26 Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τετ Νοε 10, 2010 3:14 pm
lenaki1982
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
...με κάποια πελάτισσα στο μαγαζί που υπονόησε ότι της έκλεψα τους πόντους από την κάρτα...(δουλεύω ταμείο σε σούπερ μάρκετ)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
lenaki1982 έγραψε:...με κάποια πελάτισσα στο μαγαζί που υπονόησε ότι της έκλεψα τους πόντους από την κάρτα...(δουλεύω ταμείο σε σούπερ μάρκετ)
ε ναι!! έλεγε στην αρχή ότι είχε 200κάτι πόντους για επιστροφή χρημάτων και αφού της είπα ότι στους 200 βγαίνει δωροεπιταγή και θα είχε βγει την προηγούμενη φορά της δείχνω το χαρτάκι που έλεγε "προηγούμενο υπόλοιπο:0 πόντοι" μετά επέμενε ότι είχε 180 πόντους.lilianna έγραψε:lenaki1982 έγραψε:...με κάποια πελάτισσα στο μαγαζί που υπονόησε ότι της έκλεψα τους πόντους από την κάρτα...(δουλεύω ταμείο σε σούπερ μάρκετ)
το ακουσαμε και αυτο!
Ευάκι έγραψε:τον αντρα μου που ενω πηγε να παρει την τηλεοραση που παραγγειλαμε χθες απο το πλαισιο ξεχασε(!!! )να παρει μαζι του το δελτιο παραγγελιας και την αποδειξη της προκαταβολης....και οπως καταλαβαινετε φταιω εγω...αλλα αν την ωρα που εφευγε τον ρωταγα "τα χαρτια τα πηρες μαζι σου?" θα θυμωνε και θα ελεγε "δεν ειμαι ηλιθιος"....
marilu33 έγραψε:ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ''ΚΛΩΤΣΑΕΊ;ΚΛΩΤΣΑΕΙ;,,Κ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΕΓΚ/ΝΗ Κ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!!!
giouli73 έγραψε:Τα παίρνω που δεν πιάνω το τζόκερ για να γράψω όλους που μου τη σπάνε.
maria.tst έγραψε:Τα πήρα με την βροχή ... ειπαμε να βρέξει αλλά ξεκ#λ*θηκε!!!
tolazarakimou! έγραψε:Τα παίρνω καθημερινά με τον γείτονα που επιμένει να αφήνει καρεκλίτσα στην θέση parking έξω από το σπίτι του, θεωρώντας οτι του ανήκει, για να έχει να παρκάρει όταν επιστρέφει.
tolazarakimou! έγραψε:Τα παίρνω καθημερινά με τον γείτονα που επιμένει να αφήνει καρεκλίτσα στην θέση parking έξω από το σπίτι του, θεωρώντας οτι του ανήκει, για να έχει να παρκάρει όταν επιστρέφει.
lenaki1982 έγραψε:...με κάποια πελάτισσα στο μαγαζί που υπονόησε ότι της έκλεψα τους πόντους από την κάρτα...(δουλεύω ταμείο σε σούπερ μάρκετ)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης