76 Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τετ Αυγ 24, 2011 8:47 am
Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Με τους εργοδότες μου που τους κυνηγάω για να πάρω το ψωρομισθουλάκο μου..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boulitsa έγραψε:τα πηρα με τον γυναικολογο μου γιατι δεν μου εδωσε μια σωστη κατευθυνση μετα απο την παλινδρομη που ειχα κ τωρα ψαχνομαι μονη μου να βρω την ακρη!τρεχω κ ρωταω για εξετασεις που θα μπορουσε αυτος ο ιδιος να μου τις γραψει,,με εβαλε γενικα σε μια διαδικασια που ουτε καν κ ο ιδιος δεν ξερει που πανε τα τεσσερα..!
γιαυτο κ εγω αλλαζω γιατρο αλλα δεν ξερω που να καταληξω τωρα κ αυτο ειναι που μου την δινει περισσοτερο γιατι ενω τον εμπιστευομουν απολυτα μου εφερε τα πανω κατω!
cinderella έγραψε:boulitsa έγραψε:τα πηρα με τον γυναικολογο μου γιατι δεν μου εδωσε μια σωστη κατευθυνση μετα απο την παλινδρομη που ειχα κ τωρα ψαχνομαι μονη μου να βρω την ακρη!τρεχω κ ρωταω για εξετασεις που θα μπορουσε αυτος ο ιδιος να μου τις γραψει,,με εβαλε γενικα σε μια διαδικασια που ουτε καν κ ο ιδιος δεν ξερει που πανε τα τεσσερα..!
γιαυτο κ εγω αλλαζω γιατρο αλλα δεν ξερω που να καταληξω τωρα κ αυτο ειναι που μου την δινει περισσοτερο γιατι ενω τον εμπιστευομουν απολυτα μου εφερε τα πανω κατω!
με νευριάζουν αυτοί που το ρίχνουν στο τυχαίο... τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα γίνονται για κάποιο λόγο!! Να το ψάξεις, κουκλίτσα... σε νιώθω γιατί κι εγώ είχα πελαγώσει...
NeNaKi_Gr έγραψε:...την γκαντεμιά μου, που 6 μήνες τώρα δεν μπορούμε να βρούμε ένα διαμέρισμα της προκοπής στο Χαλάνδρι!
Έχει τρελαθεί ο κόσμος μου φαίνεται... Αθήνα δε μένεις κυρία μου? Θα τα χρυσοπληρώσεις τα 2-3 δεντράκια έξω από το σπίτι και ας είναι το σπίτι του '70!
Δε γ@μιέστε λεω εγώ!
Αχχχχ και πότε θα περάσουν αυτά τα 3-4 χρονάκια, να φύγουμε στο Ναύπλιο... στο δικό μας σπιτάκι! Μακριά από όλους και από όλα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης