1 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Νοε 09, 2010 7:28 am
Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εδώ μπορούμε νε γράφουμε όλα οσα μας εκνευρίζουν την εκάστοτε στιγμή.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aurora στις Τρι Νοε 09, 2010 7:29 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aurora στις Τρι Νοε 09, 2010 7:29 am, 1 φορά
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:ωραιο θεμα!!!!!!!!!!!
εγω τα εχω παρει γενικως
τρωω κι εγω σαν γαιδουρα και ενω ολο λεω να κανω διατροφη τιποτα δεν κανω
φταιω που ολο τετοια ονειρευομαι??
ουφφφφφφφφφφφφφφφφ
ela more mhn skas!!kai poy eisai akoma....!!!!!ego mexri ton 7 eixa parei 10 sto synolo 20 alla ta 12 fygane sth gena mhn xaliese na fas na to eyxaristitheis sthn egymosinisoy!!!ego ayto ekana!!!nena1988 έγραψε:με τον εαυτο μου,γιατι εβαλα 9 κιλα και ειμαι ακομα στον 6ο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευάκι έγραψε:τον αντρα μου που ενω πηγε να παρει την τηλεοραση που παραγγειλαμε χθες απο το πλαισιο ξεχασε(!!! )να παρει μαζι του το δελτιο παραγγελιας και την αποδειξη της προκαταβολης....και οπως καταλαβαινετε φταιω εγω...αλλα αν την ωρα που εφευγε τον ρωταγα "τα χαρτια τα πηρες μαζι σου?" θα θυμωνε και θα ελεγε "δεν ειμαι ηλιθιος"....
Ευάκι έγραψε: αν την ωρα που εφευγε τον ρωταγα "τα χαρτια τα πηρες μαζι σου?" θα θυμωνε και θα ελεγε "δεν ειμαι ηλιθιος"....
Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε: αν την ωρα που εφευγε τον ρωταγα "τα χαρτια τα πηρες μαζι σου?" θα θυμωνε και θα ελεγε "δεν ειμαι ηλιθιος"....
Μου θύμησες ένα σκηνικό που είμασταν με τον άντρα μου στο αυτοκίνητο.Πηγαίναμε στους δικούς μου και λίγο πριν μπεις στη Λαμία περνάς γραμμές τρένου.Γενικά δεν του μιλάω στο αυτοκίνητο σχετικά με πρόσεξε,κάνε αυτό κλπ.πρώτον γιατί είναι πάρα πολύ καλός οδηγός και δεύτερον γιατί ό,τι και να πω θα μου απαντήσει με ένα στυλ "δεν χρειάζομαι διευκρίνηση".Φτάνουμε λοιπόν στις γραμμές και δεν κόβει ταχύτητα.Λέω μέσα μου δεν θα μιλήσω γιατί έχει δει το σήμα,δε θα μιλήσω γιατί θα μου την πει,δε θα μιλήσω ξέρει τι κάνει,δε θα μιλήσω όπου να'ναι θα κόψει,θα κόψει που θα πάει....ΓΚΟΥΠ!
Η επόμενη ατάκα:Καλά γιατί δεν μου το θύμησες;;;;;;;;;
Athin@ έγραψε:Εσύ φταις που κάθεσαι και δουλεύεις με την κοιλιά στο στόμα.
Chrisi έγραψε:Athin@ έγραψε:Εσύ φταις που κάθεσαι και δουλεύεις με την κοιλιά στο στόμα.
Το ξέρω από τη μια τους λυπάμαι ρε γ................ κυρίως όμως την συνάδελφο μου που ενώ δεν είναι η δουλειά της θα της φορτώσει και τα δικά μου και από την άλλη θέλω να περάσω τους 4 1/2 μήνες της άδειας μου με τις κοριτσάρες μου στο σπίτι....... τι να κάνω είμαι και πονόψυχη παναθεμά με
stefy έγραψε:
Κοριτσάκι μου δυστυχως στις μέρες αν εισαι καλόκαρδος σε πατάνε... Τουλαχιστον αυτό το διάστημα κοιτα να το χαρείς γιατί δεν αναπληρώνεται με τίποτα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης