστηκε μετά από χρόνια "Για μένα ήσουν πεθαμένος;" Γιατί ο θάνατος είναι πιο ανακουφιστικός, από το να σε παρατήσει κάποιος με την θέλησή του!!!!!

http://www.eimaimama.gr

69Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 12:16 pm

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Olivia έγραψε:
NATASHA έγραψε:
Octarin έγραψε:

Όχι, δεν είναι το ίδιο να έχει πεθάνει ο πατέρας, με το να την έχει κοπανήσει. Ο θάνατος είναι κάτι βαρύ και ασήκωτο μεν, πάντα θα σου λείπει ο γονιός, πάντα θα τον σκέφτεσαι, πάντα θα αναρωτιέσαι "Γιατί;", αλλά με τα χρόνια θα το αποδέχεσαι και θα προχωράς.

Η απόρριψη όμως του γονιού... Η εθελούσια απουσία... Είναι πολύ σκληρό πράγμα. Και κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ.... Το "Γιατί;" αυτό σε κυνηγάει μια ολόκληρη ζωή... Δεν έχεις ακούσει ποτέ -έστω και στην τιβί- ανθρώπους να λένε στον γονιό που εμφανίστηκε μετά από χρόνια "Για μένα ήσουν πεθαμένος;" Γιατί ο θάνατος είναι πιο ανακουφιστικός, από το να σε παρατήσει κάποιος με την θέλησή του!!!!!

Αγαπητη Ολιβια μαλλον δεν παρακολουθησες απ'την αρχη την συζητηση εγω αναφερθηκα σε συγκεκριμενα πραγματα που απαντησε η octarin διαβασετα απο την αρχη καλυτερα...."To lew teleytaia fora, basika giati bare8hka na to lew, den yparxei tipota to omorfo sto na eisai monos sou kai to paidi sou na mhn kserei ti shmainei pateras, kai stis ekpompes ths thleorashs kai sto dromo tous antres na tous deixnei kai na tous leei "pappou"."

70Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 12:25 pm

Olivia

Olivia
Admin
Admin
NATASHA έγραψε:
Olivia έγραψε:
NATASHA έγραψε:
Octarin έγραψε:

Αγαπητη Ολιβια μαλλον δεν παρακολουθησες απ'την αρχη την συζητηση εγω αναφερθηκα σε συγκεκριμενα πραγματα που απαντησε η octarin διαβασετα απο την αρχη καλυτερα...."To lew teleytaia fora, basika giati bare8hka na to lew, den yparxei tipota to omorfo sto na eisai monos sou kai to paidi sou na mhn kserei ti shmainei pateras, kai stis ekpompes ths thleorashs kai sto dromo tous antres na tous deixnei kai na tous leei "pappou"."

Τα διάβασα όλα, απλά δεν κατάλαβα ότι εννοούσες το συγκεκριμένο σημείο. Αλλά και πάλι, μένω σε αυτά που έγραψα. Ένας άνθρωπος δεν μένει μόνο στην ηλικία που κοιτάει τους άλλους και τους λέει "παππού". Προχωράει, μεγαλώνει. Και τότε στο παιδί που ορφάνεψε θα εξηγήσουν το τι και πώς και κάποια στιγμή θα καταλάβει, ενώ στο άλλο το παιδί θα εξηγήσουν και ποτέ δεν θα καταφέρει να καταλάβει...

71Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 1:01 pm

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω πως μια χαρα καταλαβαινουν τα παιδια και ειναι θεμα της μητερας για το αν το παιδι θα νιωσει κατωτεροτητα η κομπλεξ....και πλεον τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα απ'οτι πριν απο 30 χρονια...(η γνωμη μου παντα)

72Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 1:19 pm

Olivia

Olivia
Admin
Admin
NATASHA έγραψε:Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω πως μια χαρα καταλαβαινουν τα παιδια και ειναι θεμα της μητερας για το αν το παιδι θα νιωσει κατωτεροτητα η κομπλεξ....και πλεον τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα απ'οτι πριν απο 30 χρονια...(η γνωμη μου παντα)

Όλοι έχουμε την προσωπική μας εμπειρία... Σίγουρα κανόνες δεν υπάρχουν... Οπότε δεν συνεχίζω. Κακώς ξανα-ανακατεύτηκα.

Όσο για την αδερφή της φίλης μας, ειλικρινά δεν μπορώ να προτείνω κάτι... Ας κάνει πραγματικά αυτό που της λέει η καρδιά της... Και για μένα η μητρότητα είναι ότι πιο μαγικό έχω ζήσει ποτέ και δεν νομίζω πως θα έριχνα ένα παιδί επειδή θα το μεγάλωνα μόνη... Αλλά όπως δεν υπάρχουν κανόνες στις αντιδράσεις των παιδιών, έτσι δεν υπάρχουν κανόνες και σ' αυτό το θέμα!

73Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 1:20 pm

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συμφωνω απολυτα....δεν υπαρχουν κανονες"μοναχα εξαιρεσεις"

74Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τρι Ιουλ 06, 2010 10:02 pm

singlemama

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Octarin se niotho apolita,
i istoria sou einai idia me tin diki mou. Eimai 26 xronon me ena aggelaki 6 minon. Me to agori mou imastan mazi 4,5 xronia sigkatikousame alla den thelame na pantreftoume. Vlepeis eimai pedi xorismenon gonion kai perasa polla. Etsi den ithela oute na pantrefto oute na kano pedia. Na omos pou to moraki mou irthe kai den rotise kanenan. Ekeinos to ithele pio poli. Etsi to kratisa. Perasa polla stin egkimosini mou eidika apo tous goneis tou pou me elegan anikani na kratiso to pedi kai ithelan na mou to paroun. Otan genisa fisika epatha katathlipsi (otan theloun na sou paroun to pedi sou kai se lene anikani ligo theli) Ego me to aggeloudi mou eimai erotevmeni. Otan to moraki mas itan 2 minon anakalipsa pos me apatouse. To moro itan 10 imeron kai ekeinos evgene me alles!!! 3 mines prospathisa na kratiso to spiti mas alla aftos itan allou. I simperifora tou ginotan olo kai xeiroteri kai me to pedi... apla adiaforouse!

Sto telos ton antimetopisa, tou eipa pos ksero tin alitheia kai aftos apla mas afise na figoume!!! Nomizo pos anakoufistike kiolas! Simera peripou ena mina meta ekeinos kanei tin zoi tou kai ego koimame sto kanape tis mamas mou me to moraki mou sto parko! Exasa ta panta! Tin douleia mou (doulevame mazi) to spiti mou, ton antra mou!!!

Tin ntropi pou niotheis tin katalaveno! niotho mia terastia apotixia! den ksero pos na koitakso to pedi mou sta matia kai na tou eksigiso giati megalonei xoris ton patera tou! Panta tha fovame pos tha mou ton paroun!! Vlepeis exei megali oikonomiki anesi eno ego den ksero pos tha ta vgalo pera mexri ton epomeno mina!!!

Oso gia kapoion allo antra oute pou mporo na to skefto! pos mporeis na empistefteis kapoion? Pos na ton afiseis na plisiasei to pedi sou? An figei kai aftos? na zisete kai oi dio akoma mia apogoitefsi!

Eftixos exo tin mama mou! exei perasei kai afti akrivos ta idia me 2 pedia!!! alla stathike sta podia tis kai einai pio dinati apo pote!!! elpizo pos ta pragmata tha ftiaksoun kai oi ntropi kai oi efialtes tha figoun!!! kai to pedaki mou tha megalosei xoris ta dika mou kena!!! Elpizo gia oles tis single mothers ekei ekso ta pragmata na ginoun kalitera kai ta pedakia mas na katalavoun posa pername gia afta!!!

75Single mother - Σελίδα 3 Empty Απ: Single mother Τετ Ιουλ 07, 2010 12:17 am

Octarin

Octarin
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
NATASHA έγραψε: Πραγματικα ευχομαι να τον εχεις χε...νο!!!!!!!!Αλλα θα σου πω και το εξης..αν ειχε πεθανει,(ο πατερας)το ιδιο αποτελεσμα δεν θα ειχες?(ως προς το παιδι)

Οχι δεν είναι το ίδιο, δυστυχώς. Η κοινωνική θέση της χήρας είναι πολύ υψηλή, εν αντιθέση με μας. Γι αυτό εξάλλου και πολλές γυναίκες επιλέγουν να λένε και στα παιδιά τους και στους άλλους πως "ο μπαμπάς πέθανε". Το έχω ακούσει και από παιδάκι να το λέει αυτό, στην παιδική χαρά. "Ο μπαμπάς μου πέθανε πριν παντρευτεί τη μαμά μου και γι'αυτό με μεγαλώνει η μαμά μου και η γιάγιά". Από μικρό και από τρελό λέει...

(edit to fix the quotation)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις