Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
454 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 454 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 42]

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολυ χεσιμο...και τωρα που τα τρωει ολα...μοσχομυριζουν!!!!! Shocked Shocked

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια!!!
Έκανε την εμφάνιση το 3ο μας δοντάκι!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Επίσης κατάφερε με ελάχιστη βοήθεια να σηκωθεί όρθιος στο πάρκο του! Very Happy

Και εμάς, elzu, τα κακά μας "μοσχομυρίζουν"!!! Shocked Shocked Shocked Shocked

*Κορίτσια, διάβαζα ένα άλλο θεματάκι που έγραψαν για συγκρίσεις, που κάνουν οι μητέρες ανάμεσα στα παιδιά. Για να μην υπάρχει παρεξήγηση, ξέρω ότι κάθε παιδί αναπτύσσεται διαφορετικά. Μου αρέσει όμως που είμαστε μαμάδες με μωρά ίδιας ηλικίας, γιατί θα μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Ό,τι λέω δεν το λέω για να βάλω το μωρό μου πάνω από τα άλλα (φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς). Σας ρωτάω για να ξέρω περίπου πού βαδίζουμε. Τα βιβλία γράφουν διάφορα, αλλά στην πράξη πολλά διαφέρουν. Για παράδειγμα μόλις διάβασα ότι σε ηλικία 8 μηνών πολλά βρέφη έχουν 8 δόντια, αλλά δεν ισχύει για όλα αυτό.

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki είναι απίστευτο.Εγώ ήμουν στο δωμάτιο 403.Γέννησα την Παρασκευή 8/4 και την Κυριακή βγήκα.Έμεινα μόνο 2 μέρες γιατί ήμουν πολύ καλά και η μικρή δεν είχε ούτε ίκτερο.Απίστευτο....Εμένα κορίτσια η μικρή το πρωί θα πιεί γύρω στις 7.30πμ γάλα γύρω στα 180ml.Στις 10.00πμ θα φάει γύρω στα 150γρ.φρουτόκρεμα(μήλο-μπανάνα-αχλάδι-πορτοκάλι ή μανταρίνι-ακτινίδιο),στις 2.00μμ 200ml σούπα(καρότο-πατάτα ή μακαρόνια εναλάξ-μαιντανό-σέλινο-δυόσμο-κολοκυθάκι-φασολάκι-σπανάκι-μοσχάρι ή κοτόπουλο ή αρνί εναλάξ-σάλτσα ντομάτας και ενίοτε και μπρόκολο,κουνουπίδι,παντζάρι κάνω διάφορους συνδιασμούς),στις 6.00μμ απογευματινό εδώ έχουμε πρόβλημα γιατί δεν θέλει κρέμες και καταλήγουμε να δίνω λίγο γάλα και κανένα μπισκοτάκι nutricia,και στις 9.00μμ γάλα 180-200ml για βραδυνό και μετά ύπνο.Είναι πολύ ψηλό το πουλάκι μου...χαχα!!!'Οσο για τα ονόματα της το Θωμαις είναι της μητέρας μου και το Στυλιανή είναι της γιαγιάς μου.Την φωνάζουμε Θωμαίς.Βρε κορίτσια εμένα η παιδιατρός μας μας έδωσε αυτό τον μήνα τα αλλεργιογόνα(σπανάκι-ακτινίδιο-ντομάτα-πορτοκάλι)αλλά δεν με αφήνει να της δώσω ούτε αυγό ούτε γιαουρτάκι.Το απόγευμα που η μικρή δεν τρώει την κρέμα(δοκίμασα πολλές αλλά αναγουλιάζει) θα ήθελα να της δώσω ένα γιαουρτάκι,απο αυτά που είναι για μετά τον 6ο μήνα.Τί να κάνω?

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμένα κορίτσια η Θωμαίς γεννήθηκε μικρούλα,2.840 γρ. και 50 πόντους στο ύψος.Η αλήθεια είναι οτί ταλαιπωρήθηκα στο τέλος της εγκυμοσύνης μου με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας σε μέλος της οικογένεια μου και δεν πήρα καθόλου βάρος μετά τον 7ο μήνα(μόνο 9 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη)οπότε και η μικρούλα όταν θα έπρεπε να παίρνει βάρος στους τελευταίους μήνες εγώ δεν τρεφόμουν σωστά για να την υποστηρίξω.

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημέρα μανούλες.Έχω ξυπνήσει απο τις 6.30 πμ να ταισω την κορούλα μου.Τρώει το κοριτσάκι μου και ξανακοιμάται.Κάθομαι και την χαζεύω....Σήμερα δεν με πήρε ξανά ο ύπνος όπως συνήθως.Σήμερα είναι μεγλαλη μέρα για μένα.ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.Βλέπετε το προηγούμενο Σάββατο την βάπτισα.Δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ ευσυγκίνητη με την μικρούλα μου.Κυνδύνευσε η ζωή μου για να την αποκτήσω και τώρα μετά απο 8 μήνες έχω αρχίσει να συνηδητοποιώ πως είμαι μανούλα.Μάνα δεν ένοιωσα απο την πρώτη μέρα αλλά μέρα με την μέρα.Απο τα 17 μου παλεύω με τον καρκίνο και ένα παιδί ήταν όνειρο για μένα στην κατάσταση μου.Όποτε το θαύμα στη δική μου ζωή το βίωσα.Κόντρα σε θεούς και δαίμονες εγώ άλλαξα τα δεδομένα.Και σήμερα απλά θέλω να φωνάξω....Θάνατε μείνε μακρυά μου,μην τολμήσεις να με ξανααγγίξεις,τώρα είμαι μητέρα!!!!!

mariabel

mariabel
Καλημέρα, zennia!!

Πρώτα απ'όλα ο Θεός να την ευλογεί την κορούλα σου και να την προστατεύει! Και φυσικά να προστατεύει και εσένα (συγκινήθηκα με αυτά που έγραψες!) Ναι, γλυκιά μου, ο Θεός σου χάρισε ένα θαύμα στη ζωή σου!!

Ούτε εγώ ένιωσα μάνα απο την πρώτη στιγμή. Πριν από ένα μήνα περίπου το συνειδητοποίησα...
Είχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά πολύ άσχημο τοκετό. Το μωρό ήταν μπλεγμένο στον ομφάλιο λώρο και κανονικά έπρεπε να είχα κάνει καισαρική. Μετά από 7,5 ώρες τον έβγαλαν με βεντούζα. Είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και τον κράτησαν προληπτικά μια εβδομάδα στην εντατική. Πάνω από μια ώρα έβλεπε ο γιατρός και οι μαίες το κεφάλι του, αλλά αυτό είχε σφηνώσει και δεν έβγαινε. Κατά τη διάρκεια είχα πιστέψει ότι δε θα ζούσε. Και για μένα είναι δώρο από το Θεό.
Η μικρή σου καλά γεννήθηκε (βάρος-ύψος). Το φυσιολογικό είναι να πάρεις 9 κιλά στην εγκυμοσύνη. Εγώ πήρα 18 και ακόμα να χάσω κάποια από αυτά... Crying or Very sad
Σχετικά με το φαί, σηκώνω τα χέρια μου ψηλά. Διάβασα και αλλού τι έχουν γράψει άλλες κοπέλες. Ο κάθε παιδίατρος λέει και τα δικά του. Μα, καλά δεν έπρεπε να δίνουν όλοι τις ίδιες οδηγίες;;;;;;;;

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια και απο εμενα!Πω πω τι τραβηξες και εσυ Ζενια αλλα ολα καλα πηγαν και εχεις ενα θαυματακι στα χερια σου!Και εγω δεν εννοιωσα αμεσως μανα...μετα απο μια εβδομαδα οταν πηγα σπιτι εννοιωσα μανουλα!Εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι κανονικα ολα τα εδιναν παλια απο τον 6 μηνα αλλα πολυ γιατροι φοβουνται να δωσουν τωρα λογο αλλεργιας...εμενα δεν φοβαται..μου ειπε δοκιμαζεις αν θελεις και αν τυχον κανει αλλεργια να την παρω τηλ υπαρχει ενα φαρμακο...αλλα και εγω ψαρακι που μου ειπε οτι μπορω να δωσω δεν εχω δωσει ακομα...καθε μανα ξερει το καλυτερο για το παιδι της...

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστώ κορίτσια μου.Να χαίρεστε τα μωράκιας σας.Πάντως εγώ θα δοκιμάσω το απόγευμα να δώσω ένα παιδικό γιαουρτάκι και ο θεός βοηθός....

mariabel

mariabel
Καλησπέρα!!
Τι κάνετε, κορίτσια; Πώς περάσατε; Σήμερα πήγα για καφέ με τον άντρα μου (αφήσαμε το μωρό για λίγο στη μητέρα μου). Επιτέλους! Είχαμε πολύ καιρό να βγούμε οι δυο μας και μου άρεσε!
zennia, της έδωσες γιαουρτάκι; Πώς της φάνηκε;

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οχι ακόμη mariabel μου.Συνηδητοποίησα πως σήμερα είναι Κυριακή και δεν θα μπορούσα να αγοράσω.Άυριο πρώτα ο Θεός θα της δώσω το απόγευμα.Ποιό να πάρω βρε κορίτσια?Εσεις τί δίνετε?

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zennia έγραψε:Οχι ακόμη mariabel μου.Συνηδητοποίησα πως σήμερα είναι Κυριακή και δεν θα μπορούσα να αγοράσω.Άυριο πρώτα ο Θεός θα της δώσω το απόγευμα.Ποιό να πάρω βρε κορίτσια?Εσεις τί δίνετε?
Γεια σου zennia...να χαιρεσαι την μικρουλα σου!!!εμενα ο δικος μου τρωει το advance σε ολες τις γευσεις!!!(εχει με μηλο/μπανανα, αχλαδι/βερυκοκο και με αλεσμενα δημητριακα!!!ξεκινα με καποιο που νομιζεις θα της αρεσει περισσοτερο και σιγα σιγα δοκιμαζει και τα υπολοιπα!!καλη αρχη Razz Razz Razz

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σε ευχαριστώ alexandra.Θα δοκιμάσω αυριο το απόγευμα.Εσύ απο πόσο μηνών του το έδωσες?

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zennia έγραψε:Σε ευχαριστώ alexandra.Θα δοκιμάσω αυριο το απόγευμα.Εσύ απο πόσο μηνών του το έδωσες?
με το που εγινε οχτω μηνων ξεκινησαμε τα γιαουρτακια!!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια.Εγω εδωσα και τα δυο αλλα της αρεσε το advance.Εχει διαφορα...παρε για αρχη τα φρουτα.Εγω εδωσα απο τον 6 αλλα δεν ειμαι μετρο συγκρισης γιατι ηδη τρωει φαγητο απο το δικο μας.

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσαρες καλημερα!!! παρα τις οδηγιες του γιατρου μου που απο οτι ειχα δει στο βιβλιαριο της μεγαλης μου γιαουρτι επιτρεπει στο 10ο εγω της πηρα το advance αλλα το σκετο το λευκο.καλε δε της αρεσε καθολου!!!!και αναγκαστικα της ξαναεκανα κρεμα!!! τι κακο και αυτο με τη μικρη μου δεν θελει να δοκιμαζει νεες γευσεις με τπτ.οποτε και γω το αφησα και για να μη τα πεταξουμε τα εφαγε ο μπαμπας μας να γινει μεγααααλος!!!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευη μου καλημερα!Εγω το σκετο δεν της το εχω δωσει...μηπως να της δωσεις με γευση καποιου φρουτου?Μπανανα ας πουμε?

mariabel

mariabel
Καλημέρα, κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!
Πώς περάσατε το Σαββατοκύριακο;
ALEXANDRA STR., είσαι και εσύ μανούλα Απριλίου 2011; Αγοράκι, κοριτσάκι;
Κορίτσια, δουλεύεετε ή είστε full time μαμάδες; Εγώ από τον Σεπτέμβρηη του 2010 σταμάτησα τη δουλειά. Είχα μια μικρή αποκόλληση και σταμάτησα, γιατί έκανα babysitting και μια κάτω στο πάτωμα, μια αγκαλιά με τα μικρά δεν γινόταν. Έκανα και ιδιαίτερα, αλλά ο άντρας μου δεν ήθελε και δε θέλει να δουλέψω ακόμα. (όχι ότι είμαστε άνετα οικονομικά- ίσα ίσα είμαστε χάλια...) Το καλό ήταν ότι πέρσι στην εγκυμοσύνηη δεν αρρώστησα καθόλου, γιατί δεν ήρθα σε επαφή με παιδιά, ενώ τον προηγούμενο χρόνο ακριβώς, όλο το χρόνο ήμουν άρρωστη...

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγω δεν δουλευω ειμαι σπιτι,λιγο με την avon λιγο σιδερο και καθαριοτητα κανω σε μερικα σπιτια...αυτα...δεν δουλευει και ο ανδρας μου και ειμαστε πολυ δυσκολα οικονομικα γιάυτο και αποφασησαμε να φυγουμε στην Γερμανια.Πηγε μια φορα ο ανδρας μου για δυο εβδομαδες , ειδε οτι θελουν πλεον πτυχιο γερμανικων και τωρα κανει μαθηματα και ετσι θα παμε προετοιμασμενοι τον Μαιο με το καλο!Εγω ειμαι μιση γερμανιδα οποτε δεν θα εχω κανενα μα κανενα προβλημα.

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δυστυχως ή ευτυχως ουτε εγω εργαζομαι και ειμαι full time μαμα!!! η αληθεια ειναι πως και μεις ειμαστε πολυ ζορικα οικονομικα με 2 παιδια στεγαστικο δανειο και χιλιες αλλες 2 βλακιες να πληρωνουμε αλλα η αισθηση το να μεγαλωνεις τα παιδια σου μονη δε συγκρινετε νομιζω.εμενα η μαμα μου ηταν εργαζομενη,δε τη χορτασα δε τη χαρηκα και το χειροτερο δε δεθηκα καθολου μαζι της.δεν ηθελα λοιπον να μου συμβει το ιδιο οποτε το να μεγαλωνω μονη μου τα παιδια μου με τρελαινει!!!
κοριτσια εσχετο με τι πλενετε τα ρουχακια του μωρου σας;; και τι γαλα δινετε;;;

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τα ρουχα εγω τα πλενω με προδερμ και ariel baby που μου αρεσει τρελα.
Γαλα πεινουμε το νεσλακ.

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε:δυστυχως ή ευτυχως ουτε εγω εργαζομαι και ειμαι full time μαμα!!! η αληθεια ειναι πως και μεις ειμαστε πολυ ζορικα οικονομικα με 2 παιδια στεγαστικο δανειο και χιλιες αλλες 2 βλακιες να πληρωνουμε αλλα η αισθηση το να μεγαλωνεις τα παιδια σου μονη δε συγκρινετε νομιζω.εμενα η μαμα μου ηταν εργαζομενη,δε τη χορτασα δε τη χαρηκα και το χειροτερο δε δεθηκα καθολου μαζι της.δεν ηθελα λοιπον να μου συμβει το ιδιο οποτε το να μεγαλωνω μονη μου τα παιδια μου με τρελαινε

κοριτσια εσχετο με τι πλενετε τα ρουχακια του μωρου σας;; και τι γαλα δινετε;;;
γεια σου ορτικακι μου,τι κανεις;;τι κανουν τα ζουζουνακια σου;κι εγω φουλ ταιμ μαμι ειμαι και το χαιρομαι παρα μα παρα πολυ!οντως δε συγκρινεται με τιποτα,ειδικα αυτο το δεσιμο!!!
οσο για τα ρουχαλακια τα πλενω με το προδερμ για βρεφικα ρουχα και χρησιμοποιω και το αναλογο μαλακτικο και μυριζουν τοοοοοοοσοοοο ωραιαααααααααα......μυριζει μανουλα ρε παιδι μου!!χαχα!!
γαλατακι της μαμας πινει ακομα...δεν εχω αγορασει καθολου ξενο!!!αγελαδιτσα number one!!!! Razz Razz Razz

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α ρε Αλεξανδρα τυχερη το ποσο ηθελα να θυλασω και γω δε λεγετε!!!!!
και γω προδερμ χρησιμοποιω απλα ηθελα 2η γνωμη μηπως και καποια αλλη μαμα χρησιμοποιει κατι αλλο. αντικειμενικα νομιζω πως το προδερμ ειναι και το πιο οικονομικο.

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε: α ρε Αλεξανδρα τυχερη το ποσο ηθελα να θυλασω και γω δε λεγετε!!!!!
και γω προδερμ χρησιμοποιω απλα ηθελα 2η γνωμη μηπως και καποια αλλη μαμα χρησιμοποιει κατι αλλο. αντικειμενικα νομιζω πως το προδερμ ειναι και το πιο οικονομικο.
...ειχες καποιο θεμα με το θηλασμο ευακι και δεν το εκανες;;(αν θες μου λες φυσικα!)...

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ηθελα πολυ και στη πρωτη και τωρα να θυλασω αλλα δυστυχως δε τα καταφερα.εχω πολυ μικρες θυλες και τα μωρα μου δε μπορουσαν να πιασουν το στηθος,με αποτελεσμα να αγχωνομαι αυτα να γκρινιαζουν και να γινετε ο! χαμος.οποτε αποφασισα να αντλω με θυλαστρο αλλα με 2 παιδια η ολη αυτη διαδικασι δεν ηταν καθολου ευκολη και τα παρατησα και κατεληξα στο να δινω humana.
μπορει να μη τα καταφερα αλλα τουλαχιστον προσπαθησα παααρα πολυ.ειμαι υπερ του μητρικου θυλασμου και χαιρομαι τις γυναικες που το κανουν.μια γνωστη μου να φανταστεις θυλασε το μικρο της μεχρι τα 4

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε:ηθελα πολυ και στη πρωτη και τωρα να θυλασω αλλα δυστυχως δε τα καταφερα.εχω πολυ μικρες θυλες και τα μωρα μου δε μπορουσαν να πιασουν το στηθος,με αποτελεσμα να αγχωνομαι αυτα να γκρινιαζουν και να γινετε ο! χαμος.οποτε αποφασισα να αντλω με θυλαστρο αλλα με 2 παιδια η ολη αυτη διαδικασι δεν ηταν καθολου ευκολη και τα παρατησα και κατεληξα στο να δινω humana.
μπορει να μη τα καταφερα αλλα τουλαχιστον προσπαθησα παααρα πολυ.ειμαι υπερ του μητρικου θυλασμου και χαιρομαι τις γυναικες που το κανουν.μια γνωστη μου να φανταστεις θυλασε το μικρο της μεχρι τα 4
σημασια εχει οτι προσπαθησες...κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα ειχα...απλα εγω δεν ειχα κι αλλο παιδακι οποτε τον πρωτο μηνα αντλουσα με το θηλαστρο και σιγα σιγα τον εβαζα στο στηθος να μαθαινει...εννοειται οτι ειναι πολυ κουραστικη διαδικασια οταν εχεις δυο παιδακια!

να σου πω την αλλη ευακι εγω σκεφτομαι πανω στο χρονο να αρχισω να αποθηλαζω σιγα σιγα γιατι μετα μεγαλωνει το παιδακι και αντε να του το κοψεις!ασε που τον εχω ακομα στο δωματιο μου γιατι ξυπναει καθε 1,5 με 2 ωρες για στηθος...και θελω να μπει σε μια σειρα στο δωματιο του κτλ κι αυτο θα γινει μονο οταν θα του ξεκινησω ξενο και θα κοψω τον θηλασμο...
τεσσερα χρονια η γνωστη σου Shocked Shocked Shocked
μπραβο της!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις