251 Απ: Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! Σαβ Δεκ 10, 2011 5:50 am
elzu
Η ψυχή της παρέας!
Πολυ χεσιμο...και τωρα που τα τρωει ολα...μοσχομυριζουν!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Γεια σου zennia...να χαιρεσαι την μικρουλα σου!!!εμενα ο δικος μου τρωει το advance σε ολες τις γευσεις!!!(εχει με μηλο/μπανανα, αχλαδι/βερυκοκο και με αλεσμενα δημητριακα!!!ξεκινα με καποιο που νομιζεις θα της αρεσει περισσοτερο και σιγα σιγα δοκιμαζει και τα υπολοιπα!!καλη αρχηzennia έγραψε:Οχι ακόμη mariabel μου.Συνηδητοποίησα πως σήμερα είναι Κυριακή και δεν θα μπορούσα να αγοράσω.Άυριο πρώτα ο Θεός θα της δώσω το απόγευμα.Ποιό να πάρω βρε κορίτσια?Εσεις τί δίνετε?
με το που εγινε οχτω μηνων ξεκινησαμε τα γιαουρτακια!!zennia έγραψε:Σε ευχαριστώ alexandra.Θα δοκιμάσω αυριο το απόγευμα.Εσύ απο πόσο μηνών του το έδωσες?
γεια σου ορτικακι μου,τι κανεις;;τι κανουν τα ζουζουνακια σου;κι εγω φουλ ταιμ μαμι ειμαι και το χαιρομαι παρα μα παρα πολυ!οντως δε συγκρινεται με τιποτα,ειδικα αυτο το δεσιμο!!!ortikaki έγραψε:δυστυχως ή ευτυχως ουτε εγω εργαζομαι και ειμαι full time μαμα!!! η αληθεια ειναι πως και μεις ειμαστε πολυ ζορικα οικονομικα με 2 παιδια στεγαστικο δανειο και χιλιες αλλες 2 βλακιες να πληρωνουμε αλλα η αισθηση το να μεγαλωνεις τα παιδια σου μονη δε συγκρινετε νομιζω.εμενα η μαμα μου ηταν εργαζομενη,δε τη χορτασα δε τη χαρηκα και το χειροτερο δε δεθηκα καθολου μαζι της.δεν ηθελα λοιπον να μου συμβει το ιδιο οποτε το να μεγαλωνω μονη μου τα παιδια μου με τρελαινε
κοριτσια εσχετο με τι πλενετε τα ρουχακια του μωρου σας;; και τι γαλα δινετε;;;
...ειχες καποιο θεμα με το θηλασμο ευακι και δεν το εκανες;;(αν θες μου λες φυσικα!)...ortikaki έγραψε: α ρε Αλεξανδρα τυχερη το ποσο ηθελα να θυλασω και γω δε λεγετε!!!!!
και γω προδερμ χρησιμοποιω απλα ηθελα 2η γνωμη μηπως και καποια αλλη μαμα χρησιμοποιει κατι αλλο. αντικειμενικα νομιζω πως το προδερμ ειναι και το πιο οικονομικο.
σημασια εχει οτι προσπαθησες...κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα ειχα...απλα εγω δεν ειχα κι αλλο παιδακι οποτε τον πρωτο μηνα αντλουσα με το θηλαστρο και σιγα σιγα τον εβαζα στο στηθος να μαθαινει...εννοειται οτι ειναι πολυ κουραστικη διαδικασια οταν εχεις δυο παιδακια!ortikaki έγραψε:ηθελα πολυ και στη πρωτη και τωρα να θυλασω αλλα δυστυχως δε τα καταφερα.εχω πολυ μικρες θυλες και τα μωρα μου δε μπορουσαν να πιασουν το στηθος,με αποτελεσμα να αγχωνομαι αυτα να γκρινιαζουν και να γινετε ο! χαμος.οποτε αποφασισα να αντλω με θυλαστρο αλλα με 2 παιδια η ολη αυτη διαδικασι δεν ηταν καθολου ευκολη και τα παρατησα και κατεληξα στο να δινω humana.
μπορει να μη τα καταφερα αλλα τουλαχιστον προσπαθησα παααρα πολυ.ειμαι υπερ του μητρικου θυλασμου και χαιρομαι τις γυναικες που το κανουν.μια γνωστη μου να φανταστεις θυλασε το μικρο της μεχρι τα 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης