Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
401 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 401 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

51Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 14, 2010 10:21 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με τον μαστορα που μας αφησε χωρις καλοριφερ 3 μερες... ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ??? cyclops cyclops No No

52Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 14, 2010 11:57 am

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα παιρνω στο κρανιο καθε μερα που οταν μπαινουν πελατες στο μαγαζι τους λεω καλημερα και με κοιτανε σαν να τους εβρισα!εχουμε ξεφυγει τελειως......μια μουρη μεχρι το πατωμα για ψωνια εχεις βγει κυρα μου χαμογελασε λιγακι...και υστερα λενε φταινε οι πωλητριες....

53Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 14, 2010 12:19 pm

mamadimi

mamadimi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
purple έγραψε:τα παιρνω στο κρανιο καθε μερα που οταν μπαινουν πελατες στο μαγαζι τους λεω καλημερα και με κοιτανε σαν να τους εβρισα!εχουμε ξεφυγει τελειως......μια μουρη μεχρι το πατωμα για ψωνια εχεις βγει κυρα μου χαμογελασε λιγακι...και υστερα λενε φταινε οι πωλητριες....

Εγώ τα παίρνω για ακριβώς τον αντίθετο λόγο. Μπαίνω σε ένα μαγαζί λέω καλημέρα και δεν απαντάει κανείς. Μπήκα προχθές σε ένα, είπα καλημέρα... με κοιτάζει απλά...ξαναλέω καλημέρα με νεύρο... εξακολουθεί να με κοιτάζει με το βλέμα τις αγελάδας... ε και σηκώθηκα και έφυγα... είχα νεύρα και απο αλλού

54Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 14, 2010 10:08 pm

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΡΗ... "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 679259

55Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 14, 2010 10:37 pm

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Mε την αυπνία μου..
μια ο άντρας μου να ροχαλίζει μια ο μικρός να κλαίει..
τι πάθανε πια χθές??? Rolling Eyes

56Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 14, 2010 10:41 pm

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
purple έγραψε:τα παιρνω στο κρανιο καθε μερα που οταν μπαινουν πελατες στο μαγαζι τους λεω καλημερα και με κοιτανε σαν να τους εβρισα!εχουμε ξεφυγει τελειως......μια μουρη μεχρι το πατωμα για ψωνια εχεις βγει κυρα μου χαμογελασε λιγακι...και υστερα λενε φταινε οι πωλητριες....

υπαρχει και αλλο.........μπαινουν κανουν βολτα και φευγουν!!!!!!!!ουτε καλημερα ουτε τιποτα!και εγω καθομαι παγωτο και κοιταω!!!!!!!!!!!!! scratch scratch "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 679259

57Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 14, 2010 10:46 pm

Ήρια

Ήρια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!! ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ !!!! ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!! ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΝΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ΠΕΣ ΤΟ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ !!!!

58Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Νοε 16, 2010 2:28 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παλιό και γνωστό....

Τα πήρα με τα πεθερικά μου, που ενώ ο άντρας μου μου ετοίμασε έκπληξη το Σάββατο το βράδυ για τη γιορτή μου που πέρασε, εκείνοι βρήκαν ευκαιρία να μιλήσουν πάλι για το γάμο τα γλέντια και τα πανηγύρια και μάλιστα την είπαν και έμμεσα στους δικούς μου...
Τρεις μέρες τώρα, κλαίω ασταμάτητα και η μπουμπούκα μου με κλωτσάει...
Θα το τρελάνω το μωρό μου...

Και η κατάληξη?
Είπα στον άντρα μου ότι δε θέλω φράγκο από αυτούς, κι εκείνος μου είπε "Ωραία, πήγαινε σε δημόσιο νοσοκομείο να γεννήσεις!"

Έχω απελπιστεί...

59Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τετ Νοε 17, 2010 4:50 am

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:Παλιό και γνωστό....

Τα πήρα με τα πεθερικά μου, που ενώ ο άντρας μου μου ετοίμασε έκπληξη το Σάββατο το βράδυ για τη γιορτή μου που πέρασε, εκείνοι βρήκαν ευκαιρία να μιλήσουν πάλι για το γάμο τα γλέντια και τα πανηγύρια και μάλιστα την είπαν και έμμεσα στους δικούς μου...
Τρεις μέρες τώρα, κλαίω ασταμάτητα και η μπουμπούκα μου με κλωτσάει...
Θα το τρελάνω το μωρό μου...

Και η κατάληξη?
Είπα στον άντρα μου ότι δε θέλω φράγκο από αυτούς, κι εκείνος μου είπε "Ωραία, πήγαινε σε δημόσιο νοσοκομείο να γεννήσεις!"

Έχω απελπιστεί...

Δεν θελω τέτοια!!!!!
Εχεις δίκαιο αλλά δεν αξίζει τον κόπο να στεναχωριέσαι. Σκέψου την μικρούλα σου!!!
Οσο για τα πεθερικά, νομίζω οτι δεν θα λυθει το προβλημα με το αν θα σας βοηθήσουν οικονομικά ή οχι. Αφου έτσι κι αλλιώς δεν τους γλιτώνεις γιατι να μην δεχτεις την ενίσχυση.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να οπλιστείς με υπομονή και αναισθησία. Αφου εσείς με τον αντρούλη σου εχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε και πως ... ας τους να λένε ...

60Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τετ Νοε 17, 2010 5:02 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria.tst έγραψε:
Δεν θελω τέτοια!!!!!
Εχεις δίκαιο αλλά δεν αξίζει τον κόπο να στεναχωριέσαι. Σκέψου την μικρούλα σου!!!
Οσο για τα πεθερικά, νομίζω οτι δεν θα λυθει το προβλημα με το αν θα σας βοηθήσουν οικονομικά ή οχι. Αφου έτσι κι αλλιώς δεν τους γλιτώνεις γιατι να μην δεχτεις την ενίσχυση.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να οπλιστείς με υπομονή και αναισθησία. Αφου εσείς με τον αντρούλη σου εχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε και πως ... ας τους να λένε ...

Μαράκι μου σε ευχαριστώ. Τελικά αυτό κατέληξα ότι πρέπει να κάνω. Γιατί στενωχωρώ και τον άντρα μου τσάμπα, και τον κάνω να αγχώνεται με τα οικονομικά.
Σήμερα του ακύρωσαν μία παραγγελία (είναι πωλητής αυτοκινήτων στη Φίατ). Σκατούλες. Ούτε αυτό το μήνα θα δούμε μπόνους. Με 700€ θα τη βγάλουμε -τώρα που δε δουλεύω κιόλας...

Απτην άλλη όμως λέω, με τόσες "αναποδιές" (οικονομικές) μπας και το καταλάβουν επιτέλους οι άνθρωποι ότι είναι πεταμένα λεφτά και αλλάξουν γνώμη...

Είναι μ@λ@κ!α να ακούς τα παιδιά σου να "κλαίγονται" για χρήματα κι εσύ να φέρεσαι έτσι "επιπόλαια" και πεισματικά, επειδή έχεις τζαμπατζήδες συγγενείς...

61Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Παρ Νοε 19, 2010 3:59 am

Aurora

Aurora
Που και τα δύο μου αντράκι είναι άρρωστα και θα περάσω το Σ/Κ κάνοντας τη νοσοκομα.. Crying or Very sad

62Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Παρ Νοε 19, 2010 6:31 am

Λευκή

Λευκή
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Με τον ορθοπαιδικό που είπε του άντρα μου πως πρέπει να χειρουργηθεί στην μέση.Όχι πως είχε άδικο ο άνθρωπος αλλά για τέτοια είμαστε τώρα? ... "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 215994

63Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Παρ Νοε 19, 2010 7:32 am

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειμαι γενικοτερα "παρμενη" απο το πρωι αλλα πριν απο λιγο "επιασα" τον πεθερο μου να ετοιμαζεται να παει βολτα τον μικρο με το αυτοκινητο του. Αυτος να οδηγει και το παιδι ορθιο μπροστα του στο τιμονι!!!!!!!! θα τον πηγαινε γυρω γυρω στο τετραγωνο (ειμαστε εκτος πολης) αλλα δε θελω....

τον αφησα για μισω ωρα να τελειωσω το σιδερο που ηταν βουνο και δεν καθοταν αυτος πουθενά και με βαρεσε εγκεφαλικο μ αυτο πο ειδα Mad Mad Mad

64Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Παρ Νοε 19, 2010 7:37 am

xoxlidaki

xoxlidaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τα εχω παρει που με πηραν τηλεφωνο για να παω για εποχικη υπάλληλος για τις γιορτες και ακόμα περιμενω την υπεύθυνη. Νευριάζω γιατί με πηραν εκείνοι, μου ειπαν ναι μας κανετε σιγουρα θα σας παρουμε τηλ. αυριο και ακόμα περιμενω.
Μου ειχε αναπτερωθεί το ηθικό και τωρα παλι τα ίδια. Καλυτερα να μην επαιρναν τηλ. καθολου

65Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Παρ Νοε 19, 2010 9:27 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με τον γιο μου γιατι παλι τσιριζε και με μενα γιατι του εβαλα τις φωνες.

66Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Παρ Νοε 19, 2010 11:55 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:με τον γιο μου γιατι παλι τσιριζε και με μενα γιατι του εβαλα τις φωνες.

Βρε Λιτσάκι, τα παιδιά μας είναι συννενοημένα μου φαίνεται, κι εμείς το ίδιο.. Με εκνεύρισε τόσο πολυ ο δικός μου για πολλούς λόγους [Αλέξανδρε γιατί τρως μπισκότο? Δεν τρώω μαμά (ενώ είχε το μπισκότο στο χέρι του)] και δεν πήγαινε για ύπνο γιατί ήθελε να δεί τηλεόραση και τσίριζε και ξύπνησε και το μικρό και πετούσε και τα κομμάτια από το παζλ μέσα στο σπίτι σαν κοντορεβυθούλης από τα νεύρα του, και πολλά τέτοιου είδους, οπότε πατάω κι εγώ μια τσιρίδα που τον έβαλε στη θέση του αλλά... δε θέλω να του φωνάζω ρε κορίτσια...

67Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Παρ Νοε 19, 2010 11:00 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
litsakos έγραψε:με τον γιο μου γιατι παλι τσιριζε και με μενα γιατι του εβαλα τις φωνες.

Βρε Λιτσάκι, τα παιδιά μας είναι συννενοημένα μου φαίνεται, κι εμείς το ίδιο.. Με εκνεύρισε τόσο πολυ ο δικός μου για πολλούς λόγους [Αλέξανδρε γιατί τρως μπισκότο? Δεν τρώω μαμά (ενώ είχε το μπισκότο στο χέρι του)] και δεν πήγαινε για ύπνο γιατί ήθελε να δεί τηλεόραση και τσίριζε και ξύπνησε και το μικρό και πετούσε και τα κομμάτια από το παζλ μέσα στο σπίτι σαν κοντορεβυθούλης από τα νεύρα του, και πολλά τέτοιου είδους, οπότε πατάω κι εγώ μια τσιρίδα που τον έβαλε στη θέση του αλλά... δε θέλω να του φωνάζω ρε κορίτσια...

δεν ξερω Νενα μου, ποτε θα σταματησουν μου λες? Με εξουθενωνει οταν το κανει αυτο.

ασχετο,αλλα ή εχω αποκτησει μυωπια ή κατι εχουν οι γραμματοσειρες εδω?τα γραμματακια βγαινουν μικρουτσικαααααα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Παρ Νοε 19, 2010 11:02 pm, 1 φορά

68Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Παρ Νοε 19, 2010 11:00 pm

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jojo_mama έγραψε:ειμαι γενικοτερα "παρμενη" απο το πρωι αλλα πριν απο λιγο "επιασα" τον πεθερο μου να ετοιμαζεται να παει βολτα τον μικρο με το αυτοκινητο του. Αυτος να οδηγει και το παιδι ορθιο μπροστα του στο τιμονι!!!!!!!! θα τον πηγαινε γυρω γυρω στο τετραγωνο (ειμαστε εκτος πολης) αλλα δε θελω....

τον αφησα για μισω ωρα να τελειωσω το σιδερο που ηταν βουνο και δεν καθοταν αυτος πουθενά και με βαρεσε εγκεφαλικο μ αυτο πο ειδα Mad Mad Mad

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!Τώρα...εγώ είμαι υπερπροστατετική ή μερικές φορές οι παππούδες γίνονται επικίνδυνοι???ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ???Έλεος!Εμένα προχθές με ρωτάει η πεθερά (θα της άφηνα την μπέμπα για λίγες ώρες) αν με πειράζει να πάρουν το μωρό και να πάνε με τον πεθερό με το αμάξι μια βόλτα!!!Και της λέω πού θα πάτε βόλτα στο αμάξι το μωρό (5 μηνών) χωρίς κάθισμα αυτοκινήτου?????????????????????????Και μου απάντησε ότι δε χρειάζεται,θα την κρατάει αγκαλιά στο πίσω κάθισμα!!!!!!!!!!!
Και ΑΝ,λέω ΑΝ τους κάτσει ένας απρόσεκτος -που έχουμε πολλούς τέτοιους στην Αθήνα- και τους τρακάρει τι θα γίνει???Άσε που ο πεθερός είναι κ μεγάλος άνθρωπος και δεν ακούει καλά,δε βλέπει καλά κλπ κλπ Ήμαρτον πια!
Και τι θα καταλάβει το 5 μηνών μωρό από τη βόλτα με το αυτοκίνητο?Ώρες ώρες μου τη δίνουν πολύ αυτοί οι άνθρωποι!Θα πάω να γράψω στην κατηγορία "πεθερικά" μου φαίνεται γιατί τσαντίστηκα πάλι!

69Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 21, 2010 12:18 pm

Aurora

Aurora
Mε τον αδερφό του άντρα μου...

70Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 21, 2010 2:35 pm

sonia1994

sonia1994
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λευκή έγραψε:Με τον ορθοπαιδικό που είπε του άντρα μου πως πρέπει να χειρουργηθεί στην μέση.Όχι πως είχε άδικο ο άνθρωπος αλλά για τέτοια είμαστε τώρα? ... "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 215994
Μην κανει την εγχειρηση διοτι ειναι δυσκολη.Φετος εκανε ο αδερφος μου στην μεση του.

http://www.pet2pet.gr/

71Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 21, 2010 5:12 pm

Lia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Nena έγραψε:...με τη μάνα μου... αλλά ας μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα τώρα... "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 311356 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 311356 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 186566 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 186566 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 585182 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 966307 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 966307 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 966307 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 4872 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 4872 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 4872

τα πήρα με την μάνα μου (και τον πατέρα μου αυτή τη φορά) γιατί με το που πάτησα το πόδι μου στο πατρικό μου αρχίσαν τον εξάψαλμο και έφυγα μέσα σε 5 λεπτά αρπαγμένη τσαντισμενη και διαολεμένη.
Τα πήρα με την καλύτερη μου φίλη που δεν έχει σηκώσει το τηλ για να δει τι κάνω γιατί την εμποδίζουν τα ψυχολογικά της.

Τα πήρα με τον εαυτό μου γιατί αυτά που συμφωνούμε δεν τα κάνω!!!!!!!!!!!!!

Αχ ενιωσα καλύτερα....

72Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 21, 2010 11:23 pm

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το σημειωμα της περαιωσης που μολις εφτασε!!!!!!Δευτερα και πρωι πρωι.......

73Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 21, 2010 11:27 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:το σημειωμα της περαιωσης που μολις εφτασε!!!!!!Δευτερα και πρωι πρωι.......

κουράγιο!!!

74Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 21, 2010 11:53 pm

Όλγα

Όλγα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τα πήρα γιατί σήμερα απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ! Δεν με θέλει σας λέω, δεν με θέλει!!!!!!!!!!! "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 3 679259

75Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Δευ Νοε 22, 2010 12:43 am

selini-giorgos

selini-giorgos
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τα πηρα με μενα γιατι εχω πολυ καιρο να τα παρω με κατι-καποιον ε και πως να το κανουμε ρε παιδι μου καλο κανει να τα παιρνεις που και που... Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις