51 Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Κυρ Νοε 14, 2010 10:21 am
koukida
Πρωταγωνιστής!!
με τον μαστορα που μας αφησε χωρις καλοριφερ 3 μερες... ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
purple έγραψε:τα παιρνω στο κρανιο καθε μερα που οταν μπαινουν πελατες στο μαγαζι τους λεω καλημερα και με κοιτανε σαν να τους εβρισα!εχουμε ξεφυγει τελειως......μια μουρη μεχρι το πατωμα για ψωνια εχεις βγει κυρα μου χαμογελασε λιγακι...και υστερα λενε φταινε οι πωλητριες....
purple έγραψε:τα παιρνω στο κρανιο καθε μερα που οταν μπαινουν πελατες στο μαγαζι τους λεω καλημερα και με κοιτανε σαν να τους εβρισα!εχουμε ξεφυγει τελειως......μια μουρη μεχρι το πατωμα για ψωνια εχεις βγει κυρα μου χαμογελασε λιγακι...και υστερα λενε φταινε οι πωλητριες....
Tziz έγραψε:Παλιό και γνωστό....
Τα πήρα με τα πεθερικά μου, που ενώ ο άντρας μου μου ετοίμασε έκπληξη το Σάββατο το βράδυ για τη γιορτή μου που πέρασε, εκείνοι βρήκαν ευκαιρία να μιλήσουν πάλι για το γάμο τα γλέντια και τα πανηγύρια και μάλιστα την είπαν και έμμεσα στους δικούς μου...
Τρεις μέρες τώρα, κλαίω ασταμάτητα και η μπουμπούκα μου με κλωτσάει...
Θα το τρελάνω το μωρό μου...
Και η κατάληξη?
Είπα στον άντρα μου ότι δε θέλω φράγκο από αυτούς, κι εκείνος μου είπε "Ωραία, πήγαινε σε δημόσιο νοσοκομείο να γεννήσεις!"
Έχω απελπιστεί...
maria.tst έγραψε:
Δεν θελω τέτοια!!!!!
Εχεις δίκαιο αλλά δεν αξίζει τον κόπο να στεναχωριέσαι. Σκέψου την μικρούλα σου!!!
Οσο για τα πεθερικά, νομίζω οτι δεν θα λυθει το προβλημα με το αν θα σας βοηθήσουν οικονομικά ή οχι. Αφου έτσι κι αλλιώς δεν τους γλιτώνεις γιατι να μην δεχτεις την ενίσχυση.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να οπλιστείς με υπομονή και αναισθησία. Αφου εσείς με τον αντρούλη σου εχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε και πως ... ας τους να λένε ...
litsakos έγραψε:με τον γιο μου γιατι παλι τσιριζε και με μενα γιατι του εβαλα τις φωνες.
Nena έγραψε:litsakos έγραψε:με τον γιο μου γιατι παλι τσιριζε και με μενα γιατι του εβαλα τις φωνες.
Βρε Λιτσάκι, τα παιδιά μας είναι συννενοημένα μου φαίνεται, κι εμείς το ίδιο.. Με εκνεύρισε τόσο πολυ ο δικός μου για πολλούς λόγους [Αλέξανδρε γιατί τρως μπισκότο? Δεν τρώω μαμά (ενώ είχε το μπισκότο στο χέρι του)] και δεν πήγαινε για ύπνο γιατί ήθελε να δεί τηλεόραση και τσίριζε και ξύπνησε και το μικρό και πετούσε και τα κομμάτια από το παζλ μέσα στο σπίτι σαν κοντορεβυθούλης από τα νεύρα του, και πολλά τέτοιου είδους, οπότε πατάω κι εγώ μια τσιρίδα που τον έβαλε στη θέση του αλλά... δε θέλω να του φωνάζω ρε κορίτσια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Παρ Νοε 19, 2010 11:02 pm, 1 φορά
jojo_mama έγραψε:ειμαι γενικοτερα "παρμενη" απο το πρωι αλλα πριν απο λιγο "επιασα" τον πεθερο μου να ετοιμαζεται να παει βολτα τον μικρο με το αυτοκινητο του. Αυτος να οδηγει και το παιδι ορθιο μπροστα του στο τιμονι!!!!!!!! θα τον πηγαινε γυρω γυρω στο τετραγωνο (ειμαστε εκτος πολης) αλλα δε θελω....
τον αφησα για μισω ωρα να τελειωσω το σιδερο που ηταν βουνο και δεν καθοταν αυτος πουθενά και με βαρεσε εγκεφαλικο μ αυτο πο ειδα
Μην κανει την εγχειρηση διοτι ειναι δυσκολη.Φετος εκανε ο αδερφος μου στην μεση του.Λευκή έγραψε:Με τον ορθοπαιδικό που είπε του άντρα μου πως πρέπει να χειρουργηθεί στην μέση.Όχι πως είχε άδικο ο άνθρωπος αλλά για τέτοια είμαστε τώρα? ...
Nena έγραψε:...με τη μάνα μου... αλλά ας μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα τώρα...
athina24 έγραψε:το σημειωμα της περαιωσης που μολις εφτασε!!!!!!Δευτερα και πρωι πρωι.......
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης