626 Απ: Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:38 pm
zennia
Πανταχού παρούσα!
Βρε Ευάκι τελικά δεν το συζητήσαμε...εσύ σε ποιό δωμάτιο ήσουν στο Γέννεσις???Τί ώρα γέννησες την μικρή σου και ποιόν γιατρό είχες?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Όχι απλά συναντηθήκαμε εμείς γεννησαμε την ίδια ώρα....15.15μμ γέννησα την κόρη μου.Έκανα και βόλτες με τον ορό στον διάδρομο στις αίθουσες οδυνών.Αν είχες ανοικτή την πόρτα του δωματίου σου μπορεί και να με είδες.Δεν είμαστε καλά βρε παιδί μου...κοίτα κάτι συμπτώσεις!!!!zennia έγραψε:Βρε Ευάκι τελικά δεν το συζητήσαμε...εσύ σε ποιό δωμάτιο ήσουν στο Γέννεσις???Τί ώρα γέννησες την μικρή σου και ποιόν γιατρό είχες?
γεννησα 15.30 και ειχα το κ.Τολιοπουλο.ημουν στο 205 στο 2ο οροφο τετρακλινο ηταν.στανταρ συναντηθηκαμε στους διαδρομους!
ortikaki έγραψε:Όχι απλά συναντηθήκαμε εμείς γεννησαμε την ίδια ώρα....15.15μμ γέννησα την κόρη μου.Έκανα και βόλτες με τον ορό στον διάδρομο στις αίθουσες οδυνών.Αν είχες ανοικτή την πόρτα του δωματίου σου μπορεί και να με είδες.Δεν είμαστε καλά βρε παιδί μου...κοίτα κάτι συμπτώσεις!!!!zennia έγραψε:Βρε Ευάκι τελικά δεν το συζητήσαμε...εσύ σε ποιό δωμάτιο ήσουν στο Γέννεσις???Τί ώρα γέννησες την μικρή σου και ποιόν γιατρό είχες?
γεννησα 15.30 και ειχα το κ.Τολιοπουλο.ημουν στο 205 στο 2ο οροφο τετρακλινο ηταν.στανταρ συναντηθηκαμε στους διαδρομους!
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια βρε κοπέλα μου.Ήμουν στο τελευταίο πίσω δωμάτιο(όπως ήταν το γραφείο των μαιών αριστερά) και θυμάμαι και εγώ ένα δωμάτιο πρίν το δικό μου μια μελαχρινή γυναίκα που όταν έκανα βόλτες με τον άντρα μου(λεπτός και πολύ ψηλός)ήταν ξαπλωμένη με καρδιοτοκογράφο και τα βλέμματα μας διασταυρώθηκαν για λίγο.Βρε δεν είναι δυνατόν.Δεν μπορεί εσύ θα ήσουν......zennia έγραψε:ortikaki έγραψε:Όχι απλά συναντηθήκαμε εμείς γεννησαμε την ίδια ώρα....15.15μμ γέννησα την κόρη μου.Έκανα και βόλτες με τον ορό στον διάδρομο στις αίθουσες οδυνών.Αν είχες ανοικτή την πόρτα του δωματίου σου μπορεί και να με είδες.Δεν είμαστε καλά βρε παιδί μου...κοίτα κάτι συμπτώσεις!!!!zennia έγραψε:Βρε Ευάκι τελικά δεν το συζητήσαμε...εσύ σε ποιό δωμάτιο ήσουν στο Γέννεσις???Τί ώρα γέννησες την μικρή σου και ποιόν γιατρό είχες?
να πω την αληθεια η πορτα μου ηταν ανοιχτη,ημουν στα πισω δωματια και θυμαμαι πως περασε μια κοπελα με ορο και το συζυγο της διπλα ,με κοιταξε και τη κοιταξα!εσυ ησουν;;
ortikaki έγραψε:Δεν μπορεί να είναι αλήοεια βρε κοπέλα μου.Ήμουν στο τελευταίο πίσω δωμάτιο και θυμάμαι και εγώ ένα δωμάτιο πρίν το δικό μου μια μελαχρινή γυναίκα που όταν έκανα βόλτες με τον άντρα μου(λεπτός και πολύ ψηλός)ήταν ξαπλωμένη με καρδιοτοκογράφο και τα βλέμματα μας διασταυρώθηκαν για λίγο.Βρε δεν είναι δυνατόν.Δεν μπορεί εσύ θα ήσουν......zennia έγραψε:ortikaki έγραψε:Όχι απλά συναντηθήκαμε εμείς γεννησαμε την ίδια ώρα....15.15μμ γέννησα την κόρη μου.Έκανα και βόλτες με τον ορό στον διάδρομο στις αίθουσες οδυνών.Αν είχες ανοικτή την πόρτα του δωματίου σου μπορεί και να με είδες.Δεν είμαστε καλά βρε παιδί μου...κοίτα κάτι συμπτώσεις!!!!zennia έγραψε:Βρε Ευάκι τελικά δεν το συζητήσαμε...εσύ σε ποιό δωμάτιο ήσουν στο Γέννεσις???Τί ώρα γέννησες την μικρή σου και ποιόν γιατρό είχες?
να πω την αληθεια η πορτα μου ηταν ανοιχτη,ημουν στα πισω δωματια και θυμαμαι πως περασε μια κοπελα με ορο και το συζυγο της διπλα ,με κοιταξε και τη κοιταξα!εσυ ησουν;;
elzu έγραψε:Κοριτσια καληνυχτα απο εμενα!Τα λεμε αυριο το πρωι!Φιλακια πολλα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης