651 Απ: Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! Παρ Ιαν 06, 2012 3:04 am
elzu
Η ψυχή της παρέας!
μμμμ χαχα !Καλημερα κοριτσακια και χρονια πολλα!Οσες εχουν καποιον που γιορταζει να τον χαιρονται!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elzu έγραψε:μμμμ χαχα !Καλημερα κοριτσακια και χρονια πολλα!Οσες εχουν καποιον που γιορταζει να τον χαιρονται!
Ευη μου συγνώμη για την αγένεια που δεν σε ρώτησα νωρίτερα,θέλεις να σου στείλω με το ταχυδρομείο ή με το κτέλ λίγο τραχανά σπιτικό,γλυκό της γιαγιάς μου.Έχω πάρα πολύ και αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να σου στείλω για τα παιδάκια σου.Για μένα δεν είναι καθόλου κόπος.ortikaki έγραψε:δωσε της zennia θα της αρεσει πολυ.θα της εδεινα και γω αλλα εχω μονο ξινο και ψιλοφοβαμαι αν ειχα γλυκο σιγουρα θα της εδεινα.
να κανω μια χαζη ερωτηση; οσπριο δεν ειναι και ο αρακας;ή λαθος κανω; παντως οσπρια οπως φασολια φακη ρεβιθια ο γιατρος μου ειπε μετα το χρονο.
zennia έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.Μπαίνω σήμερα γιατί μάλλον αύριο δεν θα προλάβω...γιορτάζει ο άντρας μου(Γιάννης)και θα έχω κόσμο στο σπίτι.Να χαίρεστε και εσείς όποιον έχετε να γιορτάζει αύριο.Το δικό μου facebook είναι zennia manetzi.Έστειλα αίτημα φιλίας στην Έυη,στην Έλενα και στην Μαρία.Όποια δεν βρήκα ας μου στείλει εκείνη αίτημα.Τί κάνουν τα μωράκια σας???
Ναί το είδα καλή μου.Υπέροχα τα αγγελούδια σου.Να τα χαίρεσαι.Και εσύ είσαι μια κούκλα!!!!!ksapphire έγραψε:zennia έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.Μπαίνω σήμερα γιατί μάλλον αύριο δεν θα προλάβω...γιορτάζει ο άντρας μου(Γιάννης)και θα έχω κόσμο στο σπίτι.Να χαίρεστε και εσείς όποιον έχετε να γιορτάζει αύριο.Το δικό μου facebook είναι zennia manetzi.Έστειλα αίτημα φιλίας στην Έυη,στην Έλενα και στην Μαρία.Όποια δεν βρήκα ας μου στείλει εκείνη αίτημα.Τί κάνουν τα μωράκια σας???
Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου για αυριο. Σου εστειλα και γω αιτημα
zennia έγραψε:Ευη μου συγνώμη για την αγένεια που δεν σε ρώτησα νωρίτερα,θέλεις να σου στείλω με το ταχυδρομείο ή με το κτέλ λίγο τραχανά σπιτικό,γλυκό της γιαγιάς μου.Έχω πάρα πολύ και αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να σου στείλω για τα παιδάκια σου.Για μένα δεν είναι καθόλου κόπος.ortikaki έγραψε:δωσε της zennia θα της αρεσει πολυ.θα της εδεινα και γω αλλα εχω μονο ξινο και ψιλοφοβαμαι αν ειχα γλυκο σιγουρα θα της εδεινα.
να κανω μια χαζη ερωτηση; οσπριο δεν ειναι και ο αρακας;ή λαθος κανω; παντως οσπρια οπως φασολια φακη ρεβιθια ο γιατρος μου ειπε μετα το χρονο.
zennia έγραψε:...γιορτάζει ο άντρας μου(Γιάννης)
ortikaki έγραψε:καλησπερααααα!!που ειστε ολες χαμενες καλε;;; μονη ειμαι;
σημερα επαθα πλακα με το μικρακι μου! καταρχην να πω πως τα κοριτσια μου ειναι πολυ αγαπημενα και η Αντωνια μου τη Νικολετα μας τη ζηλευει απειροελαχιστα.Ηθελε λοιπον η καημενη η Αντωνια να παει σε μια φιλη της να παιξει αλλα αυτο ηταν αδυνατο,με το που την εχανε απο το οπτικο της πεδιο η Νικολετα ετρεχε μπουσουλωντας και κλαιγοντας για να τη βρει.Μολις την εβλεπε ηρεμουσε και γελουσε.Προσπαθησα να τη ξεγελασω αλλα ματαια ηθελε την αδερφη της.Αποτελεσμα;;ηρθε η φιλη της σπιτι και παιξαν παρουσια της Νικολετας αλλιως ειχαμε κλαματα.Και λεω εγω τωρα,μεγαλωσε τοσο πολυ που θελει παρεα με παιδακια;;; θα τρελαθω!!!!
ortikaki έγραψε:καλησπερααααα!!που ειστε ολες χαμενες καλε;;; μονη ειμαι;
σημερα επαθα πλακα με το μικρακι μου! καταρχην να πω πως τα κοριτσια μου ειναι πολυ αγαπημενα και η Αντωνια μου τη Νικολετα μας τη ζηλευει απειροελαχιστα.Ηθελε λοιπον η καημενη η Αντωνια να παει σε μια φιλη της να παιξει αλλα αυτο ηταν αδυνατο,με το που την εχανε απο το οπτικο της πεδιο η Νικολετα ετρεχε μπουσουλωντας και κλαιγοντας για να τη βρει.Μολις την εβλεπε ηρεμουσε και γελουσε.Προσπαθησα να τη ξεγελασω αλλα ματαια ηθελε την αδερφη της.Αποτελεσμα;;ηρθε η φιλη της σπιτι και παιξαν παρουσια της Νικολετας αλλιως ειχαμε κλαματα.Και λεω εγω τωρα,μεγαλωσε τοσο πολυ που θελει παρεα με παιδακια;;; θα τρελαθω!!!!
ksapphire έγραψε:Και μενα δεν μπουσουλαει ακομη και ουτε δειχνει σημαδια οτι θα γινει συντομα.
Στο παρκο που την βαζω , καθεται για λιγο, μετα πεφτει στο πλαι και τσιριζει.
Ειναι λιγο τεμπελα χιχι.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης