Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
387 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 387 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

126Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 4:06 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annaki έγραψε:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/barbie-pics.html

..με την ματαιοδοξια καποιων που θελουν να λεγονται γονεις και δε σκεφτονται την ψυχουλα αυτου του παιδιου κ τις συνεπειες που θα χει στο μελλον Twisted Evil

Απαράδεκτο να μακιγιάρεις ένα παιδί !! Αλλά κατα τ'άλλα δεν νομίζω να έχει κάνει κάτι άλλο,ε?

127Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 4:12 am

annaki

annaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lilliput έγραψε:

..με την ματαιοδοξια καποιων που θελουν να λεγονται γονεις και δε σκεφτονται την ψυχουλα αυτου του παιδιου κ τις συνεπειες που θα χει στο μελλον Twisted Evil

Απαράδεκτο να μακιγιάρεις ένα παιδί !! Αλλά κατα τ'άλλα δεν νομίζω να έχει κάνει κάτι άλλο,ε?
δε γνωριζω απλα το διαβασα και τσαντιστηκα τοσο πολυ..

128Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 4:28 am

katia19

katia19
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Τα πήρα με μια γυναικολόγο στην Χαλκίδα που επέμενε σώνει και καλά σε μια γνωστή μου να γεννήσει φυσιολογικά. Ενώ το παιδί ήταν μεγάλο και είχε περάσει τις 40 εβδομάδες, αντί να προχωρήσει σε καισαρική, άφησε το παιδί να πνιγεί με τον οφμάλιο λώρο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γονιών. Ελπίζω και εύχομαι να την κυνηγήσουν νομικά και να είμαι ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας για να της θυμίσω, πως μου δήλωνε κι εμένα παλιά, ότι όποια γεννά με καισαρική, δεν είναι κατάλληλη για μάνα. (ευτυχώς που δεν την προτίμησα, διότι κατάλαβα την ασχετοσύνη της σε θέματα χειρουργείων). Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Λυπήθηκα τόσο πολύ..... Crying or Very sad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την katia19 στις Τρι Σεπ 06, 2011 4:31 am, 1 φορά

129Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 4:29 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΕ.....ΤΑ ΚΩΛΟ κουνουπαααααααααααα!!!!!!!!!!!

απο της 10 το πρωι προσπαθω να τον κοιμησω!κοιμοταν με το που το εβαζα στη κουνια μετα απο 5' μιξοκλεγε και ξοιπναγε!τι εχει!?γτ ξοιπναει!?τι του φατει!? κοιταζω καλητερα και τι να δω!? ενα μεγαλο κουνουπι στο λαιμο σαν βρικολακας να τον ρουφαει και ενα αλο να πεταει στα μαλια του!!!!!!!
"TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 654655 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 654655 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259

130Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 4:30 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:Τα πηρα με την πεθερα μου.. Κανω μια συζητηση για το τι θα χρειαστω για το μωρο και το μονο που λεει ειναι ''μην αγορασεις πολλα'', τιποτα αλλο. Και βεβαια αμα της πω οτι αγορασω πχ κουβερτα, γελαει ειρωνικα...
Ε,αμα της πω ''δε βοηθας και εσυ με το να μου λες μονο να μην αγορασω πολλα'', θα ειμαι κακια;;;
Και εγω τα βασικα θελω να αγορασω, αλλα το θεμα ειναι να με καθοδηγουν για το ποια ειναι βασικα, οχι να με ειρωνευονται!!! Και γενναω 1/12, θα εχει κρυο, γιατι γελαει ειρωνικα αμα λεω οτι αγορασα 2 κουβερτουλες για να ειναι ζεστο το παιδι (και να μπορω να τις πλενω εναλλαξ). Δηλαδη τι επρεπε να κανω; Να το εχω γυμνο;;; Twisted Evil
Οταν γελάει ειρωνικά, μετα δε λέει τίποτα? ρωτα την "γιατι γελάς? δεν χρειάζομαι 2 κουβέρτες?" ή "τι ακριβώς θα χρειαστώ???"... εχει πάρει αυτη για τι μωρό πράγματα???
Και στην τελική, πήγαινε και πάρε ότι γουσταρει η ψυχή σου και άστην να κουρεύεται. Κι άμα σου πει "πολλά πήρες, είδες, δεν τα χρησιμοποίησες" πες την "εμ εσυ μονο να γελας ηξερες, δεν ειπες να δωσεις καμια συμβουλή"...
Πάντως 2 κουβέρτες θα τις χρειαστεις, καλά έκανες. Very Happy

131Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 4:30 am

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
etoile! έγραψε:Τα πηρα με την πεθερα μου.. Κανω μια συζητηση για το τι θα χρειαστω για το μωρο και το μονο που λεει ειναι ''μην αγορασεις πολλα'', τιποτα αλλο. Και βεβαια αμα της πω οτι αγορασω πχ κουβερτα, γελαει ειρωνικα...
Ε,αμα της πω ''δε βοηθας και εσυ με το να μου λες μονο να μην αγορασω πολλα'', θα ειμαι κακια;;;
Και εγω τα βασικα θελω να αγορασω, αλλα το θεμα ειναι να με καθοδηγουν για το ποια ειναι βασικα, οχι να με ειρωνευονται!!! Και γενναω 1/12, θα εχει κρυο, γιατι γελαει ειρωνικα αμα λεω οτι αγορασα 2 κουβερτουλες για να ειναι ζεστο το παιδι (και να μπορω να τις πλενω εναλλαξ). Δηλαδη τι επρεπε να κανω; Να το εχω γυμνο;;; Twisted Evil

καλέ, πίσω από το ειρωνικό γέλιο κρύβεται η απάντηση που θα έπρεπε να σου δώσει, αλλά επειδή εσύ έχεις υπερφυσικές δυνάμεις και θα το καταλάβεις από μόνη σου, γι'αυτό δε σου το λέει ευθέως!!!! "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 328109 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 328109 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 328109

132Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 4:32 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia19 έγραψε:Τα πήρα με μια γυναικολόγο στην Χαλκίδα που επέμενε σώνει και καλά σε μια γνωστή μου να γεννήσει φυσιολογικά. Ενώ το παιδί ήταν μεγάλο και είχε περάσει τις 40 εβδομάδες αντί να προχωρήσει σε καισαρική, άφησε το παιδί να πνιγεί με τον οφμάλιο λώρο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γονιών. Ελπίζω και εύχομαι να την κυνηγήσουν νομικά και να είμαι ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας για να της θυμίσω, πως μου δήλωνε κι εμένα παλιά, ότι όποια γεννά με καισαρική, δεν είναι κατάλληλη για μάνα. (ευτυχώς που δεν την προτίμησα, διότι κατάλαβα την ασχετοσύνη της σε θέματα χειρουργείων). Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Λυπάμαι πραγματικά. Sad

Αλλά το ότι ήταν μεγάλο και είχε περάσει τις 40 εβδομάδες,δεν ήταν ένδειξη καισαρικής,εφόσων η μητέρα δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα.

133Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 4:35 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katia19 εχει γεμισει φονιαδες ο κοσμος,μονο αυτο θελω ν πω,γτ δεν μπορω ν πω τπτ για την ψυχουλα που χαθηκε,τοσες φορες ακομα και στο forum τα βλεπω ,τα ακουω,τα διαβαζω,αλλα δεν μπορω να σχολιασω γτ μ φενετε τοσο λιγο οτι κ ν πω οταν χανετε μια ψυχουλα.

οσο για αυτο

όποια γεννά με καισαρική, δεν είναι κατάλληλη για μάνα
το εχω ακουσει και εγω καθως επισεις και το οτι.''η μανα ποναει τοοοσο πολυ το παιδι της επειδη πονεσε τοοοοσο πολυ στη γεννα(πασχισε να το γεννησει) οποτε εγω δλδ που κοιμηθηκα και ξηπνοισα με μωρο δεν το ποναω καταλαβες....?

134Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 4:40 am

katia19

katia19
Lilliput έγραψε:
katia19 έγραψε:Τα πήρα με μια γυναικολόγο στην Χαλκίδα που επέμενε σώνει και καλά σε μια γνωστή μου να γεννήσει φυσιολογικά. Ενώ το παιδί ήταν μεγάλο και είχε περάσει τις 40 εβδομάδες αντί να προχωρήσει σε καισαρική, άφησε το παιδί να πνιγεί με τον οφμάλιο λώρο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γονιών. Ελπίζω και εύχομαι να την κυνηγήσουν νομικά και να είμαι ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας για να της θυμίσω, πως μου δήλωνε κι εμένα παλιά, ότι όποια γεννά με καισαρική, δεν είναι κατάλληλη για μάνα. (ευτυχώς που δεν την προτίμησα, διότι κατάλαβα την ασχετοσύνη της σε θέματα χειρουργείων). Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Λυπάμαι πραγματικά. Sad

Αλλά το ότι ήταν μεγάλο και είχε περάσει τις 40 εβδομάδες,δεν ήταν ένδειξη καισαρικής,εφόσων η μητέρα δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ήταν μπλεγμένο με τον λώρο για πάνω από μια ώρα και ενώ δεν τα κατάφερνε να το βγάλει, καθόταν χωρίς να προχωρήσει σε καισαρική, όπως ορίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Άλλωστε η ίδια έχει δηλώσει πως δεν κάνει ποτέ καισαρική και όποια πελάτισσα επιθυμεί να πάει αλλού. Η πολύ σιγουριά της τα δημιούργησε όλα αυτά, συν ότι θα έπρεπε να της προκαλέσει έστω τοκετό πιο νωρίς και όχι στις 42 και κάτι εβδομάδες.

135Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 4:49 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia19 έγραψε:
Lilliput έγραψε:

Λυπάμαι πραγματικά. Sad

Ήταν μπλεγμένο με τον λώρο για πάνω από μια ώρα και ενώ δεν τα κατάφερνε να το βγάλει, καθόταν χωρίς να προχωρήσει σε καισαρική, όπως ορίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Άλλωστε η ίδια έχει δηλώσει πως δεν κάνει ποτέ καισαρική και όποια πελάτισσα επιθυμεί να πάει αλλού. Η πολύ σιγουριά της τα δημιούργησε όλα αυτά, συν ότι θα έπρεπε να της προκαλέσει έστω τοκετό πιο νωρίς και όχι στις 42 και κάτι εβδομάδες.

Μα είμαστε καλά; Αν μπορείς στείλε μου σε παρακαλώ το όνομά της σε πμ, να μην πάω ούτε για εξετάσεις!

Και το άλλο που σου είχε πει, ότι όποια γενναει με καισαρική δεν είναι άξια μάνα, μεγάλη ασέβεια για την μάνα, για την όποια μάνα! Δηλαδή ο ρόλος του γιατρού ποιος είναι όταν κινδυνεύει η μάνα ή το μωρό; Άξια είναι η μάνα που πεθαίνει σε φυσιολογική γέννα; Έλεος με τους άσχετους που λέγονται και γιατροί. Να το πει μια ασχετη που μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό της να το καταλάβω. Αλλά γιατρός να υποτιμάει έτσι την σημασία της ίδιας του της επιστήμης; Χάνω πάσα ιδέα καθημερινα...

136Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 4:51 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia19 έγραψε:

Aν είναι έτσι,μέγα λάθος.Δυστυχώς.. Είπαμε να υποστηρίζουμε τον φυσιολογικό τοκετό αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ήταν αναγκαία η ΚΤ..

137Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 4:57 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε παιδια ο κοσμος προχωραει μπροστα- μαζι κ η επιστημη- ειπαμε το ιδανικο ειναι να γεννησεις φυσιολογικα και να πανε ολα τελεια- αλλα οταν ειναι αναγκαια η επεμβαση με καισαρικη ειναι δυνατον να καθεσαι κ να κοιτας το ταβανι?
αυτο ειναι στενομυαλιά και οξεία ανεγκεφαλίτιδα.........

138Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 5:07 am

katia19

katia19
koukida έγραψε:ρε παιδια ο κοσμος προχωραει μπροστα- μαζι κ η επιστημη- ειπαμε το ιδανικο ειναι να γεννησεις φυσιολογικα και να πανε ολα τελεια- αλλα οταν ειναι αναγκαια η επεμβαση με καισαρικη ειναι δυνατον να καθεσαι κ να κοιτας το ταβανι?
αυτο ειναι στενομυαλιά και οξεία ανεγκεφαλίτιδα.........

Αυτό δεν είναι τίποτα, στην δική μου εγκυμοσύνη στην αρχή που την επισκέφθηκαμε (δεν είχαμε ακόμη την δυνατότητα να ακούσουμε καρδιά και πήγαμε να την συμβουλευτούμε)μου είπε πως γονείς γίνεστε απο την ημέρα της σύλληψης, γι' αυτό να έρχεστε με τον σύζυγο να σας κάνω σεμινάρια πως να γίνετε καλύτεροι γονείς. 100 ευρώ την ώρα παίρνω και μόλις γεννήσεις θα έρθω σπίτι να σου μάθω να θηλάζεις και να πλένεις το παιδί..... Shocked Shocked Shocked Άμα ο άνθρωπος είναι γεννημένος κομπογιαννίτης. Twisted Evil

139Σημαντικό! http://forum.eimaimama.gr/t3060-topic Τρι Σεπ 06, 2011 5:09 am

katerina780

katerina780
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΓΕΙΤΟΝΗΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ,Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ...

140Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 5:18 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με την wind γιατι σημερα με πεταει συνεχεια εκτος συνδεσης! αι στο καλο!

141Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 5:21 am

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω τα πηρα πολυ ασχημα με καποιες απ την δουλεια μου που θελουν να μου κανουν την ζωη δυσκολη...δεν αντεξα κ ξεσπασα σε κλαματα...τοση κακεια γινεται??ημουν ετοιμη να παραιτηθω!!ψυχολογικο πολεμο με κανουν..δυστηχως δεν βρισκεις ευκολα δουλεια κ κανω αναγκαστικα υπομονη..μεχρι ποτε δεν ξερω.. Sad Sad Sad

142Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 5:25 am

bonheur

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με την υπηρεσία μου, γιατί ξέχασαν να προωθήσουν την αίτηση για την άδειά μου και όταν πήγα περιχαρής να ρωτήσω για την έγκριση, με αντιμετώπισαν σαν εγκληματία που θέλει να "λουφάρει" εις βάρος της εκπαίδευσης. Περίμενα 3 ώρες στο γραφείο τους μέχρι να φιλοτιμηθούν να μου απαντήσουν, ενώ ενδιάμεσα μου "υπενθύμιζαν" ότι θα συνεχίσω να πηγαίνω κανονικά στο σχολείο, ώσπου να έχουμε νεώτερα. Έφυγα άρον-άρον με συσπάσεις υποβασταζόμενη απ' το σύζυγο (είμαι στον 5ο μήνα, 5ο παιδί) κι αυτοί έτρεξαν πίσω μου και μου φώναξαν "εντάξει, από αύριο μπορείτε να λείπετε κανονικά". "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259
Δεν πάμε καλά...

143Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 5:47 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bonheur έγραψε:Με την υπηρεσία μου, γιατί ξέχασαν να προωθήσουν την αίτηση για την άδειά μου και όταν πήγα περιχαρής να ρωτήσω για την έγκριση, με αντιμετώπισαν σαν εγκληματία που θέλει να "λουφάρει" εις βάρος της εκπαίδευσης. Περίμενα 3 ώρες στο γραφείο τους μέχρι να φιλοτιμηθούν να μου απαντήσουν, ενώ ενδιάμεσα μου "υπενθύμιζαν" ότι θα συνεχίσω να πηγαίνω κανονικά στο σχολείο, ώσπου να έχουμε νεώτερα. Έφυγα άρον-άρον με συσπάσεις υποβασταζόμενη απ' το σύζυγο (είμαι στον 5ο μήνα, 5ο παιδί) κι αυτοί έτρεξαν πίσω μου και μου φώναξαν "εντάξει, από αύριο μπορείτε να λείπετε κανονικά". "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259
Δεν πάμε καλά...

πλακα κανεις! καλα δεν παιζονται κοπελα μου.
εγω αιτηθηκα αδεια ανατροφης μεσα στο καλοκαιρι κ η 'υπευθυνη' ηταν τοσο ασχετη που ενω εστειλε το φακελο στο σχολειο 5 μερες μετα την εναρξη της αδειας χωρις βεβαια να τους ενημερωσει- με πηρε σημερα τηλεφωνο να με ρωτησει τι ειδικοτητα ειμαι Shocked Shocked και να ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΕΙ οτι την αδεια θα την παρω εγω κα ιοχι ο αντρας μου (που δεν ειναι Δ.Υ.) Shocked Shocked Shocked Shocked
ειμαι σιγουρη οτι ειναι πολυ πιθανο να την εβγαλε στο ονομα του...
αλλα δεν καταλαβαν καλα- δικα τους λαθη κ παραλειψεις ειναι -δεν φταιμε εμεις- οποτε να ανοιξουν τα στραβα τους,

144Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 6:46 am

tomaraki

tomaraki
koukida έγραψε:
tomaraki έγραψε:Τα εχω παρει με την βλαμμενη γειτονισσσα μου που αντι να χτυπησει το κουδουνι της πορτας για να ερθει σπιτι , περναει την κοινη αυλη που εχουμε και μπουκαρει απο την μπαλκονοπορτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad
ετσι εκανε ντου στην αυλη μια αγνωστη καθε 3 κ λιγο- κ εκλεβε δυοσμο- μια μερα την επιασε στα πρασα ο αντρας μου- κ το χειροτερο ηταν οτι ο σκυλος ηταν στην αυλη ελευθερος- δλδ τυχεροι ημασταν που δεν το σκασε.
την εκανα να τρεχει την ανοητη- ημουν κ λεχωνα κ τα νευρα μου τσαταλια.
αν ηθελε ας μου χτυπουσε τη πορτα κ ας μου ζητουσε να επερνε οσο ηθελε!!
απο τοτε δεν ξαναπερασε μπροστα απ'το σπιτι.. Twisted Evil

Τι να πω απο το πρωι τα εχω παρει ....να παρω μηπως το σκυλι της πεθερας μου να της κανω μια ασκηση ετοιμοτητας?????? Καλη ιδεα !!!!! Να δω εαν θα ξαναπει :" Αχ!Σε τρομαξα ...για καφεδακι ηρθα !!!!"

145Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 6:58 am

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katia19 έγραψε:Τα πήρα με μια γυναικολόγο στην Χαλκίδα που επέμενε σώνει και καλά σε μια γνωστή μου να γεννήσει φυσιολογικά. Ενώ το παιδί ήταν μεγάλο και είχε περάσει τις 40 εβδομάδες, αντί να προχωρήσει σε καισαρική, άφησε το παιδί να πνιγεί με τον οφμάλιο λώρο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γονιών. Ελπίζω και εύχομαι να την κυνηγήσουν νομικά και να είμαι ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας για να της θυμίσω, πως μου δήλωνε κι εμένα παλιά, ότι όποια γεννά με καισαρική, δεν είναι κατάλληλη για μάνα. (ευτυχώς που δεν την προτίμησα, διότι κατάλαβα την ασχετοσύνη της σε θέματα χειρουργείων). Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

πω,πω..τι ειναι αυτα που γινονται καλε με τους γιατρους?ανατριχιασα με το που το διαβασα..κριμα για τους γονεις που εχασαν ενα υγιες παιδι κ καταλαβαινω την ψυχολογια τους πως θα ειναι..κριμα... Sad
φανταζομαι ποια θα ειναι γιατι μου ειχαν συστησει κ μενα κ ευτυχως που δεν πηγα γιατι μετα εμαθα τα χειροτερα..!κ καλα θα κανουν να την κυνηγησουν κ να της αφαιρεσουν κ το διπλωμα..απαραδεκτη!τα παιρνω κ εγω με κατι ανευθυνους γιατρους που δεν υπολογιζουν την ανθρωπινη ζωη...

146Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 2:30 pm

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τα χω παρει με τον εαυτο μου που ενω μεχρι να σαραντησω εχασα οχτω ολοκληρα κιλα(απο τα δεκα της εγκυμοσυνης)τα υπολοιπα δυο τα κουβαλαω απο τον απριλιο Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
αν ειναι δυνατον!!!και σημερα για βραδινο εφαγα κατεψυγμενα κεφτεδακια(ουτε καν σπιτικα!!!!!)στο τηγανι παντα... συν πατατες τηγανιτες συν τυρι φετα συν ενα μπολακι παγωτο!!!!(διευκρινιζω ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΟ!)
Τα χω παρει γιατι απο τοτε που γεννησα εχω χασει την παλια μου πειθαρχια και εχω κανει τον διαδρομο κρεμαστρα αντι να παρω τον κ@λο μου και να χασω καμια θερμιδα!!!
οχι τιποταλλο τον οκτωβριο εχω το γαμο μου και τη βαφτιση του αστεριου μου και γω αταραχη...δε συγκινουμαι!!το βοδι με τα τηγανιδια με πονεσε το στομαχι μου!!αι σιχτηρ η λαιμαργια μου!!γιαυτο τα χω παρει "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259 "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." - Σελίδα 6 679259

147Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 11:21 pm

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα πήρα με έναν πατέρα,άγνωστο σε μένα,που κρατούσε αγκαλιά τον δίχρονο γιο του,ο οποίος είχε στο στόμα του τσιγάρο!!!!Όχι αναμμένο,αλλά δεν έχει σημασία.Τι το πέρασε....για γλυφιτζούρι?????Έλεος!!!!!!!!

148Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 11:30 pm

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

μετα καταλήγουν σαν την Τζουλια και απορουν γιατι???? κακες συναναστροφες λένε! δεν φταινε αυτοι ποτε!!! ελεος!!

149Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Τρι Σεπ 06, 2011 11:39 pm

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini.pav έγραψε:

μετα καταλήγουν σαν την Τζουλια και απορουν γιατι???? κακες συναναστροφες λένε! δεν φταινε αυτοι ποτε!!! ελεος!!

Παρ'όλα αυτά,που συμφωνώ βεβαίως βεβαίως με τις επιπτώσεις....είναι κουκλίτσα,όντως!!!!!!

150Σημαντικό! Απ: "TA ΠΗΡΑ ΜΕ..." Παρ Σεπ 09, 2011 1:26 am

????????

Επισκέπτης
Nena έγραψε:
Οταν γελάει ειρωνικά, μετα δε λέει τίποτα? ρωτα την "γιατι γελάς? δεν χρειάζομαι 2 κουβέρτες?" ή "τι ακριβώς θα χρειαστώ???"... εχει πάρει αυτη για τι μωρό πράγματα???
Και στην τελική, πήγαινε και πάρε ότι γουσταρει η ψυχή σου και άστην να κουρεύεται. Κι άμα σου πει "πολλά πήρες, είδες, δεν τα χρησιμοποίησες" πες την "εμ εσυ μονο να γελας ηξερες, δεν ειπες να δωσεις καμια συμβουλή"...
Πάντως 2 κουβέρτες θα τις χρειαστεις, καλά έκανες. Very Happy

Γελαει μαλλον επειδη θεωρει υπερβολικο οτι σκεφτομαι οτι επειδη θα ειναι χειμωνας θα πρεπει να μη κρυωνει το μικρο...Μαλλον της φαινεται αστειο που ανησυχω, τι να πω... Εκεινη γεννησε κατακαλοκαιρο, που να ξερει... Και ειναι και ψιλοαναισθητη απο φυσικου της... Laughing

Σημερα ειχα το καλυτερο... συζητουσαμε για το διαβητη κυησης (μου βρηκαν και αρχισα διαιτα και μετρησεις με το μετρητη σακχαρου).Μου αρχισε λοιπον οτι τα κανουν ολα για τα λεφτα, να σε βαλουν να αγοραζεις βελονες κτλ
Της λεω οτι συμφωνω οτι πολλες φορες γινεται αυτο, αλλα δυστυχως στην εγκυμοσυνη ειδικα, δε μπορεις να παιζεις και ο,τι και να σου πει ο γιατρος (δυστυχως) το ακολουθεις. Και μου αρχισε τα υπαρξιακα , να μη τα κανω, να μην ακουσω τον γιατρο και στο τελος μου λεει ''ε,κατσε να τρυπιεσαι'' .............. scratch

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις